Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

i know you.. somewhere from? ( Eleanor )

Go down

i know you.. somewhere from? ( Eleanor )

Indlæg by Gæst on Tors 12 feb 2015 - 21:13

tidspunkt: 13:25.

omgivelser: en masse folk, alt fra fine folk, til de mindre fine, alle typer folk, da går ind og ud af butikker, rundt omkring, generalt hva da er på gå gaden.

vejr: dejligt sol skin, dog stadig lidt køligt med lidt blæst til.

følge: Heavy.

tøj: tykke militær støvler, tykke militær bukser af russisk udgave, en commando sweater med hætte til, en ærmeløs Tshirt inde under, et tørklæde om halsen, en lædervest med ordet Lone Wolf i toppen og et backpatch af en aggressiv ulv i russisk stil med ordet Russia neden under.
Heavy har det samme tøj på som Kuuma.

våben: ingen.

Teddy og Heavy havde haft en lang dag på arbejdet, da de kun var 6 i deres lille firma, og de prøvede så godt som muligt og tjene penge, det gik fint nok, og da var arbejde nok, så de havde arbejdet hele dagen, de stod som dørmænd forskelige steder, da end ringede efter dem, men deres faste plads var på De Strip-tease, hvor de færreste gad og skabe problemer når de enorme varulve var der, da Teddy målte 208 cm, med en vægt på 140 kilo, og ikke just fedt, så vel som Heavy da målte 225 cm, med en vægt på 180 kilo, og dog heller ikke fedt, da Teddy kunne se lidt lille ud ved siden af Heavy, som havde fået sit kaldenavn der fra af, selv om han hed Yuri, kaldte alle ham Heavy, grundet han's enorme krop, så vel som talent som bryder, der var Teddy mere til krav maga, og netop dette emne gik det og diskuterede, hvad da var bedst, med hænderne i lommerne, nød solskinnet, så vel som duften af by, det mindedet dem lidt om moscow, selv om det her var en del finere end slummen, som de skævede kort til hinanden, for at gå over til en outdoor shop, og få en kop sort kaffe, for at betale og gå videre med deres kaffe, fortsætte deres snak om kamp sport, som de professionelle soldater de var, de drak af deres kaffe og fortsatte deres gang.
de gik i deres egen verden, indtil at de bemærkede en tøs, som de syntes at kende, de kunne ikke rigtig placere hende, og gik tæt forbi hende, indtil det gik op for dem, det var en af bartenderne på et af deres arbejde's pladser, og de vendte om som de tumper de var, og gik efter hende, ikke fordi de ville hende noget, dog bare snakke, altid rart og møde en kollega, så de gik op på hver side af hende, og Teddy sagde roligt ''har vi ikke set dig før? du er Eleanor ikke? arbejdet i baren på De Strip-tease, mener jeg hjalp dig med en uromager for nogle uger siden'' han hentydet til en episode, hvor en gut var blevet lige lovlig nærgående for tøserne i baren, var blevet voldelig over for dem, og Teddy havde taklet ham, og smidt ham ud, før han kunne gøre skade på tøserne i baren, han smilede venligt, og Heavy præsenterede sig som Yuri, kaldet Heavy, og Teddy præsenterede sig som Kuuma, som hun burde kende fra personale listerne, så vel som de enorme mænd ikke just kunne overses, selv ikke sådan et sted, når de kom trampene iført deres stramme security tshirts, hvor de fleste viste dem respekt, simpelt fordi de var hurtigt til og lange øretæver ud ved problemer, de elskede klubben, og var parate til og forsvarer den, de gik dog roligt ved siden af hende, og lod hende svare, gik dog ikke uhøfligt tæt, bare sån som en kollega eller ven ville gøre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum