Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 531 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elizabeth Stride

Vores brugere har i alt skrevet 251369 indlæg in 12715 subjects

Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Fre 17 apr 2015 - 23:10

Hejsa, og velkommen til!

Jeg vil forsøge ikke at kede jer/dig med for mange ligegyldige detaljer eller ævl af en anden afskygning. Men jeg kan da som det mindste starte ud med at introducere jer lidt til Andrei Strigoi ^^
Andrei er en halvgammel Vampyr, forvandlet i det 13. århundrede. Lidt særligt, er han en Strigoi Vampyr. En Klan af Vampyrer en anelse kendt og måske endda berygtet iblandt andre vampyrer, og de med kendskab dertil. Strigoi-vampyrer er helt basalt kendt og berygtet for at være tiltrukket af andre vampyrers blod, og er igennem århundrede blevet kendt og mærket som 'kannibaler' iblandt deres egen slags. Strigoi Vampyrer er rastløse, og sover eller hviler ALDRIG. Andrei er den yngste af de 4 ledere; såkaldte 'Klan Ældre' i Strigoi-Klanen. En klan jeg hellere end gerne vil oprette og optage medlemmer i, hvis ellers der skulle være en interesse for det ^^
Andrei er en Kaptajn i Terre's politistyrke. Med den teknologiske udvikling, såvel som udviklingen blandt de overnaturlige racer, er politistyrken veludrustet og veltrænet til at håndhæve loven, selv iblandt så mægtige væsner. Hans liv og hverdag cirkulerer derved omkring arbejdet som Kaptajn. Hverdagsopgaver. Lige fra udfyldningen af rapporter til behandling af politi-opkald, og ransagninger til razziaer. Kaptajn er en høj rang, så han er vel-respekteret, og velkendt som en ganske godsindet, men målrettet og hårdfør del af politistyrken.
Mere kan læses under hans profil.

Søger

Først og fremmest, er jeg åben overfor nærmest alle forslag du/i eller skulle have. Hvis i kunne forestille jer Andrei som en del af et plot, eller relation, af jeres egen skabelse, så synes jeg bare i skal give lyd!

Strigoi - Som hentydet tidligere, kunne det da være underholdende at udvikle lidt på Strigoi-Klanen. En klan jeg vel beskrive lidt nærmere under Andrei's profil, men som i ellers er velkommen til at spørge ind til. Klanen er ledet af Andrei og hans 3 ældre 'søskende', og er en klan udelukkende bestående vampyrer forvandlet af de 4. Eller, af vampyrer fra andre slægter, der dog er villige til at lade sig selv 'stå under' Strigoi-blodlinjen. Derved er der en tydelig rangorden i Klanen, men det skal da ikke stå i vejen for en udefrakommendes stigning i graderne.

Helena Strigoi - Et 'afkom' af Zion, Andrei's søster, og en af Strigoi-Klanens 'Ældste'.. En Nordisk Jarlsdatter, forvandlet til vampyr af Zion i året 1028.
Valentina og Andrei har igennem hundredvis af år, været elskere, en anelse on-off. Adskillige gange draget sammen af deres had og foragt for deres Skaber og hvad han har tvunget dem til at gøre igennem tiderne. De deler et stærkt bånd. Efter Zion døde i året 1826, har de kun set hinanden ved meget få lejligheder, og altid kortvarigt.
Det kunne være spændende at få Helena ført ud i livet, og få gjort hende til en del af Andrei's liv, atter engang. Håber nogen er interesseret ^^

- Andrei er grundet sit arbejde, nødsaget til at opretholde en nogenlunde passende og 'lovmæssig' adgang og indtag af Blod. Han kan jo ikke bare gå rundt og suge blodet af alle kriminelle han skulle støde på, eller opbevare latterligt store mængder blod i sit private hjem. Derfor, har Andrei visse 'arrangementer' og 'aftaler' med personer. Helst kvinder. De lader ham drikke deres blod, og til gengæld lover han dem beskyttelse, måske sex, penge/økonomisk støtte... måske endda også det svage løfte eller mulighed for at han vil forvandle personen, eller en plads i hans Klan.

- Ellers søges der skam også alverdens andre slags relationer. Fjender, flirts, venskaber, bekendtskaber. ALT! Kun fantasien sætter grænser for morskaben ^^ Så giv endelig lyd, skulle det have nogen interesse!


Sidst rettet af Andrei Strigoi Lør 18 apr 2015 - 22:52, rettet 1 gang
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Natalya on Lør 18 apr 2015 - 11:01

Spændende herre du har fået lavet dig her - og dejligt FC

Anyways, jeg vil da gerne se om vi ikke kan få de to skabninger til at mødes. Min umiddelbare tanke ville være at Natalya har gjort sig i nogle ulovligheder og så kommer han og anholder hende. Derfra kunne de så eventuelt falde i snak, som fange og betjent nu kan, og derfra enten udvikle en relation på den ene eller anden måde.
avatar
Natalya
Novice (Rank 3)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 32


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 11:47

Takker! Glad you like it

Uha. Nogle tanker om hvilke slags ulovligheder hun har rodet sig ud i? Måske et spørgsmål om mord? Hun bliver så anholdt, mistænkt for mord, men senere bliver det så enten bevist eller påvist, at det var i selvforsvar, og så er hun jo 'uskyldig'..? Ellers er jeg med på dine tanker
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Gæst on Lør 18 apr 2015 - 12:56

Skriv mig også lige på tilmeldingslisten!

Jeg kan desværre ikke kunne sætte mig på en direkte relation lige med det samme, eftersom jeg ikke har nogen idé om, hvordan vores karakterer vil have det i hinandens selskab. xD
Jeg har heller ikke de mest kreative ideer i hovedet i øjeblikket - tog et spontant valg her - men den typiske idé er at Andrei har gået uden blod for længe og finder sig selv for frustreret og for trængende til at tage tid af til at finde en frivillig. Og om han ikke bliver lidt for skuffet over smagen at lige netop Annas blod.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 13:33

Du er hermed noteret!

Det ville nok skuffe enhver hungrende vampyr, at tage en bid af hende! Og så sikkert også lige blive blændet af hendes glød, for god ordens skyld.. Og selvom han har lidt højere tanker om sig selv, en værende en af den slags der bare tager en bid af et passerende menneske, så kan man vel blive desperat. Så alt i alt, er jeg skam med på idéen ^^
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Gæst on Lør 18 apr 2015 - 16:12

Yay!!
Igen - Nu ved jeg ikke helt med sikkerhed, om Andrei er meget kræsen, når det kommer til indtagelse af blod, for det kunne være, at han stadig prøver at undgå at gøre skade på ufrivillige ved at finde det nærmeste dyr. Det vil nemlig kunne bringe ham til det dyreinternat, hvor hun måske en aften havde valgt at arbejde sent. Det vil placere dem på samme sted i en situation, hvor et angreb fra Andrei's side af ikke vil virke alt for underligt.
Nu kaster jeg bare med ideer. xD

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 16:58

Må indrømme at han nok trækker grænsen ved dyr ^^ Det bedste han ved, er vampyrblod(grundet forbandelsen), og så er der selvfølgelig blot blod i alle mulige afskygninger. Men vi snakker en ualmindelig desperation, hvis han skal tage en bid af en hamster eller en labrador :D Uh, måske en lille nuttet kanin!
Han er nok mere typen der håndtere desperationen lige længe nok, til at han kan få sensationen af 'jagten' så og sige.. Spændingen ved at gøre noget han skam godt ved ikke er gode manerer. Han er ikke ude på at flænse nogen uskyldig i stykker, men de sædvanlige kilder ikke er tilgængelige, er han nok heller ikke ude på at spørge pænt ^^
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Plague on Lør 18 apr 2015 - 16:59

Nice karakter, nu ved jeg ikke om jeg kan bruges. Men havde en ide til et eventuelt plot.

Ved ikke helt hvordan politi styrken i Di morge fungere. Men tænkte i måske havde brug for en informant til visse sager eller måske en speciel sag (et eller for at få plottet til at køre xD), og så kunne Zaksrammax eventuelt få andre goder tilbage for sådan servicer, eller måske bidrage med andet eller flere ting til styrken for noget til gengæld. I donno, det kommer nok også lidt an på hvor langt Andrei er villig til at samarbejde med nogle der tydelig vis ikke er meget bedre end dem han ellers er efter.

Vis ikke det noget, så jeg frisk på andre foreslag (゚ヮ゚)
avatar
Plague
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Gæst on Lør 18 apr 2015 - 17:04

Hahahah! Nej nej. xD Forventede skam ikke, at han var en flænser. Han er trods alt en del af de ældre vampyrer nu. Manerene skal være på plads.

Men jeg er med på den ualmindelige desperation. Dog kommer det helt an på, hvilken situation du selv føler, at din lille blodsuger vil matche bedst ind i. o.o

(Gid hun arbejdede på et slagteri eller lignende, så hun kunne skubbe ham ind i et fryserrum efter at have blændet ham. *sigh*)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 17:26

Plague
Alt kan bruges, og informanter eller en form for freelance 'little helper' for politistyrken, kan da sagtens bruges! ^^
Kom faktisk til at tænke på noget... Jo, han kunne sagtens fungere som en informant fra tid til tid. Og når hans informationer er tilfredsstillende, så får han sig en lille pose sulfur(svovlpulver), eller noget kviksølv til sine alkymistiske eksperimenter. Men han kunne også hjælpe Andrei, og derved politistyrken, netop via sin alkymi? Hjælpe med at tilføje til teknologien.. måske med håndjern effektive mod nærmest alle racer. Specialiseret ammunition, med gifte eller syrer. Anything! Andrei ville ikke være bleg for at have sådanne transaktioner med ham, bare så længe han ikke stikker sin dottore-næse for langt ind i ballade, og at han rent faktisk er til nytte.. ^^

Anna
Haha, nemlig! Han må nok hellere lige vænne sig til at være 'gammel' ^^
Jeg synes i hvert fald at vi kan tage scenariet ved dyreinternatet. Måske nær/efter hun har lukket og slukket - og pludselig står der en handsome [vam]fyr :p

(Nok heldigt både for ham og for hende, at det ikke er sådan ^^)
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Gæst on Lør 18 apr 2015 - 17:36

Den er jeg med på! Jeg skal også nok tage æren i at få lavet emnet. Men må desværre meddele at jeg umuligt kan få lavet et i dag(er vågen i min 35. time nu). o.o

Noget specielt du vil tilføje??

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 17:39

Anna
Well... ikke andet end at jeg synes du skal få dig noget søvn, og så kaste en besked efter mig når du har oprettet emnet! Intet haster ^^
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Plague on Lør 18 apr 2015 - 18:29

Fantastisk, jeg sådan set frisk på det du har nævnt! Så er spørgsmålet bare. vis vi skal lave et emne om det, skulle det så eventuelt være hvor at Zaksrammax prøver at kontakte Andrei om et form for tilbud? Han er trodsalt lige vent tilbage fra jorden og har derfor brug for nye kontakter til ingredienser efter som hans gamle backstabede ham.

må inderømme er lidt i tvivl om hvordan vi skal starte sådan et partnerskab.
avatar
Plague
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 19:07

Plague
Ja, den umiddelbare spæde start på et plot er altid svært at regne ud. Det ville nok virke lidt suspekt hvis han gjorde kontakt til Andrei uden forhenværende kontakt eller kendskab. Ligesom at det nok ville være lidt underligt den anden vej... eller...
Han kunne være mistænkt i en sag. En sag han så i stedet hjælper politiet med at opklare. Derved afslører han kendskab indenfor nogenlunde passende felter, og løslades igen. Og når Andrei så igen skulle stå i en lidt presset situation - enten hos ordensmagten eller i hans klan - så kunne han jo kontakte ham ^^
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Plague on Lør 18 apr 2015 - 19:13

Det lyder skam fornuftigt xD
går ikke ud fra at du vil starte emnet?

avatar
Plague
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 19:28

Plague
Max... vi kalder ham max :P Max Plague... :D

Btw - måske er der også en anden måde? Du nævner i hans historie, at han var en del af en 'Organisation'? Hvilken slags?
Det er måske en lidt vild tanke, men måske har de to mødt hinanden, eller på en eller anden måde været forbundet, før han blev sendt til sine skabere?
Andrei's skaber; Zion Strigoi, var en ældgammel vampyr. Den type man ikke lige havde lyst til at støde ind i. Zion var besat af at se verden brænde, og skabe kaos. Derfor, valgte han alle sine 4 'afkom' omhyggeligt. Tog de bedste mennesker han kunne finde, med de reneste hjerter, og forvandlede dem til monstre. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad dine tanker var med Max og den dersens Organisation... men måske var Zion(Andrei's skaber) en del af den? :)
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Plague on Lør 18 apr 2015 - 19:44

It was meant to be XD
Det er i den grad den samme slags organisation, deres mål var at sprede sygdomme, pestilens, krig og ja generealt død igennem Europa. Så det ikke utænkeligt at de har mødt hinanden før at han blev sendt for en peptalk xP ikke at han ligner sit gamle jeg længere (ikke personlighedsmæssigt, men mere faktummet af de warpede hans krop fra at være smuk, som de andre djævle ofte er, til at være mere af et freakshow.) Men det kunne bestemt også være sjovt at tage det sådan. Det kunne faktisk være gangske interessant at tage emnet sådan.
Men helt bestemt det kunne han så ment godt have været, han kunne så ment ligeså godt havde været ledere eller et højt stående medlem af den.  Og angående max xD så kan du sagents give ham det øjenavn, det passer alligevel bedre ind i disse dage end Zaksrammax.

Anyway der er fuldt grønt lys her fra på det her (づ。◕‿‿◕。)づ
avatar
Plague
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 19:58

Hvis det var en fuldbyrdet organisation, kunne det jo være de forskellige medlemmer har haft visse forskellige 'roller'? Hvis målet ultimativt var at lægge verden øde... Zion kunne have haft til rolle, at beskadige monarkier og civilisationer med kaos og krig, hvorefter en som Max kunne udnytte den svage infrastruktur til at sprede sygdomme og pestilens i disse ramte områder... ^^
På den måde kunne det være at Strigoi-Klanen i første perspektiv, blev skabt til at kunne tjene denne vision. Men Zion selv blev dræbt i en stor brand i Budapest i 1800tallet. Måske af de samme personer, den samme Orden, der gjorde det af med Max i sin tid?

Uanset hvad, ville det i hvert fald kunne tjene som grundlag for et kendskab imellem de to. Nu er det jo ikke ligefrem fordi Andrei deler sådanne katalytiske visioner for verdenen, men i så fald vil han da i hvert fald have blot en anelse viden om hvad Max kan og er i stand til...
Så.. nu mangles der bare en måde hvorpå Max' gentagne eksistens åbenbares for Andrei, hvorefter de så kunne begynde at arbejde lidt på et samarbejde af en art.. Max gør lidt hist og her for ordensmagten, og han kan til gengæld få lov til at lave lidt dampe og eliksirer :D
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Plague on Lør 18 apr 2015 - 20:41

I love it ^_^
Bare af ren nysgerrighed til når vi så skal emne, hvor godt har de kendt hinanden? Bare eventuelt arbejdet sammen for tid til anden, aka kollegaer i quess. eller har det været på et mere venskabeligt grundlag?
Men ja så er det jo spørgsmålet: ’Max’ er så småt i gang med at prøve at få etablere sig selv i byen igen, diskret naturligvis, i kloakkerne. Så der har sat sig op middlertidigt. Men ikke desto mindre kan ordet havde spredt sig at nogle har noget der kunne ligne et mindre drug lab i kloakkerne. Hvilket jo så slet ikke er et drug lab, og så kunne Andrei tjekke rygtet ud.
Ved ikke om det vil kunne bruges efter som Andrei ikke virker som typen der ville tjekke et rygte uden støre grundlag.
Nu ved jeg ikke om Andrei er mod organisationen, siden han skulle kunne lide orden (skulle jeg mene at havde læst på din profil.) så ville han nok være imod organisationen, og ’Max’ har også et grudge imod dem, så måske har der været et røgte om at de har været et sted i byen, og møder hinanden der. Dog tror jeg ikke nogen af dem ville kunne genkende hinanden til at starte med, jeg ved om Andrei som har ændret udsende de sidste par århundreder?
Det de forslag jeg lige kunne bikse op xP
avatar
Plague
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Lør 18 apr 2015 - 22:24

Jeg tænker at der måske har været et venskabeligt grundlag imellem Max og Zion. Hvorimod at Andrei, til Max, nok bare er endnu en af de retskafne 'unger' af Zion? Altså, at Andrei og Max nok aldrig har haft direkte kontakt. Men at de nok har set hinanden op til flere gange, men uden at udveksle ord direkte til hinanden.

Andrei har levet længe nok, og ikke mindst set nok, til ikke bare at tage ting som rygter, eller kaste alt til side. Så hvis rygter om et drug lab i kloakkerne når hans ører, vil han uden tvivl tjekke det ud!

Strigoi-Klanen er ganske kompleks. Andrei selv, er imod 'Organisationen', og imod bare at brænde alting og lægge alt øde. Han tror skam heller ikke på at sådan noget er muligt længere. Men nok nærmere at teknologien er ved at løbe fra de overnaturlige væsner, og at man nok hellere må se at følge trop.. ^^
Andrei ligner den samme skinnende ridder han gjorde da han var menneske... bare med spidse tænder.. og awesome blå øjne :p
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Plague on Søn 19 apr 2015 - 10:48

Yush, yush lyder godt.
Middevel vis han godt kunne finde på at opsøge sådan rygter skal vi så rolle med det?
Okay middevel, så det vidst Max der må gøre genkenderiget, og så igen, hvor mange går stadig i de her dragter.
Anyway er der andet du syntes vi skal havde på plads?
avatar
Plague
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Natalya on Søn 19 apr 2015 - 10:48

@Andrei Strigoi skrev:Takker! Glad you like it

Uha. Nogle tanker om hvilke slags ulovligheder hun har rodet sig ud i? Måske et spørgsmål om mord? Hun bliver så anholdt, mistænkt for mord, men senere bliver det så enten bevist eller påvist, at det var i selvforsvar, og så er hun jo 'uskyldig'..? Ellers er jeg med på dine tanker

Psser perfekt med mig :)
avatar
Natalya
Novice (Rank 3)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 32


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Søn 19 apr 2015 - 14:56

Plague
Det synes jeg vi skal køre med, ja. Vil du, eller skal jeg starte?
Og nej, jeg har umiddelbart intet andet at tilføje ^^

Natalya
Jamen så er det jo på plads! Jeg kan sagtens starte tråden, og så sende dig et link når det er blevet gjort en gang ^^
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Plague on Søn 19 apr 2015 - 14:58

Jeg ville foretrække vis du vil, er forfærdelig med begyndelser xD
avatar
Plague
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Kom plotski! (Plot og Emnesøgning)

Indlæg by Andrei Strigoi on Søn 19 apr 2015 - 15:23

Bare i orden ^^ jeg ser hvad jeg kan gøre, og smider en besked din vej
avatar
Andrei Strigoi
Novice (Rank 2)

Bosted : Et Underjordisk Mansion, lidt udenfor Terre. Populært givet tilnavnet; La Pégre.

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum