Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Personen bag Mallorie <3

Go down

Personen bag Mallorie <3

Indlæg by Mallorie on Lør 14 feb 2015 - 12:01

Mener ikke jeg nogensinde fik lavet sådan et forum og hvis jeg gjorde, så er det så gammelt, at det ikke længere kan bruges til noget som helst.

Anywho! Hej!

Jeg hedder Rikke og er 21 år gammel. Bor lige pt på Sjælland, stadig hos mine forældre og arbejder under kontanthjælp indtil jeg finder noget fast. Jeg har betroet migselv til et liv, hvor jeg ikke længere tænker tilbage på alle de ting som er sket for mig i fortiden. Det er noget jeg har gjort længe og siden jeg er kommet ud af den cirkel og accepteret, at der er nogle ting jeg bare ikke kan gøre, så har det gjort mig langt mere livsglad.
Siden i så mig sidst er jeg blevet student, har været i England og besluttet, at 3 mentale sammenbrud var nok da jeg prøvede på at tage et kørekort, så det blev der sat en stopper for.

Ved ikke hvad jeg mere skal sige. Jeg vil gerne kalde mig selv for et glad og positivt menneske, som er ærlig og gerne hjælper folk når de er nede.

Jeg har savnet jer alle sammen og glæder mig til at lege med jer igen! <3
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum