Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

What the fuck just happen?

Go down

What the fuck just happen?

Indlæg by Gæst on Fre 20 feb 2015 - 18:56

Tid Klokken er godt over 22:39
Sted En tilfældig gade i terre
Omgivelser Der er ikke nogen, faktisk er denne gade helt tom
Vejr Det er Koldt, derudover er det overskyet
Påklædning Hun har et par jeans, nogle højhælede støvler, en stram sort t-shirt, en mørk cardigan, en lang jakke, en hue også et par vanter
Emnet er tilegnet Zachariah

Vejret var faktisk overraskende koldt, hvilket også var at se på de mange tommer gader. Som regel ville folk være ude på dette tidspunkt af natten, de fleste af byens unge mennesker ville som regel være ude for at feste. Dog var det dårlige vejr med til, at sætte en stopper for dette. Så i stedet for at tage ud, ville de fleste nok blive inde også nyde varmen. De som endelig gik ud, var så også at se i de biler der med jævne mellemrum kørte igennem de mange gader. Så man op på himlen ville udsigten heller ikke være noget, at råbe hurra over! Der var overskyet og hele himlen var egentlig dækket af en stor grå sky. Dog var der få steder hvor man kunne få lidt mere at se. På en gade i et efterladt område gik en ung kvinde rundt. Hendes normalt lange brune, krøllede hår var godt gemt væk under den fine mørkeblå hue. Selv var hun også pakket ind i en lang jakke og med den tykke cardigan inden under, så kunne man da næppe sige at hun frøs. Efter at havde tilbragt en del tid sammen med en gammel veninde, havde det været på tide hun tog hjem, hvilket hun så i den grad også var på vej til at gøre nu. Selvom hun aldrig havde været en fan af, at skulle gå alene igennem mørke tomme gader...så var det vel en nødvendig ting for at komme hjem og da hun så samtidig i øjeblikket ikke just havde en bil. selvom hun havde mere end bare røven fuld af penge, så havde hun aldrig været en fan af at ødelægge miljøet! Så det var oftest gåben eller andre mere miljørenne metoder hun tog i brug.
Netop som hun gik om hjørnet, kunne hun høre nogle skridt bag sig. Selvom den rationelle side af hende sagde det blot var en tilfældig person, så var der vel altid den del af folk...som frygtede det værste. Så hurtigt så hun sig tilbage, hvor hun til sin overraskelse intet så. Gaden var tom og de skridt hun havde hørt før var også hørt op. Hun rystede på hovedet og fortsatte ligeud. Det havde nok blot været hendes fantasi der spillede hende et puds. Dog som hun gik videre, kom skridtene tilbage og denne gang var hun helt sikker på at der var en. Så hun satte tempoet op og gik hurtigere, efter noget tid forsvandt lyden og hun sukkede. Dog som hun passerede en gyde, lagde en hånd sig over hendes mund og hun blev trukket ind i en gyde. han hamrede hende direkte ind imod muren, hvorpå han med en hånd over hendes mund, rev hendes jakke op. Hun skreg og kæmpede imod ham, dog var han både større og stærkere end hende! Hun fik på en eller anden måde sparket ham over skindebenet, hvorpå hun forsøgte at løbe...meget til sin ulykke fik han dog fat omkring hendes liv og trak hende igen ind imod gyden "hjælp" fik hun råbt før han lagde hånden hen over hendes mund igen.

//jeg håber dette er godt nok!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What the fuck just happen?

Indlæg by Gæst on Søn 22 feb 2015 - 11:15

Zachariah gik ned gennem den næsten øde gågade. De blå øjne gled afslappet over de mange butiksruder som han passerede. Han kunne ikke forstå at ting som dametasker og solbriller skulle koste så meget når det jo -i hans øjne, var nytteløse ting at bruge penge på. Endnu mindre forstod han dog at folk faktisk gad bruge penge på det. Hvad gjorde tasker godt for anyway? Ja så kunne de have deres ting i samlet, men det gjorde det vel også så meget lettere for en eventuel tyv at stjæle det hele på en gang. Jordboere, han kunne simplethen ikke forstå deres logik. Han havde endda fået fortalt at nogen blot besad disse genstande fordi de syntes det så godt ud? Undskyld hvad? Godt ud? Det var jo absurt, folk blev vel ikke tiltrukket af en taske, nok nærmere mærket hvis det udstrålede rigdom.

Han sukkede lidt. De store hvide vinger var foldet sammen og "gemt væk" eftersom han ikke havde brug for dem på nuværende tidspunk. Han var ellers normalt ikke fan af at gå, det tog alt for lang tid, men denne kolde aften var det lige så meget for bare at prøve at få en forståelse for hvad der rørte sig herinede på jorden. Hanville jo trods alt ikke lyde som en komplet idiot nu hvor han var sendt herned på sine nye missioner, hvilket var nyt for ham, han havde altid holdt til i himmelen, men nu mente hans overbefalende at han var klar til at påtage sig missioner hernede, hvilket var nyt og spændende.

I det samme hørte han noget der fik hans tanker til at afvige fra det de ellers hidtil havde kredset om, et råb om hjælp. Han rettede ryggen og nåede lige at fange et glimt af en kvinde der blev trukket ind i en gyde ikke så langt derfra. Han satte i løb og kastede sig ind i gyden uden helt at tænke over hvad han var oppe imod. "Hey!" Sagde han med hvad han selv mente var en myndig og yderst bestemt tone. "Lad hende gå!" Hans blå øjne lynede og han tog et skridt frem mod dem. Der hvor han kom fra havde man respekt for hinanden, dette her var forkasteligt!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What the fuck just happen?

Indlæg by Gæst on Søn 22 feb 2015 - 11:39

Manden der indtil nu kun havde sine tanker omkring Katherine, havde ikke lagt mærke til englen der var dukket op. Så det var først da englen snakkede, han rent faktisk lagde mærke til at de ikke længere var alene. Han knurrede og hamrede hende ind i muren, hvorpå hun med et støn af smerte gled ned på den kolde jord "hvad med at du bare går din vej!" brummede han og slog ud med hænderne. Denne mand vidste tydeligvis ikke, at det væsen der stod foran ham ikke var menneskeligt. Han troede blot, som det dumme menneske han var, at han stod overfor endnu en idiot der forsøgte at spille helt. Det var sket før, at folk kom forbi og forsøgte at spille helte, dog var de som regel altid gået videre når de så at der var våben indblandet. Katherine var efterhånden ved at komme til bevidstheden igen, vendte et par bange brune øjne op imod englen. Havde dette været normale omstændigheder, så havde hun nok koncentreret sig om hvor smuk han faktisk var. Dog var hendes tanker et helt andet sted nu og lige nu gjaldt det blot om at overleve også ikke blive voldtaget.
Hun forsøgte at rejse sig op, for da manden havde alt sin opmærksomhed rettet imod den mandelige engel, så han ikke så meget imod hende. Hendes ben rystede svagt, mest af alt også fordi det hele snurrede rundt for hende. At blive banket imod en mur havde nu aldrig været hendes yndlingsting. Som manden udtalte at han skulle lade hende gå, grinede mennesket blot og lukkede sin hånd om hendes hals. Han pressede sin tommelfinger direkte imod hendes luftrør. Hun gispede og greb fat omkring hans håndled i håb om at kunne tvinge hans hånd væk fra sig og derved genvinde evnen til at få luft.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What the fuck just happen?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum