Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

we met at a Shoot - Benji

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tirs 22 dec 2015 - 17:05

T: 14:30
S: Photo studie
O: Mange mennesker der arbejder.


De fleste ville nok blive forvirret over alle de mennesker der rande rundt, råbte og snakkede. Og ikke mindst alle de hænder der havde fat i en. " Stylister hvor den ene var ved at ordne eventuelle skønhedsretninger, som fremhævning af øjenbryn, vipper og sådan. Og så en der havde gang i håret. Man måtte virkelig prise sig lykkelig over at man ikke var en pige! Det ville jo tage dobbelt så lang tid og der var dobbelt så meget man skulle finde sig i.
Max var nu heldigvis blevet vandt til det. Men det havde været virkelig forvirrende i starten. Men der havde det hele jo også været så nyt og anderledes.
Men nu havde han lavet der her i omkring 3 år, så han var temmelig hurtigt blevet vandt til det. Og dette var jo bare et shoot for noget herretøj. Det var ikke noget hvor man skulle have følelser og den slags frem. Han skulle ikke engang smile så det var jo fint.
Men i dag skulle han nu ikke gøre det alene! Han skulle have lavet shootet sammen med en anden model. Han var vidst lidt yngre men der var nu ingen der havde fortalt hvem det var, eller hvordan han så ud. Han havde bare fået af vide at det ville komme til at se skide godt ud sammen. Så det måtte Max vel tro på.

"Er du ved et være klar Max?" Lød det fra en kvindelig stemme. Max rejste sig da hans stylister var helt færdige. Stemmen tilhøre hans tøjstylist. Hun begynde at finde det tøj frem han skulle have på, og satte de fornødende klemmer og sådan hist og her, for at få det hele til at sidde perfekt, og så gik de ellers i gang med at skyde det single billeder han skulle have taget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Ons 23 dec 2015 - 0:21

Det var ikke første gang at Benji skulle være sammen med andre mens der blev taget billeder. Han var dog nok alligevel mere vant til at gøre det alene, men havde det okay med, at han skulle få taget dem sammen med en anden. Han var ikke sikker på, om det var en tøs eller en fyr han skulle tage photo sammen med. Han var dog spændt på at se hvem det var, for måske kunne han få en ny ven, med mindre den anden selvfølelig ikke var helt med på den ide.

Det at blive klar til at få taget billede, tog som altid utrolig lang tid. Han var dog så småt begyndt at vende sig til at skulle side stille i meget lang tid, mens hans stylist gjorde det hun nu en gang skulle før hun var helt tilfreds med sit værk, efter en hel del tid. Det med at være utålmodig skulle man ikke være, for så vil det her ikke være så sjovt. Heldigvis var Benji ikke så utålmodig så det gjorde noget.
Han rejste sig op da hun var færdig, og gik så ud for at tage det tøj på han skulle have på, inden han gik ind i studiet hvor billederne skulle tages.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Ons 23 dec 2015 - 3:18

Det var heldigvis ikke en vildt krævende opgave det her. Eller det kunne det jo blive hvis man ikke var helt så rutineret.
Max single fotos gik helt fint, der var ingen ben i det. Men det kunne der nemt blive hvis kunden var en emsig personlighed, der mente at det hele skulme være så perfekt at mennesker umuligt ville kunne klare det. Men dette vsr heldigvis en af de personer der gerne ville have det til at se bare lidt nerturligt ud.

Da Max var færdig med sine billeder kom han over og fik noget at drikke, man kunne blive utrolig tør i halsen efter et shoot. Indstruktøren kom over til Max. "Max kom lige med mig, du skal lige møde vores anden model" sagde han og tog Max med over til Benji. "Max.. Det her er Benji.. Benji det er Max!.... I tog skal arbejde sammen rasten af shootet.. Og Benji så får vi taget nogle singel billeder til sidst af dig" sagde han roligt.

Max rakte hånden frem mod Benji "hej!.. Hyggeligt st møde dig" sagde Max med et bredt og charmerende smil. Ikke at han gjorde det med vilje, men hans smil var altid et der fik folk til at sige han var charmerende eller for den sags skyld også nuttet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Søn 27 dec 2015 - 16:27

Benji smilede venligt til Max da de blev præsenteret for hinanden. Han så på instruktøren og nikkede da han sagde de bagefter ville få taget Benjis single billeder bagefter. "Okay" sagde han, og så igen mod Max som havde rakt hånden frem mod Benji. Han tog den for at hilse ordentlig, og nikkede høfligt til Max. "Det ogs hyggeligt at møde dig" kom det venligt fra ham, og han smilede et charmerende smil til Max som også smilede et charmerende smil til Benji. Han betragtede lidt Max' udseende. Han så faktisk utrolig sød ud, og end til videre virkede han da også som en sød fyr.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 18:38

Benji virkede nu meget sød og venlig. Dette skulle nok blive et godt shoote. Der var godt nok en del forskel på deres udsende og stil. Benji var mere hen af emo agtig, med picinger og sådan. Og Max mindede mere om ham der bønderøven der var kommet til byen ved at lykketraf. Det var han jo egetlig også, ud over at han aldrig havde manglet noget på den måde.

Instuktøren kalde dem begge hen for at de kunne få taget deres billeder sammen "Okay drenge!... i skal bare være naturlige, og gøre som der falder jer ind, men selvfølgelig skal det lidt se ud som om i er kammerater, måske på vej til eller fra en fest" forklarede han.
Max kom med et roligt nik over det der blev sagt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Man 28 dec 2015 - 23:04

Da instruktøren kalde dem over, gik Benji roligt der over, og lyttede til det der blev sagt til dem. Så de skulle ligne venner på vej hjem fra en fest eller noget? Han lod kort sin tunge fugte sine læber og gik over til Max. Det her ville nok virke en smule underligt på sin vis, men han var frisk på at tage udfordringen op. Han så på Max. Det mest naturlige vil vel være at de havde armene om hinanden hvis de var to venner på vej hjem fra en fest, ville det ikke? Han lagde lidt tøvende en arm om halsen på Max. Han havde set flere drenge gå sådan fra fester massere gange. Han smilede et fjoget smil til Max som om han var fuld eller noget, eller morede sig over noget.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tirs 29 dec 2015 - 4:12

Max nikkede til indstruktøren, og stillede sig over ved siden af Benji, han så mod en af assistenterne. "Måske vi kunne få noget musik?" spurgte han da han var sikker på at det ville blive nemmere for dem begge.
Der blev sat nogdt fest musik på, og det gjorde bestemt at Max selv løsnede lidt op.

Han mærkede Benjis arm om sin nakke, og smilede bare. Han lagde selv armen om Benji, og leved sig selv mere ind i rollen. Hold da op! Benji var godt nok ikke særlig 'rubust' han blev ligefrem bekymret over at brække et riben på ham eller sådan noget.
Men han virkede nu til at have meget godt styr på det her, det var ikke en så uvant situation for Max, både fordi han havde taget sådan en Shoote før, men også fordi han havde gjordt det i virkeligheden med aine venner den gang han boedd i kina. Han havde ikke så mange venner her, selvom han havde boet her i nogle år nu. Men han fokucerede også mest på sin kariere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Ons 6 jan 2016 - 0:41

Benji så på Max som bedte om at få noget musik. Måske ville det gøre det her en smule nemmere nok, tænkte han, og smilede lidt over Max. Lyttede til den musik som der blev sat på, og smilede af det. Han kom faktisk en smule i festhumør af musikken, hvilket jo kun var godt. Det gjorde ham mere afslappet.

Han smilede over Max som tog sin arm om Benji, så de begge havde armene om hinanden nu. Benji kunne tydelig mærke på Max, at den her situation ikke var uvant for ham, og det var det heller ikke for Benji. Han havde før gjort det her, både med venner men også enkelte kærester, så han skulle bare lade som om det var virkeligt, og at de to var venner, selvom de lige havde mødt hinanden i dag. Dog vil Benji ikke havde noget imod at lære Max mere at kende, og måske blive ven med ham eller noget i den stil.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Ons 6 jan 2016 - 22:52

Det var faktisk sjovt, for det lå faktisk rat naturligt at være "venner" med Benji. Der var ikke noget med at han følte han var ved at få bidt hovedet af fordi en af de andre modeler var sippet og ikke kunne tåle at man rørte ved dem.
Her var det bare så naturligt at pjatte lidt rundt, danse til musikken og ellers bare have det sjovt! Det var faktisk længe tide han havde haft det så sjovt på et Shoot.

Da de havde været i gang et stykke tid, og der var taget mange billeder, valgte Max at han ville skifte stilling, men han fik gjort et eller andet så han mistede balancen, og valtede, men da han jo havde armen om Benji fik han revet ham med. Max så lidt uroligt på Benji "er du okay?.. det er jeg virkelig ked af! Jeg mistede balancen" undskylde han.
Der var åbenbart blevet taget billeder mens de fladt i hvert fald blev der råbet fra instruktøren "TAAK!!.. Sådan skal det være!"

Max så lidt uforstående ud, han rejste sig og Hjalp Benji op. "Skal du have en hånd over til stolen eller klare du den?" spurgte han.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tors 7 jan 2016 - 1:01

Benji grinede let over Max som var begyndt at pjatte, og han begyndte selv at gøre det, og havde levet sig næsten helt ind i rollen, som at de to var venner og på vej hjem fra en fest. Så vil man jo også være en hel del fjollet, når man havde drukket og sådan noget. Han havde det faktisk utrolig sjovt lige nu samme med Max, selvom de stadig var inde og få taget billeder. Han havde lidt på fornemmelsen at de sagtens ville kunne gå hen og blive gode venner, og han håbede også på, at det vil ske.

Da Max efter noget tid faldt, kom det helt bag på Benji, og han udstødte et overrasket gisp da han også faldt og landede på gulvet. Han begyndte dog at grine af det, og så på Max med et bredt grin på læberne. Han nikkede til det Max spurgte ham om. "Ja jeg er okay, og det gør skam intet" sagde han til ham. Smilede da Max hjalp ham op igen."Tak" sagde han og hørte hans spørgsmål. "Nej eller tak, skal nok klare det. Der skete ikke så meget da jeg faldt at det gør noget." sagde han.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tors 7 jan 2016 - 11:23

Max smilede roligt da Benji sagde at han ikke var kommet noget til. Han smilede bare til ham da de begge kom op og stå. "Du klarede det godt" sagse han og stak hænderne i lommerne. Indstruktøren kom over til dem "vi holde lige dn lille pause så i kan få noget at spise, og så tacer vi dine billeder Benji. Og så finder vi lige ud af om vi skal tage nogle fæere billeder af jer to sammen, måske i noget andet tøj" sagde han og gik selv tilbage til sine ting.

Max så på Benji "jeg er også blevet skrup sulten" grinte han lidt. Og gik over til den lille buffet hvor der var sanwith, frugt og kage. "Orh Muffins!" udbrød han lidt, og tog et par stykker sammen med et æble.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Man 18 jan 2016 - 22:43

Da de igen stod op, hørte han det Max sagde, og smilede til ham. "Du klarede dig også meget godt selv." sagde han med et skævt smil, og så på instruktøren, som kom over for at sige, at de holdte en lille pause. Han var egentlig også blevet en hel del sulten, så det var kun godt med en pause nu. Han nikkede til det der blev sagt. "Godt nok." sagde han, inden instruktøren gik. Han vendte igen opmærksomheden mod Max. Han nikkede til det Max sagde. "Er jeg også" medgav han, og fulgte med over til buffeen. Han hørte Max's udbud over der var muffins, og han smilede lidt over ham. Tog selv en sandwich, og begyndte at spise den roligt.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Man 18 jan 2016 - 22:52

Max var allerede ved at køre den første muffin ned. Han havde bare et eller andet for søde sager!
Han så på Benji. "jeg syntes ikke jeg har set dig før, er du ny eller noget?" Spurgte han og samlede en masse frugt, muffens og sandwichs op på en tallerken, og så på Benji. "skal vi gå over og sidde lidt?"
Spurgte han og pegede mod nogle stole. Han gad ikke stå op og spise, mest fordi han så ikke havde hænderne frie.

Han var nu meget godt tilfreds med deres arbejde indtil nu. Det virkede til at være gået meget godt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Søn 31 jan 2016 - 2:01

Da Max spurgte ham om han var ny, så han på ham, og rystede på hovedet. "Nej så ny er jeg heller ikke." sagde han roligt. "Jeg er bare ikke så kendt endnu." han trak på skulderne over det, og smilede af Max' forslag, og nikkede. "Jo lyder som en ide." sagde han, og fulgte roligt med over til stolene og satte sig ned. Han begyndte at spise sin mad roligt, og så lidt på Max. Var ikke helt sikker på, hvad han lige skulle sige til ham lige nu. Han bed sig lidt i læben over det, men kom så på noget at spørge om. "Hvor længe har du så været model?" Ville han gerne vide, eller det var det eneste han lige havde kunnet finde på at spørge ham om.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Søn 28 feb 2016 - 11:37

Max smilede da Benji sagde at han ikke var SÅ ny, men at han bare ikke var så kendt. Han grinte en smule ”det kommer.. jeg er heller ikke særlig kendt! Det er meget små jobs jeg laver, hvor folk ikke helt lægger mærke til hvem jeg er” sagde han og trak på skuldrende.

Han begynde at køre en sandwich i hovedet, da han hørte hvad Benji spurgte om. Han sad og så ud til at regne efter mens han tykkede ”hmm… snart 5 år” sagde han da han havde tykket af munden. ”men den gang var det mest sådan nogle model jobs i ung pige blade og sådan” sagde han og grinte.
Han så på Benji ”hvis du bliver tilbudt det, så sig for gudskyld nej!” grinte han højt ”jeg fik en helt fangruppe, og det var sindsyge!.... de gjorde de sygeste ting.. kravlede op af udløbsrøret til mit vindue bare for at se på jeg sov og alt mulig” grinte han lidt akavet.

Han så på Benji ”men hvad har du ellers lavet?.. jeg mener er det mest i blade, eller også i TV - reklamer?” spurgte han.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tors 31 mar 2016 - 22:43

Benji smilede lidt over Max. "Nej du har ret. Jeg har aldrig hørt om dig før i dag." lo han, og puffede drillende til Max. Han havde på fornemmelsen at Max sagtens kunne tage det.

Han betragtede ham roligt, og smilede over ham, at han begyndte at køre en sandwich i hovedet. Han lignede en som virkelig havde sultet længe. Dog lyttede han roligt til det som Max fortalte, at han havde været model i snart 5 år. Han nikkede af det, og begyndte at grine, da Max sagde han skulle sige nej til det job. "Det lyder ikke specielt behageligt på nogle måde." grinede han. Han vil ikke prøve det da han mere var til fyre end piger for at være ærlig. Han kunne sagtens være sammen med en tøs, men kunne meget bedre med fyre.

Da Max spurgte om hvad han ellers havde lavet, trak han kort på skulderne. "Ikke det store. Mest i blade og sådan, og meget få reklamer." sagde han roligt, og spiste en smule.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2016 - 19:47

Max grinte bare da Benji puffede til ham. Han kunne sagtens tage den slags ting, det var hamløst. Han var en fyr der kunne være med på de meste sjov, så længe det ikke sårede nogle.

Han smilede da Benji sagde at han ville holde sig fra den slags jobs. Klogt! Det var virkelig ikke fedt at blive jagtet ned gennem gaden af en flok skrigende 13 -14 åriget. Han var så glad for at han kun var model, og ikke skuespiller eller sanger! De måtte have det forfærdeligt!

Han nikkede og lyttede lidt til det Benji fortalte med hans jobs. "Det lyder da fint!.. Og du er jo stadig ung, så der kommer mere" sagde han med et optemistisk smil. Hdldigvis var Max optemist omkring det meste, og han så meget sjældent sort på tingene.
Han havde lige kørt det sidste af sin sandwith i hovedet da hans mobil ringede "typisk" mumlede han med munden fuld. Hsn tog mobilen op, og tyggede hurtigere. "Hallo?" mumlede han bsrr ind i den mens han prøvede at blive færdig.
Endelig fik han sunket, og han fik i stedet et Smil på læberne "hey makker!.. Sorry du fangede mig lige med munden fuld!.. Hva så?.....i aften?... Ja hvorfor ikke!?.. Hvor?.... Super! Vi ses.. Bye!"
Han lagde mobilen fra sig igen, og så lidt på Benji "sig mig... Har du lyst til at tage med til fest i aften?.. En af mine venner holdder en fest, og jeg kunne virkelig godt bruge at der kom en der heller ikke var fuld, så jeg ikke er den eneste når jeg kommer" grinte han lidt.

Han hadet at han altid kom for sent til fester, og derfor var den eneste der var ædru. Han lagde hovedet lidt på skrå, og så på Benji "hva siger du så?.. Vil du med?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Søn 3 apr 2016 - 20:10

Et smil kom på hans læber, og han grinede let. "Du er da heller ikke gammel endnu." grinede han. Egentlig kunne Max sagtens være meget ældre end han så ud, men siden Benji var et menneske, kendte han ikke så meget til alt det overnaturlige som der var i denne her verden.
Han så på Max som hans mobil ringede. Han prøvede ikke at lytte med til hans samtale med den person som havde ringet, men det var ikke helt nemt da han var nysgerrig på, hvad det gik ud på, det de snakkede om. Det var dog svært når man kun fik den ene halvdel af samtalen.

Han var yderst tæt på at spørge, hvad det havde handlet om, da Max snakkede til ham. Spurgte om han vil med til fest i aften. "Øm fest? Tjo hvorfor ikke. Det skal vel nok blive sjovt, selvom jeg nok ikke kender nogle til den nok, ud over dig" grinede han.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2016 - 20:55

Max grinte bare lidt da Benji påpegede at han da heller ikke var gammel, og det havde han jo ret i. Han var en NÆSTEN normal fyr på 21 år.

Han kunne ikke undgå at smile da Benji sagde ja til at tage med til festen. Det var han glad for, også fordi han gerne ville lære Benji bedre at kende. Han syntes han virkede som en cool fyr. ”Det gør ikke noget, der kommer sikkert også en del jeg ikke kender, og mine venner er meget åbne og venlige overfor fremmede” sagde han med et roligt smil.
Han grinte lidt ”men jeg må hellere advare dig, min kammart er vild med karaoke, så der er nok en del af det” grinte han lidt.
Han valgte dog at undlade at han selv altid sang mindst en sang. Men det ville Benji nok hurtigt finde ud af.
Han så på Benji ”hvad med tøj?... Vil du hjem og skifte først eller…” han stoppede lidt, og så ned af sig selv og på det tøj han havde på. Han så over mod en af dem der havde med sættet at gøre ”undskyld.. Men.. er det her noget af det tøj vi får lov at beholde bag efter?” spurgte han roligt. Pigen smilede bare roligt til ham ”ja.. det er syet til jer, så det er jeres når i er færdige” sagde hun roligt.

Max vende hovedet og så på Benji med et tilfreds smil, og slog armene lidt ud ”jamen så er vores problem med tøjet vel løst” grinte han lidt.
Pludselig blev der råbt over fra instruktøren ”SÅ ER VI KLAR IGEN”
Max så på Benji så er det i gang igen. Instruktøren kom over til drengene ”Max vi starter med at tage nogle single billeder af dig!.. og der må gerne være lidt Cool, frækt og tjekket.. Du ved noget med at bruge øjnene og kroppen…” Han så på Benji bag efter ”og Benji jeg tænker at vi tager dine, så må du meget gerne spille på dit smil, du ved sådan mere den søde dreng” sagde han med en rolige stemme.

Han vende rundt og gik mod fotografen. Max så på Benji ”jamen så smutter jeg der ud” grinte han lidt. Han smuttede op foran kameraet. Han begynde at posere, der blev taget mange billeder, og det var tydeligt at han klart havde det nemmere ved sine single fotos. Han vidste hvordan han skulle stå hele tiden. Og det var meget lidt fotografen bad ham om at gøre


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Søn 3 apr 2016 - 22:12

Han nikkede til det som han fortalte, at der sikkert også kom en del som han ikke selv kendte, og at hans venner intet havde imod fremmede. Det var da godt, for Benji var rimelig fremmed for dem. Han grinede let, da Max 'advarede' ham om, at hans ven var vild med at synge karaoke. "Det skal jeg skam nok overleve." lo han.
Han var lige ved at sige, at han nok gerne vil hjem først og skifte tøj, men hørte så det damen sagde. At det her tøj var deres. Han smilede lidt over det, og var meget tilfreds med, at han fik det. Det var en af fordelene. Gratis tøj. "Heh ja så er det klaret." gentog han, for at understrege det.

Et kort suk kom fra ham, da de igen skulle til at i gang. Dog nikkede han til det er blev fortalt, og ventede på Max fik det overstået, så han selv kunne komme til. Han stod og så på mens Max fik taget sine billieder, og da han var færdig, gik Benji over for at få taget sine. Han vidste hvordan han skulle trække på sin charme, og smilede sødt og uskyldigt til kameraet, og poserede perfekt.

Da han var færdig, gik han over til Max, og så på ham med et skævt smil. "Når, hvad så nu?" spurgte han roligt, og ventede på hans svar.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2016 - 23:29

Max fik overstået sit fotoshoot, og så på mens Benji mens han fik taget sine billeder også. Da han var færdig, fik de afvide at de det var slut for i dag, og at de bare kunne smutte hjem. De havde også været i gang i mange timer, og klokken var blevet mange.

Max så på Benji "skal vi smutte?" spurgte han. Da de var helt færdige og klar, smuttede Max ud og fik fat på en taxa, så de kunne komme over til festen. Han så lidt på Bemji mens de sad i taxaen "du klarede det virkelig godt i dag,.. Det var virkelig sjovt" grinte han lidt.
Han glædet sig til at komme til den her fest, det var længe siden han havde haft tid til at tage til sådan en.

Da de kom til festen, stod han ud af Taxaen, og gik ind sammen med Benji. Da han kom ind, kom der en del hen til ham og sagde hej. En fyr kom over til ham og gav ham en krammer, og så ud til at være en smule småfuld ud. "Max!! Der var du jo" udbrød han. Han fik øje på Benji, og smilede lidt til ham "og hvem er så det du har taget med?" sagde han med et skævt smil, og puffede Max lidt væk. Han gik over og rakte hånden til Benji "hej!.. Jeg tror ikke vi har mødt hinanden før!.. Jeg er Calus" sagde han med et skævt smil.

Max himlede bare med øjnene "Benji det her er Claus.. Ham der holder festen.." sagde han og sukkede lidt. Claus var til fyre, og det lagde han bestemt ikke skjul på. Også selvom det var de færeste der så ham der ville tro det.

Max gik hen og tog Benjis hånd "Claus find en anden.. Benji er med mig!" sagde han bare og puffede til Claus mens han trak Benji med hen til drikkelsen. Han slap ham lidt efter "det må du undskylde, han er virkelig ikke til at styre når han har drukket." undskylde han og slap Benjis hånd.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Søn 3 apr 2016 - 23:55

Benji nikkede kort, som Max spurgte om de skulle smutte, og fulgte med ud til en taxi. Smilede over det som Max sagde. "Tak og du gjorde det skam også virkelig godt i dag" sagde han roligt.
Roligt steg han ud af taxien igen, som de åbenbart var nået frem. Han så sig lidt rundt, for at få sig et kort overblik. Dog faldt hans blik på en fyr som kom over til dem, og tydeligvis kendte Max. Roligt smilede Benji til fyren som hed Claus. Han var lidt usikker på, om den her fyr her prøvede at ligge an på ham lige nu, eller hvad. Han så dog over på Max, som åbenbart himlede med øjnene over Claus, hvilket morede Benji en smule.

Da Max lige frem valgte at tage Benjis hånd, smilede Benji en smule over det, og endnu mere over det Max sagde til Claus. Så Claus var altså til fyre, som han havde haft en smule på fornemmelsen med før, men ikke var helt sikker på alligevel før nu.

Han grinede lavt over, at Max slæbte ham med sig. Han havde intet imod at Max faktisk havde taget hans hånd. Da Max lidt efter valgte at undskylde for Claus, smilede Benji over det. "Det er okay" han sagde ikke lige, at han selv var til begge køn, og mest hælde til fyre, og at det vil blive tydeligt når han selv begyndte at drikke. Og han var ikke en specielt stærk drikker, så han vil hurtigt blive fuld, da han blot var et menneske.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Man 4 apr 2016 - 0:12

Max var virkelig træt af at Claus aætid lagde an på de veenner han havde med. Egentlig skulle han jo heller ikke bestemme om Benji og Claus skulle lave noget, han vidste dog ikke om Benji var til fyre eller ej.
Men selv hvis han ikke var, så skulle Max jo ikke bestemme det. Men han ville bare gerne have lov til at have Benji lidt i fred, så han kunne lære ham bedre at kende.

Han smilede da Benji sagde det var okay. Han smilede bare roligt, og så på bordet med drikkevare "hvad kunne du tænke dig at drikke?" spurgte han og rakte selv ud efter en øl der stod i en stor spand med isterninger. Han åbnede den, og så på Benji med et smil "har du lyst til at sidde lidt ned?" spurgte han roligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Man 4 apr 2016 - 19:35

Benji så på Max roligt. Han syntes at Max virkede til at han var en af dem som nemt vil kunne blive jaloux over et eller andet, hvilket Beni kun fandt meget sødt på sin vis.
Han så roligt på det bord hvor drikkevarerne stod på. Han overvejede lidt hvad han egentlig ville have, og så roligt på Max. "En øl er fin nok" sagde han med et smil. Han tog selv en øl og åbnede den, og drak en tår af den. Han vidste han meget hurtigt vil blive påvirket, da han ikke var vant til at drikke, og kun var et menneske, som i forvejen ikke kunne tåle lige så meget som de andre mange væsner der fandtes. Max skulle skam nok kunne lide ham som fuld, eller noget i den dur.  

Spørgsmålet om de skulle sætte sig ned eller ej var et godt spørgsmål, selvom Benji allerede med det samme vidste, hvad han vil svare på det. "Ja lad os endelig sidde lidt ned" Han smilede skævt til Max, og fulgte med over og sidde i en sofa. Satte sig lige ved siden af Max, dog ikke helt tæt på så det vil føles ubehageligt. Han anede jo ikke, om Max her vil syntes om det, hvis Benji prøvede at ligge an på ham, men det skulle han nok finde ud af senere. Benji var ikke rigtig interesseret i nogle af tøserne lige nu, nok mere bare i Max.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tirs 5 apr 2016 - 5:56

Max måtte da erkende, at han var den jaloux type! Han var ikke god til at dele heller! Nogle ting jo, sådan ubetydlige ting. Hans mad, hans penge og sådan. Den slags der for ham bare var goder, men sådan noget som venner, uha! Det var han dårlig til. Sådan en som Claus kunnr han sagtens, for det var en del af Claus at han kende alle, festede med alle og bare var meget åben. Men hvis det kom til en som Benji, en fyr Max meget gerne ville lære bedre at kende... En han... Måske oven i købet havde et godt øje til, så blev han som en ravn omkring sine glitrende genstande!

Han betragtede Benji lidt som de havde sat sig. "Jeg ved jobfaktisk slet ikke noget om dig?... Hvot vor du?" spurgte han roligt med et smil. Han ville gerne vide mere om Benji, og han ville gerne lære ham bedre at kende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum