Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 3:10 by Caine Blackwell

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251454 indlæg in 12723 subjects

°Breathless & Broken°

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

°Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Man 9 mar 2015 - 3:09

Privat - Aiden

[ Indeholder Mature Content ] XXX

Tid° Midnight - 07:23
Sted° Terre - Industri Området
Vejr° Før solopgang
Måned° Marts

' Outfit '
Hår° Glat / Opsat i en fransk fletning, der går til midten af ryggen
Undertøj° BH/trusser - Hvid / Svagt Gennemsigtigt
Læder Jakke° Sort / går til hofterne
Skjorte° Hvid / Halv Gennemsigtig, fint stof
Skinny Jeans° Sort / Hulrevet ved knæene
DagsRing° Bær Sin Dags Ring
Sko° Allstars - Sort / Hvid

Sang- Beyoncé - Crazy in Love (2014 Remix)
Vandet gled langsomt ned af hendes krop, badet den i et smukt slør, af naturlig glød. De slanke finger, rakte frem, før de trykkede på en knap, så vandet langsomt stoppede. Den porcelæns hvide hud, glinset af fugtighed. Blidt tog hun fat i et håndklæde, da hun steg ud. Håndklædet klistrede sig ind til den nøgne krop, de formede kvindelige kurver, den hvepse lille talje. Hun trådte hen til spejlet, i det hun strøg hånden hen over det beduggede spejl. Hendes spejlbillede så tilbage mod hende, fugtig som hun var, med det bølgende platin blonde hår, læggende ned af skulderne på hende, der var nøgne og fri af enhver beklædning.

Efter et langt bad, havde hun smurt sig ind i en mild lotion, der gjorde hendes hud fik en blid glød, samt dækkede hvad end for en dødslig duft, der måtte dække hendes krop. Hun havde dog aldrig haft denne duft af død?, ifølge hende selv. Hun gik nøgen ind i soveværelset, efter at ha smidt håndklædet til siden. Hun gik hen og fandt et hvidt sæt undertøj, tog bhen på, der kunne åbnes foran. Den var en smule gennemsigtig, fordi det var tyndt fin stof den var lavet ud af. Hun iførte sig de fine hvide trusser, der føltes som egyptisk silke, ligeså gennemsigtige til en hvis grænse. Hun bar ingen hår på kroppen, andet end sine øjenbryn samt sit hår på hovedet, selv håret mellem hendes ben, var ikke eksisterende, det havde det aldrig været, sådan var det for kvinderne, i hendes familie.

Hun tog fat i de hul slidte skinny black jeans, førte fødderne ned i dem, før hun hoppede op og ned, for at få dem iført. Da hun lynede dem op, tog hun derefter den hvide skjorte, i fin mild gennemsigtig stof, før hun iførte sig den, den havde ingen lange ærmer. Hun knappede den helt op i halsen, før hun iførte sig sin sorte læder jakke, der gik hende til de faste hofter af hendes. Hun så sig kort i spejlet, før hun tog om det halv våde hår, flettede det i en fast fransk fletning, så det sad perfekt.

Fransk fletning - https://36.media.tumblr.com/ecb163d93685a776c8753ebd0d78726b/tumblr_nkawcgEysi1tntd6zo1_500.jpg


Hun tog derefter sin hvide iphone og førte stikket i, før hun kiggede sig rundt om. Hun tændte musikken og førte nogle In Ear hovedtelefoner i sine øre, før hun smuttede ud fra rummet og kiggede rundt. Hun var i Helix, hendes Nat Klub. Hun havde arbejdet helt indtil kl 6.. hvorefter hun havde taget et langt afslappende bad, hvorefter hun havde taget sit tøj på. Hun kiggede kort på klokken og så at den var 07:20.. hun sukkede tungt og strakte sig en lille smule, i det hun fandt sin dags ring frem, fra lommen af læder jakken, som hun havde iført sig. Hun førte den på sin venstre ring finger, før hun smuttede ud af døren, ned til elevatoren, tog den til 1 sal, inde i bygning. Hun gik hen til hoved indgangen, inden hun åbnede døren og gik ud. Hun lukkede blidt døren efter sig og fandt nøglerne frem, låste og mærkede efter. Da hun havde gjort dette, vendte hun sig om, før hun begyndte at gå. Hun skulle hjem, hvilket lå ikke så langt her fra. Hun gik og sang med på sangen, der fylde hendes øre, mens hun blot gik og nød den milde duft af sig selv, et strejf af vanilje.


Sidst rettet af Kajika Dé Volkan Tors 12 mar 2015 - 0:15, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Man 9 mar 2015 - 12:48

Aiden havde været udenfor byen det meste af natten, og grundet den lille smule kontrol han havde var han vendt tilbage til byen i form af industrikvarteret så han vidste der var steder han kunne gemme sig, samt færre mennesker at gøre skade på. Han hylede imod fuldmånen som kiggede lysene frem fra skyerne på himlen, imod den mørke baggrund, dette var dog på trods af den røde glød der lagde ved horisonten da solen var lige ved at stå op. Aiden sad på taget af en mindre bygning der kun var en enkelt etage høj, hvorfra han spottede den unge kvinde der gik ud af natklubben. Han slikkede sig om munden.

I hans varulveform var han stor, omkring de 3 meter høj og hans kropsbygning var kraftig, han havde meget brede skuldre, men stadig virkede hans krop en smule upropotioneret grundet at armene var en smule længere end de burde være, og nåede ham til lige over knæet sådan at spidsen af hans klør lige kunne røre hans knæ. Han havde lige nu, også blo dryppene fra munden, og det løb ned af hans hals og behårede bryst. Hele hans krop var dækket i kraftig pels, som flere steder var dækket til i klistret blod fra hvad end han havde været i kamp med tidligere på aftenen.

Fra taget af den bygning han sad på, satte han sig i et spring hurtigt i hende retning. Han sigtede efter at lande ovenpå hende, med det første spring og derved holde hende nede imod jorden, hvor han dog stoppede op og begyndte at snuse til hende i første omgang, før han begyndte at snerre af hende.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Man 9 mar 2015 - 19:46

De isblå dådyr øjne, kastede deres blanke blik rundt, i det en duft ramte hende som en mur. Hun hævede det ene øjenbryn en smule, i det hun pludselig så op. Hun nåede lige at træde et skridt bagud, før hun fandt sig selv, faldende over sine egne fødder. " Ugh! ". Hun mærkede den iskolde jord, under sine hænder, i det hun fandt sig selv, læggende under en stor styg varulv. Hun blinkede og så febrilsk på Aiden, der lå over hende, holde hendes krop nede. Da han snuste til hende, så hun på ham, stadig ligeså febrilsk og chokeret, som før. * S-snuste han lige til mig?! *. Da han begyndte at snerre af hende, gled hendes hjørnetænder langsomt frem. De 4 hjørnetænder blev tydelig over hendes perle hvide tænder, mens de isblå dådyr øjne, blev en dyb crimson rød farve. " Grrr " Hun knurrede tilbage af ham, i det hun med sine fine manicure spidse negle, fik hånden fri og rev ham direkte hen over ansigtet, før hun så sit snit til at stikke af. Med dags ringen på, kunne hun ikke bruge sine evne, den tappede hende for meget, samt vis hun tog den af, ville hun brænde op, eftersom solens morgen stråler, så småt var ved at glide frem, på den mørkblå himmel.

Da hun fik sig revet fri, efter at ha slashet ham med sine negle, hen over hans snuse skaft/ansigt, så hun sit snit til at løbe ind i en af de efterladte fabriks bygninger. Hun smuttede ind af den halv ødelagte dør, i det hun så sig skræmt bagud, før hun smuttede hen til nogle trapper. " Fuck.. tænk Kajika tænk! ". Hun sagde dette til sig selv, mens hun huffede og puffede, skønt hun ikke havde brug for at trække vejret, så havde hun altid beholdt den egenskab, at hun blot af vane, trak vejret, dog kunne hun sagtens stoppe det, samt hun blev ikke udmattet som almindelige. Hun så panisk rundt, i det hun trak en af de tunge stål kæder ned fra loftet, før hun svang den over sin skulder gentagende gange, før hun smuttede hen, fandt et langt stykke jern rør, i sådan ok størrelse med spids, før hun ventede. Han måtte snart komme løbende efter hende.. eller havde han mistet færten af hende?.

Dette var hendes første møde, med en varulv, i hans form. Hun kendte til Kuuma, der var som en bror for hende, dog havde hun aldrig set ham forvandle sig. Hun fandt dog ikke varulve ligefrem hyggelige, især ikke i deres skræmmende klæder, som denne her. Hun vidste at der var en indeni, en der måske ikke var så forfærdelig, men så igen.. måske var han. Hun kunne ikke glemme de drabelige øjne, pelsen, der føltes kruset mod hendes bløde hud, samt blodet om dens mund.. over dens pels. Hun gøs ved tanken af det. Hun så sig kort rundt, stadig med blodrøde øjne og hjørnetænderne for fuld skue. Hun ventede... lyttede.


Sidst rettet af Kajika Dé Volkan Man 9 mar 2015 - 20:19, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Man 9 mar 2015 - 20:06

Han knurrede af hende da hun kradsede ham over ansigtet, det var irriterende mere end det gjorde ondt, på det store væsen, som kom med en blanding af et hyl og et gøen da hun begyndte at løbe, den fik en følelse af glæde ved tanken om en jagt, en interessant jagt endda. Han stillede sig på alle fire, og satte så i løb i den retning hun var løbet hvor han hurtigt fik fat i færten af hende igen, og fulgte den. Han gik indenfor i den fabriksbygning hun var. Lige nu gik han med langsomme tunge skridt, og han var fuldt oprejst.

Da han kom indenfor, blev han ikke med det samme klar over hvor hun var. Så da han endeligt spottede hende lavede han et hurtigt spring bagud, da han var klar over at hun ikke havde tænkt sig at give op uden kamp. Varulven smilede til hende, et smil der på alle måder så forkert ud, det var ikke menneskeligt, og virkede bare forvrænger af snuden, og det blod der sad der.

Varulven satte i et højt spring, og greb fast i en af de bjælke der gik på tværs, hvor han sprang rundt et par gange, inden han hoppede ned for at ramme hende, i springet forsøgte han at slå hende men dog uden at tænke så meget over at blive ramt selv, et enkelt slag kunne han nok holde til. På samme tid forsøgte han også at bide ud efter hende, men hans kæber snappede sammen lige foran hende og ikke om hende.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Man 9 mar 2015 - 20:28

Stanken af indtørret blod, samt hund, hang tungt i luften. Hun tog sig kort til næsen, i det hun skar en grimasse, af utilfredshed, over den pludselige lugt. Han var her. Hun smuttede forsigtigt op af trapperne og så tøvende rundt, mens hun søgte ham, indtil hun fik øje på det store bæst. Han gik fuldt oprejst og nærmede sig langsomt. Hun knugede sin hånd om røret, i det hun så ned mod ham, før hun knugede om det spidse rør, før hun sprang ud over trappens gelænder, direkte med spidsen pegende ned mod hans store krop. Da han gik øje på hende, gjorde han det, som hun inderligt havde håbet han ikke ville gør, nemlig at springe væk. Hun ramte hårdt ned mod jorden, med jern røret, der sendte vibrationer op mod hendes håndled, det gav en forfærdelig smerte igennem hendes hænder, dog holde hun fortsat om jern røret, i det hun så vredt mod varulven, der blot stod med et smøret forvrænget smil.

Hun løftede røret, i det hun så vredt mod ham og gav en dyb knurren fra sig, før hun løb direkte mod ham med spidsen først. Han satte i et højt spring, inden hun nåede at ramme ham, hvilket resulterede i, at hun stoppede brat op, direkte fra det sted hvor han skulle ha stået og blive piercet med røret. " Fuck.. ". Hun så op af mod ham, hvor han sprang rundt, ventende... " Fucking køter! ". Hun svang røret rundt, før hun holde det, som en forlængelse af sin hånd, med røret læggende vandret med hendes højre hånd. Hun ventede indtil. " Shit! ". Da han hoppede ned mod hende, sprang hun bagud, hvor hun ramte en af bygningens pæle, med baghovedet med et ordentligt ' Gunk! ' .

Hun åbnede sine øjne, en smule forvirret over det hele og fandt sig selv, læggende under varulven, med pælen direkte ind mod hans skulderblad, der forhindrede hans kæbe i at lukke sig om hende, men tæt på. Hun spærrede skræmt sine øjne op, i det hun betragtede varulven foran sig, før hun tog fat om stål kæden, der var rundt om hendes krop. Hun rev den af så godt hun kunne, mens hun prøvede at holde pælen, så hun kunne holde ham tilbage. Heldigvis, stod pælen mod beton gulvet, så det hjalp, i at holde ham på afstand. Hun tog kæden mellem sine hænder, i det hun fokuserede... Vis han angreb hende med sin mund igen, ville hun hurtigt tag kæden om hans snudeskaft/mund, dog ville han kunne nå at bide hende over hånden eller armen, i det hun ville tag kæden om hans snueskaft/mund og hurtigt lade den glide rundt og stramme, så han ville være nød til at trække sig bagud, hvor hun ville rejse sig op og trække pælen ud af ham, i det han ville gå bagud.. og så prøve at smide hans bryst med den igen, dog vis han ikke bed ud efter hende, eller fik fat i hendes arm/hånd.. så ville hun få et helved at føle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Man 9 mar 2015 - 21:10

Han morede sig med dette, men han lagde ikke mærke til at kraften der drev hans krop lige nu var på vej ned bag horisonten. Han havde ingen anelse om at han ikke havde meget mere end nogle få minutter tilbage. Han grinede ind i hendes ansigt med røret stukket ind i hans skulder , som gjorde at han ikke kunne bruge den arm særligt godt, men istedet greb han fast om hendes skulder med den anden hånd. Han rejste sig op i samme bevægelse som han svang armen ud og slap hende, for at kaste hende væk fra sig.

Et form for brøl slap dyrets strube, som han satte i løb i rtening af hende igen. han svang ud med begge arme i hendes retning, i samme øjeblik som månens sidste stråler forlod byen, og hvad der før var et vildt frådende bæst blev reduceret til et menneske som kollapsede på jorden lige foran hende. Han var nøgen, og med et sår i skulderen. Det var dog på ingen måde lige så stort som hvis han var blevet stukket med røret i hans menneskelige form. Han begyndte at vågne langsomt, og fik sig hevet på benene en smule vaklende, hvorefter hans mave knurrede højlydt. Han tog sig til hovedet og kiggede på hende der var foran ham.

"Vent hvad er der sket?"

Lige efter han havde spurgt begyndte billederne fra natten at flimre forbi hans øjne. Han lagde hænderne for øjne og begyndte at vakle en smule baglænst som han bare mumlede nej. Han rystede på hovedet.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Man 9 mar 2015 - 21:52

Da han greb om hendes skulder, lagde der sig en skygge af smerte, over hendes ansigt, i det hun gav en klagende lyd fra sig. " aarhh! ". Hun bed tænderne af sine hårdt sammen, i det hun prøvede forgæves at få kæden mod ham, men forsent. Hun mærkede hvordan han tog hende op, så let som ingenting og svang hende rundt og slap hende, så hun blev kastet hen i hjørnet af rummet. Hun ramte beton gulvet hårdt og rullede nogle få gange, før hun ramte muren. " ugh!.. ". Hun gav et støn af smerte fra sig, i det hun prøvede at rejse sig op.

Hun kunne høre ham nærme sig, men var alt for travlt optaget af at komme op og væk. Hun ville ikke dræbe ham, dog med dags ringen på, kunne hun heller ikke. Hun var al for svag, samt denne varulv var modbydelig led, samt utrolig legesyg. Han kunne sagtens ha dræbt hende, men i stedet for, morede dette ham, som morede hele jagten ham. Hun anede ikke hvilken syg og twisted person han var inde bag bæstet, men hun havde ikke lyst til at finde ud af det, netop derfor hun prøvede at flygte. Hun hørte pludselig en lyd, i form af noget der lod mindre tungt. Hun så kort hen af mod hans retning, i det hun fik øje på en fyr, der kollapsede direkte foran hende. Hun spærrede chokeret sine øjne op, i det hun betragtede den nøgne fyr foran sig, mens hun så kort rundt, inden hun vendte sig blik mod ham igen.

* What the... *. Forsigtigt rakte hun sin hånd frem mod ham, i det hun sad på sine knæ, dog før hun rørte ham, vågnede han med et sæt. " Igh! ". Hun gav et kort skrig fra sig, da han forskrækkede hende, ved sin pludselig vågen, før han fik sig stablet på bene foran hende. Hun rejste sig hurtigt op og prøvede at bevar fokus, på hans ansigt og ikke hans junk, der var for frit syn af alle. Hun så kort væk fra ham og hørte på hvad han sagde, i det hun opfangede hans små mumlende nej. Hun så tøvende rundt, i det hun tog sig til sin skulder, børstede støv af sig og trådte et lille skridt nær ham. " Hey? hallo... ". Hun viftede kort med sin hånd, i det hun rødmede kort, da hendes blik gled ned af hans overkrop, før hun holde sig en smule for øjnene, som tænkte hun, så det ud til, i stedet for at hun egentlig skjulte sit blik. Hjørnetænderne af hendes, gled langsomt ind og de isblå øjne kom til syne igen. " Øhm.. du ved sikkert at du.. såh ja ". Hun prøvede at finde ord, men kunne simpelthen ikke koncentrer sig, i det han stod foran hende, helt NØGEN. " Bloody hell.. vil du være så venlig at dække.. d-din øhm.. blot dæk dig okay! ". Hun så flovt på ham, med rødmen over sine kinder, i det hun ventede på, at han fandt noget til at dække sig, før hun så tøvende mod ham og sagde " Hvad for et sygt spil spiller du egentlig lige?.. først angriber du mig og nu forgiver du, at det ikke var mening, eller sådan noget?. At du har glemt det?! ". Hun vidste ikke, at varulve IKKE huskede noget, under deres forvandling. Solens stråler, var så småt ved at glide ind fra vinduets sprækker. Kajika blødte en lille smule fra højre side af sin mundvig, hvor hun havde fået en lille flænge over den fyldige underlæbe af sin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Man 9 mar 2015 - 22:08

Hendes rødmen over at han var nøgen fik ham til at grine en smul, det løsnede ham en smule op og gjorde at han bare rystede på hovedet af hendes spørgsmål om han ikke ville dække sig til, mest fordi han kiggede sig rundt og kunne hurtigt afgøre at der ikke var noget i denne hal han rigtigt kunne dække sig til med, og han rystede bare færdightigt på hovedet.

"Altså det er ikke fordi jeg ikke vil dække mig til, men jeg har ikke rigtigt noget at dække mig til med, medmindre du så noget tidligere?''

Han så på hende meget meget chokeret da hun beskyldte ham for at spille et eller andet spil, og han så på en eller en smule irriteret eller såret ud, det var lidt svær at sige men irritationen var nok den mest tydelige. Han kiggede på hende roligt, tog en dyb indånding og ville så til at fortælle hvordan det hang sammen.

"Det er intet spil, jeg har ingen kontrol over mig selv i varulveform, jeg er dog desværre uheldig nok til at jeg stadig får flashback tilbage på hvad det er jeg har gjort som varulv, men jeg har ingen kontrol over det.''

Han så på hende, han stod og afventede lidt at hun ville undskylde egentligt, men hun vidste nok ikke hvor ubehageligt det var at blive beskyldt for med vilje at gøre den slags. Han hadede ikke at være varulv men denne mangel på kontrol var ikke noget han kunne lide. Han tog sig en smule til skulderen.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Man 9 mar 2015 - 22:48

Hun så flovt væk fra ham og krydsede sine arme, i det hun ikke så al for tilfreds ud, med at han ikke kunne dække sig til. Hun lukkede kort sine øjne og lyttede til ham, mens hun stod og så ret pist off ud, eftersom hun nær var blevet hunde mad. Da han gav hende et svar, hun ikke var tilfreds med, samt hans tone syntes at være nær irritable. " Undskyld mig, men var det dig der nær var blevet hunde mad?, I THINK NOT ". Hun åbnede sine øjne og så kort mod ham, med de isblå dådyr øjne, i det hun betragtede hans ansigt en lille smule, i det hun sukkede tungt og trak på skulderne med et " Åh " suk, der undslap hendes læber, i det hun lagde mærke til hans skulder.. og selveste skaden, hun havde givet ham. * Shit.. * hun var vel også skyld i, at han var kommet tilskade, så måske stod de en smule lige.

" Undskyld.. jeg var bare bange ". Hun så tøvende på ham, med en uskyldig aura hængende over sig, samt blik. Solens stråler berørte blidt hendes hud, hun følte varmen, en varme hun ikke var glad for, dog med sin dags ring på, skadet den hende ikke, ved mindre det var sådan højlys dag, hvor solen stod højst, samt sommertid, med heftig stråler. Hun gik forsigtigt hen af mod Aiden og sagde" Undskyld det med din skulder.. men du prøvede at munche på mig, så jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle gør, prettyboy ". Hun kunne allerede ikke lide varulve.. måske var det netop denne grund, til at varulve og vampyr var fjender, samt hans tone.. den måde han talte til hende på, det brød hun sig heller ikke om. Som om hun bad om at være en varulve sandwish.

Hun gik forbi ham og stoppede kort op, i det hun vendte sig om og så kort mod ham, dog holde sig hurtigt for øjnene, i det hun fik øje på hans bagdel/ranke sensuelle ryg, der så ret så trænet ud, som resten af ham. " J-jeg.. jeg ejer en nat klub, her i nærheden.. der næsten er færdig, der er.. et rum, ved mit kontor, hvor du kan få dig et bad, samt.. få et lagn om dig, mens jeg skaffer dig noget tøj ". Hun løftede forsigtigt sin hånd fra sit syn og sagde flovt " Som undskyld for, at jeg stak dig ned.. ". Hun ventede tøvende på om han ville følge med, dog vis han afslog, ville hun blot nikke, dog han var jo helt nøgen.. så hvordan skulle han ellers komme hjem?. Hun kunne ikke lade vær med at grine lidt ved tanken om ham, der prøvede at slippe igennem byen, nøgen.. uden nogen ville opdage det. Hun begyndte at gå, så vis han ville med, så kunne han følge med.

Vis han fulgte med, ville hun føre ham hen til Helix, en 3 etagers natklub, med 2 store metal døre, til hovedindgang. Hun satte nøglen i og drejede den rundt, før hun åbnede, så han kunne træde ind. Hun trådte derefter ind og låste døren efter sig, i det hun gik hen af det store danse gulv, hen til ved siden af en hvid smuk bar, der stod blank og skindende ved siden af en gennemsigtig glas elevator. Hun trådte ind i den, før hun trykkede på en knap og holde døren åben, med en knap.. så han kunne nå ind. Den førte dem op til 3 Etage, kaldt 3F. Da dørene gik op, gik hun hen af, hvor man kunne se ned til dansegulvet og baren.. hun gik forbi en bar, samt et vip område, hen til en korridor i blå, før hun nåede en metal dør. Hun åbnede et panel og trykkede en kode ind, før hun satte nøglen i og drejede rundt. Hun åbnede døren og trådte ind i et smukt hvidt rum, hvor der lå papir rundt omkring. ( Se i profil ).

Der var en væg der mødte dem, samt en trappe på hver side, der førte op til det hævede kontor/hjem hun havde. Hun boede her ikke, men det var tæt på. Hun gik op af venstre trappe, hen forbi den mørke brune læder sofa, hen til en side gang, hvor hun åbnede en dør, ind til et værelse, med stor dobbelt seng, samt et rum ved siden af, med stor kar man kunne træde ned i, samt bruser ved siden af og et langt spejl, henne ved håndvasken, men ingen toilet, det havde hun ikke brug for. Hun så kort over mod Aiden og trådte til siden, i det hun sagde " Der er et egyptisk silke lagn, i hvid henne ved sengen.. og et side skab med alkohol.. til minderne, samt kar og bruser hvor du kan friske dig op, her til højre ". Hun rakte hånden frem og åbnede døren til højre side, bag kontorets vægge. Hun gik derefter ud af rummet og fandt selv en flaske whiskey frem og tog nogle slurk, i det hun tog sig en smule til sine skulder. Hun vidste ikke, om han vidste hun var vampyr.. hun brændte jo ikke op i solen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tirs 10 mar 2015 - 0:13

Han blev en smugle overrasket over hvordan hun faktiske virkede til at være ked af at have stukket ham, og han blev faktisk en smule flov over han måkse havde været så irriteret på hende, nå hun jo faktisk havde været i en relativt stor fare, det havde jo ikke været sjov for hende hvis hun var blevet bidt af ham, så han så lidt ned i jorden, kort inden han kiggede op iogen og svarede hende så.

"Hey det går nok, jeg bad vel selv om det.''

Han sendte hende et skævt smil, og rullede lige skulderen et par gange for at få den lidt på plads hvilket fik den til at bløde en smule kraftigere. Men han virkede en smule ligeglad med det dog, udover det var tydeligt at se på hans grimasse at det gjorde ondt. Han kiggede forbløffet på hende da hun tilbød ham et sted at få et bad og noget tøj.

"håber forresten at du ikke har brækket noget efter du ramte væggen?''

Det var det eneste han lige kunne tænkte på imens han fulgte med hende hen til bygningen han kiggede omkring, og det var meget stort syntes han, og grundet han var nøgen følte han sig ret så overvåget, og han kunne ikke lade være med at kigge over på hende og stille det måske lidt sære spørgsmål.

"Øhm jeg gætter på at der er Kameraer her?"

Han fulgte med hende ovenpå deroppe blev han en smule overrasket over hvad der mødte ham, vent boede hun her mod? Var hun på vej hjem hertil da han overfaldte hende? Han havde alt for mange tanker omkring det lige nu og han lyttede kun halvt til hvad der blev sagt, inden han bare hurtigt forsvandt ind i badet og skyllede sig bare under bruseren hurtigt, hvorefter han tørrede sig hurtigt han var ikke væk i mere end 10 minutter, inden han kom ud igen. Håret var vådt men han var ellers tør men en smule fugtig. han gik over og tog lagenet hun havde snakket om foldede det så han kunne hvikle det omkring hoften. Han kiggede på hende.

"Du skulle vel ikke have en forbinding, da jeg egentligt ville have det skidt med at bløde på ting"
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tirs 10 mar 2015 - 0:35

Mens han tog sig et afslappende bad, ringede hun en butik der lå ikke så langt der fra, op. Hun fik dem til at komme med et bar jeans samt en mørkegrå tshirt, med V skæring. Hun tog imod det ved døren, før hun lukkede efter sig. Hun han ikke købt strømper eller undertøj til ham, eftersom hun ikke vidste hvilken størrelse han brugte, samt dette var også ren gæt, efter hvad hun kunne se på hans krop, dengang de havde stået i den forfaldne fabrik. Hun gik hen til trapperne denne gang, i stedet for at tag elevatoren op, hvorefter hun skyndte sig op til kontoret. Hun boede der ikke, dog havde hun fået lavet rummet, så hun altid kunne sove der, vis der ville blive for megen papir arbejde. Hun lagde tøjet på den mørkebrune læder sofa, før hun tog sig endnu en tår af sit glas whiskey, i det hun hørte døren gå op, ind til rummet.

De isblå dådyr øjne, betragtede ham svagt, i det hun tog en tår af glassets gyldne væske, inden hun sagde " Angående de ' kameraer ' du er bange for, der så dig. De ikke koblet til endnu ". Hun tog sin dags ring af, eftersom hun var her inde, behøves hun ikke bære den. Hun mærkede hvordan alt healede, hvordan det skubbede sig på plads. Heldigt hun intet havde brækket, men det var vel også grundet, hun ikke vejede så meget, så hun havde ikke haft så stort et tryk, da hun ramte væggen. Hun kunne ikke lade vær med at stirre en smule på hans fugtige krop, i det hun rødmede svagt og nikkede " Jo, blot sæt dig.. og dit tøj lægger der ". Hun pegede mod læder sofaen, før hun gik ind i rummet, han var kommet fra. Hun fumlede med nogle små ting, før hun kom ud med en hvid kasse. Hun satte sig ned, i det hun betragtede hans skulder en smule, før hun sagde " Gør det ondt.. ". Hun forstod ikke hvorfor han ikke healede.. kunne varulve ikke heale?. Hun åbnede kassen og slog benen op i sofaen, i skrædderstilling, så kassen lå i hendes skød. Hun sad med fronten mod ham.

Forsigtigt tog hun om noget vat, rev det i stykker og formede det til en lille kugle, før hun tog en lille flaske, med noget antibakteriel væske. Hun duppede den i væsken, før hun så tøvende mod Aiden. " Dette kommer til at svie en smule... ". Hun rakte blidt sin hånd frem og placerede den på hans skulder, i det hun duppede hans sår, med den anden hånd, blidt... indtil blodet var væk. Hun tog derefter en klud af en form og holde op mod såret, inden hun fandt noget gennemsigtig tape frem og tapede den fast. Derefter fandt hun forbinding frem, før hun satte kassen fra sig og satte sig op, på sine knæ, i det hun lænede sig frem mod ham. " Det skal bindes.. om din skulder, samt.. brystkasse ". Hun førte det blidt over hans sårede skulder, over såret/kluden der var tapet med noget speciel medicin tape plaster. Hun førte derefter forbindingen om hans brystkasse, i det hun lænede sig frem mod ham, så hun kun var få cm fra hans bryst, med sine læber, han ville kunne mærke hendes ånde mod hans bryst. " sorry.. ".

Hun var nød til at være så tæt på ham, for at kunne nå den anden ende af forbindingen. Hun trak sig derefter en smule væk, før hun førte den op over hans skulder igen, og en smule ned over den ene arm, så det var fuldstændig intakt og sikret. Derefter tog hun en saks og klippede forbindingen over, før hun fandt noget, som kunne sætte enden fast, så det ikke gik op. En speciel anordning, så han ikke ville stikke sig, eller kunne rive det løs. " Sådan.. ". Hun lod sig sætte bagud, stadig på sine knæ, overfor ham i læder sofaen, mens hun betragtede ham med de isblå øjne. " Hvad.. hedder du? ". Hun kunne ikke lade vær med at stirre en smule på hans overkrop.. før hun flovt rødmede hen over sine kinder og så kort væk. " jeg håber, du kan passe tøjet ". Hun skulle til at rejse sig op, efter at ha sagt disse ord, eftersom hun var for flov, til at blive siddende der, ved siden af en halv nøgen mand.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tirs 10 mar 2015 - 1:10

Han åndede lettet ud da hun fortalte at de forskellige kameraer ikke var sluttet til. Han kiggede på tøjet der lagde der, og kunne ikke lade være med at smile en smule over det, det virkede så sært så anderledes end det han normalt gik i, men han tog hurtigt bukserne på, og blev så overrasket over hendes spørgsmål om, om det gjorde ondt. Han rystede bare på hovedet af hende, han var varulv så smerte var han trods alt ved at være vant til.

''Ikke sådan rigtigt, altså har oplevet det der var meget værre så du skal ikke være bekymret for det.''

Han nikkede til hende da hun sagde det ville svie, og han bed sammen, fordi på trods af at han var vant til smerte så var svien altid noget der havde en tydelig effekt på ham. Han nikkede bare til hende, og lod hende forbinde ham, og han kunne ikke lade være med at grine en smule over hvordan hun hele tiden forklarede hvorfor hun gjorde noget.

"Hør her du behøver ikke forklare, det er dig og ikke mig, der er flov over at være i nærheden af den anden.''

Han fandt det meget morsomt, og da han ikke var i tvivl om hvor meget det generede hende at han var halvnøgen så tog han tshirten på og grundet forbindingen var der stort set ikke noget af hans bryst der var synligt. Han kiggede på hende roligt, og nikkede til at han kunne passe tøjet, t-shirten var dog en smule for lille men han sagde ikke noget om det, da den heldigvis ikke stumpede den sad bare lidt stramt.

"Hedder Aiden, hvad med dig Fru? Frøken? Naaah nok Frøken så genert du virker ved at være i nærheden af en mand overhovedet''

Han sendte hende et drilsk og skævt smil.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Tirs 10 mar 2015 - 1:21

Hun så flovt mod ham og rakte kort tunge af ham, i det hun svarede" Ha ha, meget morsomt Aiden ". Hun gav et lille smil fra sig, i det hun strakte sig en smule og satte sig i den ene ende af læder sofaen, mens hun betragtede ham og holde om sine knæ, der var presset op mod hendes bryst, hvor man kunne ane bh´en lidt, inden under den fine hvide svagt gennemsigtige skjorte af hendes. " Kajika ". Hun gav et lille uskyldigt smil fra sig igen, i det hun satte sig lidt mere ret op og sagde tøvende " Så du husker virkelig intet når du bliver denne her.. varulv? ". Hun lagde hovedet en smule på skrå, ventede med at høre mere om dette faktum. Hun kunne ikke lade vær med at finde ham en lille smule underholdende, især den måde han opførte sig på overfor hende. Han var ikke skræmt af sig det mindste. Hun rejste sig forsigtigt op og besluttede sig for at drille ham lidt, eftersom han tydeligt nød at drille hende, med hendes flovhed over hans nøgenhed.

" Desuden, ville jeg ikke være så flov. Vis det var, at du egentlig ejet et godt udstryk der var vær at kigge på ". Hun rakte kort tunge til ham igen og gav et lille flabet smil fra sig, før hun fandt et glas til ham, samt en flaske med dyrt whisky. " Whisky? ". Hun holde flasken op og skænkede et glas op til dem begge, før hun satte flasken fra sig igen og tog om sit glas og tog en tår. Det var dejligt at kunne få lidt at drikke, at kunne slappe af og ligeså få ro i kroppen. " Så når du bliver varulv.. så kan du slet intet styre? ". Hun så tøvende på ham, før hun sagde " Du ret skræmmende i den form.. dog også en smule pervert ". Hun huskede at han havde snust til hende, hvilket havde føltes så fucking weird.. da han gjorde det. " Snuse dyr ". Hun grinte kort og sagde " Så Aiden, jeg formoder, eftersom du fuldmåne nudist.. at du ikke har en ventende på dig der hjemme, eftersom du intet har imod, at vise din lille, ja.. you know ". Hun grinte kort og sagde " Hader i egentlig ikke vampyr? ". hendes hjørnetænder gled en smule frem, i det hun så på ham med de forførende isblå øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Tirs 10 mar 2015 - 1:33

''Desværre så husker jeg alt, jeg er født som varulv, så når jeg bliver mig selv igen får jeg en række flashbacks over hvad der er sket den nat, hvilket er en smule ubehageligt.''

Han kunne ikke lade være med at grine af hendes kommentar, så det var sådan de skulle lege? Han betragtede hende roligt, og det var en leg han nok skulle være med på at lege det kunne hun lige regne med. Han satte sig op og vendte sig om mod hende roligt.

"Nååå jeg forstår, jeg ville også være flov hvis jeg fandt det atraktivt at nogen ikke var særlig køn.''

Han sendte hende et skævt smil, og blinkede med det ene øje, mens han blot nikkede til at han gerne ville have noget Whiskey det ville sikkert være virkeligt rart at have til at dulme tankerne fra tidligere. Han nikkede bare kort til hendes spørgsmål omkring om han ikke kunne styre sig selv. det var et emne han ikke havde det så godt med at snakke om, men hendes næste ord fik ham til at grine en smule. Han kunne ikke forklare hundrede procent hvorfor han havde snust men han kunne give en mulig årsag.

"Jaa du har nok lugtet på en ukendt måde.''

Han grinde over hvordan hun virkeligt forsøgte at prikke til hans mandlige følelser for at få ham til at føle sig flov eller hvad? han rystede bare en smule på hovedet af hende, og han færdiggjorde så hendes sætning for hende. Han sagde dog på ingen måde det hun hentydede til. Dog ikke fordi han ikke vidste hvad hun mente hvilket var grunden til at det blev sagt med et skævt smil

"Lille navle?''

Han blev faktisk overrasket over at hun var vampyr, og han var en smule mindre glad ved tanken, men så igen hun var kvinde hvilket betød hun ikke var farlig, og hun havde været venlig så han havde ingen grund til at hade hende.

"Uhhh hvorfor? Skulle jeg være bange for 4 skarpe tænder?''

Han smilede bare drilsk. Og låste øjne med hende, da han på ingen måde havde planer om at lade hende have "magten" i disse drillerier.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 0:11

Hun kunne lade sig påvirke af hans fremtræden, af hans dominerende og arrogante personlighed, han fremviste overfor hende lige nu, men hun blev det ikke, ikke mere end højst nødvendigt. Hun kunne stadig holde den falske maske overfor ham, holde den tilbage, så han ikke så hendes sande personlighed, samt tanker. Et lille skævt smil kom frem, i det hun betragtede ham en smule, da han svarede lille navle. Hun havde sat sig ned overfor ham igen, med front mod ham og lige taget en slurk af den gyldne væske, fra whisky glasset, så da han svarede ' lille navle ' kunne hun ikke lade vær med at udbryde et lille " Pff! " hvori, hun kom til at spytte væsken, direkte i hans retning. " Hahahah! " Hun pegede på ham og kunne ikke lade vær med at grine, i det hun svarede " Så kan du lære, ikke at være så vittig ". Hun rakte kort tunge til ham og smilede en lille smule triumferende.

Da han spurgte ind til, hvorfor han skulle være bange for 4 skarpe tænder, smilede hun forførisk og sagde med en blid sensuel stemme, med den franske accent som undertone. " Fordi.. det kunne jo være, at jeg havde udset mig, mit næste offer ". Hun satte glasset fra sig, i det hun langsomt rykkede sig tættere på Aiden, elegant og yndeful som hun bevægede sig i hans retning, lænede sig ind over ham, vis han ej veg tilbage eller rejste sig op. " Hvorfor skulle jeg være bange for dig?. Du blot et sølle menneske, ligeså snart din forvandling er ovre ". Hun mente ikke varulve var farlige, uden for deres forvandling, men det var så også fordi, hun ikke kendte dem. Hun glemte dog også det faktum, at Aiden var en mand, endda en fremmede.. men hun så ham blot som et sølle menneske lige nu.

Hun kunne nærmest mærke den intense kemi i luften, som var der gnister rundt om dem, varulv og vampyr, altid kæmpende om første pladsen. Vis hun vandt, var det sikkert, at hans stolthed ville lide, ligeså vel som hendes stolthed ville, vis han vandt dette... opgør mellem dem. Nok var der ingen der gjorde brug af klør samt tænder, men alligevel, var det som om at de kom frem og kastede deres rigtige indre monstre frem. De blanke isblå dådyr øjne, betragtede Aiden, med et flabet fastlåst blik, et ligeså låst blik, som HAN bar. Hun ville heller ikke give op, det havde hun ingen planer om. " Jeg kunne jo slå dig ihjel, lige nu og her.. Aiden ". Hun trak sig langsomt bagud, for at få passende afstand mellem dem igen, eftersom det var lidt flovt stadig, at være for tæt på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 0:25

Han Tørrede hurtigt whiskeyen væk da noget af den havde ramt ham, på trods af at han havde forsøgt at undvige, men hans skulder havde været en smule i vejen da han forsøgte at smide sig til den side han havde den skadede skulder i. Hendes ord om at han kunne være hendes næste offer fik ham blot til at smile og grine en smule af hende. Mest fordi det ikke gav nogen mening, hans blod havde hun med garanti ingen interesse i, og hvis hun ville dræbe ham havde hun haft flere muligheder for det.

"Så den lille uskyldige vampyr der næsten ikke tør være nær mig, er en koldblodig morder?''

Hans stemme var sigende, lagde vægt på hvor utroligt det han sagde egntligt lød, ikke fordi han ikke troede på at den slags personer kunne eksistere, men han troede ærligt talt at hun ikke var en af dem, og da hun kom tæt på ham, satte han sig bare op, lænede sig frem mod hende for at vige havde han i hvertfald ingen planer om at gøre. Hendes ord om at han var et sølle menneske fik dog tændt en gnist i hans øjne, og det fremkaldte billeder fra tidligere.

"jeg er nu ret sikker på at jeg ville kunne kaste rundt med dig hvis jeg ville? Du lader ikke til at veje meget?''

Han sagde det fordi på trods af han havde været varulv der tidligere, var hun usædvanligt let selv i den form. Hendes ord om at hun kunne dræbe ham fik ham blot til at smile til hende, og ryste på hovedet. Han troede på ingen måde på hun kunne, i hvert fald ikke så nemt som hun forsøgte at få det til at lyde. Hvilket var grunden til at han rejste sig op og gik over til hende, lænede sig indover hende, så hans hoved var over hende, men han slap ikke hendes blik på noget tidspunkt. Hans stemme var lav dog som han talte.

"Hvis jeg lod dig måske, men tro ikke jeg ville dig''

Derefter satte han sig bare helt roligt ned i sofaen igen, dog ikke lige så langt fra hende som de havde sat før.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 0:47

Hun smilede listigt og trak uskyldigt på skulderne, i det hun svarede " Hvem ved, måske jeg er? " Faktisk lød dette mere som et spørgsmål fra hendes side, til hende selv, idet hun havde mistet mange af sine minder. Kajika havde lidt af hukommelses tab i lang tid, faktisk var hun sikker på, at hendes minder aldrig ville komme tilbage, så netop derfor levede hun som hun gjorde, nemlig som den person hun følte hun var nu og ikke en hun var før, som hun end ikke kendte til.

Da han lænede sig mod hende, så hun flovt på ham. Han veg ikke tilbage, men vis hun tænkte mere klart over det, så skulle hun heller ikke ha forventet han ville gør sådan. Han havde vist gang, på gang igen, at han ikke ville lade sig dominere, samt at han ikke var bange af sig. Da han stod nøgen, da hun skulle forbinde ham, sad han blot med et smil over læberne jo, samt hans krops sprog, som var der intet han skammede sig over, intet der kunne rør ham. Det fik hende faktisk til at koge lidt indeni, fordi der gik næsten konkurrence i den, i at få ham til at falde på halen, blot en enkelt gang,- * Måske jeg faktisk BURDE få ham til at falde over sig selv, blot en enkelt gang? *. Da hun veg tilbage, rejste hun sig op, i det hun ikke helt kunne klare hans påtrængende natur. Hun hørte ham rejse sig op, kort efter, hvorefter han gik hen til hende og lænede sig indover hende. Hun kunne dufte whiskyen der havde ramt hans tshirt, samt hun kunne dufte svagt, hans blod. Hun havde smagt varulve blod før, fra Kuuma, da hun havde været døden nær.. måske hun burde smage lidt på det igen?.

Hun stod overfor ham, så hvordan han tårnede sig over hende. Det var først nu, det sådan rigtigt gik op for hende, at han faktisk var UTROLIG høj, i forhold til hende, samt hans kropslig fysik.. den var langt mere overlegen end hendes, men nu da ringen var af, samt solen ikke nåede hende her inde, bag kontorets smukke vægge, der blev oplyst, igennem de UV beskyttede glas plader.. så kunne hun måske snyde lidt og bruge sine evner?. " Og hvad så, vis jeg ikke vejer så meget. Jeg ikke svag af mig ". Hun smilede udfordrende og rødmede en smule, da han stod overfor hende stadig.. Hun trak sig en smule til siden og gik hen til sofaen og satte sig, i det hun krydsede sit ben, med højre over venstre og lod armene hvile en smule mod ryglænet af sofaen, i det hun så på ham med de iskolde isblå øjne. " Javel ja.. ". Da han satte sig ned i sofaen, så hun kort mod ham, da han ikke satte sig så langt fra hende. Han havde fundet hendes svaghed.. som var nærhed. Hun rejste sig kort op, i det hun gjorde et lille knips, med sin langefinger og tommeltot, i det sofaen, pludselig drejede en smule og trak sig bagud, indtil væggen, så vis Aiden, ikke var utrolig hurtigt, ville han ende på gulvet. " Ide mindste kan vi kontrollere os selv, samt vores ' indre bæst ' i forhold til Beta Varulve, som dig ". Hun så kort hånligt mod ham, som havde hun vundet. Vis det blev en kamp mellem dem, ville hun ikke afslå det, ikke en til døden selvfølgelig, men en magt kamp måske. Hun stod op, stadig det samme sted, som hvor sofaen før havde stået.


" Se det i øjnene, Aiden... Du kan umuligt vinde over mig "

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 1:07

Han var også typen som ikke lod sig røre af hvad andre sagde til ham eller gjorde ham, det der havde størst effekt på ham var klart manglen på kontrol over hans varulve form, men det var ikke noget han havde tænkt sig at lade sig kue af han havde planer om at lære at kontrollere det på et eller tidspunkt i hans liv. Han kiggede på hende da hun snakkede om at bare fordi hun var let så betød det ikke at hun var svag, kunne han ikke lade være med blot at smile skævt, og nikke lidt som om at den var god med hende.

"Det glæder jeg mig da til at se dig vise''

Han måtte indrømme at det hun gjorde kom en smule bag på ham, så han nåede ikke at blive stående, men han faldt heller ikke direkte på halen, da hans reaktion på at falde fra sofaen blot var at hamre begge håndflader i gulvet, så han støttede sig til sine arme, og med en grimmase skubbede han sig op at stå igen, grimassen var tydeligt af smerte fra skulderen. Men han gik blot langsomt hen mod hende som han rullede skulderen et par gange. Men hendes ord sveg en smule, ikke fordi hun kaldte ham beta hun var ikke varulv for hende var det blot et ord og dereved havde det ord ingen betydning fra hendes mund ifølge ham. Men det med ikke at have kontrol. Men han havde lagt mærke til nogle af de ting hun havde gjort og det ville hun høre for.

"Kontrollere sig selv? Siger du som var så flov da jeg var nøgen eller blot halvnøgen men alligevel så kunne du ikke lade være med at sende med små skjulte blikke kunne du?''

Han gik bare langsomt hen imod hende. skridtende var langsomme, hans ryg var rank og strakt. Det ansigtsudtryk der kort havde været gemt i en smertefuld grimmase blandet med irritation og tegn på hun havde ramt rigtigt var nu gemt bag et smil og et selvsikkert blik. Han talte langsomt og lavt som svar på det sidste hun havde sagt.

"Åh jeg har allerede vundet Kajika, ligesom når rovdyr leger med deres bytte, selv når de har vundet fortsætter de jagten, da det er den interessante del.''
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 1:23

Hun rødmede ekstrat over sine kinder, der fik denne rødlige nuance, da han nævnte, at hun ikke kunne lade vær med at kigge, da han var nøgen. " Jeg kiggede ikke!, det... det var nærmere umuligt at undgå at.- Jeg behøves ikke retfærdig gøre mine valg overfor dig! ". Hun så flovt væk fra ham og kunne ikke tro, at hun havde trådt med begge ben, direkte ned i hans fælde, som han havde sat hende. Han ville tydeligt få hende til at blive flov, samt han ville tydeligvis prøve at skubbe hende ud over grænsen, til det punkt, hvor hun ikke kunne sige noget, af flovhed. Hun rettede sin ryk rank og så standhaftigt på ham, mens hun stod der og prøvede at holde et straight face.

" Jeg tror du har overskredet dit ' besøg ' Aiden ". Hun smilede en smule anspændt, i det hun tog whiskey flasken og hælde den ned i en spand med papir, før hun tog spanden op og kastede dets indhold direkte mod ham. " Vis du vil ha mig undskyldt, så har jeg andre ting at begi mig til, end at underholde dig. Desuden Aiden, så har du ikke vundet, eftersom jeg ikke lægger død under dine hænder, ligesom resten af de folk, du mødte inat, iført dine ulve klæder ". Hun smilede triumferende. Hun havde fundet hans svage punkt, det sted hun lige kunne prikke ekstra til.

" Oh? og fortalte jeg at kameraerne ikke var aktive?. Jeg løg, ups! ". Hun smilede en smule og vendte ham ryggen, i det hun gik hen til sin computer, i det hun trykkede på en knap og sagde " Og sendt, direkte til nettet. Youre welcome ". Hun smilede en smule og sagde " Du kendte mig vist ikke så godt som du troede, hva? ". Hun ville ikke lade sådan en varulv komme ind på hendes territorium og latterligøre hende!.. hun skulle nok vise ham hvem der bestemte. " Hvem leger med hvem nu?. I won hehe ". han kunne jo ikke ligefrem tvinge hende til at stoppe dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 1:40

''Umuligt ligefrem? Fordi du ikke kan styre dig selv? er det, det du siger?''

Han sendte hende et skævt og sigende smil. Han havde ingen planer om at gå nogen steder selvom hun sagde til ham at han havde overskredet sit besøg. Han morede sig over hvad hun sagde, faktisk grinede han da hun snakkede om at han ikke havde vundet fordi hun ikke lagde død som andre han havde mødt. det fik ham til at grine, da hun virkeligt ikke vidste hvad hun talte om, men eftersom hun havde kastet whiskey og papir på ham, gik han bare roligt frem mod hende, mens han hev t-shirten af sig selv, og smed den efter hende. Det var tydeligt at se hvordan såret i skulderen blødte da der var en fin rød plet der havde spredt sig udover forbindingen, og det sad også kraftigt i t-shirten.

"jeg troede vampyre kunne lufte hvor blod kom fra? For så burde du kunne lugte at blodet på mig var fra dyr. Og hvis jeg ønskede dig død, havde jeg opført mig meget anderledes"

Han gik frem mod hende stadig, nu hvor hun stod bagved en computer og hendes ord fik ham blot til at grine en smule, fordi modsat hende var det ikke et problem for ham hvis hun havde sendt de billedere eller videoer ud.

"Åhhh nej, den utroligt blufærdige varulv har fået smidt billede af sig selv på nettet, hvor skrækkeligt?''

Billeder på nettet var ikke noget problem for ham, hvis de begyndte at florere rundt så kunne det godt være det ville være noget der ville finde sin vej tilbage til ham før eller siden, men som sagt han var ikke på nogen måde blufærdig, så han blev ikke flov eller noget.

"Dig vundet? Hvad? en mulighed for at dit sikkerhedspersonale fantaserer om hvad mon grunden er til at du tager en nøgen mand med indenfor her?''

Hun kunne godt glemme at kue ham. For ham var dette dog på alle måder kun en leg, et spil. Der var intet had fra hans side, kun irritation over nogle af hendes ord og sætninger, men ikke overfor hende som person dog.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 1:54

Hun havde smidt trøjen til side, da hun havde fået den kastet mod sig. Hun sukkede tungt og gik væk fra computeren af, i det hun gik nogle skridt væk fra Aiden, så de stod lidt længere fra hinanden, dog vis han prøvede at gå mod hende, ville hun blot prøve at flygte væk fra ham, få mere afstand mellem dem igen, indtil hun pludselig gled, på det sted, hvor whiskyen og papirene lå. " Uff! ". Hun gav sig en lille klage lyd, i det hun tog sig en smule til bagdelen, i det hun sagde " Ha ha.. meget sjovt ". Hun så kort op mod ham, i det hun sagde " Jeg har intet sendt. Jeg prøvede at få en reaktion frem i dig, men tydeligvis, så er du blot stenkold og slet ikke rokkelig ". Hun sukkede tungt og grinte en lille smule, i det hun skulle til at rejse sig op fra gulvet, hvor hun lå, iført den hvide skjorte, der var en lille smule gennemsigtig, hvor hun kun bar den hvide bh indenunder, der var i et tyndt gennemsigtig stof. Hendes sorte hul revet skinny jeans, var en smule whisky plettet, men dog ikke al for meget. De hvide gstrengs trusser, var en smule til syne, på de fine hofter, men ikke meget, i det hendes skjorte havde hevet sig lidt op, da hun landede på røven.

Hun vidste ikke hvorfor hun gerne ville ha en reaktion frem i ham?, måske fordi han virkede så skide upåvirket af alting. Som hun lå der, iført ingen sko på sine fødder, de var bar og nøgne, som hans var. Hun følte sig en smule utilpas med hans tilstedeværelse, især fordi han virkede lidt som et rovdyr, på jagt efter hende, som når hans øjne fulgte hende. " Men virkelig.. du burde se at komme hjem, du har tøj og... ". Pludselig kom hun i tanke om trøjen, samt hans skadet skulder, i det hun pludselig fik det skidt over det hele, fordi var det ikke hendes skyld, det var begyndt at bløde igen. " healer i varulve egentlig ikke?. " Hun så flovt på ham med en let rødmen over sine kinder, i det de isblå dådyr øjne, stadig holde deres blik rettet mod ham. Vis han ikke havde forhindret hende, i at rejse sig op, ville hun blot stadig, prøve at holde afstand mellem dem, så godt hun nu kunne, ellers ville hun prøve at komme væk fra hans klør.

Hvad var der ved ham, der gjorde ham så speciel, at hun intet kunne gør, for at få den mindste reaktion frem i ham?. Havde han en bagtanke, da han var taget med hende. " Hvad er det egentlig, du er ude på?. Aiden.. " Hun var næsten bange for et kort sekund, for at blive fortærret af denne mand, dog ville hun aldrig nogensinde indrømme nederlag, det vidste han også, vis han så på hende, at hun ikke ville. Det lå ikke til hendes natur.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 2:06

I det øjeblik hun væltede ændrede hans blik sig meget, de var ikke længere så strenge og bestemte, de var stadig fyldt med selvsikkerhed men de virkede på ingen måde som om han forsøgte at undertrykke hende, og han var oså hurtigt ovre ved hende, og han lagde bægge hænder om hoften/taljen på hende og løftede hende op at stå. Han kunne dog ikke lade være med at smile lidt over hendes fald selv, en smule glad over det som om han syntes hun havde godt af det. Men på den anden side ikke.

"Ja tøj, men nu er min nye fine t-shirt blevet våd af whiskey.''

Han blinkede til hende drillende. Mens han blev overrasket af hendes spørgsmål. fordi jo de healede men ikke i deres menneskelige form og han var jo skiftet lige efter han var blevet skadet hvilket var grunden til at såret stadig var til stede og endda stadig ret så kraftigt.

"Nej ikke i vores menneskelige form, og jeg nåede ikke at heale færdig før månen forsvandt. Men helt ærligt det er ikke noget du skal tænke over jeg er okay!''

Han viftede med den skadede arm som for ligesom at virkeligt sige at han var okay. At hun ikke skulle tænke over det, men bevægelsen fik ham til at bide sammen, og den vred også forbindingen lidt så den nu sad forkert igen. Han kiggede dog overrasket på hendes ved det sidste hun spurgte på, hvad han var ude på? Det var ikke noget han havde forventet at blive spurgt om, men han havde tænkt sig at svare da.

"Jeg er ikke som sådan ude på noget, i hvert fald ikke andet end at vise dig at jeg bestemmer''

Det sidste blev sagt med den selvsikre stemme, det skæve smil, og de drillende sigende øjne. Fordi Han vidste han ikke fik hende til at indrømme det, men for at være ærlig så var det nok det der gjorde det hele så spændende, det var det der virkeligt fangede ham det der gjorde ham så opsat på at virke stærk og ukuelig.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 2:22

Hun blev overrasket over at han ville hjælpe hende op, så hun lod ham nærmere blot gør det, i det hun nu stod overfor ham og havde et ret så chokeret udtryk i ansigtet. Vidste han, at hun blot havde været ude på at trykke her og der på hans knapper?, eller var han blot virkelig venlig af sig?. Hun kunne ikke lade vær med at grine en lille smule og falde til ro, indeni. " Det så virkelig dumt ud, hva? ". Hun smilede uskyldigt til ham, i det hun betragtede ham mens hun lyttede en smule. " Jeg skal nok få den vasket.. ellers kan du blot gå ind til byen, iført de jeans i stedet og intet andet. Du jo ikke blufærdig ". Hun grinte kort og smilede en smule, dog blev hun alligevel lidt bekymret over at høre, at han ikke healede. Hun bed sig en smule i sin fyldige underlæbe, i det hun tøvende adskilte sine læber, for at skulle til at spørge ham om noget, men hun turde ikke, han ville helt klart afslå?, ville han ikke.

Hun rystede på hovedet og kunne ikke lade vær med at grine en lille smule, af hans ynkelige forsøg, på at overbevise hende, om at han var sådan en superman, der sagtens kunne klare alt, samt holde til alt. " Kom her superman ". Hun gik forbi ham, ind til soveværelset, hvor hun klappede på sengen, i det han skulle sætte sig. Hun gik ind og hentede et håndklæde på badeværelset, samt en lille rund skål i jern. Hun satte den på natbordet, i det hun lagde håndklædet på sengen, ved hans side. Hun gik derefter ind og hentede en ny whisky, en ren og stærk af slagsen. Hun gik derefter ind og rakte Aiden den, i det hun sagde " Vi bliver nød til at sy dig.. vis ikke, så vil det blot springe op og du vil miste for meget blod. Endten sy, eller drik noget af mit blod.. så du healer ". Hendes blod kunne heale, vis en person drak af det, ville det gå ind og heale personens skade, dog Aiden, ville være nød til at drikke en del. " Så jeg tænkte, at du ville svare nej, til vampyr blod, eftersom du ikke vider særlig.. vampyr glad ".

Hun smilede tøvende, dog kunne man se, at hun indeni, var lidt såret over det, med at han egentlig ikke brød sig om hende... måske derfor han havde knurret af hende, dengang. " Det derfor du angreb mig.. ikke sandt ". Hun huskede ham snakke om dyrblod.. at det var hvad han var badet i. " Du snakkede om det var dyrblod du havde på dig.. så da du udså dig mig, der snuste du og knurrede bagefter... ". Hun sukkede kort og sagde " Hader du virkelig.. vampyr så meget ". Hun så tøvende på ham, i det hun rejste sig og gik hen til et skab og fandt en kasse frem, med tråd og nål, samt ny bandage og et selvklæbende plaster/klud, hun kunne putte under bandagen bagefter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Aiden on Ons 11 mar 2015 - 2:41

''Dumt og dumt det ved jeg nu ikke, en smule klodset måske.''

Han grinede. Han havde jo hele tiden set det som en leg og et spil så han havde ikke taget det særligt seriøst. Men han vidste ikke hvordan hun havde taget det jo, men det lod til at være okay for hende også nu. Han kunne dog ikke lade være med at grine da hun kommenterede på at han ikke var blufærdig og derved bare kunne gå igennem byen sådan som han så ud, og hun havde ret han kunne godt gøre det, men en eller anden undskyldning skulle han jo have for at blive lige nu.

''Det må jeg sige det havde jeg ikke set komme''

Han blinkede til hende drillende, da hun bad ham følge hende med ind til sengen, men hun forstod måske ikke helt hvad det var for en joke han egentligt lige havde lavet, og hvorfor han selv fandt det en smule morsomt. Han blev dog overrasket da hun snakkede om at give ham blod, og han så på hende og blev en smule overrasket før han rystede på hovedet.

"Det er pænt af dig at tilbyde dit blod, men jeg foretrækker helt ærligt at det healer så naturligt som muligt, ikke fordi jeg har noget særligt imod vampyre, ikke mere end jeg har imod så mange andre racer, såsom Dæmoner og Djævle.''

Han lyttede til hendes spørgsmål, og han lod hende tale færdig imens han bare begyndte at pakke såret frit, han løsnede langsomt forbindingen og hviklede den fri, imens han lyttede til hendes spørgsmål. Hvilket faktisk fik ham en smule til at grine, fordi det var ikke mere ved siden af end det kunne være. Det ville nok lyde en smule sjovt når han fortalte årsagen.

"Nej faktisk ikke, du duftede hvad skal man sige... eksotisk... Det er det eneste jeg kan fortælle dig, hvilket gjorde at jeg i den form blev opildnet hvilket som regel leder til agressivitet.''

Han sendte hende et drillende smil.
avatar
Aiden
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Kælder lejlighed i udkanten af Terre.

Antal indlæg : 125


Tilbage til toppen Go down

Re: °Breathless & Broken°

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar 2015 - 2:55

Hun så undrende på ham i, det hun tænkte på den lotion hun havde smurt sig ind i tidligere. Vanilje duften, der svagt lå til hendes krop, der skulle dække over hvilken som helst død duft, der ville komme fra hende. " Min sødmende vanilje duft? ". Hun holde sin hånd kort hen til Aiden, så han kunne få lov til at dufte kort til hende, vis han ville. " Det en special lotion, jeg har fået lavet, så jeg ikke skulle dufte.. hvad skal man kalde det. Død ". Hun grinte kort og rystede på hovedet lidt, i det hun så kort på Aiden og sagde " Drik du bare løs, fordi dette kommer nok til at gør ret så ondt ". Hun så tøvende på ham, i det hun satte sig hen foran ham, tæt på ham, så deres ben rørte, i det hun sad i skrædder stilling igen. " Fuck.. jeg nød til at.. øhm ". Det var svært, vis hun skulle sidde oppe eller frem med sine arme, så hun så tøvende på Aiden, i det hun spurgte " Kan du ikke rykke.. bagud, så du sidder op af væggen? ". Vis han gjorde dette, ville hun sætte sig blidt over hans skød, i det hun ville tag håndklædet og dyppe i vandet, hvor der var noget antibakteriel væske i.

Hun ville blidt placere sin hånd på hans skulder, i det hun ville sørger for, at kunne ordentlig gør det ren, så hun kunne se hvad hun skulle se. Hun så tøvende på ham, i det dette var flovt, at sidde med bene ud til siden, ham under sig.. direkte over hans skridt. Hun rødmede en smule, men prøvede at slå tanken ud i hovedet, i det hun fandt nålen og tråden frem. " Okay.. træk vejret dybt... og pust ud, når jeg siger nu.. " Hun gjorde nålen klar, i det hun sagde" Nu ". Hun stak nålen ind i kødet på ham, i det hun blidt trak den ud på den anden side. " Det var kun den ene side, nu skal den igennem den anden.. så træk vejret ind igen.. og.. ". Hun bed sig en smule i sin fyldige underlæbe, en dum vane hun havde, når hun koncentrerede sig. Den fyldige underlæbe gik lidt til siden, i det hun blidt bed de perle hvide tænder ned i den. " Nu.. ". Hun stak nålen i, igen.. blot i den anden side, i det hun fortsatte denne process, indtil hun stoppede og sagde " Er du okay??.. ".

Det måtte gøre virkelig ondt, eftersom hun ikke havde nogen former for smerte stillende, samt smerte stillende creme.. eller andet i den stil. Hun så tøvende på ham og sagde " Blot to gange over til og så det færdigt.. ". Hun stak endnu engang ned i det, igen og igen, indtil det var fuldstændig færdigt. Hun havde syet sig selv mange gange, før i tiden, samt vis hun bar sin dags ring, så kunne hun ikke heale, så der syede hun sig også. Hun smilede uskyldigt til ham, i det hun undersøgte såret, før hun tog plaster kluden, der kunne sidde helt af sig selv over såret. Hun puttede det blidt på, placeret det perfekt over såret, før hun begyndte at binde ham ind igen, pressede blidt sin overkrop mod hans bryst, i det hun tog den sidste runde, rundt om hans ryg, før hun tog den over skulderen og ned om armen og tilbage over skulderen og hen over brystet og satte den så fast i siden. " Såen, så skulle du være lappet ordentlig sammen.. så skal det blot taget af, når det healede.. så om en uge ca? eller 2.. skal du tag til hospitalet og få det fjernet.. ". Hun så tøvende på ham og sagde " Eller komme forbi her.. og få det fjernet ". Hun skulle til at løfte sig fra ham, for at rydde det hele op efter dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum