Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

A search for fire [emnesøgning]

Go down

A search for fire [emnesøgning]

Indlæg by Gæst on Tirs 7 jul 2015 - 9:22

Searching for almost everything.

Well hallo everyone of you!

Jeg er klar til at søge en masse emner! Det er her jeg for brug for jer skønne, smukke væsner. Jeg er ofte altid åben for emner, men jeg har dog få krav, da jeg selv kan være lidt af en perfektionist.
FC Helst ikke anime fc, ikke hate imod folk der vælger anime fc
Længden jeg kan selv godt lide at skrive en god længde af tekst, så folk der mindst kan skrive 200-300 ord, det vil være helt perfekt.
Stavning jeg er en person der holder af korrekt stavning, så helst have dette på plads...så er jeg mere end bare lykkelig![/color]

Information
Danika er en tidligere sygeplejerske, der en sen aften blev overfaldet, der på forvandlet til en vampyr og blot efterladt. Hun er ny, så hun har ikke endnu en forståelse for hvad hun er, eller for den sags skyld. Hun har manglende kontrol, men ønsker ikke at skade nogen. Hun er blid, venlig og vil egentlig gerne forblive dette...dog er hendes følelser også forøget i en høj grad, så hun kan ikke altid styre sig selv. Med andre ord er hun ufattelig humørsvingende. Hun kan skifte fra glad, til trist og slutte ud ved vred. Grundet disse forhøjet følelser, så er hun også blevet langt mere aggressiv og temperamentsfuld. Et vredesudbrud kan ende ud med nogen bliver dræbt, derudover kan hun heller ikke styre sine seksuelle lyster, og forstår ikke hvad der sker med hendes krop.


Plots/relationer

The flirt/elskere Hun er biseksuel, men gamle som nye
The one that finds her Denne person vil finde en blodig ung kvinde, der er forvirret og i den grad bange. Overvejer lidt denne person kan hjælpe hende med at finde ofre som hun kan tage føde fra
Venner/bekendte Gamle som nye
Skaber En der har haft skabt hende også efterladt hende
Familie Mennesker
Andet[/color]

Detter var alt, men jeg håber at høre fra jer :D

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A search for fire [emnesøgning]

Indlæg by Gæst on Tirs 7 jul 2015 - 12:44

no one?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum