Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 670 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Demetre

Vores brugere har i alt skrevet 238566 indlæg in 11995 subjects

Shopping - TBW

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Shopping - TBW

Indlæg by Sirath on Ons 12 aug 2015 - 13:09

Sted: Det sorte marked
Vejr: Overskyet
Tid: Eftermiddag
Udseende: Face

I et afslappet tempo skred en mørkhåret mand ned igennem de dystre gader, der kun fik en endnu mørkerer atmosfære af at himlen var dækket af sorte regnskyer. Derfor burde han sikkert også have taget en paraply med, men lidt regn kunne han godt klare. Han havde prøvet det der var værre. Ufortrødent fortsatte han derfor videre igennem markedet, hvor der blev solgt alt muligt. Noget var mere charmerende end andet. Et par steder havde sælgere stolt stillet diverse indvolde frem. Noget der kun fik ham til at rynke i fornærmelse på næseryggen. Det havde godt nok aldrig lige været hans kop the. Andre steder var der mere interessante ting som for eksempel forhekset genstande. Det var spændende og lige noget han kunne bruge sine penge på - men hvad skulle han dog med en kop der kunne tale eller en ringklokke der telepatisk fortalte, hvem der kom? Han skulle nok selv finde ud af det.
avatar
Sirath
Novice (Rank 1)

Bosted : Lige for tiden i Terre.

Antal indlæg : 8


Tilbage til toppen Go down

Re: Shopping - TBW

Indlæg by The Black Witch on Ons 12 aug 2015 - 13:22

I dette virvar af butikker og sælgene befandt der sig en bod med et lidt andet ekspert område end det normale små-professionelle hekseri. Her var der potente drikke i forseglede glas flasker, giftige planter og urter, krukker med eksotiske edderkopper og en gul python slange hang mageligt fra en af bodens bjælker, til syneladende fredelig og frit gående. Fra bodens loft var adskillige halskæder med symboler, det samme med ringe af diverse gotiske afskygninger. Ejeren sad på en felt stol, lændet tilbage med et par solbriller skubbet op i det hvide hår med blonde reflekser. Hendes lyse lilla øjne begravet i et dame blad, og hendes fødder lå over kors med hælene ovenpå en læder indbundet gammel skammel. Hun var iklædt en farverig løs kjole der var bundet til om livet på hende men ellers var løs.
avatar
The Black Witch
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Ovenover hendes butik, i Terre's afkrog, holder sig tit for sig selv.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shopping - TBW

Indlæg by Sirath on Tors 13 aug 2015 - 14:28

Han var på næppe til at beslutte sig for at vende om på hælen og smutte, da de grå øjne pludselig opfattede noget interessant. En slange på et yderst unormalt sted. Hurtigt flyttede hans blik sig fra slangen og hen over boden, hvor den hang. Interessant vare at sælge. Han stod i et par sekunder og undrede sig før han tog sig sammen og gik hen til boden. Foran disken bukkede han sig frem og glemte øjne en smugle sammen for at undersøge hvad der stod. Til sidst fremdrog han et par fingre fra sin ryg og tog fat om en af flaskerne som han tog tætter på mens han samtidig rettede sig op.
"What is this?" Han viftede med en flaske med en sygelig lilla væske der mest af alt lignede noget man da slet ikke skulle komme i kontakt med. I følge dæmonens bedømmelse var det dog modsat. Det kunne have et meget interessant indhold. Han rystede flasken lidt mellem fingrene for at se, om der skete noget.
avatar
Sirath
Novice (Rank 1)

Bosted : Lige for tiden i Terre.

Antal indlæg : 8


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum