Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Are you lost, Ms...?

Go down

Are you lost, Ms...?

Indlæg by Wyatt Moore on Tors 5 feb 2015 - 22:21

Tid: 13.40
Omgivelser: arbejdende mennesker
Sted: Moore Finansing A/S
Vejr: Solskin, 16 grader, April måned.


Det var en ganske almindelig dag for den 28 årige finansmand. Han havde været på kontoret i alt for mange timer, og havde endeligt på 8. time besluttet sig for at få en bid mad. Hans arbejde var hans liv, eller ihvertfald en kæmpe stor del af hans liv. Det var hvad han var god til, hvad han var kendt for og hvad folk kunne lide ham for. Han var stolt af alt det han havde gjort med firmaet, han havde opstartet det i det små for snart 10 år siden og det var kun gået opad siden at han nu havde fået den store bygning med over 500 ansatte. Han var ikke en mand der sådan bakkede ned når der var noget han ville have, og sådan var det på alle punkter af livet. Wyatt Moore havde aldrig haft en fast kæreste, men han så mange piger rundt omkring, måske man endda kunne kalde ham lidt en player type, men med en helt udsøgt smag, og meget få kunne leve op til hans krav.

Han havde bevæget sig ud fra kontoret, det sorte jakkesæt sad stortset fejlfrit, som han bevægede sig ned af trappen og ned til kantinen. Det var sjældent at han spiste den samme mad som sine ansatte, ikke fordi at han var for fin til det, men fordi at han ofte ikke tænkte på at spise, og det gjorde han dog lige nu. Han havde brug for mad for at kunne tænke, især fordi at han om bare en uge ville have et vigtigt møde med nogen kommende forretnings partnere fra Kina og Wyatt var både spændt og nervøs. Med en sandwich i den ene hånd og en flaske vand i den anden hånd, bevægede han sig nu i mod lobbyen hvor de mange ansatte sad og tog i mod ansøgninger.

Han var ikke en mand der kunne bevæge sig frit, uden at især kvinder bemærkede ham. Tre år i træk var han blevet kåret som årets lækreste mand i en af de lokale aviser, og alligevel så steg det ham ikke til hovedet. Wyatt var ganske afslappet omkring mange ting, nok især fordi at han var typen der altid var elegant omkring kvinder, og som pegede på meget få. Han jagtede aldrig nogen, han sagde bare ja til nogen få af dem der jagtede ham, en mand havde vel behov. Han gik roligt igennem lobbyen, og med retning i mod elevatoren for at komme op til sig selv, klar på nu at bruge et par timer mere på kontoeret.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Gæst on Fre 6 feb 2015 - 3:46

Biiip... Biiip... Biiiip.. Biiiip. ' Klunk..! '. Endnu en morgen gryede og fuglene udenfor pippede og squikkede på livet løs. Udenfor var solen så småt ved at stå op, mens den malede himlen orange/pink nuance. Vinden var blid i April månede, langt bedre, end Januar´s barske snedage. Forsigtigt gled den porcelæns blege arm, blidt tilbage ind under den sort betrukket dyne. Skønt der ikke var så varmt under dynen igen, så var det langt bedre, end at ha den udenfor dynen' s trygge ramme. Forsigtigt tittede Kajika frem med sit pjuskede platin hvide hår, strittende fra side til side. " Uaaagghhh! ". Hun gabte en lille smule, før hun trak den bløde dyne hen over sit hoved igen. Biiip... Biiip... Biiiiihh-' Klunk! '. Vækkeuret blev ramt endnu engang med flad hånd, på dens buzzer, før Kajika langsomt satte sig op, strakte sine slanke arme op over hovedet af sig selv, før hun strakte sin krop op af mod det hvide loft. " Uaaahhh... mmhh... ". Hun brummede en lille smule, i det hun blinkede nogle gange og gned sig for øjnene, så hun fik sit syn tilbage til normal tilstand. Hun så kort rundt, før hun lagde sig ned i sengen igen. * I dont wanna... go today *. Hun sukkede dybt, før hun trak dynen hen over sit ansigt igen og endte med at falde i søvn, blot 2 timer ekstra, det kunne ikke skade.

Det bankede en lille smule på døren, i det Kajika åbnede sine øjne langsomt og råbte " Kom ind.. ". Døren blev åbnet af en tjenestepige, der kiggede en smule på Kajika, i det hun sagde" Kunne de tænke dem, at spise med nede ved bordet? ". Hun så kort på tjenestepigen, i det hun sagde" Hvad mener du? ". Hun så kort på klokken 12:21, i det hun mærkede at hun blev grebet af en indre panik. " O..m..g!?. Jeg har sovet over mig!? ". Hun sprang ud af sengen, samlede sine ankle strømper i sort op, samt skinny black leather pants. Hun tog sin crop trøje i sort, samt noget lace sort undertøj/lingeri, før hun løb forbi tjenestepigen. " Igh!, min ring ". Pigen tog den fra nat bords skuffen og kastede den til Kajika, der greb den. " Tak Kat! ". Hun smilede og farede så ned af gangen, iført intet andet end et par trusser i mørkeblå. Hun lukkede døren til badeværelset op og lukkede og låste efter sig. Hun tog et hurtigt brusebad, hvor hun fik sig smurt ind i noget, der skærpede AL duft, der end måtte være af andet. Da hun duftede ren og svagt af vanilje, der begyndte hun at file sine negle, så de var en smule buede i det og pæne. Hun satte sit hår, så det var i en pjusket sidefletning til venstre side af hende. Hun tog hvid neglak på de fint filede negle, der lignede glas, så smukke var de og rene. Hun tog mascara på sine lange sorte øjenvipper, der blot kom til at træde mere frem, samt hun tog læbepromad på, der smagte af intet og ligeså duftede af intet, så hendes læber havde en svag glans, samt ligeså holde deres smukke udseende og ikke indtørrede. Hun tørrede sin krop ordentligt og iførte sig så sit tøj.


Beklædningen - Outfit
Skoene - Sko
Tasken - Sort


Idag var en stor dag, den dag hvor hun havde besluttet sig, for at tage hen til Moore Finansing. Hun havde været der før faktisk, et kort besøg, hvor hun havde været inde og snakke med en, der havde bedt hende komme tilbage, nogle måneder efter. April var endelig kommet og dette var hendes chance!.. vis da ikke fordi hun faktisk var sent på den. Hun var nu iført de sorte ankle sokker, sorte støvler, samt sort crop trøje, der gik til over hendes navle, samt hendes dags ring, der gjorde hende en smule mere varm, end normale vampyr var, samt gav hendes hud mere glød i det, som var hun faktisk levende, hvilket hun ikke var. Hendes hud var fejlfri som altid, samt det lange platin hvide hår, var flettet til siden, pjusket samt fugtigt, men sad dog alligevel ret kawaii(cute.

Hun tog sin iphone med, samt en sort skuldertaske, hvor hun kunne ha sine papir samt blokke i. Hun tog høretelefoner i, der var hvide. Hun spillede musik mens hun gik ned af trapperne for at iføre sig sine sko. Hun havde arbejdet som personlig live in maid, ved en der hed Kuuma, han arbejdede vist for Libra, så vidt hun havde fået sig snust til, dog var hun ikke sikker. Hun havde arbejdet ved ham i lang tid, samt sparet rigtig godt op, dog ikke nær nok til den ide hun havde. En nat klub ved navn Helix, i industri området. Hun vinkede farvel til en af tjenerne, i det hun smuttede ud af døren, forbi vagterne og skyndte sig afsted. Hun små løb ind til byen, så hurtigt som hun nu kunne. Da hun endelig var nået der ind, så hun sig kort om, inden hun gik hen af mod bygningen, som var ejet af en mand, vist ved navn Wyatt Moore. Hun kendte ham ikke, men havde hørt mange snakke om ham. Hun var van til skønhed, så det lå hende ikke til noget nyt. Alle fra Terra, var så overnaturligt skønne, så det var vel.. normalt? i en hvis forstand.

Da hun nåede hen til Moore Finansing, stoppede hun kort op, før hun så ned i sin taske. " Okay Kaji... så det nu, du kan godt.. du går bare der ind og.. og tager dem med storm ". Hun var allerede 10 minutter forsent til sin samtale, med den mand hun havde fået en aftale med, hvilket var ret så ærgeligt for hende, but still. Hun passede ikke helt ind, da hun trådte ind. Folk bar endten nederdele eller fine jakkesæt, alle syntes at se ret så moderne og kontor bevidste ud, hvor hun var mere rebel causal?.. hun stoppede kort op i døren, før hun så rundt og smilede en lille smule nervøst rundt, inden hun gik op af mod skranken. Musikken kørte i hendes øre - High you are - Branchez Remix. Hun tog den ene ørebuff ud, i det hun sagde " Hej.. Kajika Dé Volkan.. jeg har et møde, eller havde et møde, før 10 minutter siden ". Kvinden rejste sig op, i det hun kiggede op og ned af Kajika, før hun så på hende og sagde" Du må være gået forkert ". Kajika så kort rundt, i det hun sagde" Oh.. virkelig? ". Hun så et af udfylds blanketterne lægge nær sig, før hun sagde " Hvilken sal var det nu? ". kvinden så kort på kajika og sagde " Vis det var, så det salen lige inden, den øverste ". Kajika smilede kort, i det hun tog blanketten og råbte " Tak! for hjælpen ", før hun løb mod elevatoren. Kvinden rejste sig op og råbte efter Kajika, i det en security kom løbende, dog Kajika holde knappen inde til dørene, samt knappen på den etage hun skulle, så da dørene lukkede, ville den ikke stoppe for nogle af de andre etager, KUN hendes.. og så derefter kunne man bruge den som man ville.

Hun pustede kort ud, i det hun sagde" Pyh!.. det var tæt på ". Hun vendte sig derefter rundt, i det hun tabte sine papir, samt blanketten. " Fuck!.. ". Hun gik hurtigt ned på knæ og skulle til at samle dem op. Vis man kiggede ned på dem, ville man kunne se tegninger af en nat klub, smuk indretning, nøje tilrette lagt, med mål og tusinder af tal, stående på et papir, som omkostninger, samt indtjening, samt arbejds kraft og hvad de skulle ha. Hun var stoppet i det hun ville ha samlet dem op, fordi foran hende, så hun nogle fødder. Hun så nervøst op, i det hun smilede uskyldigt. " H-Hej.. ". Hun begyndte at samle sine papir op og putte dem tilbage i tasken, i det hun sagde " Såh.. skal du også til samtale her? ". Hun smilede undskyldende og rejste sig op, i det hun sagde " Ingen skal stå i vejen for min drøm.. især ikke tøj snobbede kvinder ". Hun så kort ned af sig selv, i det hun bed sig i den fugtige fyldige underlæbe af sin, der gav sig en lille smule til siden, i det de perle hvide tænder, pressede sig ned om den, i det hun bed sig blidt i underlæben. " Måske.. skulle jeg ha iført mig noget andet ". Hun så kort mod Wyatt, i det hun drejede kort rundt om sig selv, som bad hun nærmest om hans mening, om det var Go or NO GO..

Hun lignede ikke en billig tøs, men nærmere en festlig rebel, der førhen havde været model eller kunne være det. Hun så kort på fyren, i det hun tabte blanketten. " Wauw.. ". Hun samlede den hurtigt op og rødmede en smule over sine kinder, i det hun rømmede sig og prøvede at redde, sin pludselig fascination af ham. " D-Dit jakkesæt.. wauw ". Hun så kort væk fra ham, i det hun stillede sig en smule foran ham, ikke ved siden af ham. Hun holde om taske remmen, i det hun strammede grebet om den, med de slanke finger. Hun hadet at vente... fletningen lå stadig over højre skuldre af hende, samt hendes nakke var blottet og ligeså var noget af hofter og lænden af hende, op af ryggen.. til lidt over midten af hendes ryg. Slank hvepse talje.. timeglas ville nogle kalde det. Hendes bagdel var fast og rund, tydeligvis trænet. Huden var porcelæns hvid, med en svag glød, samt hun duftede svagt af vanilje.

Da elevatoren syntes ikke at gå op, da de nåede til hendes etage, så hun undrende på den, i det hun sagde" Åh nej.. ". Hun vidste hvorfor. Den metode hun havde brugt, den brugte politi eller ambulance folk kun, vis de skulle nå hurtigt op til en etage med elevator.. så den ikke stoppede ved andre etager, dog nogle elevator, var såh outdatede i deres system, at det kunne få dem til at gå i stå lige INDEN etagen, så dørene ville være lukket SHUT. Musikken kunne høres en lille smule, komme fra hendes høretelefoner. Hun så kort mod fyren, i det hun sagde" Tsk.. typisk. Sådan en smuk bygning, samt fine folk i fine antræk, men et totalt outdatede elevator system, Hvilken idiot har købt sådan et system, uden at opdater det? ". Hun sukkede og kiggede kort på panelet, før hun så mod ham. " 2 sekunder.. måske kan jeg fikse det ". Hun satte sin hånd mod panelet, før skruerne begyndte at skrue sig selv ud, en efter en. Da panelet gik af, så hun kort på det, i det hun stillede sin taske fra sig. Spejl elevator, med spejle hele vejen rundt, så hun kunne se ham, hvorend hun kiggede, samt hvor end han kiggede, ville han kunne se hende.

Hun kiggede på ledningerne, samt prøvede at finde fejlen. " Wauw, det første gang det sket for mig dette her.. ". Hun så kort op mod fyren, i det hun sagde " Sorry.. du skulle sikkert til et virkelig vigtigt møde.. ". Hun rakte sin hånd ind, før hun trak en ledning ud og kiggede kort på den, inden hun puttede den ind igen." Nope.. jeg kan ikke få den til at køre.. det kan ende galt såh.. ". Hun så kort mod ham og sagde " Så de nød til at deaktivere hele systemet og starte det op igen, for at få det til at virke.. ". Hun skruede panelet på plads igen og så kort mod fyren, i det hun regnede med, at de allerede vidste dette og var igang med problemet. " Might as well.. enjoy it ". Hun satte sig kort ned, i det hun begynde at kigge sine papir igennem.


Sidst rettet af Kajika Dé Volkan Tors 12 feb 2015 - 10:39, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Wyatt Moore on Fre 6 feb 2015 - 12:14

Wyatt var den type mand, der ikke altid sagde så meget, og dog så følte han utroligt meget. Han tænkte utroligt meget over tingene, og nogengange alt for meget, hvilket han oftest gerne ville lave om på, men det var svært  for ham. Han var godt opdraget, og efter at han var vendt hjem efter de mange år under jorden, havde han også forsøgt at smide fortidens kvaler bag sig. De ting som Wyatt havde oplevet de år han havde tjent djævlen, var ikke ting som man ønskede at nogen skulle opleve. Men sådan havde verden nu engang behandlet ham, og han var endt med blot at accepterer det og gøre med sit liv, hvad han kunne gøre. Han var glad for sit job, for sin stilling, for det menneske han var blevet og selvom han ikke kendte til kærlighed og ikke brød sig om tanken, så havde han det alligevel godt med sig selv og mente ikke at han manglede noget. Mange mænd ville sikkert slå ihjel for at leve hans liv.

Wyatt gik et øjeblik i sine egne tanker, men måtte stoppe brat op da han var ved at gå ind i en blond kvinde der sad på gulvet foran ham: "Wow..." sagde han i et grin, i en undvigende kommentar, som var han millimeter fra at gå ind i hende: "Det er sjældent man ser kvinder kravle rundt på gulvet nu til dages... Brug for hjælp?" spurte han i et skævt og charmerende smil, som hans blå øjne faldt ned og kiggede kort ind i hendes. Wyatt var altid charmerende og elegant, og det var derfor kvinder ofte var så tiltrukket af ham, dog var han aldrig sammen med nogen af dem, de kvinder han skulle være sammen med, skulle have evnen til at være ganske diskrete.

Han smilede kort af hendes kommentar: "Har du brug for hjælp til at finde noget, måske?" spurgte han blot, og ignorerede hendes facination, mest fordi at det som sådna ikke rørte ham, men han måtte dog alligevel sige at hun var en helt utrolig smuk kvinde. Som de kom ind i elevatoren der pludseligt stoppede, lagde han hovedet på skrå: "Jeg ejer bygningen... Så jeg skal da nok tage din kritik til efterretning" sagde han og forsøgte at holde et seriøst blik, selvom hans øjne dansede med humor lige nu, hun var en ganske flot kvinde, også måtte man jo gerne kigge lidt.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Gæst on Fre 6 feb 2015 - 13:55

Da han bukkede sig ned for at hjælpe hende, havde hun kigget direkte på ham, hvor deres øjne så havde mødtes. Hun rødmede svagt over kinderne, i det hun rystede på hovedet og sagde" Nej, alt er under kontrol.. men tak ". Hun smilede kort, før hun fortsatte med at rydde op efter sig. De var lukket inde i en elevator, så der var jo egentlig ingen steder man kunne stikke af hen til. Da hun fandt sig selv sættende på gulvet, mens hun prøvede at sorterede de forskellige papir, så hun kort op af mod Wyatt og sagde " Nej egentlig ikke.. jeg har næsten fundet alt, men tak.. ". Det eneste der gik igennem hendes hoved var tanker som * Sikke hjælpsom han er?, dog jeg klare mig skam fint.. gør jeg ikke? *. Hun så sig selv i elevatorens spejlbillede og rømmede kort hals, i det hun rejste sig op og tog sine ting i sin taske. Hendes blik vandrede kort, i det hun kiggede hen mod fyren. Da han pludselig sagde, at han ejede bygningen.

" Wauw.. heh, der dummede jeg mig virkelig ". Hun smilede uskyldigt, dog trak hun kort på skulderne. Det var ikke ham hun skulle til samtale ved, tydeligvis. Det var ældre herre, som hun skulle ind at snakke med, heldigt for hende. Hun så kort på ham og sagde" Tjoh.. øhm ". Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige, dog da hun så ham i øjnene, kunne hun fornemme en hvis.. ting, som morede dette her ham faktisk. " Det ellers en flot bygning du ejer.. Mr Moore ". Hun hævede det ene øjenbryn en smule, i det hun tog den ene ørebuff i, dog ikke den anden, så hun stadig kunne snakke med ham, vis han var interesseret i det. Hun så kort væk fra ham, i det hun sagde " Dog dit personale sucks.. a little ". Hun så kort mod ham og sagde " Altsåh.. deres attitude, ikke.. selve personalet ". Hun var jo nær blevet forhindret i at tag med elevatoren. Hun lod stilheden langsomt tage over, indtil lyset gik ud.. om ca 1 minut, ville elevatorens lys tænde og den ville begynde at køre igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Wyatt Moore on Fre 6 feb 2015 - 14:05

Wyatt kiggede bare roligt på hende som de stod: "Må jeg spørge hvilken afdelingen du søger?" spurgte han i en elegant stemme og betragtede hende så roligt, ingen tvivl om at hun var en ganske køn kvinde, og det sagde man bestemt aldrig nej til at være i rum med, Wyatt gjorde ihvertfald ikke, han var kun glad for at hun ville snakke, også selvom hun virkede en del anderledes end mange af de andre piger i dette område. Wyatt ansatte ikk folk længere, det havde han folk til. Han stod primært bare for kontoerne og de store beslutninger, når de skulle tages og dem var der desværre rigitgt mange af, så han følte efterhånden at han arbejdede i døgndrift, dog gjorde det ikke helt så meget, når man elskede sit arbejde så højt, som Wyatt nu engang gjorde.

"Lort ligefrem? Det skal jeg da huske at noterer..." sagde han og rettede blot let på hendes ord, det var sjældent han mødte nogen med så skarp en tunge i denne bygning. Som lyset gik ud, stod han blot i mørket og smilede en smule lumsk: "Jeg må indrømme jeg sjældent er i mørke rum med kvinder jeg lige har mødt" sagde han blot, uden spor af humor i stemmen, og stod bare, inden at elevatoren nu snart ville begynde at køre igen, og han sukkede så kort. Han ville egentligt gerne blive der en smule længere, bare fordi at hun var spændende.

"Wyatt Moore" præsenterede han sig, nu hvor hun jo allerede havde sagt hans efternavn: "Og du hedder?" spurgte han elegant og rakte hånden venligt frem i mod hende, imens han stadig studerede hendes ansigt, så fantastisk smuk.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Gæst on Fre 6 feb 2015 - 14:25

Hun så kort hen mod ham, da han spurgte hvilken afdeling hun søgte. " Jeg skal søge om et lån, til at kunne skabe min ide, dog.. fik jeg ikke helt fat i hvilken afdeling, blot at det var inden øverste sal?, så vidt jeg husker.. ". Hun stod og prøvede at huske hvilken afdeling det var, men hendes tanker var for rodet lige nu, til at hun kunne skabe en ordentlig form for orden i sit kaos. Hun havde haft så travlt med at komme der hen, at hun slet ikke havde tænkt over, hvad hun egentlig skulle gør, når hun endelig nåede frem?. Hun kunne ikke lade vær med at grine en lille smule, da han ligefrem udtalte hendes ord. " Sorry.. det nok det sidste du vil høre fra en, angående din elskede bygning ". Hun smilede forsigtigt til ham, før lyset nåede at gå ud. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle gør af sig selv i mørket, eftersom hun ikke kunne gør andet end at stå og stirre.. i total mørke. Spejlene og ringen, gjorde at hendes vampyr syn, ikke var så kraftigt, dog havde hun aldrig haft evnen til at kunne se i komplet mørke.

Hun pustede kort en forvildet hårlok væk fra sit ansigt, i det hun stod og prøvede at slappe af, indtil hun hørte Wyatt´s stemme. Den lød yderst tiltrækkende og veltalende, med sådan en smuk klang i sig. Hun bed sig en smule i underlæben, da han sagde sine ord. Forsigtigt adskilte hun de fyldige læber, før den franske accent endnu engang kunne høres, over den blide stemme. " Jeg kan slet ikke huske, om jeg nogensinde har.. været.. i et mørkt rum, med en mand før.. ". Hun rødmede en smule over sine kinder. Hun vidste at hun havde en datter, men.. tankerne om der havde været andre end denne Dean.. som hun engang imellem havde nogle hede drømme af, skønt.. hun så aldrig hans ansigt, kun dele af hans krop eller huskede en berøring.. samt hans stemme, den engelske accent.. det måtte være ham, det var ligesom om at en del inde i hende, nærmest skreg efter ham nogle gange.

Da lyset tændte, så hun kort mod Wyatt, i det han præsenterede sig. Hun smilede kort og rakte sin hånd frem, i det hun sagde " Audrey LaCross". Hun anede ikke om denne mand, virkelig var hvem han begav sig ud for at være, så at give sit rigtige navn til ham, det turde hun ikke rigtigt, samt så let ville han da heller ikke få hendes navn.. det var ikke blot et hun kastede til sig, fra øst til vest. Hun så ret så overbevisende ud, da hun sagde sit ' falske ' navn, før hun hørte elevatoren gå op.


Sidst rettet af Kajika Dé Volkan Lør 7 feb 2015 - 23:47, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 7 feb 2015 - 21:39

Wyatt betragtede hende med en rolig og næsten arrogant fremtoning, sådan var han bare og han havde det ganske godt med at være i selskab med så smuk en kvinde: "Et lån? Spændende... Du vil måske opstarte en business?" spurgte han interesseret, og smilede diskret som elevatoren begyndte at køre igen, Wyatt var altid interesseret i en smuk kvinde, og hun var bestemt ingen undtagelse: "Ja øverste sal... Jeg skal samme vej" sagde han, selvom det ikke helt passede, faktisk skulle han af på 7. etage for at komme tilbage til sin assistent og sætte hende igang med flere ting, men for nu havde han det ganske fint med at følge hende, hun gjorde ham nysgerrig og det var ikke så ofte kvinder vækkede hans nysgerrighed så hurtigt, så han var nødt til at se hvad det mon ville betyde.

Et lille smørret grin kom frem på hans læber, som hun sagde at hun sjældent havde været i et mørkt rum med en mand, det kunne han nu nok hjælpe hende med at opleve en smule oftere, men for nu smilede han blot let for sig selv: "Med dit udseende, ville jeg nu tro du blev jagtet af mænd" sagde han i en ganske afslappet kommentar, som om at han snakkede om kaffe eller noget helt andet, og det passede ham godt, han var ikke genert fa sig, overhovedet.

"Audrey... Pænt navn" sagde han og smagte lidt på det, som han kiggede på hende. Han gik ud af elevatoren som døren gik op, og kiggede så igen i mod hende: "Denne vej Ms. Lacross" sagde han roligt, han var ikke altid så god til at huske ansigter, navne huskede han dog ganske godt - dog var han mere end sikker på at han ikke ville komme til at glemme hendes navn sådan lige med det samme.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Gæst on Søn 8 feb 2015 - 0:09

Før de trådte ud..
Hun så kort på ham, i det hans fremtoning, var nærmest arrogant, som udstrålede han overlegenhed. Hun prøvede lidt at ryste det af sig, at se ham som den han var, uden at bedømme ham, ud fra hvad hun normalt ville ha bedømt folk som ham, som. Arrogante snobbede individer, men nej, han virkede faktisk utrolig imødekommende og venlig, måske var det netop hende, der havde gemt sig i en verden, en verden bestående af bedømmelser, der end ikke burde være taget, før hun havde kendt folk ordentligt. Da han spurgte ind til om hun ville starte en business, så hun kort mod ham og gav et lille smil fra sig, før hun tog en af mapperne frem, i sort bind. Hun åbnede den og pegede på en tegning. " En nat klub. Jeg har allerede fået snakket med en, der ejer en gammel stof fabrik, dog.. jeg skal ha tjekket området, samt bygningen, for farlige kemikalier, samt andet.. og så kommer der selvfølgelig ombygningen, dog jeg regner med at holde stilen, uden på, vis du.. forstår hvad jeg mener ". Hun grinte kort og pakkede så mappen væk igen, i det hun så mod hvor hun havde trykket. " Oh virkelig?.. ". Han skulle samme vej som hende.. * hvilket sammentræf *.

Hun så kort mod Wyatt og gav et lille smil fra sig, over de fyldige læber, før de isblå dådyr øjne, gav ham et kort elevator blik, ingen hun svarede " Same goes for you ". Hun hentydet til kvinder, men ligeså også til mænd faktisk. Denne verden var ikke mere så sort og hvid som den havde været engang, nej nu var der faktisk utrolig mange ting, der kom frem i lyset. Flere og flere sprang ud som det ene og det andet, flere ting blev skrevet ned i bøger, historier blev diskuteret på ny. Hun kunne tydeligt mærke nervøsiteten inde i sig, dog prøvede hun at feje den væk, så godt hun nu kunne, især fordi hun kunne høre at Wyatt overhovedet IKKE var genert af sig. Da hun gik ud af elevatoren, troede hun, at deres vej ville skilles, dog blev hun ret så paf, i det han pludselig efter hendes farvel.. at han sagde denne vej. Først reagerede hun ikke, fordi hun var ret så chokeret, samt hendes efternavn var jo virkelig ikke LaCross. Hun så lettere paf på ham, da det pludselig gik op for hende, at han faktisk talte til hende.

Nu..
Hun satte småt i et løb, før hun kom op ved siden af ham. Hun så på ham med de blanke piercende isblå øjne, i det hun tøvende spurgte " Såh?.. vil du følge mig der hen.. ". Hun forstod ikke helt hvorfor han ville vise hende vej, eller om han faktisk vidste, at hun løg for ham.. måske havde han tænkt sig personligt at smide hende ud... eftersom hun havde stukket af fra vagterne, dengang hun skyndte sig ind i elevatoren. Hun så kort mod Wyatt og bed sig en lille smule i underlæben og sagde" jeg kan gætte, at du faktisk er the real deal ". Hun så tøvende på ham og tænkte * Nej, du behøves ikke indrømme overfor ham, at du løg.. det jo ikke ham du skal til samtale ved. Det var en ældre herre... *. Hun betragtede Wyatt en lille smule og slikkede sig diskret om læberne, med den jordbær røde tunge, for at fugte dem, i det hun spurgte " .. nu da du har dit firma her... bor du så også i Di Morga? ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Wyatt Moore on Man 9 feb 2015 - 15:10

Wyatt lod sine øjne danse henover hendes ansigt og betragtede hende bare ganske roligt: "Virkeligt? Spændende... Det er længe siden jeg har været på sådan en" sagde han i en afslappet stemme og betragtede hende så endnu engang, hun var virkelgi smuk og det var svært at holde blikket fra hende. Wyatt fik altid havd han pegede på og han håbede ikke dette ville være en undtagelse, selvom han godt vidste at hun nok ikke kunne give ham præcist hvad han ønskede, han turde sjældent tage chancer med folk og heller ikke denne gang, han tænkte derfor bare og kiggede i mod hende, uden at øre mere.

"Naturligvis... Du skulle jo nødigt fare vild" sagde han roligt og kiggede ned af gangen, gåturen var ikke lang, men han kunne jo lige så godt nyde den så lang som den nu ville være,f or hun var ikke en kvinde han bare sådan havde tænkt sig at være ligeglad med, hun så fantastisk ud og hun var udentvivl en af de kønneste kvinder han længe havde set: "Lige udenfor byen, jeg kan godt lide en smule privatliv når jeg ikke arbejder" sagde han i en ganske rolig stmeme, og vendte så igen blikket i modhende.

"Så... Det er lige hernede... Jeg er sikker på at Ms. Brown nok skal godkende hvadend du ønsker.. og er der problemer, så giv mig et kald" sagde han og tog elegant et visitkort op fra brystlommen i sit jakkesæt, han kunne bestemt godt tænke sig at tale mere med hende: "Hvad end problemer er" tilføjede han ganske roligt og kiggede direkte ind i hendes smukke store øjne.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Gæst on Man 9 feb 2015 - 19:56

Hun så kort mod Wyatt og sagde " Du burde komme forbi?, vis lånet går igennem ". Hun smilede forsigtigt til ham, på denne uskyldige måde, som hun nu var så god til, at udtrykke. Hun kunne mærke hans blik på sig, hvordan det dansede hen over hver en kurve af hendes krop, hver en forvildet hårlok.. hendes ansigt især. Hun rødmede svagt over sine kinder, i det hun stod der og kiggede ned mod den mappe, som hun før havde trukket frem, inde i elevatoren. Hun blev al for forlegen, når folk kiggede på hende, især vis det var et så smukt væsen, som Mr Moore. Hans blå øjne, var som et brusende hav, der slugte hende råt, med al dens kraft. De perle hvide tænder, gled forsigtigt frem og fangede hendes fyldige underlæbe, der gav sig en smule til den ene side, i det hun slap den hurtigt igen, ligeså hurtigt som hun svagt havde nuppet sin underlæbe. Hun så op mod Wyatt, i det han fortalte hvor han boede. " Ah.. privatliv, er skam fantastisk. Der ikke meget af det, nu til dags, med al den teknologi ". Hun grinte kort og smilede.

Hun så kort på Wyatt, før hun så væk fra ham og hen af mod gangen, i det hun vendte sin fokus mod ham igen og opdagede at han tog noget op fra brystlommen, af sit skønne jakkesæt. Hun så kort på det og så op mod ham, i det han rakte hende det. Hun lod de slanke finger, samle sig om dets hvide ende, før hun forsigtigt skulle til at tag det, i det han sagde.. hvad end problemet var. Hun rødmede svagt over sine kinder, i det han så direkte på hende. De piercende isblå dådyr øjne, så direkte ind i Wyatt´s. En dyb øjenkontakt.. der fik hendes hår i nakken til at rejse sig.. før hun forsigtigt tog kortet til sig og sagde" Tak.. Moore ". Hun vendte sig derefter om, før hun gik væk fra ham. Hun kunne dog ikke lade vær, efter nogle skridt.. at se sig kort over skulderen, mod Wyatt. * Wauw.. sikke en mand *. Hun så flovt væk igen, i det hun trådte indenfor på kontoret, før hun gav hånd til Ms. Brown. Hun satte sig ned og fandt tingene frem.

Denne klub, havde med formål at føre folk sammen. Hun ville hyre en head of security, der skulle stå for, at styre al sikkerhed, som udgange, vis der kom problemer, alt simpelthen. Stedet skulle være ret så stort, dog var det intet problem, eftersom der var et forladt industri område, lidt ude for Terre. Hun fandt sine papir frem, samt fortalte, at hun allerede havde snakket med ejeren om netop dette. En stof fabrik, der blot skulle tjekkes op, hvor der skulle sættes i stand, samt installeres nye kabler og lægges rør. Hun havde allerede en liste, med potentielle dørmænd, samt andet.. hun manglede dog bare pengene til alt dette. Hun havde selv nogle, dog var det ikke nok, til alt. Hun var der i noget der føltes som 10 timer, dog var der næsten også gået hele 7-8 timer, da hun endelig kom UD. Der havde været pauser, samt Ms. Brown, havde ringet rundt og ligeså havde Kajika. Ms. Brown rejste sig op, i det hun rakte sin hånd frem mod Kajika og sagde " Efter nøje overvejning, har jeg valgt, at sige ja, til at de kan få et lån Kajika De Volkan ". Kajika så chokeret på hende, i det hun tog hendes hånd og gav den et klem, før hun samlede alt sammen. Ms. Brown gik ud der fra, i det hun skulle skrive noget ned, samt Kajika var fri til at gå. Hun havde sat der fra 14 til 21:32.. de fleste var allerede gået hjem. " YES!, Fuck yeah!.. ". Hun råbte dette højt, i det hun lavede en lille sejrs dans, mens hun nynnede - What so not - High you are. Dog vis nogen kom ind, ville hun selvfølgelig stoppe med at danse sin sejrs dans og blot give et flovt smil fra sig, i det hun nærmest var fanget i, at fejre en ny fremtid samt dealen der var gået i hus.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Wyatt Moore on Ons 11 feb 2015 - 14:19

Wyatt var bare altid ganske nysgerrig af sig, især når han var i nærheden af smukke kvinder. Han handlede dog aldrig rigtigt på det, han handlede ikke på andet end når han vidste at de var til det samme som ham, og det var der jo trods alt meget få kvinder der var, så der var jo ikke meget andet at gøre end bare at tro på at verden ville ham det bedste. For tiden havde han kontakt til en ung pige der hed Kayla, hun var utroligt spændende og bestemt en kvinde efter hans smag. Mørkt hår, som de oftest var og et meget sødt smil. Dog havde de ikke noget imellem sig andet end venskab og sex, det var sådan Wyatt bedst kunne lide det. Han havde altid primært haft mørkhårede piger, et par rødhårede og enkelte blonde. Det var egentligt ret tilfældigt, for han havde som sådan ikke nogen præferencer på det punkt: "Nu må jeg indrømmede snuskede bare ikke er de steder jeg kommer mest, men ja... Jeg burde måske overveje det" sagde han i et skævt og charmerende smil, det lød næsten fristende, især fordi han gik ud fra at hun ville være der.

"Nej præcist..." sagde han i et roligt smil. Han nikkede roligt farvel til hende, og han gik så sin vej for at komme ned i mod det kontor han skulle på, han havde mange ting at tage sig til og han var en mand der altid havde travlt, men alligevel så tænkte han stadig på denne blonde kvinde, Audrey. Hunv ar helt utrolig flot og der var ingen tvivl om at hun var en kvinde med mod, og med hvad man ville kalde ben i næsen, hvilket jo i sig selv var fantastisk - han kunne godt lide kvinder med lidt vilje, så længe de ville give meget af den til ham.

Klokken lidt i ti var Wyatt færdig med dagen, og han var på vej ned i mod parkerings kælderen for at komme ud, han ahvde brug for at komme hjem, spise noget mad og måske ringe efter Kayla og se om hun ville komme forbi. Det var sjældent at han havde en call-girl, men hun plejede nu at være ret frisk, hvis bare han var frisk - og han bestemt jo. Han hørte pludseligt et udråb henne af gangen, og han gik roligt ind i rummet hvor at Kajika befandt sig og lænede sig op af dørkarmen, ikke sikker på om hun ville opdage ham, for nu betragtede han hende bare - hende og hans medarbejder naturligvis. Den ene dog mere end den anden.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Gæst on Tors 12 feb 2015 - 19:31

Kajika stod og lavede sin sejrs dans, i det Ms. Brown gav et " Øhm.. " fra sig, i det hun rømmede hals, som skulle Kajika være opmærksom på noget. Hun stoppede op og kiggede på Ms. Brown, i det hun så kort til siden og lagde mærke til, at Wyatt stod der. " Omg!.. Mr Moore.. h-hvor lang tid har du stået der? ". Hun gav et lille smil fra sig, i det hun så flovt væk fra ham, i det hun strøg en forvildet hårlok om bag sit højre øre, mens en svag rødmen kunne ses hen over de smukke kinder af hendes, der bar høje kindben. Hun rømmede kort sin hals, i det hun bukkede kort for Ms. Brown, der gik forbi hende " Ms. Brown ".

Ms. Brown, så kort mod Kajika og gjorde et kort buk også og sagde " Kajika " før hun gik ud der fra og forbi sin chef. Kajika smilede en smule nervøst, i det hun så kort på Moore og pakkede sine ting sammen, før hun sagde" Nårh, jeg må vist også hellere se at komme hjem ". Hun havde fået sin nye lejlighed sat til salg, mens hun havde boet ved Kuuma. Han havde sagt hele sit firma op, for at starte et nyt, så han havde givet hende penge for noget tid siden, så hun kunne leve lidt, eftersom han vidste hun intet havde at leve for efter dette her, samt fordi de var kommet tæt på hinanden, som en bror og søster.

Hun havde mødt Nicole, for nogle dage siden og tilbudt hende, at hun måtte overnatte hjemme i den ufærdige lejlighed, vis hun lystede. Hendes egen datter, skulle ikke gå rundt og fryse et eller andet sted og så vidt hun huskede, så havde hun intet sted at gå hen. Hun så kort mod Mr Moore, før hun forsigtigt gik hen af mod ham, for at gå forbi ham, eftersom hun ikke helt vidste hvad hun ellers skulle gør i sådan en situation som denne. " De må ha en god aften, Mr Moore ". Hans blik og de øjne han bar, de var fortryllende, så fortryllende, at hun et kort øjeblik, glemte de mørke øjne.. der lå i hendes erindring.. samt hans hænder. Dean...
Hvor lang tid, måtte hun lide under minder, om en fyr.. der kun levede i hendes erindring samt tidligere liv?, hvor meget længere.. måtte hans berøringer, hans stemme.. hans øjne.. hjemsøge hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you lost, Ms...?

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 14 feb 2015 - 22:51

Wyatt kom med et lille grin og nikkede så roligt til hende: "Tyve sekunder vil jeg tro" sagde han i en næsten arrogant stemme, han var ikke en mand af mange smil og ikke en mand der gav særligt meget væk, men på samme tid så var han en mand der tænkte meget og det gjorde han især lige nu, han tænkte virkeligt meget, og han betragtede hende blot, i et forsøg på at være diskret. Hun var en utrolig smuk kvinde og han havde svært ved at tage øjnene væk fra hende, også selvom han godt vidste at det på ingen måde var passende at kigge sådan på hende. Han ville hellere bare komme videre ud i livet, nok fordi at han vidste det var farligt at nærme sig en kvinde der ikke var en del af den verden han begik sig i, det ville blot ende med at gå galt og blive sygt. Han kunne godt lide bare at stå og kigge på hende.

"De fik deres lån kan jeg fornemme?" spurgte han og vendte sig i mod hende, som hun gik forbi ham for at tage hjem, han havde ikke lyst til at hun bare sådan gik, men på den anden side havde han ikke rigtigt nogen undskyldning fo ra tholde på hende, og han stod derfor bare nu i sine egne tanker og kiggede i mod hende. Det var nok ikke ligefrem passende at invitere hende ud, men måske han burde tjekke forbi hendes klub på et eller andet tidspunkt, nu havde han jo allerede oprettet den første kontakt til hende.

"Ms. Volkan... Kom godt hjem" sagde han og nikkede roligt i mod hende, som han lod hende gå, også selvom han ikke helt havde lyst. Hun var en spændende kvinde.

//Out
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum