Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 670 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Demetre

Vores brugere har i alt skrevet 238816 indlæg in 11996 subjects

mod solnedgangen!

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

mod solnedgangen!

Indlæg by Gæst on Tirs 3 feb 2015 - 15:19

Tid: Omkring 23 om aftenen
Vejr: Snevejr og koldt
Sted: Terre - Metroen

Det havde sneet det meste af dagen, og det havde lagt et fint lille lag hen over hele den franske by. De kære små børn som havde været ude hele dagen, for at bygge snemænd det ene og det andet sted. Der var endda til at finde et par nedkørte snemænd, som de unge nok havde ødelagt for børnene. Det havde bare ikke stoppet dem i at bygge nye, og nogle mere sikre steder end de sted som de havde startet med.
Det var koldt i vejret denne aftenen, mens saltbilerne kørte rundt for at undgå ulykker. Metroen var nok det eneste som kørte nogenlunde rigtigt, som ellers var proppet med de mennesker som undgik biler denne dag. Der var stadig nogle mennesker på denne tid om aftenen, som endnu ikke havde kommet hjem fra deres arbejde. På en bæk op af den iskolde og beskidte væg, sad en ung mand i slutningen af 20'erne. Han havde en cigaret mellem sine læber, mens han sad med albuerne mod sine lår. Han havde et par mørke jeans på og en grå t-shirt, som var synlig af det åbne læderjakke.
Det var ikke fordi han var en af dem som skulle nogle steder hen, men nød alligevel at følge mængden af mennesker rundt omkring i byen. Hans brune blik så bare rundt på de forskellige mennesker, de unge mennesker som var på vej ud i byen og forretningsmændene, som nok var på vej hjem fra deres elskinder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum