Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 3:10 by Caine Blackwell

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251454 indlæg in 12723 subjects

What just happened? - Gwendoline

Go down

What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Fre 18 dec 2015 - 21:54

Tid: Kl. er 23.13 fredag aften.

Sted: En stor mørk sal hvor der er masser af borde og stole stille op i små områder og en kæmpe scene for enden af salen, hvor mange slaver blev hevet op og man kunne byde på dem.

Omgivelser:
Mange folk som er alle klædt i sort og slaver som ikke har det fantastisk.

Vejr:
Stjerne himmel og meget koldt.


Dagen havde startet fint ud for Joshua, han havde været til et photoshoot ved et lille designermærke, det havde ikke været noget specielt, andet end et underbukser shoot, så han havde haft næsten intet tøj på det meste af dagen, derefter havde han gået ud for at shoppe og gået sig en god tur i byen, hvor det hele så ramlede sammen for ham derefter.. Han havde støt ind i nogle folk, som var ved at kidnappe en ung pige, han havde reageret, for det så ikke så sjovt ud igen, og han havde kedet sig utrolig meget.. Så Josh, så dum som han nu var, havde han gået lige derhen, slået den første og den bedste hvor derefter de havde overumlet ham. Han var blevet slået ud og alt blev sort for ham.

Josh vågnede op i et mørkt lokale, omtåget og hele verden omkring ham snurrede rundt. Han havde ondt i kæben og spyttede noget blod ud hvorefter han prøvede at komme nok til sig selv så han kunne finde ud af hvor han var. Han prøvede at bevæge sig, dog var der lænker omkring hans hænder og fødder, så han kunne ikke komme nogle vejene. Han stønnede svagt og hørte at der var andre omkring ham.

”He-..” Han skulle lige til at sige noget før en knytnæve ramte ham lige i synet engang til og hans verden gik ud igen.

Joshua vågnede op engang til, hans hoved gjorde pænt ondt lige nu. Han kunne høre opråb og meget støj lidt væk. Noget musik? Han åbnede hans øjne og hele hans krop føltes varm, han svedte og mærkede pludselig at hans lem var stift. Hvad fanden?! Joshua vågnede pludselig helt op og han mærkede nogle kolde hænder gribe fat omkring hans overarme og han blev hevet op. Han stønnede højt og mærkede hvordan han væltede rundt og han fik kigget ned af sig selv. Han havde kun hans sorte bukser på og bælte. Den trøje han havde haft på tidligere, hans sko, tørklæde og jakke, var væk. Så hans bare fødder blev slæbt hen over gulvet og han knurrede højt hvorefter han prøvede at slippe fri.

Pludselig var der skarpt lys som blændede ham meget og han kiggede rundt og fandt ud af at han stod på en scene og den pige han havde prøvet at hjælpe før blev slæbt afsted foran ham og ned til en mand som greb hende.
Joshua’s øjne lyste op og han hørte hans navn blev råbt op, hans blod kogte og de lange sylespidse dæmon tænder sprang frem i hans mund.

”Joshua Kiaran A’Daragon mine Damer og Herre! Et smukt menneske, model og se lige den krop! Et voldsomt temprament, godt i stand som i kan se og en fyr som ikke helt er til at styre.”

Der var to mænd som tvang ham i knæ og lænkerne omkring hans hænder og fødder larmede imod træet.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Fre 18 dec 2015 - 22:30

Man kunne sige mange ting om Esclaves, men der var altid gang i den på det sted. Auktioner på de mest eksotiske væsner, fanget land og rige rundt fandt sted netop denne nat, hvilket havde lokket mange til. Hvis man så ud over de mange folk der var mødt op, så kunne man ikke se ret mange unde mennesker, hvilket i og for sig var gruvækkende… De unge slaver der som regel blev solgt på stedet, kom ofte ud til en mand eller kvinde der ikke havde haft en partner i flere år og så var gået denne vej, eller også var de heldige og blive købt fri og komme hjem til en person der havde rigeligt at penge, hvor de nærmest levede deres liv i luksus. Det var tydeligt at det var flertal af mænd også, hvilket sikkert ikke var så underligt, da der sikkert var mange mænd der var ensomme og havde brug for en sengevarmer, eller hvad man skulle kalde de kvinder og mænd de købte på dette marked. Dog blandt de mange mænd kunne man skimte det nærmest lysnede røde hår, der tilhørte en kvinde som havde været her flere gange, men gået tomhændet hjem, eftersom der ikke var noget der fangede hendes opmærksomhed, da hun var ret kræsen når det kom til hvad hun skulle have med hjem, eller med over hvor hun ”arbejdede”.

” Mademoiselle… De ser henrivende ud i nat” lød en mands stemme og han nærmest bukkede for hende før hun skævede til ham ” Hvis jeg blot kunne sige det samme til Dem sir..” sagde hun og gik videre. Hun hadede at få de små søde beskeder for hver eneste mand hun så når hun dukkede op på Esclaves. Hun havde en følelse af at denne nat kun kunne blive værre. Hun havde endnu ikke fået sin dosis blod, hvilket gjorde hende ufatteligt irritabel og utilregnelig, men så alligevel.. Hun havde på fornemmelsen at der kom noget godt på scenen.

Hun fik fundet sin sædvanelige plads på anden række og sad nærmest bare og ventede på ”showet” begyndte. Kort lod hun en hånd glide gennem håret, så hun havde ordentligt udsyn til scenen, hvor slaverne ville blive hevet ud på og nærmest udstillet som var de dyr til en konkurrence. Hun hilste kort på sine sidemænd og rettede hurtigt blikket mod scenen da speakeren præsenterede den første. Der var ingen tvivl om at denne mand var dæmon. Hans øjne og tænder afslørede ham ret kraftigt, hvilket tændte en interesse inden i hende, men nu måtte hun se hvad prisen på denne mand var, for hun havde trods alt ikke flere millioner at købe for.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Fre 18 dec 2015 - 22:49

Joshua mærkede hvordan de to vampyrer kæmpede en kamp for at holde ham nede, han spændte hans muskler og nægtede at lade dem holde ham sådan tilbage. Joshua grinte svagt og lod hans lange hale glide ud over kanten af hans bukser, han spændte hans muskler og to store vinger sprang ud fra hans ryg, hans krop ændrede sig. To vampyrer mere kom løbende op på scene og greb hans store blålige flagermus vinger, hvorefter en mere kom og greb hans hale. De kæmpede en brag kamp, dog blev hans krop ændret helt, hans ben blev længere, mere dæmon lignende, hans arme og resten af hans krop voksede og hans knurrede torende imens der begyndte at blive panik blandt de folk i den første række.

Speakeren havde til at starte med, før Josh forandrede sig startet med et næsten pinligt beløb og han var nu blevet lam af skræk. Joshua havde stoppet hans forandring, han skubbede de mange vampyrer væk og han stod nu i hans vand dæmon form. Han var ikke blevet ret høj, dog var hans lemmer, mere lange og slanke, han havde fået en smuk finne ned langs hans rygsøjle, svømme hud imellem hans tær og fingre, som også var blevet længere og havde skarpe negle. Hans øjne var blevet helt sorte og meget større. Hans hår var blevet længere og fået et blåligt skær, sammen med hans hud, som havde skæl hist og her, samt et blåligt skær. Selvom han var i dæmon form, som ofte var uhyggelig skræmmende, som var der stadig noget smukt og elegant over ham.

”Okay.. Han er gratis!! NOGEN TAG DEN DÆMON!!” Brøllede speakeren.

Josh rejste sig op og strakte hans krop helt ud. Han kiggede på de vampyrer som havde prøvet at holde ham nede. Han knækkede hans nakke lidt og kiggede rundt på dem, klar til hvis de valgte at angribe.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Fre 18 dec 2015 - 23:20

Gwen kunne nemt se der var noget under optøjer, men det var som om at det ikke gjorde hende det mindste. Hendes blik var fastlåst på denne dæmon, yderst spændende skabning. Da dæmonen begyndte at forvandle sig kunne hun se, hvordan alle andre end hende selv løb rundt og nærmest fór mod udgangen for at komme væk fra denne dæmon. Hendes øjne lyste nærmest legende da hun så hvad denne dæmon havde kræfter til, men hun var heller ikke i tvivl om at det var det eneste han kunne… Hun kendte til dæmoner og vidste hvad de var i stand til at gøre af skade og det denne havde lavet… Var bestemt ikke det værste han kunne. Folk skreg i frygt for det var deres tur næste gang, men hun forholdt sig i ro og rejste sig
blot op og betragtede ham.

Hun så på speakeren og himlede med øjnene ” To dog stille menneske…” sagde hun og begyndte at forme nogle af skyggerne omkring speakeren, som hurtigt blev stille. Han kom nok heller ikke til at sige så meget mere, eftersom et knæk tydeligt kunne høres, hvilket var et sikkert tegn på hun havde brugt skyggerne til at brække nakken på ham, blot for at få ham til at tie. Dog var tilbuddet om en gratis slave, var bestemt ikke noget dårligt, eftersom hun ikke havde nogle under sin ”beskyttelse”.

Hun gik op mod scenen, uden nogen som helst mine, eller tegn på frygt for denne dæmon ” Sig mig Dæmon… Hvorfor er en som dig overhovedet er endt et usselt sted som dette” spurgte hun og sendte ham et skævt smil og stoppede helt oppe foran scenen. Hun lod speakerens lig falde til gulvet på scenen og løftede skuldrene ” Nogle mænd… Skal bare holde mund” sagde hun og fnøs kort inden hun rettede blikket mod de vampyrer der ihærdigt havde forsøgt at holde dæmonen nede og sukkede ” Og her troede jeg at vampyr mænd var stærkere end de fleste… Ak ja… I er ikke andet end små skravl” sagde hun og hoppede op på scenen ved siden af dæmonen og skævede kort til ham før hendes blik igen blev rettet mod vampyrerne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Fre 18 dec 2015 - 23:30

Joshua hørte et knæk og så speakeren falde til jorden, derefter duftede han noget utrolig lækkert, en lækker duft af dyr parfume og han drejede hans hovedet og så en utrolig smuk kvinde. Han kiggede derefter på vampyr mændene og begyndte at trække vejret mere roligt, dog var han stadig meget omtåget, på grund af alle de stoffer som de havde proppet på ham. Han lukkede hans øjne og hans krop forvandlede sig tilbage igen i hans menneske form.

Den smukke blonde fyr kiggede på kvinden og gav hende tydeligt elevatoren, dog uden nogen som helst mime om at være flov over det. Hun var smuk og lige noget indenfor Joshua’s smag. Han løftede hans lænkede hænder og tørt noget af alt det sved af, som pipplede ned over hans krop. Hans busker hang meget lavt omring hans hofter, efter forvandlingen som havde fået dem til at udvide sig alt hvad de kunne og hvad været på kanten til at sprække.

”Tumperne overrumplede mig.. Slog mig ud..”
Sagde han med en tør stemme, hvor det var tydeligt at han ikke havde drukket i lang tid. Han skulle lige til at gå over imod hende, men to vampyrer sprang på ham og overraskede ham. Joshua væltet ned på hans knæ og en dyb knurren kom fra ham igen. Hans øjne blev helt sorte og den ene vampyr blev flået tilbage med en voldsom kraft. Joshua stirrede på ham og vampyren begyndte at sige små lyde, som om han blev kvalt, ud af vampyrens mund, næse, øre og øjne pipplede der blod ud, som blev samlet i en bold over hans hoved, den voksede og voksede, til sidste væltede vampyren om, og var udsuget som en rosin.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Fre 18 dec 2015 - 23:56

Hendes blik var fastlåst på vampyrerne og hendes inderlige lyst til blot at få dem til at lade dette væsen være og ende deres liv, var uendeligt stor… Hun havde allerede mange tanker om hvordan hun skulle gøre det mest smertefuldt, det kunne være med en af de objekter hun kunne forme ud af skyggerne omkring hende, eller også bare bruge skyggerne til at kvæle dem med generelt. Kort så hun på dæmonen som tørrede sved af sig og hun lå hurtigt mærke til bukserne, der mere eller mindre var ved at falde ned over hofterne på ham, nydeligt syn dog, men sådan ville det ikke være ham værdigt… Ikke så yndefuldt et væsen.

”Det viser jo bare hvor svage individer de er” sagde hun og så han begyndte at gå tættere på men igen blev overfaldet. Hun sprang hurtigt til siden, for ikke at blive hevet med ned, da dæmonen ikke var langt fra hende. Hendes øjne begyndte at få den røde farve, da hun så hvordan den ene vampyr blev kastet væk og langsomt begyndte at bløde. Hun måtte virkelig kontrollere sin lyst til blod lige nu, da fristelsen var ret høj, men hurtigt var der ikke meget tilbage og manden lå som en udtørret rosin.

Hendes blik blev rettet mod dæmonen igen og skyggerne omkring hende begyndte at tage form som knive. Kort knækkede hun nakken før hun sendte knivene i vampyrens generelle retning uden at ramme dæmonen. De tre knive gik gennem hver skulder og den sidste var gemt til ham da han tumlede tilbage efter at have fået de første to knive. Hun fik et dystert smil på læben før hun gik over mod vampyren med rolige skridt mens hun fik nogle skygger omkring ham til at holde ham fast ” Mhm… Næsten en skam at tage livet af en som dig… ” sagde hun inden den anden kniv blev sendt mod ham op under hagen på ham.

Hun mærkede hvordan vampyrens blod ramte hendes ansigt og tøj, hvilket fik hende til at sukke, dog var det ikke noget hun ikke havde prøvet før. Hun vendte sig mod dæmonen og gik over til ham med et smil og rakte en hånd ud til ham for at hjælpe ham op.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Lør 19 dec 2015 - 0:07

Joshua hørte blodet sprøjte fra en af vampyrerne og han lod den store bold blod falde til jorden lige oven på hovedet af den udtørrede vampyr. Han vejr trækning var tung og tør, mest på grund af alle stofferne. Han turde ikke tænke på hvad de havde proppet i ham imens han sov. Han bandede lavt over situationen og kunne ikke lide hvordan de havde ladet sådan en smuk fyr som ham blive så klam og ulækker som han var lige nu.

Han hørte kvindens fodskridt komme tættere på ham og han kiggede op på hende med hans blå øjne. De var røde og det var tydeligt at se på ham, hvor drugged han endelig var. Han svedte, hans hud rødmede hist og her, han rystede svagt, var træt og hans lem stod stadig stift i hans løse bukser, som var pænt beskidte og ødelagte.
Josh greb hendes hånd og trak sig selv op på hans rystende ben. Han kiggede på hende, pustede svagt og det var tydeligt at det som han ville sige lige nu, ikke var noget han var stolt af.

”Det ser ud til at jeg er din, huh?”
Sagde han lavt, dog lidt kækt på en måde. Han slikkede hans læber svagt og fik sveden væk.

”Få mig væk herfra.”
Knurrede han lidt og som poser havde dannet sig under hans øjne. Han skulle til at tage et skridt, dog væltede han forover imod kvinden og besvimede fordi hans menneskelige krop ikke kunne tåle mere, og han gik ud som et lys.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Lør 19 dec 2015 - 21:39

Hun betragtede dæmonen med et skævt smil på læberne. Det var tydeligt at han havde indtaget et eller andet, men hun var heler ikke i tvivl om at det ikke var gjort frivilligt. Kort gav hun han elevatorblikket, hvor det først gik op for hende at hans lem var stift. Hun bed sig kort i underlæben og sukkede. Tænk at de også havde givet ham viagra.. Det var umenneskeligt at folk skulle dopes på det, blot for at vise hvad de havde i bukserne, hvilket man jo ikke vidste i for vejen...

Dæmonens ord fik hende til at skæve til ham med et smil " Jeg kunne også lade dig gå fri.. Men hvad tror du ikke folk ville sige? Og i så fald, der ville ikke gå længe før du blev indfanget igen" sagde hun og gik over til ham for at tage hans hånd, så de kunne komme væk.

Da hun så dæmonen falde mod hende, rakte hun hurtigt ud efter ham og bremsede hans fald, dog gik det udover hende selv, eftersom hun faldt sammen med ham. I det mindste tog han ikke skade, men hende selv fik et slag mod baghovedet. Med en mine rejste hun sig op og forsøgte at få dæmonen op på sine ben, men der var slet ingen kontakt.

Gwen kom på benene og fik sat dæmonen op, sådan nogenlunde... Før hun satte sit håndled for munden og bed til, så der kom hul, hvorfra der piblede blod nok, som ville give ham et form for kick. Hun satte sit håndled for munden af dæmonen "Drik" sagde hun og gjorde klar til at mærke dæmonens tænder mod hendes følsomme hud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Lør 19 dec 2015 - 22:10

Joshua vågnede med et sæt og kiggede op på Gwen med hans dæmon øjne.
Hans tænder voksede lidt og han greb hendes håndled hurtigt hvor han bed dybt ned i det lille sår hun havde lavet. Et dybt støn kom fra ham og dæmonen sukkede dybt inden han hurtigt slap hendes håndled. Han kiggede op på hendes igen og slikkede blodet væk fra hans læber hvorefter han satte sig lidt på knæ foran hende.

”Undskyld.. For min ikke så.. Pæne opførsel..” Hviskede han lavt og det var tydeligt at ordet ’undskyld’ ikke smagte så godt i hans mund. Dæmonen rejste sig fra gulvet og gav hende hans hånd for at hjælpe hende op. Han mærkede hvordan blodet han givet ham et sindssygt ’kick’ hvilket han slet ikke var van til.

Da han havde hjulpet hende op, kiggede han rundt og prøvede at bedre orientere sig. Hendes blod havde gjort så de stoffer slog mere til og han var utrolig omtåget stadig væk. Joshua kiggede ned af sig selv, prøvede at rette hans bukser lidt og ignorere pænt hans stive lem.. Han bed sig svagt i hans underlæbe igen imens han tænkte på hvad fanden han skulle gøre nu..

”Hvordan i alverden skal jeg komme hjem..”
Mumlede han svagt og skulle til at tage endnu et skridt, dog var det tydeligt at han ingen balance havde og han væltede på gulvet igen. Et lille latter kom fra ham og han begyndte pludselig at grine, han kunne ikke lade vær med at se det sjove i denne situation. Han var pænt høj, halvnøgen, stiv lem, vidste ikke hvor fanden han var og han havde ingen måde at komme hjem på andet end gå.

”Fandens hvor er dette sjovt!!” Grinte han højt. ”Jeg er mega høj, liderlig og pisse fryser.. Plus de her galningen har sikkert sat flere penge på mit hoved nu!!” Grinte han højere og faldt om på ryggen. Det var tydeligt at det var stofferne og Gwen’s blod som snakkede..
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Søn 3 jan 2016 - 0:50

Gwen så på dæmon med et koldt blik og lå hurtigt mære til de sorte øjne med den blå iris. Ganske fortryllende blik, men hun vidste også hun ikke skulle lade sig narre på nogen måder, eftersom han sagtens ville kunne slå hende ud af kurs, hvis det var det han ville. Da han satte tænderne i hendes håndled gispede hun nærmest af en blanding af smerte og nydelse. Hendes krop sitrede svagt efter bidet mens hun holdt blikket fast på dæmonen foran hende.

”Din opførsel er ikke den værste jeg har set… Eller haft under mine vinger vil jeg sige.. Du min kære, vil blot passe perfekt ind til resten af det selskab jeg er med..” sagde hun og fnyste ganske kort. Hun kunne godt se på dæmonen at ordet undskyld ikke var noget han brugte ret meget, hvilket i og for sig var forståeligt, da dæmoner var kendt for at være kortluntede og altid klar på at smadre et eller andet. Hun tog imod hans hånd om kom op og stå ved siden af ham. Hun lå mærke til hvordan han ihærdigt forsøgte at rette hans bukser. Hun sukkede eftersom det mere eller mindre var et lost cause.

Hvordan han skulle komme hjem? Det var temmelig nemt, eftersom han bare skulle følge med hende ud i bilen og så kørte hun. Hun så hvordan han nærmest tågede rundt, grundet hendes blod og alt det de andre havde dopet ham med. Med rolige skridt gik hun over til ham og satte sig på hug foran ham.

” Du kan kun være taknemlig for jeg overhovedet gad at overveje at give dig blod.. Havde det været hver anden havde jeg taget blodet fra personen i stedet” sagde hun og grinte kort inden hun fortsatte ” Liderligheden kunne jeg som sådan godt rede dig fra… Og at du fryser.. Hmm der kunne du komme med mig hjem, jeg har sikkert noget tøj som nogle af – de andre – har glemt” sagde hun og kravlede på alle fire hen over ham.

” Hvad siger du til at komme hjem til en varm villa.. En varm seng og noget at spise?” sagde hun og lænede sig ned over ham og hviskede i hans øre ”Og så kunne det være vi kunne tage os af det andet senere…” sagde hun og rejste sig hurtigt op og gik til siden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Søn 3 jan 2016 - 1:01

Joshua kiggede op på hende og knep hans øjne lidt sammen imens han lyttede til hendes ord, han grinte svagt og slikkede sig om munden. Jo, hvorfor ikke? Han havde aldrig prøvet sådan en som hende fyr og slet ikke en vampyr før. Han grinte og kiggede over på hende med hans varme menneskelig og utrolig blå øjne.
”Hmm.. Lad mig så gætte.. Jeg bliver din ejendom hvis jeg går ud i den bil?” Spurgte han.

Joshua bevæge sig pludselig hurtigt og greb hendes arme, han skubbede hende ned på gulvet og på ryggen hvor han holdte hendes ene hånd nede og lod hans hale gro ud igen og brugte den til den anden hånd imens han sad på hug over hende med hans ben på begge sider af hendes hofter.

”Hm.. Det kunne være utrolig fristende. Men så nem er jeg altså heller ikke. Det kan godt ske jeg er utrolig liderlig lige nu og har virkelig lyst til at flå det latex af dig og se hvad der gemmer sig under.” Hviskede han utrolig forførende og kørte hans frie hånd ned over hendes mave og op over hendes brystkasse.

Hans øjne lyste op igen imens han slikkede sig omkring hans læber. Han nægtede at lade denne kvinde slæbe ham med hjem så let. Hvis hun ville eje ham, skulle hun kæmpe for det og ikke bare købe ham. Han ville først give efter hvis hun rendt faktisk fik et halsbånd på ham eller sådan noget.

Han lænede sig længere ned imod hende og satte sig på knæ så hans hoved kom ned ved siden af hendes og slikkede blidt hendes øre.

”Lige nu, kunne det godt se ud som om du er min ejendel.”
Hviskede han lavt.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Søn 3 jan 2016 - 1:20

Gwen så på dæmonen med et smil ” Mhm…” sagde hun svagt inden hun mærkede han greb hendes arm og inden hun kunne nå at reagere var hun lagt ned på ryggen mod trægulvet under hende. I faldet ramte hun hårdt hovedet i gulvet, men det var ikke noget hun lod sig påvirke af, hun havde mere travlt med at få denne dæmon væk fra hende igen. Hendes øjne var begyndt at blive røde af arrigskab og hendes krop sitrede nærmest. Havde hun et funktionelt hjerte ville det være ved at flyve ud igennem brystet på hende, grundet det store adrenalin kick.

Dæmonens ord fik hende til at vride sig i forsøget for at komme ud af hans greb ” Vi må jo se om du har nosser til at gøre det” hendes stemme lød nærmest som en hvæsende kat, der stod overfor sin fjende og skulle til at flyve lige i hovedet af ham. Hans hånd mod hendes mave der gled op over hendes bryst fik hende til at knibe øjnene sammen. Bag dæmonen ville nogle skygger langsomt begyndt at forme sig til noget der mindede om knive. Ikke at hun havde tænkt sig at tage livet af ham, blot for at vise hvem der bestemte.  

Da han lænede sig ned mod hende igen og han slikkede hendes øre, lukkede hun øjnene i afsky. Hun ville ALDRIG ende med at være hans ejendel, ikke med mindre hun rent faktisk lod ham dominere hende. Hun bed hårdt sammen ” Det bliver over mit lig” hvæsede hun og fik en af knivene til at komme frem og sætte sig under hans kæbe ” Tro mig… Jeg er ikke bange for at skære halsen over på dit ellers smukke og potentielle udseende… Jeg ville elske at se dit blod” sagde hun og kneb igen øjnene sammen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Søn 3 jan 2016 - 1:39

Han mærkede den kolde kniv pludselig imod hans hud og et overrasket grin dukkede op på hans ansigt og han gav hurtigt slip på hendes hænder og satte sig op så hun kunne komme fri imens han holdte hans hænder oppe i luften sammen med hans lange hale.

Joshua kunne ikke lade vær med at grine over denne situation, okay. Hun var ikke kun køn, men magtfuld. Men han vidste dog stadig ikke om hun ville kunne kontrollere ham, siden han var en meget fri sjæl og ikke nem at tæmme. Han vidste at der var mange folk derude der ville give alt for en af hans race og specielt med hans element. Han bed sig lidt i underlæben imens han kiggede vurderende på hende imens hans øjne lyste op med nysgerrighed.

”Hm.. Måske ville tilbuddet være lidt fristende, dog vil jeg sige.. Jeg er ikke nem at tæmme.” Grinte han lidt imens han satte sig ned på trægulvet og kiggede på hende. Hans hale piskede rundt bag ham og han vidste ikke helt hvad han skulle stille op med denne kvinde, hun var smuk og utrolig hot på samme tid, men også farlig. Hvis hun fik smag for hans blod, ville det blive farligt for ham, mest fordi Dæmon blod var utrolig potent og meget.. Vanedannende for nogle personer, siden det var så specielt.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Søn 3 jan 2016 - 2:05

Gwen kom igen op på sine ben da dæmonen havde fjernet sig. At han holdt sine hænder sammen oppe i luften gav hende næsten lyst til blot at lade kniven snitte ham, uden at efterlade ret meget end blot et lille mærke, hvor en smule blod ville komme fra. Lyden af hans grin fik hende til at danne flere knive og lod en af dem komme ned til hans lem hvor den begyndte at presse mod buksernes stof ” Få mig ikke til at kastrere dig på stedet… Kan også gøre det pinefuldt hvis det er” sagde hun og knækkede kort sin nakke mens hun så på dæmonen for at være sikker på han ikke overfaldt hende endnu engang.

” Årh tro mig dæmon… Jeg har haft folk der var værre end dig… Du bliver blot et stykke voks mellem mine hænder som jeg ville kunne forme, præcis som jeg lyster” sagde hun og gik nogle skridt tættere på ham ” Og tro mig… Jeg ville nyde hvert sekund, du lider” sagde hun og fnøs kort over ham inden hun fik knivene til at forsvinde. Den ved halsen efterlod et lille sår, mens den ved hans lem, blot lavede et svagt snit i hans bukser. Da hun kom helt op til ham, så hun ham i øjnene inden hun igen begyndte at forme skygger bag dæmonen. Dog var det ikke knivene denne gang, men noget lignende kæder som hurtigt greb omkring hans arme, ben og hale for at holde ham, så han ikke kunne komme væk, eller gøre skade på hende.

” Fortæl mig en ting dæmon… Hvorfor vil du overhovedet have taget imod mit blod hvis ikke det var fordi du havde forhåbninger om noget?” sagde hun og lod en finger glide over det lille sår der var på siden af hans hals ” Det er en skam alt det lækre blod skal gå til spilde…” sagde hun og slikkede sin finger ren for dæmonens blod. Yderst velsmagende og eftersøgt, eftersom hun ikke havde fået dæmon blod i noget tid og nu… Var han det mulige offer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Søn 3 jan 2016 - 12:18

Joshua smilte blot over hvordan de mange knive var omkring ham, han var slet ikke bange for det og var ikke spor bange for at dø overhovedet. Et smil formede sig på hans læber da han hørte hendes ord og mærkede pludselig kæder omkring hans hænder, fødder og hale. Hmmm, det her havde han ikke prøvet før og han slikkede sig legesygt omkring hans læber imens hans øjne lyste op i et nysgerrigt glimt og han grinte mere da han lyttede til hende.

”Åhhh min lækre lille vampyr, jeg tog imod det fordi jeg havde brug for det.”
Jeg kiggede ned på hende og mærkede hendes finger glide over det lille snitsår på hans hals og han smilte mere kækt til hende. Der skulle meget til for at knække hans stolthed, specielt når det var så lækker en kvinde som stod foran ham. Han grinte blot og kiggede på hendes mund med et lystent blik. Hmm, måske ville det ikke være så slemt at blive hendes ejendel, så ville han jo slippe for alle de klamme gamle mænd som var efter hans røv.

Han bed sig svagt i underlæben og overvejede meget hans ord, lige nu her.

”Hmm.. Måske kunne vi lave en aftale. Jeg bliver din ejendel, så du kan gøre hvad du vil med denne krop her og blod. Dog skal du sørge for at jeg ikke bliver overumlet konstant af andre personer, gider ikke havde gamle rynkede penisser op i min røv. Sååå hvad siger du? Du får mig som legetøj og jeg får sikkerhed?” Spurgte han og kiggede ned på hende med et utrolig bredt smil. Han lænede sig lidt ned og gav hende et utrolig blidt kys på hendes kind imens han grinte svagt og hviskede ind i hendes øre.

”Har du ikke lyst til at eje noget som ingen andre har? F.eks. en som mig, en utrolig smuk vand dæmon?” Hviskede han med hans mest forførende og blide stemme.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Gæst on Tirs 5 jan 2016 - 19:55

Gwen så på dæmonen med et skarpt blik. Hans ord var bestemt ikke noget der tiltalte hende på nogen måder, men hun måtte sikkert bare lære at finde sig i det til at starte med og så forsøge at lade være med at dræbe ham, trods det ville være en udfordring. Kort knækkede hun nakken inden hun kom tilbage til verden. Han tog imod blodet fordi han havde brug for det? Ja det havde han sikkert, men hvis hun ikke havde givet ham noget ville det sikkert ende med han var død og så havde hun ikke stået i disse problemer lige nu. Hun lå mærke til blikket han sendte hende og kneb øjnene sammen. Hun havde et eller andet sted på fornemmelsen at denne dæmon ikke ville havde noget imod at være hendes slave eller what so ever, tanken var dog fristende, blot at efterlade ham her med stift lem, desorienteret, drugged og bare vente og se hvilke personer der ville ende med at finde ham i den tilstand.

Gwen fik et smil frem på læberne da han kom med ordet – Aftale – Troede han virkelig hun var så dum. Alligevel lyttede hun til hvert ord der kom ud af dæmonens mund og stod og overvejede hver eneste ting han bad om som en del af denne – aftale – Hun stivnede et kort øjeblik inden hun svingede en hånd mod hans ansigt og ramte ham hårdt mod kinden ” Gør det igen og jeg sværger at jeg kastrerer dig….” hendes stemme var bestemt inden hun greb om hans underkæbe ” Så vidt jeg ved kommer du til at være MIN slave… Du skal ikke stille spørgsmål eller give krav… Men en ting du skal vide, dæmon” Hun brugte ordet – dæmon – som var det et skældsord inden hun fortsatte ” En hver dominatrix med respekt for sig selv, låner ikke sin slave ud, men misbruger dem selv på de måder som hun lyster… Forstået?” sagde hun og så ham i øjnene inden hun lænede sig ind mod ham, blot med få centimeter mellem deres hoveder.

” Og tro mig… Hvis først du bliver min… Er der ikke en eneste der ligger hånden på dig” sagde hun og sendte ham et smil [color=red]” Og hvis der er… Send dem til mig, så skal jeg nok tage mig af det”[color] sagde hun og gav slip om hans kæbe før hun lænede sig helt ind og plantede et kys på dæmonens læber inden hun igen gik omkring to meter fra ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What just happened? - Gwendoline

Indlæg by Joshua on Tirs 5 jan 2016 - 20:09

Joshua mærkede lussingen og han grinte lidt imens han lyttede til hendes ord. Hmm, det her kunne godt gå hen og blive ret sjovt. Han smilte og mærkede hvordan det sivede lidt i hans kind efter hendes slag. Hun var ret sjov, syntes han lidt imens han svagt rykkede i kæderne omkring hans arme.

Han lyttede lidt til hendes ord og mærkede hendes kolde hånd omkring hans kæbe og hvordan han blev trukket ned til hende og duften af hendes hud ramte ham. Hans øjne lyste lidt op og han smilte meget mere. Hmm.. Hendes slave? Ingen ville turde røre ham så. Hellere være sammen med denne lille hidsige kvinde end en gammel klam mand.

Et svagt gisp kom fra Joshua da han mærkede hendes kolde bløde læber imod hans. Han lukkede hans øjne og lænede sig ind i kysset imens han nød det i de små sekunder det varede før hun trak sig tilbage. Joshua grinte og slikkede hans læber med en utrolig lang og tynd tunge som var hans dæmoniske tunge.

”Hm.. Du er en sjov lille en.”
Grinte han og trak tungen ind i hans mund igen imens han lod sig selv hænge i lænkerne. Trætheden ramte ham og han mærkede hvordan de mange drugs nu begyndte med at stoppe med at virke. Hans krop var træt efter den hårde behandling og han mærkede hvordan hans hoved begyndte at blive tungt og hans lem slappede endelig af i hans bukser.

Joshua svedte dog stadig og han hev stadig lidt efter vejret, hvilket han havde gjort hele tiden. Han lignede mest af alt en som var blevet godt banket og havde en utrolig høj feber.

”Sååå.. Hvornår tager min nye Miss mig med hjem? Hendes kæledyr her er utrolig træt..”
Hans stemme blev lavere og han kiggede op på hende med hans legesyge øjne, som kæmpede med at holde sig oppe.
avatar
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum