Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

Wings by Wings or... not - Evee

Go down

Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Harry Jepsen on Ons 18 nov 2015 - 22:02

Egentlig var det en stille og rolig aften, og der var ikke vildt mange mennesker i byen i aften! Men det stoppede ikke drengene i at have en fed tur i byen. Okay de var måske også lidt fulde og skæve, men det kunne være meget værre!

Harry sad bare med sin øl og hørte på hvordan de sad og udpegede piger. Han selv var kommet langt over det punkt! Men det var nok også fordi han have nok i ham han allerede havde. Drengene vidste det udmærket godt, men de glemte det vidst en gang imellem. Eller også var det bare fordi det var så længe siden at han havde været sammen med dem, at de total glemte at Harry var en de anderledes end ellers.
Han drak heller ikke så meget, han ville ikke være helt væk når han kom hjem. Men derfor havde de stadig en sjov aften. Og den ene af drengene Jim var allerede på vej op efter 4 omgang shorts. Harry rystede bare lidt på hovedet af ham. Den fyr kunne virkelig drikke meget. Men an delte da idet mindste med de andre!
avatar
Harry Jepsen
Highly competent (Rank 14)

Bosted : I et parkhus sammen med hans bande.

Antal indlæg : 962


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Evee on Ons 18 nov 2015 - 22:47

Evee sad hjemme hos sig selv og spekulerede på hvad hun skulle fortage sig. For hun gad virkelig ikke bare at side hjemme hos sig selv, og røv kede sig, så derfor besluttede hun sig hurtigt for at tage i byen, og måske drikke en smule og møde nye folk.

Hun gik mod et sted hun vidste vil være hyggelig, eller kunne være det. Da hun nåede stedet, åbnede hun døren og gik ind. Hun så sig rundt her inde, og gik så op til baren for at finde ud af, hvad hun mon skulle bestille at drikke. Bare en øl, eller hvad? Uden helt at tænke over det, bed hun sig svagt i læben mens hun overvejede det. Hun endte dog med at vælge en drink i stedet. Det blev til, at hun bestilte en isbjørn. Hun havde overvejet at vælge filur, men nej ikke nu selvom den også smagte godt. Hun blev stående der oppe, og så sig rundt. Fik øje på et bord med 5 ret lækre drenge ved. Skulle hun gå over til dem? Hun bed sig usikkert i læben, men besluttede sig så for at gå over mod det bord de sad ved. Hun smilede venligt til drengene ved det, og så på dem med sine flotte blå øjne.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Harry Jepsen on Ons 18 nov 2015 - 23:28

Harry og drengene var i fuld gang med den nye omgang Shorts. sammen med deres øl og drinks. Harry kunne godt mærke at han ikke havde været ude i noget tid. Normalt var de på bar stort set hver dag. Men på det sidste have han ikke rigtigt drukket. Han lagde mærke til en pige der var på vej hen mod dem. Hun så faktisk ret godt ud. Han puffede lidt til de andre drenge da hun var nødet hen til dem.. Alle drenge valgte at vende sig og kigge på hende.
"Jamen godaften" kom det høfligt fra Harry.
avatar
Harry Jepsen
Highly competent (Rank 14)

Bosted : I et parkhus sammen med hans bande.

Antal indlæg : 962


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Evee on Ons 18 nov 2015 - 23:46

Da hun var kommet hen til dem, lagde den ene af drengene mærke til hende, og hun smilede venligt til ham. "Godaften." sagde hun igen. Hun var ikke sikker på hvorfor hun var gået her over, og hvad hun helt skulle sige til dem nu. "Har i noget imod jeg joiner jer? Har alligevel intet at lave, så tænkte det kunne være hyggeligt eller noget?" Hun bed sig hårdt i læben. Hvorfor sagde hun det her? Det havde jo lydt meget dumt på den måde? De kunne jo egentlig gøre hende ondt eller noget jo, og hun var selv kommet over til dem, uden at vide om de var okay eller ej, men var det ikke sådan det var at møde nye? Man vidste aldrig hvordan folk vil være før man lærte dem at kende.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Harry Jepsen on Tors 19 nov 2015 - 9:54

Harry kunne egentlig ikke lade vær med at smile over at hun kom hen og sagde godaften. Han så rundt på sine venner da hin spurgte om hun måtte sætte sig. Han kunne tydeligt se svaret hos sine venner da de alle vmbare sad og lignede savlende hunde. Han rømmede sig et øjeblik, bare for at få dem til st tage sig sammen. Og i samme øjeblik, begynde alle drengene at jappe i munden på hinanden. "jaja da kom...kom og sæt dig!" drengene ryggede sig så der var en plads til hende. Og næsten i samme øjeblik hun havde sat sig, begynde alle drengene at præsentere sig.
Harry rystrde bare lidt på hovedet, men priste sig da lykkeæig for st hun var kommet ned og sidde mellem ham selv og Josh. Han smilede til hende. "og jeg hedder Harry" sagde han med et smil
avatar
Harry Jepsen
Highly competent (Rank 14)

Bosted : I et parkhus sammen med hans bande.

Antal indlæg : 962


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Evee on Tors 19 nov 2015 - 19:50

Mens hun stod og ventede på, om hun måtte sætte sig hos dem, så hun stille på dem. Havde svært ved ikke at smile over drengenes blikke. Hun kunne dog ikke lade være med at komme med en blid latter over dem, da de begyndte at jappe i munden på hinanden. De havde tydeligt intet imod hun satte sig hos dem, og hun smilede venligt og taknemmeligt til dem. "Jamen tak." sagde hun, og satte sig ned mellem to af fyrene. Fandt hurtigt ud af, at den ene af dem hed Josh og den anden Harry af dem hun sad mellem. "Hyggeligt at møde jer drenge, mit navn er Evee." sagde hun med en blød stemme. Hun drak noget af sin drik, og stillede den på bordet foran sig.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Harry Jepsen on Søn 22 nov 2015 - 19:52

Pludselig var alle drengenes blikket rettet mod Evee. Der var pludselig ikke så meget snakken om damers numser og bryster. Harry kunne ikke helt lade vær med at trække på smilebåndet.
Det var komisk at disse drenge kunne smile så høfligt når først der var en pige til stede.
Da hun sagde at det var hyggeligt at møde dem, smilede Josh lidt, han vende hovedet lidt over mod hende, som om der var en duft der fangede hans næse "Du dufter virkelig godt!" sagde han med en glad stemme.
Harry så lidt bestemt på ham "Josh!... det der har vi talt om, man går ikke og lugte til folk!" brokkede han sig. Han så på Evee "Det beklager jeg... han er stadig ikke trænet i at være med ude... for det meste lader jeg ham også bliver der hjemme" grinte han lidt i sjov.
Josh så surmulende over mod Harry "jeg er ikke nogle hund, og du ved udemærket godt hvad jeg mener med at hun dufter godt!" Harry skulede bare lidt til ham.
"Faktisk.. så dufter hun lidt ligsom dig Harry"
Åh gud hvad var det for nogle venner havde.

Jim brummede lidt af josh "Det siger man altså ikke til en pige!" Josh himlede med øjnene "Nej det ved jeg godt!..... jeg siger jo heller ikke hun LUGTER som Harry gør... du dufter... harry stinker af mand!" Harry å lidt strengt over med Josh
avatar
Harry Jepsen
Highly competent (Rank 14)

Bosted : I et parkhus sammen med hans bande.

Antal indlæg : 962


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Evee on Søn 22 nov 2015 - 23:19

Hun smilede over drengene, som alle så ud til at stirre på hende, og hun så hurtigt over på en af drengene da han sagde, at hun duftede virkelig godt. "Øm.." Hun anede ikke helt hvad hun skulle sige til det, og hun nåede heller ikke at sige noget, før Harry sagde noget til ham. Det Harry sagde, det kunne hun ikke lade være med at trække på smilbåndet over. "Det er okay, så længe han bare ikke bider?" sagde hun, og så drillende på Josh. Hun anede ikke hvorfor hun havde sagt det, men det var ment i sjov.

Hun lyttede til det Josh nu sagde, og så også godt at Harry skulede til ham. Hun anede dog slet ikke hvad hun skulle sige da han sagde, at hun duftede som Harry. "Skal jeg tage det som en kompliment eller fornærmelse at jeg lugter som en mand?" ville hun gerne vide, og så lige på Josh. Hun valgte dog bare at smile over det her og let ryste på hovedet.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Harry Jepsen on Tirs 24 nov 2015 - 10:42

Harry smilede bare da hun kommenterede at det ikke gjorde noget bare ikke at Josh bed. Harry smilede lidt sklvt af det hun sagde. Det var lidt komisk det hun sagde. Især fordi Josh jo var vampyr!
Josh var bestemt ikke glad for situationen, og han mumlede bare irrateret noget for dig selv.

Han så lidt overrasket på hende da hun spurgte om hun skulle tage det som at hun lugtede af mand. "Nej nej det var ikke det jeg mente!... Du dufter dejligt af kvindelig perfume og sådan men jeg mener mere... Øhm.. Øh..." det vaf tydeligt at det var svært for Josh at forklare.

Harry grinte lidt over Josh han smilede bare til Evee "det Josh mener er at han har en evne til at kunne dufte dit væsen, så hvis du f.eks. var en anden vampyr ville han kunne lugte det så det er derfor han mener at du er.....oh?" Det var først der det gik op for Harry hvad det var Josh mente med at Evee lugtede som Harry.
Josh vidste ikke hvad Harry var, og han havde nok aldrig nødt eb anden engel... Det var nok derfor han kun havde Harry at sammeligne med.
Han så lidt overrasket på Evee. Hvorfor havde han ikke selv mærket det? Havde han virkelig mistet så meget af sin engledom?


avatar
Harry Jepsen
Highly competent (Rank 14)

Bosted : I et parkhus sammen med hans bande.

Antal indlæg : 962


Tilbage til toppen Go down

Re: Wings by Wings or... not - Evee

Indlæg by Evee on Fre 27 nov 2015 - 22:57

Hun betragtede fyrene, og lagde hurtig mærke til Harrys skæve smil. Havde hun sagt noget sjov eller hvad siden han smilede på den måde? Dog kunne hun også se på Josh, at han vist ikke lige var helt glad for situationen lige nu. Burde hun sige undskyld? Hun var ikke sikker, det havde jo mere været ment som venlig drilleri end noget som helst andet.

Det Josh nu sagde, fik hende til at smile og hun var tæt på at grine. Man kunne se på ham, at han vist ikke kunne forklare hvad han mente, men lugtede hun virkelig som Harry? Det fik hende til at se nysgerrigt på ham. Hun lyttede til det Harry forklarede. Så Josh kunne altså dufte andres raser? Var han en vampyr? Hun havde endnu ikke stødt ind i en af dem, så hun kunne ikke sige det, men hun havde hørt om dem. De drak blod, og elskede især engleblod. Det gjorde hende en smule nervøs ved tanken, og hun kunne godt se, at Harry vist var overrasket over, at finde ud af hvad hun var. "Øm er han" hun så over på Josh for at vise hvem hun mente. "Er han en.. vampyr eller noget?" Hun virkede en smule nervøs nu. Havde hørt at man skulle holde sig fra dem da de nemt kunne drikke alt ens blod. Hun havde været på jorden noget tid nu, men var alligevel aldrig stødt ind i en vampyr før.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum