Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 568 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Charmelia

Vores brugere har i alt skrevet 246709 indlæg in 12257 subjects

come and play whit a Fox -EMNESØGNING

Go down

come and play whit a Fox -EMNESØGNING

Indlæg by Anna Bella on Ons 23 sep 2015 - 22:50

Efter en lidt længere pause, og det faktum at jeg aldrig rigtigt har fået gang i Ann her, søger jeg nu emner til hende så hun kan udvikle sig.

Anna Bella er en meget stille og forsigtig pige. Hun er en "bundepige" hun er sød og kærlig, men kan da helt sikkert ogsø slå fra sig, og blive hidsig når hun ikke bliver behandlet ordenligt.

Jeg søger noget forskelligt til pigen her.

Venner/veninder hun tænger til nogle veninder hun kan gå i byen med, eller en ven hun kan sidde o
Foran TVet med.

Kollega/kunde Hun arbejder i en Blomsterbutik og mangler en at tale med på jobbet. Om det så blot er en cheffør der altid ender med at komme ind og hilse på hende eller om de er en der er startet i butikken. Eller måske en kunde der. Kommmer ofte

Flirts/kærlighed Den her er nok lidt svær, og krævdr tålmodighed. Ann er Jomfru og har ALDRIG haft en kæreste eller det der ligner...

Lilleaøster Den her er der lidt flere krav til, vedkommende skal være yngre end Ann, hun skal være enden navajo eller aspara. Vedkommende skal oprigtog komme fra irland.
Anna bellas historie er, at hendes families hus blev brændt ned af vrede og bange landaby beboere, der troede at moderen var en heks. Den nat dette sker er en nat hvor anna bella ikke er hjemme på grind af hun mod sin fars regler er taget ud ig jage om natten.
Men det er så meningen at lillesøsteren også skal være nået at komme ud, og ha overlevet brænden.


Men jeg håber det har fristet nogle af jer og i er klar på et emne ^^
avatar
Anna Bella
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : i udkanten af byen. I en gammel jagt hytte/nedlagt ladbrug

Antal indlæg : 115


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum