Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Coffée all over - Apollo.

Go down

Coffée all over - Apollo.

Indlæg by Aurelie Francoise on Ons 4 mar 2015 - 18:23

Tid: 16:45
Sted: A little coffée house in the corner.
Omgivelser: Få mennesker, blid akustisk musik, og duften af ristet kaffebønner.
Vejr: Lidt gråvejr, med optegn til regn.
Påklædning: Dat clothing.

Aurelie stod i kø i det hyggelige kaffehus. Det var sådan et rart sted. Akustisk musik i baggrunden, et mini bibliotek i hjørnet, med studerende der drak kaffe og læste til deres prøver og eksamener. Hun indhalerede den stærke duft af ristet kaffebønner, karamel og kaffefløde. Her var lidt af en hjemlig duft, og en hjemlig stemning. Folk sad stille og roligt, og læste enten bøger, eller havde almindelige hverdags samtaler.

Aurelie elskede Terre. Alle var så venlige og imødekommende. Hjemme i Lussac, hos sine forældre holdt folk sig mest bare for sig selv. Det var nok derfor hun mest var hos sin bror. Der havde hun frie tøjler, og skulle ikke tænke på huslige pligter, og kontrollere sit temperament. Blake var som en tro kopi af hende, lige undtagen for hendes humør svingninger. Blake var en engel ved siden af hende, på det område. Men hun skulle have sin hårdføre side, det var det fotograferne kunne lide, i Vouge og Elle.
Hun var flere magasiner og modelbureauers bad girl. Hun elskede den opmærksomhed hun fik, men det var også lidt af en forbandelse. Drengene kunne ikke følge med i hendes humørsvingninger, hun var ikke noget for dem.
Aurelie skiftede vægten om, på den anden fod, og lagde armene over kors. God! hun var bare ikke den tålmodige type. Hun sukkede blidt. En høj mand, med brunt pjusket hår stod foran hende. Det var hans tur næste gang. Det ville sige, at det ikke varede så lang tid, til det var hendes tur.

Aurelie tænkte på dagens hændelser. Hun skulle stå med sin grædefærdig bror, og så var der hendes vredesudbrud, på sin agent. Den følelsesmæssige dag skulle bare sluttes med en kop kaffe, og lidt shopping inden butikkerne lukkede. En høj klirren med en kaffekop mod sin undertallerken, fik Aurelie tilbage til sine omgivelser. Hun kiggede på manden foran sig, det var hans tur nu. Endelig tænkte hun, og hendes humør blev lidt opløftet.

//Håber det er iorden, ellers så skriv lige :)//
avatar
Aurelie Francoise
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sine forældre i et sted i sydfrankrig, eller hos sin bror i en lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Coffée all over - Apollo.

Indlæg by Gæst on Fre 6 mar 2015 - 18:20

Påklædning tøj, blot minus solbrillerne og hvad end han har i hænderne

Det var efterhånden hverdag, at han tog til dette sted. Som regel var det altid lige efter Uni eller en anden tænkelig oplæsning, at tanken om kaffe bare trak i ham. Denne cafe var dog heller ingen forskel! Man kunne på mange måder sige, at han da i den grad var lidt af en kaffenarkoman. Han ville ikke kunne overleve sine dage, uden sit daglige skub koffein. Det var i den grad tydeligt, hvor ofte han kom på disse kanter, da alle der arbejdede i cafeen kendte ham ved fornavn. Man kunne med andre ord sige, at dette nok var et sted han besøgte ganske hyppigt. I dette øjeblik stod han i køen, godt i gang med at vente på at det skulle blive hans tur. Rundt omkring var alle i gang med deres egne gøremål, så med andre ord levede alle vel blot deres eget liv. Som regel var han helt alene på disse steder, hvilket nok var fordi han ikke just var den bedste socialt og han derved med andre ord bare ikke var god med andre folk. Derudover var han vel nok ikke just typen folk gad være sammen med, ofte ville de hellere blot kalde ham navne også skubbe ham rundt.
Netop som det var hans tur, trådte han frem og sendte et generet smil til manden bag kassen. Selvom det nu var flere år siden han havde været hjemme, så kunne man godt sige at minderne fra de mange år i selvskab af sin fulde far stadigvæk var der. Specielt i form af hans sociale akavethed eller lettere angst. Han fik hurtigt betalt for sin kaffe og netop som han vendte sig om, ramlede han direkte ind i en anden person...hvilket så resulterede i at hans kaffe røg ud over hende "sorry...i am so sorry" når han blev nervøs kom det britiske frem i ham og han snakkede som regel altid engelsk. Han så undskyldende på hende, alt i mens han fandt noget frem som kunne fjerne den våde kaffe "det må du virkelig undskylde" han bed sig i læben og de brune øjne betragtede hende med bekymring. Han rødmede stærkt ved tanken om hvor sur hun måtte være. Det var ikke just sådan han havde planlagt sin dag, men så igen hvornår gik det præcis som han forventede?

//jeg håber dette er okay :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Coffée all over - Apollo.

Indlæg by Aurelie Francoise on Fre 6 mar 2015 - 20:07

Aurelie sukkede lettet op. Endelig! Manden, der var foran hende havde betalt. Og lige da hun gik fremad, ramlede personen foran hende, ind i hende. Den varme kaffe brændte hende, både ved kavalergangen, halsen og håndledene. Hun bandede højlydt på fransk, og kiggede ned af sig selv, med armene udenfor sig.
Hun løftede ansigtet for at se, hvem den klodsede person, der havde spildt kaffe udover hende, var. Hun var ikke bevidst om, at hun var ild rød i ansigtet, men varmen fra kaffen gjorde at hun godt kunne tænke sig frem til det.

Aurelie kunne nemt få et vredes udbrud lige nu, men tanken om at formere sig til en kat, på så offentligt et sted, fik hende til at tælle til ti. Et par gange. Hun trak vejret gennem næsen, og rettede ryggen. ''Det er ligegyldigt.. Det er ligeså meget min egen skyld. Jeg kunne bare vente med at gå frem, så du ikke gik ind i mig'' Aurelie gik frem til desken, og tog nogle servietter, der stod fremme.
Hun bestilte hurtigt sin kaffe, for så at vende sig om og kigge på fyren. Han så nu egentlig ikke værst ud. Faktisk var han mildest talt ''lækker''. Aurelie rystede hurtigt tanken fra sig, og prøvede ihærdigt at fjerne den sure mine fra hendes ansigt, men hendes klæbrige trøje blev ved med at minde hende om, hvilken lorte dag det har været.

En stor, hvid kop med caféens logo kom frem, med en lille chokolade hvilende på dens matchene underkop. Hun skævede ned til den. Egentlig havde hun ikke lyst til kaffe nu, hvor hun havde det udover sig. Men hun tog koppen op i hånden alligevel. ''Skal vi sætte os?'' Spurgte hun roligt, men uden at fortrække en mine. Han havde spildt kaffe udover hende, så nu kunne han idet mindste holde hende med selskab, mest af alt fordi hun ikke gad at sidde helt mutters alene, som sin bror oppe i lejligheden.

//Haha det er helt fint. Tror vi kunne blive ved med at spørger, om vores indslag er ok. Så skal vi ikke bare aftale, at vi skriver, hvis der er noget der genere os? :P //
avatar
Aurelie Francoise
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sine forældre i et sted i sydfrankrig, eller hos sin bror i en lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum