Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Oh it's you again - Mallorie

Go down

Oh it's you again - Mallorie

Indlæg by Blayne on Tirs 17 feb 2015 - 18:28

T: 16.47
S: Gågaden i Terre
O: En del mennesker
V: Køligt, men solen skinner.


Blayne gik gennem gågaden med blikket rettet mod mobiltelefonen i hans hånd. Han var havde lige sendte en sms til en af hans mange flammer, Salina hed hun vidst, og havde aftalt at de skulle mødes lidt senere i hans lejlighed. Hun var en af de få han havde set mere end en enkelt gang. Han plejede ellers at kasserer pigerne når først han havde fået dem hjem i dynerne. Årsagen til dette bundede nok i at det hurtigt blev for kedeligt for ham. Han gad simpelthen ikke romantik, følelser og lange gåture på stranden under måneskinnet, alt det pjat var slet ikke ham. Desværre havde piger det oftest med at ligge langt mere i det end hvad det var. Bare sex.

Han havde aldrig været forelsket og planlagde bestemt at holde den stil godt kørende. Der var intet bedre en uforpligtende sex når som helst og hvor som helst det lige passede ham. Bagefter kunne han så sidde og grine over alle de tosser der rendte rundt og hoppede på tungen for deres kærester, og hvordan deres verden brød sammen skulle modparten have haft sex med en anden. Det var så latterligt. Blayne kørte udelukkende på drifterne og han elskede det!

Som han drejede ned af en af sidegaderne kiggede han på uret i mobilen, han burde lige kunne nå ind og købe nogen øl inden butikken lukkede, for man kunne da bestemt ikke have en hyggelig aften uden der var alkohol på bordet. I hvert fald ikke ifølge ham.
avatar
Blayne
Novice (Rank 3)

Bosted : Lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 29


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh it's you again - Mallorie

Indlæg by Mallorie on Ons 18 feb 2015 - 13:28

Mallorie havde ikke rigtig været udenfor huset de sidste par dage og ud over hendes møde med sin bror, så havde hun ikke mødt andre i byen. Det ville hun gerne lave om på. Hun havde fået trukket i noget passende tøj og havde begivet sig ned i Terre's halvmørke gader. Selvom solen stadig skinnede var der nogle mørke pletter her og der fra de voksende skygger omkring den unge kvinde. Efterhånden var det en måned siden hun sidst havde været sammen med en og hun måtte indrømme, at det pressede på nu. Hun havde dog ikke nogle i nærheden, som kunne agere legetøj for en tid. Siden Nathan havde hun ikke haft nogen form for interesse i at have et forhold med en igen. Forelskelse var nu meget dejligt, men ikke noget, hun havde nogen lyst til nu.

Hun drejede ned af gaden med blikket vendt mod jorden, som gjorde, at hun var tæt på at gå ind i en eller anden. Hun mødte hans brystkasse med et lille bump og bankede panden mod den, da han så ud til at være højere end hende. "Ey! Se dig lige..." Mere nåede hun ikke at sige, før hun mødte hans blik. Han var genkendelig. Hans ansigt fik hende til at lægge hovedet på skrå, imens hun prøvede på at huske hans navn. B... Blake.. Bryan... Det var noget med B. Efter et par sekunder lyste hun op i et smil. Det havde været nogle år siden sidst og hun havde ændret sig markant, til det bedre. Hun var blevet mere moden og langt mere sexet, hvis man spurgte hende i hvert fald. Ikke at hun ikke havde været det før, men alligevel var en god ændring aldrig noget dårligt.

"Blayne!" sagde hun derefter og håbede på, at han ville kunne genkende hende. De havde været sammen mere end en gang inden hun rejste, så vidt hun kunne huske i hvert fald. Det var nogle dejlige nætter og nogle, som hun bestemt ikke ville have noget imod at se igen. Hvis han kiggede ned af hende ville han kunne se et par støvler, en nederdel, en top og en langærmet trøje. Ikke noget specielt, men vejret var heller endnu ikke til noget mindre varmt.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh it's you again - Mallorie

Indlæg by Blayne on Søn 22 feb 2015 - 18:10

Blayne så overrasket ned som en person bumpede ind i ham og derefter havde den frækhed at give ham skylden?! Den gik sgu ikke. Med et hårdt kontant blik stirrede han ned på kvinden. Hun virkede bekendt, men igen det gjorde halvdelden af de kvinder han mødte jo nærmest. Hjernen blev hurtigt gennemsøgt for eventuelle steder hvorfra han kunne have mødt hende. "Slap af pinsesse." Kommenterede han i et køligt toneleje og lod hovedet falde let på skrå. Hun så nu ganske godt ud det kunne han da ikke komme udenom. Mobilen blev lagt i lommen, så måtte sms'en sgu vente der var mere interessante ting fokus lige nu, men det var vel bare typisk ham at lade sig distraherer af et kønt ansigt.

Som hun sagde hans navn lyste han op i et lidt mere charmerende smil. Så de kendte altså hinanden. Hvad pokker var det nu hun hed! Klokkerne begyndte så småt at bimle i baghovedet. "Jamen dog, er det ikke selveste Mallorie?" Navnet kom bare pludselig til ham som lyn fra en skyklar himmel. "Det er godt nok længe siden." Nu var Blayne ikke rigtigt typen der var så interesseret i at spørge ind til hvad folk havde lavet siden sidst og hvordan de havde det, men det virkede nu alligevel som det rigtige at gøre i denne situation, mest for at bryde isen. "Så, hvad har du bedrevet tiden med?" Han så spørgende på hende og fugtede læberne med tungespidsen. Det var lang tid siden de to havde set hinanden, hvordan de havde mødtes dengang var en smile sløret, han havde sikkert nok været fuld.
avatar
Blayne
Novice (Rank 3)

Bosted : Lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 29


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh it's you again - Mallorie

Indlæg by Mallorie on Søn 22 feb 2015 - 18:33

Hun bed ikke mærke i hans tonefald først, da hun selv lige havde gjort det samme. Dog kunne hun ikke lade være med at smile, da han lyste op i det charmerende smil. Yup. Det var i den grad Blayne. Ingen tvivl om det. "Selveste? Er jeg blevet royal siden jeg var her sidst?" jokede hun og kunne ikke lade være med at grine en smule, som hun kiggede op og ned af ham. Han var bestemt heller ikke blevet mindre køn siden sidst, ikke at hun kunne huske meget andet end hans navn og.. nogle klæbrige detaljer imellem hendes blackouts. Alt i alt havde det nu været en god aften sammen med ham. "Det er det" fortsatte hun med et mindre nik og gav sig derefter til at puffe til ham med sin arm. Hun prøvede på at huske på, hvornår og under hvilke omstændigheder de havde set hinanden, men hun kunne ærligt ikke huske andet end at de havde haft sex.

"Jeg har været jorden rundt de sidste 2 år" sagde hun med et stolt smil på læben og tog et skridt tættere på ham. Udelukkende for at se, om han stadig var interesseret i at have det en smule sjovt. Hun tvivlede stærkt på han havde fået en kæreste siden. Det kunne hun i hvert fald ikke tro om ham ved første øjekast. "Hvad med dig?" fortsatte hun i den samme glade tone og lagde hovedet en smule på skrå. Hun ventede både på hans svar og om han ville reagere på hendes små flirtende hints.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh it's you again - Mallorie

Indlæg by Blayne on Man 23 feb 2015 - 21:01

Blayne trak let på skuldrene og lavede himmelvendte øjne et kort øjeblik. "Hvor skulle jeg vide det fra, det er jo ikke mig der stak af." han blinkede kækt til hende. Om hun disideret var stukket af var nok en vurderingssag og han kendte hende nok ikke helt godt nok til at kunne komme med sådanne udtalelser om hende. De havde trods alt "bare" haft et par hede nætter. I tankerne gennemgik han nogen af de lidt mere saftige detaljer omkring netop det og det fik det drengede smil til at glide over hans læber for en stund. Det var tider. Dog havde han været rimelig godt beruset af alkohol så ikke alle scener stod lige tydeligt i erindringen, hvilket nok også var for det bedste.

Tankerne blev skubbet i baghovdet som hun fortalte om sin færden. "Så, hvad fik dig til at komme tilbage?" Inden hun kunne nå at svare tilføjede han kækt, "det var mig ikke sandt? Du savnede vores hede nætter." Han blinkede muntert og fandt tydeligvis sig selv ganske underholdende. Hans ego ville nok slet ikke kunne klare vis hun gav ham ret, det var trods alt stort nok i forvejen. "Tjo, jeg har bare været rundt omkring her i byen" kommenterede han med et sigende blik, så kunne hun jo tygge lidt på den. Han var ikke typen der holdt sig til en kvinde, et par stykker blev han ved med at se alt efter hvad han var i humør til, de fleste var da indforstået med dette, hvilket kun var en god ting, han orkede simpelthen ikke de der flæbene typer der gik ud fra at han altid ville være der for dem. Ynkeligt. Næ nej, følelser var for de svage, det gad han ikke røre med en ildtang om så han blev betalt for det.
avatar
Blayne
Novice (Rank 3)

Bosted : Lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 29


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh it's you again - Mallorie

Indlæg by Mallorie on Tirs 24 feb 2015 - 15:24

Mallorie lod et let grin slippe over sine læber ved hans kække kommentar. Stukket af ligefrem? Hun tænkte et par sekunder før hun sendte ham et ligeså kækt smil og sagde derefter: "Jeg ved det godt, jeg kunne simpelthen ikke holde synet af dig ud mere." Det var en lodret løgn, hvilket man også kunne se på hendes ansigt efter hun sagde det. Hun prøvede på at holde et grin inde, men det gik ikke ret godt for hende, heller ikke fordi hun absolut skulle det. For at gøre sin lille joke en smule mere fremtræden, tog hun et skridt tilbage og lavede et forvrænget ansigt i hans retning, før hun igen brød ud i et grin. Det med at holde sig seriøs var ikke noget hun var ret god til. Det var i grunden heller ikke noget hun gad. Det var der ikke noget sjov i.

Hvad havde fået hende til at komme tilbage? Svaret var indlysende, for hende i hvert fald. "Min bror" sagde hun med det samme og lyste op i et mere kærligt smil over tanken omkring sin elskede bror. Hans kommentar bagefter fik hende blot til at ryste på hovedet og vende øjnene en enkel gang før hun lod blikket falde tilbage på hans. "Jo, simpelthen. De nætter jeg kan huske 10% af" sagde hun og rakte tunge af ham. De havde vidst begge været plørefulde på det tidspunkt. Desuden skulle hans ego ikke oppuste mere end det allerede var. Hun nikkede en enkelt gang af hans sigende blik. "Det har jeg bestemt også" sagde hun og blinkede til ham, "blot i hele verden." - Det undrede hende bestemt, at hun ikke havde fået fanget sig et eller andet nasty, men hun havde været til lægen i New York før hun kom hjem og hun var fuldkommen clean, fra STD's i hvert fald...
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum