Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239769 indlæg in 12011 subjects

в тылу врага

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

в тылу врага

Indlæg by Gæst on Tirs 24 feb 2015 - 20:48

Sted~ I Kuuma og de andres lejlighed.
Tid~ Lidt over midnat 00:10
Vejr~ Der er koldt, men alligevel uden frost. Nymåne med få skyer på himlen.
Omgivelser~ Kuuma's stue
Påklædning~Le outfit + Le jacket
Våben~ I hver af hendes støvler har hun en kniv.. Under jakken har hun to Strike one 9mm.

Emnet er privat og tilegnet Kuuma

_________________________________

Små kliklyde kunne høres i den mørkelagte villa, hvor det eneste lys der kom, var fra de tre computerskærme der var delt op i flere billeder. Der var bestemt ikke nogen tvivl om at personen i lejligheden holdt øje med nogen, faktisk en hel gruppe af folk. Et suk kunne svagt antydes og den knirkende stol gled hen over trægulvet inden skikkelsen bevægede sig med rolige skridt ud i køkkenet for at fænge sig en kom kaffe. Duften var ubeskrivelig da den smøg sig ind i næsen og efterlod duften, inden kruset blev hævet og en mundfuld forsvandt. Personen vendte tilbage til sin plads og knurrede svagt mod skærmen. Kruset med kaffe blev hamret i bordet inden personen gik ind på soveværelset. En skuffe ved sengen blev åbnet og to kaste knive blev sat til rette i støvlerne før de to strike one 9mm blev sat tilrette under jakken før skuffen igen blev lukket. Hvorfor var dette overhovedet sket!? Med faste skridt gik personen gennem villaen og ud på badeværelset og greb den første parfume. Nu var der ingen tvivl.. Dette var en kvinde.

Hurtigt blev døren smækket bag hende og hun gav det ikke en eneste eftertanke at låse, for de folk der var dumme nok til at gå ind i hendes villa, ville få de største problemer, da det ikke just var svært at se at hun var spetsnaz soldat og stadig arbejdede for dem, hvilket forklarede hendes spionage udstyr. Hun gik ud i garagen og satte sig ind i den sorte Maserati og kørte afsted i høj fart. På vejen over mod lejlighederne gik det op for hende hvad det egentlig var hun havde gang i. Hendes egne mænd hun egentlig havde trænet, men efterhånden ikke havde set i et godt stykke tid… Faktisk ikke siden de var i den russiske styrke, hvor hun var deres øverstkommanderende. De havde sikkert ikke nogen anelse om hun var kvinde.

Hun stoppede bilen og så op på lejlighederne og smilte kort for sig selv før hun hev en pakke cigaretter frem fra sin lomme i jakken. En smøg blev placeret mellem de blege læber før hun lænede sig tilfreds tilbage og satte gang i den. Hun glædede sig til at se deres ansigter, hvordan de ville reagere når de så hende. Et længselsfuldt hiv blev taget af smøgen før hun pustede den grå røg ud gennem næsen. Den første smøg på natten var altid den bedste og var også med til at gøre hun ikke myrdede den første hun mødte på vejen. Hurtigt fik hun røget smøgen færdig og steg ud af bilen og smed skoddet fra sig, så det kunne brænde sig selv ud. Det var nu det skete.

Med langsomme, men faste skridt gik hun op af trapperne til tredje sal, hvor hun havde fundet ud af at halvdelen af dem havde bosat sig, men hvis hun gættede rigtigt var de der sikkert alle sammen, hun kendte dem godt nok til at vide de seks køtere ikke skilles ad. Hun stoppede uden for døren og knækkede kort i nakken før hun bankede på, trods hun havde mere lyst til at sparke døren ind. Det var trods alt sådan de kendte hende bedst.  Hun ventede på de åbnede døren og ville blot skubbe hvem end af dem det var til side og så gå ind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum