Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

mod solnedgangen!

Go down

mod solnedgangen!

Indlæg by Gæst on Tirs 3 feb 2015 - 15:19

Tid: Omkring 23 om aftenen
Vejr: Snevejr og koldt
Sted: Terre - Metroen

Det havde sneet det meste af dagen, og det havde lagt et fint lille lag hen over hele den franske by. De kære små børn som havde været ude hele dagen, for at bygge snemænd det ene og det andet sted. Der var endda til at finde et par nedkørte snemænd, som de unge nok havde ødelagt for børnene. Det havde bare ikke stoppet dem i at bygge nye, og nogle mere sikre steder end de sted som de havde startet med.
Det var koldt i vejret denne aftenen, mens saltbilerne kørte rundt for at undgå ulykker. Metroen var nok det eneste som kørte nogenlunde rigtigt, som ellers var proppet med de mennesker som undgik biler denne dag. Der var stadig nogle mennesker på denne tid om aftenen, som endnu ikke havde kommet hjem fra deres arbejde. På en bæk op af den iskolde og beskidte væg, sad en ung mand i slutningen af 20'erne. Han havde en cigaret mellem sine læber, mens han sad med albuerne mod sine lår. Han havde et par mørke jeans på og en grå t-shirt, som var synlig af det åbne læderjakke.
Det var ikke fordi han var en af dem som skulle nogle steder hen, men nød alligevel at følge mængden af mennesker rundt omkring i byen. Hans brune blik så bare rundt på de forskellige mennesker, de unge mennesker som var på vej ud i byen og forretningsmændene, som nok var på vej hjem fra deres elskinder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum