Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» År 3038 - reklame
Today at 8:51 by Adriana

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 4:10 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 4:06 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 4:02 by Zakaroff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Yesterday at 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240098 indlæg in 12012 subjects

Rust and Blood (Åbent)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Rust and Blood (Åbent)

Indlæg by Draris on Tirs 25 aug 2015 - 1:54Tid: 23:47
Sted: Udkanten af Terre's industri område.

En August aften


Et højt klang gav genlyd ned af den tildelst ubelyste vej. Det var utroligt at lyden gav ekstra kølvand fra sig. Normalt var der meget trafik omkring til at dæmpe de mindre bombastiske lyde.. Men i aften var der stille. Der var ikke engang en vind der rørte på sig. Luftfugtigheden var til gengæld høj og man kunne allerede mærke tordenvejret komme snigende som en skygge af overtryk og unaturligt mørke. Vejret havde ellers været så godt op ad dagen, men nu var det pivilegie ophørt.
Endnu et højt klang lød.. Denne gang sammen med en stemme. "Fandens!" Endnu et klang kom inden det stoppede helt. Flere meter fra den første flikkende gadelampe stod en mindre skikkelse lettere overbøjet mod en rustramt cykel der var blevet smidt i rabatten. Hjulet var ødelagt. Ikke engang var slangen hullet, men hjulet selv havde på en eller anden måde formået at miste sit midterstykke, som lå yderligere få metre fra den.
Lange hvide, krøllede lokker blev ført væk fra ejerens ansigt imens hun skuede ned på det færdige transportmiddel. Blide brune øjne var midlertidigt omdannet i irritation. Hun så ned ad sig selv, hendes sandfarvede, rygløse top og selvfølgelig hendes lange sorte bukser, som havde taget skade. Stoffet var praktisk talt slidt af sammen med de første lag af hendes mørke hud. Overfladen rødmede og hendes yndlingsbukser fik som tillæg også en let misfarvning af hendes lette blødning.
Et lettere arrigt, men gennemført, symmetrisk og feminint ansigt stirrede tilbage ned på cyklen. Et styrt var det SIDSTE hun havde overskud til i aften og for at det ikke kunne blive bedre, var der uvejr på vej OG hun var nede på kun 2 par hele bukser. I et sidste udbrud sparkede hun sit uskadte ben imod styrret. "FANDENS! Tch!" Hendes halve hysterianfald blev brat sat en stopper på taget i betragtning at hun havde sparket et stykke metal med kun et par slidte sandaler på hendes bare fødder. "Fuuuuuuuck!" Hun satte sig på hug for at trykke på sin storetå som om det hjalp noget imens smerten fik sit klimaks og ende under få sekunder (Til trods for at det føltes som en evighed.) "Fuck fuck fuck fuck fuck dig!" Hun rejste sig og efterlod hendes eller gamle makker og transportmiddel i vejkanten. Hun var færdig med det bras og havde en lang gåtur endnu! Hun fortsatte ned ad vejen, som snart gik i et med Terre's industrielle bydel. De høje beskidte fabrikker kunne nemt ses igennem mørket, i hvert fald for hende, og kun mindede hende om hvor lidt hun nød synet. Hun passerede et forældet byskilt og vrængede utilfreds imens både hendes knæ og tå dunkede i let smerte. Beskidte Terre...
avatar
Draris
Novice (Rank 1)

Bosted : En lille lejlighed i Terre centrum

Antal indlæg : 1


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum