Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

[indsæt cool overskrift] - Søgning i Emner, Plots og relationer

Go down

[indsæt cool overskrift] - Søgning i Emner, Plots og relationer

Indlæg by Gæst on Lør 9 maj 2015 - 17:23

Ceana Maeve is searching for someone like you!Well hallo allesammen!
Som alle jo gør når kedsomheden strækker, eller når lysten til at emne melder sig, så har jeg valgt at lave en emnesøgning. Jeg mangler blot at få kære Ceana nogle emner! Det er så her i er behøvet. Som så mange andre npår de laver en karakter, så har jeg en klar ide om hvem Ceana er lige nu, men håber da igennem en masse emner, at hun kan udvikle sig og blive noget andet end hvad hun er nu.

Nogle krav

1. Længde Jeg kunne godt tænke mig, at dem jeg emner med kan skrive en rimelig længde. Jeg forventer ingen roman, man minimum 200-300 ord.
2. Stavning Jeg er på nogle punkter virkelig en der går op i stavning, så at man kan stave ordenligt vil da være dejligt. Små fejl engang imellem er da okay, men helst ikke for mange af dem :)
3. Anime FC jeg har intet imod folk som vælger at bruge dem, men jeg har virkelig svært ved at forestille mig selve handlingen, samt emnet når min emnepartner bruger Anime/URL fc. Som regel vil jeg gå tabt i det også ikke rigtig kunne svarer
4. Vold Vold kan ske, men advar mig lige inden du har tænkt dig at voldtage hende eller dets ligene

Om hende

Improviserende :: Rebel :: Beskyttende :: Intelligent/vis :: Mor

Søger

1. Elskere/lovers/flirts [kvinder som mænd]
2. Familie
3. Far til hendes datter [seks år gammel]
4. Venner/bekendte
5. Et job!
6. Gamle venner [nogle fra fortiden]


det var alt hvad jeg søgte lige nu og her, men kom endelig selv med nogle ideer! Jeg er som regel altid frisk på det hele. Men håber at høre fra jer!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: [indsæt cool overskrift] - Søgning i Emner, Plots og relationer

Indlæg by Zane on Lør 9 maj 2015 - 17:30

Interessant karakter. Lidt anderledes på en god måde!
Hvis du er interesseret, vil jeg gerne 'emne'. Det ville også være ganske god øvelse for mig, da jeg forsøger at komme ordentligt i gang med skrivningen igen!

avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum