Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

angle søger

Go down

angle søger

Indlæg by Evee on Lør 21 nov 2015 - 23:07

Jeg mangler nogle som gider emne med mig. Og er langt fra den bedste til at lave emnesøgningner, men ellers kommer jeg jo aldrig igang med hende her, hvis jeg ikke prøver.

Hun er en meget sød og rar pige som helst vil ha alle er glade hvis det er muligt. Hun hjælper gerne folk i nød, men er dog meget forsigtig nogle gange, og siger ikke altid så meget. Hun smiler dog meget tit, og er sjældent vred, da der skal meget til for at gøre hende vred.


krav?
1) skal kunne stave nogle lunde anstændigt da det er tit jeg mister interessen for et emne, hvor jeg skal gætte mig til det meste.
2) Punktumer og komaer er et must. Du behøver ikke være perfekt til at sætte dem, men ikke kun sæt kommaer og enkelte punktumer, da det blir irriterende at læse i længden.
3) helt 100 ord pr svar, meget gerne mere, men helst ikk under.
4) Du må gøre lige hvad du vil med hende, ud over at dræbe hende.


Forslag til plot:
1)venner/veninder
2) Fjender selvom hun helst vil undgå det
3) flirt
4) måske en kæreste
5) kom selv med andet hvis du har nogle ideer.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: angle søger

Indlæg by Evee on Tirs 24 nov 2015 - 14:06

slet ingen? :'(
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum