Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

°Breathless & Broken°

Side 2 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 3:05

Han kiggede på hende da hun spurgte ind til duften, han forsøgte om han kunne fremtvinge duften men det eneste han fik var hvilke tanker han havde haft om den specifikke duft, så han trak på skuldrende da hun spurgte om det havde været vanilje. Han duftede dog til hendes håndled da hun strakte hånden frem til ham.

"Ja det er den.''

Han grinede en smule over det, det måtte være meget sært for hende at gøre det hun lige havde gjort, da det var lidt en måde for hende at blotte sig på. Han kiggede på hende da hun bad ham sætte sig op af væggen, først fandt han det en smule sært men dog gjorde han bare som hun sagde, da han helt ærligt forventede at hun havde bare nogenlunde styr på hvad det var hun lavede lige nu.

"Selvfølgelig kan jeg det, og bare rolig jeg skal nok klare den uden så meget at drikke, og tro mig det er bedst jeg ikke drikker for meget.''

Han smilede bare til hende, og gjorde sig klar. Han trak vejret dybt ind og ud, for at få kroppen til at slappe af så hun bedre kunne få muligheden for at sy. Han lyttede ikke helt til hende, men han trak om ikke nadet vejret dybt og han slappede af så hun kunne sy. Han nikkede bare og gav hende et blik om at hun bare skulle blive færdig da hun spurgte om han var okay. Da hun var færdig åndede han lettet op, og rullede lidt med begge skuldre den skadede var øm men det føltes anderledes end tidligere.

"Nå så du har ikke helt alting imod at jeg er her?''

Han smilede drillende til hende da hun sagde at han kunne komme forbi der og få taget stingene ud, og da hun gjorde an til at rejse sig, holdte han hende fast, med et drillende smil, uden at sige noget, han så hende blot i øjnene, men han lod hende dog rejse sig hvis hun forsøgte at rejse sig igen, selvom han nok godt kunne holde hende fast hvis han ville.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 3:19

Hun grinte en smule, da han spurgte ' om hun ikke helt havde alting imod, at han var her.. ' . Hun kunne ikke lade vær med at sende ham et lille advarende blik, i det hun sagde drilsk, da hendes blik blev blidt igen. " Nej, ikke helt. Tæt på ". Hun smilede en smule og skulle til at rejse sig op, i det hun mærkede ham, der pludselig placerede hans hænder, på hofterne af hende, i det han holde hende nede, så hun ikke rejste sig op. Hun stoppede helt i sin bevægelse, samt tale strøm, i det hun så chokeret på ham, med en rødmende nuance over sine kinder, der ellers lige var forsvundet.. men nu var stærkt tilbage igen. De blanke isblå dådyr øjne, betragtede uskyldigt Aiden, før hun forsigtigt lænede sig frem mod ham. Blidt placerede hun sine slanke hænder, på hans brede brystkasse, før hun forsigtigt så ham i øjnene, med et nærmest låst blik. Hun tøvede en smule, i det hun bed sig diskret i sin underlæbe, før hun langsomt nærmede sig hans læber, med et nærmest sensuelt blik i sine øjne.

Blidt lod hun de silke bløde cupid fyldigt formede læber af sine, blidt berør hans, i det hun stjal et kys fra hans læber. Hun havde lukket sine øjne lige inden hun gjorde det, dog åbnede hun dem hurtigt igen, i det hun trak sig væk fra Aiden og så chokeret på ham. * Fuck..?! * Hvorfor havde hun gjort det?. * Have i gone completely mental!? * hun så flovt på Aiden, i det hun trak sig væk fra ham, i det hun sagde" Undskyld, jeg.. aner ikke hvad der gik af mig. Du må hellere gå Aiden ". Hun følte sig flov, nærmest ydmyget, i det hun slet ikke havde regnet med det fra sin side af. Hun bed sig en smule i underlæben, mens hun stod med ryggen til ham, i det hun slet ikke vidste hvad hun skulle gør af sig selv.

Havde hun virkelig lige kysset en varulv?, samt denne fremmede fyr.. var det hans dominerende personlighed der fangede hende, var hun sådan en type tøs?. Hun slog sig selv indeni, for at være så dum at gør sådan noget. Hun kunne skrue tiden tilbage.. kunne hun ikke?. Hun huskede det tydeligt, dengang.. dengang der var sket noget med hende, hvor hun skruede tiden tilbage, måske skulle hun skrue den tilbage, så Aiden intet huskede??.. Vis Aiden rørte ved hende, ville hun skrue tiden tilbage, så de begge ville ende med at sidde overfor hinanden igen, dog ville hun nå at trække sig væk, inden hun kyssede ham. * Yes! *. Vis Aiden havde nået at tag fat i hende, da hun skruede tiden tilbage.. ville han kunne huske alt, ligeså at hun havde skruet tiden tilbage. Vis ikke, så ville han intet kunne huske og han ville starte, fra det punkt, hvor hun nær lige havde kysset ham, men IKKE havde kysset ham. " Nåh, Aiden.. du må vist hellere se at komme hjem ". Hun ville til at gå af ham igen og holde en god afstand til ham denne gang.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 3:36

Han smilede blot til hende, da han holdte hende på plads og han blev ærligtalt meget overrasket da hun faktisk lænede sig frem og kyssede ham, han havde lagt mærke til at hun virkede genert og forvirret omkring ham men han havde ikke regnet med det overhovedet men han nåede lige at gengælde det kort inden hun brat hev sig fra ham, og undskyldte hendes opførsel, hans eneste respons var dog at læne sig frem og lægge hende ned på ryggen, hvorefter alting blev meget meget mærkeligt, da han pludseligt sad igen.

Hans hænder var stadig placeret på hendes hofter efter hun havde spolet tiden tilbage, og han vidste ikke hvad pokker der lige var sket. Følelsen af hendes læber var stadig tydelig for ham, men der var noget helt galt lige nu, så meget var han sikker på. Han kiggede på hende og hendes ord om at han hellere måtte gå virkede som en dejavu, med følelsen af hendes læber han var sikker på han havde mærket, Måske det at han lagde hende ned kun var noget han havde tænkt, og hans tanker bare lige var løbet af med ham kort? Han så hende i øjnene, hvorefter han skubbede hende ned at lægge på ryggen 'igen' og for første gang på samme tid.

"Jeg føler ikke ligefrem for at det her er det rigtige tidspunkt at gå på''

Han var meget selvsikker stadig, og det var derfor han ikke havde noget problem med at 'tage chancen' og gøre det han lige nu gjorde. Han var dog stadig meget spændt på at se hvordan hun ville reagere. Mens han ikke selv var i tvivl om at han nok også var en smule påvirket af den tidligere smerte, som havde fået adrenalinen til at pumpe rundt i hans krop. Han så hende i øjnene, som han holdte hende en smule nede, men heller ikke med direkte vold men han viste blot at han var stærk nok til det.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 3:47

Hun havde ikke nået at opfange, at han havde taget om hende og lagt hende ned, da hun havde gået tilbage i tiden, så at de befandt sig, samme sted, som om intet var sket, passede hende udemærket, vis han intet huskede. Da han pludselig skubbede hende ned at lægge igen, så hun chokeret på ham, i det hun hørte hans ord. " Vent?.. nej dette burde ikke.. ". Hun tænkte pludselig på, om han havde rørt hende.. det føltes deja vu agtigt. En minde om, at han lige nåede at trække hende ned at lægge på sengen, slog hende pludselig, i det.. det gik op for hende, hvad der var sket. * Han husker det.. Nej, det kan ikke passe.. det umuligt * Men måske han ikke vidste hvad der var sket?, måske han blot så det som en drøm eller noget han havde tænkt på?. Hun så tøvende på ham, i det hun lå nede under ham, følte sig en smule sårbar, da hun ikke rigtig ville kunne skubbe ham væk, ikke uden at gøre tegn på, at dette ikke lå hende særlig glad for sind.

" A-Aiden.. please slip mig ". Hun så flovt væk fra hans øjne, i det hun ikke kunne klare at han så på hende, klare den intense øjenkontakt. Hun fattede ikke dette var sket, at hun havde kysset ham i første omgang. Det måtte være for meget alkohol, der var steget hende til hovedet måske?. Hun så flovt på ham og kunne ikke rigtig for nogle ord frem. Hun prøvede at fjerne ham, men fandt hurtigt ud af, at denne gang, holde han hende rigtig fast. Hun så pludselig en smule overrasket på ham, i det hun ikke havde forventet det fra hans side af, før hun sagde " Aiden!, smut så af.. det ikke sjovt mere okay.. ". Hun nægtede at indrømme, at hun havde kysset ham, at hun havde skruet tiden tilbage.

Hun følte noget indeni sig selv, en følelse der ikke var der tit. Hun ville ikke bukke under for sine dyriske lyster, det ville hun simpelthen IKKE. Hun kendte ikke engang denne fyr og alligevel havde hun kysset ham. Hun følte sig som jorden´s største fjols. Hvordan kunne hun ha været så dum, at kysse ham, at... Hun så kort på hans læber og bed sig en smule i den fyldige underlæbe af sin, før hun slap den og rystede på hovedet og sagde " Slip mig så! ". Vis han ville holde hende der, skulle han holde godt fast, fordi hun ville kæmpe imod nu, fordi hun ville ikke ende med at sidde i samme situation.. hun kunne ikke sprole tiden tilbage to gange.. eller kunne hun?. Vis han kyssede hende, ville hun blot sprole tiden tilbage, til det punkt, hvor han lige var ved at få hende ned at lægge på ryggen... dog denne gang, ville det nok gå op for Aiden, hvad der var sket så, eftersom.. han jo ville være i berøring med hende stadig.. og for hende, ville det gå op for hende, at hun ikke ville kunne sprole tilbage.. vis hun var i berøring med en anden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 3:58

Hun var meget opsat på at få ham af, men alligevel virkede hun ikke helt oprigtigt omkring det. Som om det mest var noget hun sagde bare for at sige det. Han holdte hende derfor bare fast da hun bad ham pænt om at slippe hende, og han kiggede på hende roligt, og han var meget forvirret, hvilket var grunden til hvorfor han ikke slap hende og istedet talte til hende drillende.

"Hey det var dig der kyssede mig.''

Han smilede blot til hende, og hun begyndte så at snakke om at det ikke var sjovt, og han vidste virkeligt ikke hvad han mere skulle tro eller gøre eller sige, men at slippe hende helt havde han alligevel ikke tænkt sig. men han slap hende så han holdte ikke længere faste i hende, men han placerede sine hænder ved siden af hendes hoved, så han alligevel fangede hende under ham. Han så hende i øjnene, og lige som hende kiggede han kort ned på hendes læber kort, og hvis hun ikke direkte stoppede ham, ville han lægge en hånd om hendes nakke for så at kysse hende. Hans instinkt sagde nemlig ham at hun faktisk ikke havde noget imod det, på trods af hvor forvirret han var, hvilket også var grunden til at han bare tog chancerne.

Det her var alt for forvirrende for ham lige nu, så han gjorde bare hvad end det var der lige faldte ham ind, og så måtte det hele briste eller bære, på den ene eller den anden måde.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 4:09

Hun mærkede hans læber mod sine igen, dog som hun ville til at skrue tiden tilbage, mærkede hun noget inde i sig.. hun kunne ikke?. Det var som om hun sad fast, som ville hendes evner ikke makke ret!. Det gjorde hende rasende, men så igen.. hun kunne ikke undgå at lade sig give en smule hen, til hans delikate læber, der stadig bar en smule af whiskey´ens smag. Hun nød det, nød det mere end hun egentlig ville indrømme overfor ham. Hun slap kort kysset og betragtede ham, med et flovt udtryk over det ellers normalt stenkolde ansigt, men overfor ham, var det et flovt uskyldigt udtryk. Hun følte sig ikke mæt efter blot det ene lille kys, så hun kunne ikke dy sig og kysse ham tilbage igen, fange hans læber med sine, for derefter at drejede rundt, så hun lå øverst.

Hun placerede en hånd på hver side, ved siden af hans hoved, eftersom hun lå overham. Hun berørte blidt hans kind, i det hun førte hånden bagud, mod hans nakke, hvor hun blidt fangede nogle lokker af hans hår, mellem sine slanke finger. Det føltes dejligt, at blive kysset, at mærke en... en der ikke huskede hende for hvem hun var, en der ikke var hendes chef, en der ikke var ude på noget i første omgang. Hun savnede den følelse, at kunne give sig hen til en. Han var fremmede, samt forførende, forførisk og flabet.. dominerende.. hun elskede disse træk ved ham, samt hans stemme.. hans accent. Den måde han berørte hendes kind på, før han kyssede hende.

Hun stoppede blidt kysset, i det hun så ham i øjnene, før hun forsigtigt gav et lille " Undskyld.. " fra sig, i det hun ikke mente, at det var det rigtige, blot at kysse ham, at sådan.. nærmest forgribe sig på ham?. Nød han dette ligeså meget som hende.. var han virkelig en af disse varulve, der intet havde imod vampyr?. Hendes hjørnetænder gled en smule frem, i det hun blev opstemt og liderlig, af hans våde kys mod hendes læber. Hun så flovt væk fra ham, i det hun ikke rigtig turde at ytre sig et eneste ord. Hvad skulle man dog også sige i sådan en situation?. Hun så flovt mod ham igen og lænede sig frem mod ham, trykkede sin overkop samt barm mod hans overkrop.. stadig med sin skjorte på dog.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 4:21

Han åndede lettet op indvendigt da hun faktisk gengældte kysset da hun slappede af nu, hun virkede stadig genert og flov, men hun virkede faktisk til at nyde det alligevel. Han smilede for sig selv indvendigt, og blev så overrasket over at hun faktisk formåede at vende dem rundt. Han havde ikke kæmpet imod men han havde faktisk ikke forventet at hun ville gøre det. Han kiggede på hende da hun undskyldte igen, men han afbrød hende blot, midt i ordet placerede han en finger mod hendes læber som så gled ned over hendes hage, ned af hendes hals inden han kyssede hende, og han lod sin hånd glide om i hendes nakke og hev hende ned mod sig.

"Stop med at undskylde.''

Han så hende i øjnene, og han skubbede hende op fra sig, ikke væk fra sig men så hun kom lidt op at sidde igen hvorefter han bare satte sig op, og hvis hun ikke stoppede ham ville han hurtigt bare åbne hendes skjorte, hive den af hende, og skubbe hende ned på ryggen igen. Det var en del af hans natur at være øverst. Han så ned på hende, og lod fingerspidserne glide op fra hendes navle til hendes bryst og videre op af hendes hals, inden han kyssede hende igen, og for at drille hende lod han sin tung prikke til hendes hjørnetænder, da han lagde mærke til at de var fremme.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 4:33

De blanke forføriske isblå dådyr øjne, betragtede uskyldigt Aiden, da han bad hende, stoppe med at undskylde. Et lille smil kunne ikke undgå at træde frem, over de fyldige cupid formede læber af hendes, da han bad hende om netop dette. Da han skubbede hende op fra sig, sad hun blot op på ham, iført de stramme skinny black jeans, med huller ved knæene, den hvide gennemsigtige skjorte, med den hvide halv gennemsigtige bh inden under, samt det lange platin blonde hår, i en lang fransk fletning, ned af hendes ryg, samt bar tær. Hun grinte en lille smule, da han begyndte at tag hendes skjorte af, ja hev den af hende nærmest, i det hun fandt sig selv, læggende igen, nede på den bløde madras. Hun smilede en lille smule og kyssede ham tilbage, da han kyssede hende. Hun førte sin hånd ned af mod hans bukser, mod hans skridt, hvor hun blidt pressede sin hånd mod, gned den op af, før hun berørte hans buksekant og rev hans bukser i stykker foroven, før hun lynede med en hånd, ned i hans bukser.

Hun mærkede hans tunge, prikke blidt til hendes hjørnetænder, hvilket fik hende til at give en knurrende rumlen fra sig, som en kat, der spandt.. men var på grænsen, til ikke at syntes det var sjovt. Hun gav et flabet smil fra sig og slikkede sig om læberne, med den jordbær røde tunge, i det hun lod sin tunge glide ud og blidt fange hans, i et hedt sensuelt kys, der varede få sekunder, men for hende, føltes det som en evighed. Hun slap kysset og hviskede " Fuck.. " Hun huskede ingen mand, der havde berørt hende, hun huskede ikke at ha haft sex med en eneste person. Hun ville dette her, hun ville mærke Aiden, mærke hans krop, hans pik oppe i sig, smage ham, føle hans hænder over alt på hende. Hun gav et lille gisp fra sig, i det hun mærkede en behagelig følelse, glide igennem hele hendes krop.

Dette var ikke en drøm, men virkeligheden, dette var virkeligt. Hun smilede udfordrende til ham, i det hun lod dem glide rundt igen, eller gjorde an til det, ved mindre han forhindrede dem i det. Hun smilede drilsk til ham og rakte kort tunge til ham, i det hun bed ham blidt i underlæben, så der gik hul, med sine hjørnetænder. Hun fik en dråbe af hans blod ind i sin mund og hviskede blidt i hans øre,-


" You taste delicious ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 4:47

Han blev positivt overrasket da hun pludseligt og ret agressivt rev bukserne af ham, hvilket blot fik ham til at blive mere vild selv, så han kiggede bare på hende, med en smule dyriske øjne, og han kunne ikke lade være med at lade hans hænder glide ned langs hendes sider pirrende, og ned over hendes hofter hvor han så hurtigt flåede hendes bukser af hende, så hun ikke lagde i andet end hendes bh, og hendes trusse. Han så på hende, og da hun forsøgte at vende dem rundt sendte han hende et smil, og rystede på hovedet, men han lod hende bide ham i underlæben, og da hun hviskede ham i året, åbnede han hendes bh, og smed den til side et eller andet sted, og kyssede hende så op af halsen til øret og hviskede drillende i det.

"Guess I should have a tase of you then''

Han begyndte at kysse hende ned af hele kroppen, ned over hendes bryster, hvor han nappede hende drillende i den ene nipple, og imens lod han også sine fingre glide ned over hendes hud, men lod sine negle blidt røre hendes hud, også indtil hans hoved var mellem hendes ben, og han rev hendes trusse i stykker og smed den væk, inden han begyndte at kysse hendes klit, og lod sin tunge glide ud og kærtegne hende. Han kiggede op på hende drillende, og så pludseligt nappede han hende i inderlåret. Han skulle jo lige finde ud af helt præcist hvad det var hun var til. Hans hænder gled imens drillende rundt over hendes bløde hud, mærke alle dele af hendes hud. Han kyssede så op til hendes læber igen, som han hviskede imod drillende.

"I was right you taste delicious aswell.''
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar 2015 - 0:14

Hun lagde mærke til hvordan hans grønne øjne, blev denne intense orange gullige farve. Et lille smil kom frem til overfladen, af hendes fyldige læber, da hun så hans øjne. Hun mærkede hans ru fingre, hvordan de gled ned af siden på hende, over hofterne og nærmest flåede hendes bukser af hende. " Ah!?.. Aiden! ". Hun så chokeret på ham, i det hun havde fået sig noget af et chok, over hans pludselige dyriske natur. Da hun lå der under ham, iført det hvide halv gennemsigtige sæt, trusser og bh.. kunne hun ikke undgå at få en lys rød nuance over sine kinder, eftersom hun følte sig pinlig berørt. Hun prøvede at dække sin egen krop, med sine hænder, den smule hun nu kunne. Da han åbnede hendes bh, gled den ned af hendes arme, eftersom den åbnede sig foran. Hun så flovt på ham og prøvede at dække de fyldige bryster, der strittede frem i luften.. med sin højre arm. " Aiden.. ". Hun syntes det gik hurtigt, samt det var svært for hende, at ytre sig hans navn, især fordi han virkede så meget stærkere end hende, at hun følte sig en smule hjælpeløs og sårbar.

Da han kyssede hende op af halsen, til øret.. rødmede hun yderligere, til det punkt hvor hun ikke kunne rødme mere. Hun gav et lille gisp fra sig, da hun hørte hans ord, om at han hellere måtte smage hende også. Hvad mente han med det?. Hans kys sendte små gnister af nydelse igennem hendes krop, for hvert sted hans delikate læber berørte hende. Hun havde ikke opdaget det, men hun havde fjernet sin arm fra sine fyldige bryster og lå nu blot, sårbar overfor ham, helt nøgen og klar. Hun mærkede hvordan han drillende nappede hende i den ene nipple og gav et lille " Mgh.. " fra sig, i det hun bed sig en smule i underlæben, som tegn på nydelse, der steg op i hende, ved det.

Da hans negle blidt berørte hendes hud, så hun flovt på ham. Hvor vovede han at tirre hende sådan!?. Hun mærkede da han rev hendes trusser i stykker og smed lunsen af dem, et sted hen i rummet. Hun ville til at dække sit skridt, hvor han ville opdage der ingen hår var, eftersom det ikke lå til hendes familie´s kvinder, at få det, andet end ved håret på hovedet og øjenbrynene. Hun så flovt på ham og lod sine finger, glide ind i hans hår, blidt om lokkerne og stramme grebet en smule, i det han begyndte at kærtegne hendes køn. Hun bed sig en smule i underlæben og kom med gispende små suk af nydelse. Hun slap blidt hans hår og førte hænderne op til lagnet, som hun lod sine finger synke ned i, før hun gav små nydende støn fra sig, indtil han pludselig nappede hende i inderlåret, hvor hun gav et gisp fra sig. " Arh!.. Aiden for fuck sake ". Hun gav et lille grin fra sig og tog puden under sit hoved og kastede kort mod ham, i det hun grinte. Hun mærkede hans hænder glide rundt på hendes krop, før han lænede sig op mod hende igen, for at kysse hende på læberne, som hun gengælde glædeligt.

Hans ord var som sød musik i hendes øre. Hun lænede sig frem mod ham, kyssede blidt hans dejlige læber og snuppede hans underlæbe kort, før hun slap den igen og smilede sensuelt til ham. Hun forstod ikke denne side af sig selv, måske var dette også forkert, men det virkede så fandens rigtigt. Hun førte sine fødder smidigt op til kanten af hans hofter, før hun trak hans bukser ned, med fødderne... inden hun blidt lod sin højre hånd, glide fra hans nakke... ned af halsen.. ned af den smukke brystkasse... og ned til underbukserne af hans. Hun mærkede sit indre langsomt blive vækket. Hun lænede sig frem mod Aiden og nippede blidt hul i hans hals, blot for at tirre ham, dog sugede hun ikke blod fra ham, men bed ham blot, så han havde et mærke fra 4 hjørnetænder. Hun havde mærket ham nu, så han ide mindste ville huske dette nogle uger efter. Hun rakte drilsk tunge til ham og sagde " Serves you right ". som hævn for hans små nipplerier.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tors 12 mar 2015 - 0:31

Han grinede lidt da hun smed puden i hovedet på ham, og han slog den blot til siden, inden han greb fast om hendes hænder, flettede sine fingre ind mellem hendes og pressede dem ned mod madrassen, så han havde endnu mere kontrol over hende. Han blev dog meget overrasket da han pludseligt mærkede de sylespidse tænder gennembore hans hud, og han slap et nydende men dog lavt støn, efterfulgt af hvad der nok mest lød som en form for knurren, og han slap så hendes hænder og greb fast om hendes lår.

"Is that so? Then let me show you what you deserve.''

Hans smil var skævt og drillende, som han med en smule magt pressede imod hendes lår så han spredte hendes ben. Han så hende dybt i øjnene, inden han bed hende i underlæben efterfulgt af at han kyssede hende intenst. Han smilede, og lod sit lem gnide henover hendes klitoris bare for at pirre hende, for at gøre hende mere våd, men han trængte ikke op i hende. Han vendte hende rundt så hun lagde på maven istedet, hvor han greb om begge hendes håndled med en hånd, og den anden gled ind under hende og begyndte at massere hendes ene bryst. han lænede sig frem mod hendes øre, og hviskede så drillende.

"On your knees dear.''

Hans hænder slap så hendes håndled, gled ned af hendes krop, med neglene blidt mod hendes hud, hvor han så begyndte at kærtegne hendes klitoris, imens han med hånd om hendes bryst hjalp hende op at sidde på knæ, da han havde hendes ryg imod hans bryst, lod han sig så glide op i hende, og stønnede hende lavt og nydende i øret.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar 2015 - 1:01

Da han greb fat om hendes hænder, så hun på ham med store øjne og mærkede hvordan han pressede hendes hænder ned mod madrassen, mens han flettede finger med hende. Hun kunne ikke fjerne sine isblå dådyr øjne, fra hans dyriske øjne, der glinsede så smukt. Det var lyst udenfor, så rummet var ikke mørkt på nogen måde, så de var begge fuldstændig tydelige og blottet. Hun kunne lide at han gav et lille støn fra sig, da hun havde bidt ham, fordi det betød blot, at han faktisk nød at blive bidt, at han nød at blive drillet en lille smule. Da han pludselig slap hendes hænder, med en lav knurren, så hun tøvende på ham, da han pludselig tog et greb om hendes lår. Hun lod ham trække hende mod sig.

Hun prøvede at holde sine ben lukket, men som han pressede lidt hårdere, var hun tvunget til at sprede sine ben og blotte sig helt for ham. Hun så flovt væk fra ham og vidste ikke helt hvad hun skulle gør i denne situation. Det var så underligt, at lægge her med en som ham.. en varulv.. en fremmed. Hun kyssede ham intenst tilbage og gav et frækt smil fra sig, da han slap kysset. Da hans pik gled hen over hendes klitoris, så hun flovt på ham og gav en klagende lyd fra sig, i det hun var liderlig efter ham og våd. Han forstod virkelig at tirre en til briste punktet. Da han pludselig besluttede sig for at drejede hende rundt, så hun undrende bagud over skulderen, mod ham. " Hey?.. " Hun så undrende på ham, i det hun mærkede hans hænder, der greb om hendes håndled med en hånd.. mens den anden gled ind under hende og begyndte at lege med hendes ene bryst, massere det. Da han hviskede, hun skulle gå på sine knæ, rødmede hun over kinderne svagt og sagde" og hvad vis jeg nægter? ".

Hun mærkede hans hænder slippe hendes, i det han gled ned af hendes krop, med neglene blidt mod hendes hud, hvor han så begyndte at kærtegne hendes klitoris igen. " Mmhhh... ". Hun gav et nydende suk fra sig, i det hun bed sig en smule i den fyldige underlæbe af sin egen, i det han med en hånd om hendes bryst, fik hende op at sidde, så hun sad på knæ, helt uden at det var gået op for hende, for det var forsent. Så meget for at stritte imod der... * suk * . Hun smilede en lille smule, da hun mærkede hans bryst mod hendes ryg. Han var så fandens muskuløs og lækker.. hans stemme var fræk og flabet. Hun mærkede hvordan han gled op i hende. Grundet hendes nervøsitet, var hun en stram, meget, men ikke så det var uudholdelig. Da han stønnede fra det, gav hun også et støn fra sig, da hun mærkede ham trænge helt op i hende. " Fuck du stor.. ". Hun bed sig i underlæben og gav små nydende støn fra sig, i det hun lod sine hænder glide ned og tog fat med neglene i hans hofter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tors 12 mar 2015 - 1:18

''Men det gør du jo ikke.''

Han hviskede det drillende i hendes øre, som han nu sad med hendes ryg mod hans bryst. Han smilede for sig selv mod hendes ryg, og han kunne ikke lade være med bide hende drillende i øret da hun sagde at han var stor, og han begyndte langsomt at bevæge sig i et roligt tempo frem og tilbage, og han nappede hende hen over nakken, og bed hende så i det andet øre, inden han hviskede hende med et drilsk svar.

"Troede du sagde jeg var lille?''

Han hentydede til det hun havde sagt tidligere, og han kunne ikke lade være med at stønne over hvor stram hun var, og langsomt lod han en hånd drillende glide fra hendes bryst op til hendes hals, som han drillende lukkede sin hånd om, og hev hende tættere tilbage imod ham, så hendes hoved lige hvilede mod hans skulder. Han stoppede også med at bevæge sig, så han blot sad med hende, han kunne lide at tirre hende.

"Kom søde, bevæg dit underliv lidt.''

Han hviskede det drilsk i hendes øre, mens han begyndte at pirre hendes klitoris mere intenst, mere pirrende, og han holdte hende stadig om halsen. Hun lod jo til at have en hvis forkærlighed for at blive domineret, og det var noget han for at være ærlig kunne lide.
Han lod sin tunge drillende glide hen over hendes hals, inden han bed hende i halsen.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar 2015 - 1:42


Hun gav et lille klage ynk fra sig, da han bed hende i øreflippen. Typisk ham, at han skulle tirre hende, nippe og bide hende. Han var så sandelig som et dyr, der ikke kunne lade vær med at munche her og der på hende. Da han begyndte at bevæge sig i et roligt tempo, strammede hun blot yderligere i underlivet, i det hun sagde " A-Aiden.. please stop ". Hun kunne ikke klare at han bevægede sig i hende lige nu. Hun følte han var for stor, ikke så det gjorde ondt, men følelsen af nydelse, den var for intens, især fordi hun ikke huskede det, ikke siden hendes minder var gået wuzzz.. og forsvundet. Da han flabet kom med den bemærkning, at han troede hun sagde, at han var lille.. blev hun helt flov og havde lyst til at bide ham, men gjorde det ikke. Hun nød hans berøringer al for meget, til egentlig at ville kæmpe imod, samt hans natur, den måde han førte sig på, som var han så erfaren og voksen af sig.

Da hans hånd gled op til hendes hals og lukkede sig om den, så han hev hende tilbage af mod sig, så hendes hoved hvilede mod hans skulder.. der blev hun en smule anspændt, men hun nåede ikke at sige fra, før hun mærkede ham stoppe med at bevæge sig. Hun havde lyst til at tigge ham om at fortsætte. Da han forlangte af hende, at hun skulle bevæge sig.. så hun flovt ned, i det hun tøvende begyndte at bevæge sig en lille smule med sine hofter, vrikkende frem og tilbage, en lille smule til siden, drejede lidt med sine hofter... vuggede blidt frem og tilbage. Hun kunne mærke hvordan han ramte hende indeni, lige de steder der fik hende til at tick. Da hans tunge gled drilsk over hendes hals, gav hun et lille gøs fra sig, dog da han satte tænderne ned i halsen på hende, gav hun et støn af smerte fra sig. " Arghh!.. Mmgh.. " Hun bed sig en smule i underlæben satte sine negle ned i hans arm, den der holde hende om halsen, så han slap hendes hals, i det hun blidt lod sig glide væk fra ham, så han gled ud af hende, i det hun lagde sig på alle fire foran ham, i det hun pressede sig blidt bagud mod ham. Den lange franske fletning, lå stadig ned af hendes ryg, flot og lang, stram og flettet... hvid og glinsende. Hendes ryg var bleg, samt hendes hud kold, men hendes indre varmt. Hun ville tirre ham en lille smule denne gang, i det hun bevægede sig underliv mod hans pik, blidt gned sig op og ned af ham, men uden egentlig at gør noget, mens hun sad på alle fire.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tors 12 mar 2015 - 2:00

''Åhhh men du vil jo ikke virkeligt have jeg stopper vil du?''

Han kunne mærke hvordan hun ikke rigtigt ville kæmpe imod hans magt, og det kunne han lide, det at hun var så submissiv fik ham mre tændt end han allerede var. Han mærkede dog også tydeligt hvordan hun strammede omkring ham, følelsen fik ham til at stønne hende blidt i øret. Han lod sine hænder glider over hendes krop da hun begyndte at bevæge sig som han bad hende om, og han bed hende drillende i øret. Han havde ikke forventet hun ville gøre det så hurtigt, og han slap et dybt nydende suk, da hendes bevægelser virkeligt gjorde at det føltes fucking fantastisk for ham.

Da hun satte neglene i hans arm, blev han overrasket nok til at han lod sin hånd åbne sig hvilket hun brugte til at snige sig ud af hans greb, og hendes måde at sætte sig på knæ, fik ham med det samme til at smile, og hendes tirrende, gnidende bevægelser mod hans lem, fik ham også til at sukke nydende, og han greb så fast om hendes fletning, og hev hendes hoved tilbage med den ene hånd, mens han lukkede den anden om hendes hofte, og gled op i hende igen. Han lænede sig frem og hviskede hende drilsk i øret.

"Mmmmhhh... Du har vidst forstået hvordan du tirrer mig med din frække krop.''

Han holdte fast i hendes fletning men han hev hende ikke hårdt, men han begyndte at bevæge sig i et lidt hurtigere tempo end hvad han havde gjort før. Han lænede sig frem og bed hende i nakken, mens han sørgede for at hver gang han trængte op i hende, så gned han hendes g-punkt. Hun virkede både så uskyldig, men også så syndig på samme tid, hvilke han elskede, og han bed hende langs øret igen, mens han så slap hendes fletning, og istedet lagde en hånd ved hendes skuldre mellem dem, og trykkede lidt til for at skubbe hendes bryst og ansigt ned mod hendes madras. Han var bestemt, men brugte ikke voldsom magt.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar 2015 - 2:35

Da han greb fat om hendes fletning, gav hun et lille nydende smil fra sig. Så han var den type fyr. Hun mærkede hvordan den anden hånd, tog fat hårdt om hendes hofte, i det han pressede sig ind i hende igen. " mmgh! ". Hun bed tænderne sammen og svajede kort i ryggen, i det hun skubbede sig bagud mod ham. Han var så dejlig og fylde hende ud til briste punktet. Dette var sandelig noget, hun ikke ville glemme foreløbig. Hun grinte kort, i det hun flabet svarede " Altid " Hun slikkede sig kort om læberne, i det hun mærkede ham stramme sit greb en smule om hendes fletning, i det han holde fortsat fat i den. Han begyndte at bevæge sig i et hurtigere tempo, der fik hende til at stønne mere hyppigt. " Mm " Hun gav små nydende støn fra sig, mens hun svajede i ryggen. Hun mærkede hans tænder, hvordan han bed hende i nakken, mens han sørgede for hver gang han trængte op, at han ramte perfekt. Det føltes fantastisk at blive kneppet af ham, at mærke ham indeni. " Mm.. ah.. ah! ".

Hun mærkede hvordan han slap hendes fletning, før hun mærkede en hånd mod sine skulder. Han pressede hende ned mod madrassen. Først kæmpede hun en lille smule imod, men valgte dog lidt efter, blot at give efter for ham. Hun mærkede hvordan han stødte ind i hende, igen og igen. Det føltes alt for godt, til hun kunne lade vær med at stønne højlydt, " Åh!.. mmh.. Mmh! ". Hun bed sig i underlæben igen, for at prøve, at holde sine støn tilbage, mens hendes bryster gyngede blidt frem og tilbage, fra hans hårde støn mod hende. Hun var måske ikke jomfru, men hun var stadig ligeså stram som vis hun havde været det. Hun nød dette så meget, at hun følte hvordan verden om hende langsomt forsvandt og det eneste hun følte, var ham.. ham inde i sig.. følelsen.. nydelsen. Hun bordede sine negle ned i madrassen, i det hun gled den ene hånd ned og blidt kælede for hans kugler, en lille smule, inden hun blidt førte sin hånd hen til hans lår og rev ham blidt hen af låret, med sine negle, så det efterlod et mærke, inden hun trak sig væk fra ham og vende sig om og rakte tunge til ham, i det hun lukkede sine ben. Hun tog whiskey flasken og hælde dens indhold ned over sin nøgne krop, i det hun sad op på sine knæer i sengen. Hun kunne altid købe en ny seng..

Glinsende af whiskyen, kravlede hun langsomt hen til ham, i det hun gned sig vådt op af ham og kyssede ham op af halsen, før hun blidt nippede til hans øre, inden hun blidt bed sig fast i hans hals og skubbede ham ned mod madrassen, før hun satte sig over ham.. og lod ham langsomt og blidt glide op i sig, for at hun kunne ridde ham. Hun bevægede sine hofter yndeful, mens hun blidt vuggede hen over hans skridt. Hun slap hans hals og kyssede intenst hans læber. " Mm ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tors 12 mar 2015 - 4:15

''Uhhh altid? Det lyder fristende næsten''

Hans stemme var drilsk, dominerende. Han nød hendes væremåde, hendes flirtende men dog uskyldige øjne, og så hendes uartige flirtende krop. Han slap et støn da hun pludseligt havde kradset ham henover låret. Det var kommet bag på ham, men han kunne faktisk godt lide den milde form for smerte der kom ved det, selvom det ikke kunne sammenlignes med nydelsen ved at blive bidt. Han betragtede hende blot da hu hældte whiskey på sig selv.

"Åhhh Kajika, ingen grund til at gøre dig mere til for mig''

Han betragtede hendes vuggende bevægelser som hun kravlede hen og gned sig op af ham, og da hun bed sig fast i hans hals, slap han et langtrukket og nydende støn, hvor han med det samme slog hende i røven med en flad hånd. Han kunne ikke lade være, han satte den ene arm i sengen, så han ikke kom helt ned at lægge men hun kunne stadig ride ham, hvilket faktisk føltes fantastisk. Han satte sig dog op. Men lod hende stadig ride ham. Han holdte om hendes baller med hans hænder imens han bed hende i halsen drillende et par gange. Han hev hende i fletningen og så hende i øjnene.

"Vil du gerne være øverst?"

Han smilede drillende, og rejste sig op at stå ved siden af sengen hvilket var nemt nok da hun var så let, og han løftede hende endda også op og ned over hans lem imens han gik gennem døren med hende, ind til det kontor de havde været på tidligere, og han skubbede blot alt det der var på hendes skrivebord til side, uden at tænke over om noget gik i stykker, og satte hende på bordet, hvor han skubbede hende ned at ligge mens han begyndte at bevæge sig i hende igen, hans bevægelser var meget langsomme når han træk sig ud af hende men var i stedet et hurtigt og hårdt stød når han trængte op i hende igen.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar 2015 - 22:20

Hun kunne mærke hvordan hans faste hænder, klemte om hendes baller. Det føltes fantastisk. Hun gav små nydende støn fra sig, i det hun mærkede ham klemme, før hun følte hans tænder mod sin hals. Hans bid efterlod blå sorte mærker på den porcelæns fine hud, efter noget tid. Da han hev hende i fletningen, så hun flovt på ham, med en svag rødmen over kinderne, mens hun så lystigt på ham, med de blanke isblå dådyr øjne, afventende på hvad han ville sige til hende. " Ja ". Hun gav et selvsikkert flabet lille smil fra sig, eftersom hun vidste at han var en alfa af hjerte, skønt han ingen pack ejede, ellers ville der ha været andre i nat, følgende trop med ham.

Da han pludselig besluttede sig for at rejse sig op, gav hun et lille " Igh!.. A-Aiden?? ". Hun så undrende på ham, i det han bar hende stadig, mens hun havde sine arme om nakken på ham nu, holde sig blidt klemt ind til hans våde klistrende overkrop. Da han løftede hende stadig op og ned, skød hun sine hofter mod hans hænder, så hun vuggede blidt, mens hun lod sine ben glide om hans hofter. Hun nød virkelig at være nær en, på denne måde, der var bare et eller andet over ham. Blidt placerede hun sine læber mod hans og smagte ham.. lod legende sin tunge, glide ind for at ville lege med hans. Hun hørte hvordan han skubbede ting på gulvet, men der var allerede så meget rod i forvejen, at det ikke kunne betale sig, at bekymre sig om det lige nu, samt hun var fuldstændig i pleasure heaven, så der var slet ikke tanker som disse der slog hende.

Da han satte hende på bordet og skubbede hende ned at lægge, så hun op mod ham med de isblå dådyr øjne, ventende på at mærke ham bevæge sig indeni sig, igen. Hun bed sin fyldige underlæbe kort, i det han begyndte at bevæge sig igen. Hun kunne lide det, alt for godt. Hun stønnede højlydt og tog fat i bordets kanter, i det hun mærkede ham trænge op i sig, hårdt og næsten brutalt. Hun lod sine ben blidt presse ham tættere ind til sig, i det hun havde dem om hans liv stadig. Hun kunne mærke sig selv være ved at komme.. " Mmgh " endnu engang. Hun klemte sine hænder mod bordets plade, i det man kunne høre glasset, der så småt var ved at gå i stykker, før hun lænede sig frem mod Aiden og omfavnede ham, i det hun kom. Hun kunne mærke sig selv pulsere i underlivet, presse om ham.. hun lod sine negle borde sig ned i hans ryg, hvor der efterlod lange rifter fra dem, i det hun lidenskabeligt og intenst kyssede hans dejlige læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tors 12 mar 2015 - 22:30

Han havde blot givet hende et drilsk, flabet og meget selvsikkert smil da hun havde sagt at hun kunne lide at være ovenpå. han havde ingen planer om at lade hende have den slags magt, ikke lige nu i hvertfald. og nok heller ikke på et andet tidspunkt. Men han kunne lide at hun alligevel forsøgte det, det gjorde at han bare kunne vise hans magt det mere overfor hende, ved ikke at lade hende gøre det.

Hans hofter bevægede sig i hårde dybe stød i hende, og han blev ved med det, selv da hun omfavnede ham mens hun kom, hvilket fik ham til at læne sit hoved tilbage og slippe i dybt og relativt højt støn. Da hun bare strammede endnu mere om ham, hvilket fik ham til at bevæge sig i endnu hurtigere og hårdede bevægelser. Hendes negle i hans ryg, havde den samme virkning, hans stød blev hårdere, mere brutale og han slap et nydende støn. da han kunne lide følelsen. Han holdte det kys hun havde startet tidligere, og han nød at mærke hvor intenst hun gav sig ind i det, hvordan hun legede med hans tunge med hendes egen, og han legede blot med. Han slap dog kysset langsomt.

"Fuck Kajika... Du var allerede stram...''

Dette var også grunden til at han bare pressede hende ned at lægge på bordet igen, og han bed sig fast i hendes hals, mens hans hænder igen fandt plads om hendes baller, og han klemte til, dog betød det også at hans negle blev sat en smule i, hvorefter han så stødte op i hende, et et hårdt stød og kom så. Han holdte sig presset helt op i hende, mens han kom rejste han sig dog også op og gjorde an til at ville løfte hende af sig, hvis hun ikke havde tænkt sig at gøre noget ved at han ville gøre det.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar 2015 - 23:11

I takt med at han blev mere brutal, samt stødte hårdere og hårdere op i hende, kunne hun ikke holde sine højlydte støn tilbage mere. Hun bed sig en smule i underlæben, for at prøve at holde dem tilbage, i mens hun mærkede sig selv komme igen kort efter. " A-Aiden.. s-stop! ". Hun kunne ikke holde til hans brutale bevægelser, den måde han blot stødte hårdere op i hende end før. Hun klamrede sig fast til ham, i det hun mærkede, at han pressede hende ned mod bordet, før han bordede sine negle ned i ballerne på hende. " Aghh! ". Hun gav et lille støn af smerte fra sig, i det hun mærkede hans tænder.. der ligeså blev sunket ind i halsen på hende, før han pressede sig helt ind i hende, så han ikke kunne komme længere i bund, før han kom inde i hende. Da han gjorde an til at ville rejse sig og trække sig ud.. gav hun ham et blidt kys på læberne, hvor hun blidt bed ned i samme side som før, så der gik en lille smule hul, før hun slap hans delikate læber og lod ham trække sig væk.

Hun satte sig langsomt op og tog sig en lille smule til sin hals, i det hun lagde mærke til blod. Han havde bidt så hårdt, at det havde efterladt et aftryk. Hun følte sig helt ør i benene, samt en smule i smerte, efter hans hårde stød. Hun så tøvende hen mod ham, i det hun forsigtigt rejste sig op, men fandt dog hurtigt ud af, at hendes ben ikke kunne holde hende. Hun faldt til jorden og gav et lille " uff " fra sig, i det hun nu sad der. Hun så flovt væk fra ham, i det hun holde sin hånd ud, som at hun nok selv skulle klare dette. Hun kunne mærke hvordan det var begyndt at klistre en smule mellem sine ben, i det han jo var kommet inde i hende og det var begyndt at glide ud igen. Hun gik nøgen forbi ham og ud til badeværelset, i det hun tændte for bruseren og stillede sig ind under den. Hun sæbede sin krop ind og stod og skyllede sig.. mens hun prøvede at holde balancen, eftersom hendes ben stadig føltes som jelly.

Hun kunne ikke fatte, at hun faktisk havde gjort sådan noget med en fremmede, med ham. Hun stod blot og så en smule chokeret ud, mens hun vaskede sig grundigt. * Hvordan kunne det ske... h-hvordan.. * hun prøvede at tænke over, hvad der kunne ha startet det, men kunne blot se sig selv, kysse ham.. og lige derfra havde det eskaleret. Hun bed sig en smule i underlæben og skyllede sæben af til sidst, før hun sukkede tungt.

Hun fandt sig selv siddende senere, inde på sengen, iført et håndklæde i sort, om sin slanke krop, mens hun sad med fugtigt hår, der lå ned af skulder samt ryg på hende. De isblå øjne, betragtede nervøst Aiden en lille smule, i det hun adskilte sine læber.. for at sige noget, men hendes ord ville ikke komme ud. Hvad skulle hun sige?!. Hun så flovt ned mod gulvet og rejste sig forsigtigt op, i det hun sagde " Så øhm.. jeg skal.. hjem af, så.. " Hun så tøvende på ham.. * Kom nu med et eller andet Kaji.. *. Hun gav et lille smil fra sig og sagde uden tøven i stemmen denne gang. " Så det var hyggeligt, men jeg har et virkelig vigtigt møde, så du bliver desværre nød til at gå, eftersom mødet er inde i byen.. ". Hun så kort på ham, afventende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tors 12 mar 2015 - 23:21

Han smilede blot over hendes reaktion da han trak sig ud af hende, hvordan hun ikke engang kunne stå på sine ben. Da hun strakte sin hånd ud for at sige at hun nok skulle klare det, greb han istedet fast om hendes hånd, og hev hende op mod ham, og holdte fast om hende for at hjælpe hende med at holde balancen. Han smilede drilsk til hende, men lod hende dog selv gå ud på badeværelset og fulgte ikke efter hende. Men han gik istedet derud lige efter hende, og skyllede sig bare meget hurtigt, mens hun sad på sengen for sig selv lidt, han gik ind til hende bagefter. Han kunne høre hun ville sige noget, og begyndte selv at tage tøj på.

"Udfra hvordan du lød tidligere, havde jeg ikke forventet hyggeligt var ordet du ville have brugt.''

Han nikkede dog roligt til det hun sagde med at hun skulle ind til byen, og at han derfor blev nød til at gå. han smilede bare roligt til hende, og stod så lidt og tænkte for sig selv. Han kiggede så på hende igen.

"Jamen hvis jeg skal gå skal jeg jo også ind til byen, så kan vi jo lige så godt følges ad.''

Han satte sig ned på sengen foran hende, og så hende i øjnene. Han var afventende på hvordan hun hun ville reagere på at han ikke bare sådan ville gå. Men han kunne ikke lade være fordi hun virkede så nervøst da hun kiggede på ham, og sagde at hun skulle hjem hvilket bagefter blev til at hun skulle til et møde. Han smilede så roligt til hende.

"Håber ikke dit rengøringspersonale kender dig for godt, for så hører du nok for det her?''

Han kom med et drilsk men dog også venligt grin.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Fre 13 mar 2015 - 0:03

Han ville virkelig ikke gi sig, uanset hvad hun end sagde eller gjorde. Hans blik var tydelig, da han satte sig ned på sengen, foran hende.. og kiggede på hende, afventende. Hun rejste sig op og nikkede en lille smule, i det hun sagde " Jo, vi kan godt følges.. ". Hun sukkede indeni, ikke fordi hun ikke nød hans selskab, men hun følte sig pinlig berørt. De havde lige gjort en ting, som to folk ikke burde, ikke uden at ha kendt hinanden i lang tid i hvert fald.. Lige fra starten af, havde han faktisk været utrolig svær at komme af med, så det undrede hende ikke det mindste, at han ikke ville give sig denne gang. " Jeg rydder selv op her inde, så de vil intet opdage ". Hun smilede tøvende, i det hun gik forbi ham og hen for at finde sit tøj. Hendes trusser var i stykker, så hun måtte nøjes med at iføre sig den hvide halv gennemsigtige bh, der blev lukket foran. Hun tog derefter en mørkegrå tshirt på, før hun fandt de hullede jeans frem og iførte sig dem. Hun stod og hoppede en smule op og ned, der fik det våde hår, til at flagre en smule fra side til side, før hun havde fået sine bukser ordentlig på og lynet. Hun så kort over mod Aiden, i det hun sagde" Sorry.. angående dit tøj ".

Hun tog derefter sin sorte læder jakke og iførte sig den, før hun kiggede mod Aiden og tog sine nøgler og mobil. Hendes headset var smadret, fra da han hoppede på hende i sin varulve form. Hun så tøvende mod Aiden, i det hun gik hen til døren og ventede på ham, før hun lukkede og låste efter sig. Da de var kommet ud af den store bygning, så hun tøvende hen mod ham, i det hun låste og stoppede hænderne i lommerne på læder jakken, før hun trådte hen nær ham, dog med en smule afstand mellem dem. hun så tøvende mod ham, i det hun ville få en samtale til at køre, men hun var dog blot stille.. han vidste sikkert, at hun havde prøvet at slippe af med ham, eftersom hun kludrede op i sine ord oven på. " Jeg vil ikke ha at du... skal tro, at jeg sådan en pige, der kunne finde på at gøre dette ved hvem som helst.. ". Hun bed sig en smule i den fyldige underlæbe, en smule sensuelt, i det hun sagde " Kan vi.. lade som om det ikke er sket? ". Hun så på ham med håbfulde isblå dådyr øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Fre 13 mar 2015 - 0:18

''Det er nok også meget godt at du selv gør det.''

Han grinede bare, og han rystede på hovedet af hendes undskyldning om hans tøj. Det var ham egentligt lige meget. Han skulle bare hjem og have fat i noget, og derefter så på hovedet i seng og sove ordentligt igennem, hvis altså hans mareridt havde tænkt sig at tillade ham det. Han grinede lidt da hun stod og hoppede sådan hvilket også var grunden til at da hun havde fået bukser på gik han over og gav hende et klap bagi.

"skal vi gå?''

Han fulgte med hende ned og lod hende bare låse og lukke. Han kunne ikke lade være med at smile da hun sagde at han altså ikke skulle tro at hun havde gjort den slags der med alle og enhver, og hans første tanke var at det regnede han heller ikke med så stram hun havde været. Han kiggede på hende og med et skævt smilede svarede han hende.

"Det hverken føltes, eller mærkedes som om du gør det med hvem som helst Kajika, så bare rolig det tror jeg ikke.''

Hendes næste ord kom dog bag på ham, selv om at han skulle have set det komme. Han kiggede på hende, og var lige ved at nikke af hendes spørgsmål, men greb fast i hendes arm istedet og rystede så på hovedet, hvorfor skulle de lade som om det aldrig var sket dog? Altså han ville ikke sige det til nogen, men han ville huske det.

"Nej, jeg synes ikke vi skal lade som om det ikke er sket... Come on Kajika, vi nød det begge, vi er voksne 'mennesker'. Men hvis du er bange for at jeg render ud og praler med det så bare rolig.''

I løbet af den tid han havde holdt fast i hendes arm, var han også trådt tættere på hende, så de nu stod rimeligt tæt, og han slap så hendes arm, men så hende stadig i øjnene. Han havde ingen planer om at glemme det her eller lade som om det aldrig var sket.

"Og hvis du vil lade som om det aldrig er sket, så se mig i øjnene og sig du ikke nød det?''
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Fre 13 mar 2015 - 0:55

Hans ord, fik hende til at grine en lille smule. * Føltes ikke.. heh *. Hun kunne ikke lade vær med at smile en lille smule af dette. Han kunne være utrolig sjov, samt han var godt selskab. Hun smilede en lille smule, i det hun betragtede hans ansigt udtryk, da hun sagde ordene, om de ikke kunne glemme dette, det de havde gjort. Da han skulle til at nikke, blev hun næsten en smule bedrøvet, var det ligemeget for ham?, var det blot noget der var okay at glemme. Selv ikke hun, var egentlig sikker på, om det var okay at glemme dette, okay at glemme hvad de havde gjort, samt følt. Hun stoppede brat op, da hun mærkede hans pludselige greb om hendes arm. Hun så overrasket på ham, med store øjne, i det han rystede på hovedet, før han trådte tættere på hende.. og svarede hende, fortalte hende, hvad han følte angående dette. Hun mærkede hvordan han slap hendes arm, samt hans blik varmede hende indefra og ud. Hun så tøvende væk fra ham, i det hun kiggede ned mod jorden og nikkede. " Jeg tror ikke du vil prale Aiden, det blot.. ". Hun stod der og manglede ord, ord på hvorfor?. Var hun flov over det hun havde gjort,- ja en lille smule måske.

" Det blot, jeg flov over det okay.. jeg aner ikke hvad der gik af mig? ". Hun så skamfuldt ned, i det hun ikke rigtig turde se op mod ham. " Ikke fordi det dig, men fordi jeg ikke kender dig, fordi du en fremmede og alligevel.. så kyssede jeg dig ". Hun så forsigtigt op mod ham og en tåre gled kort ned af hendes kind. Hun forstod ikke hvorfor disse følelser plussede sådan op i hende, eller hvorfor hun pludselig begyndte at græde sådan bare. Forsigtigt lænede hun sig ind mod ham, i det hun sukkede tungt og sagde" Kan jeg.. tag med dig hjem ". Hun så tøvende op mod ham, i det hun sagde med en blid stemme, så sårbar. " jeg har ikke lyst til at være alene i nat ". Hun ville ikke skilles fra ham lige med det samme. Hun kunne godt lide hans selskab, men det var så pinligt, det de havde gjort.. samt tanken om hvordan han dominerede hende og at hun kunne lide det.. var hun virkelig sådan en kvinde?. Hun så flovt på ham og holde sine tåre tilbage, i det hun sagde " Undskyld, jeg ved simpelthen ikke hvad der går af mig.. lige for tiden ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Fre 13 mar 2015 - 1:36

''Bare rolig med tid nok skal du nok lære ikke at være flov over det.''

Han sagde det med et drilsk smil, måske lidt svært at fornemme hvor seriøs han var med smilet. Men om ikke andet så var det ment som en joke mest af alt. Han begyndte at gå med hende og lyttede bare til hvad hun sagde og fortalte omkring hvad der var sket og hvordan hun havde det med det, og han kunne ikke lade være med at smilede roligt til hende. Han forstod hende ikke helt, men han forstod det var noget der gjorde hende flov.

"Hey selvfølgelig må du det, men det er ikke noget særligt interessant jeg bor i''

Han smilede bare til det hun sagde, og i stedet for at sige noget så rystede han på hovedet af det sidste hun sagde, og lagde en finger for hendes læber, hun skulle virkeligt stoppe med at undskylde så meget. det var en dårlig vane hun havde. Han havde dog noget at sige, eller egentligt var det mere noget han ville spørge hende om.

"nååå men skal vi så bare gå direkte hjem til mig eller vil du stadig til det der 'møde'?''

Han sagde det med et drilsk og flabet smil. Da han jo godt havde kunnet regne ud at det måske ikke helt var sandt det hun havde sagt omkring at skulle til møde.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum