Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

need backup, Angel! ( Rebekah )

Go down

need backup, Angel! ( Rebekah )

Indlæg by Gæst on Lør 27 dec 2014 - 19:20

omgivelser: gå gaden, dog lettere forladt på grund af slagsmålet igang, imens lyden af banden og råb kan høres, og af ukendte årsager, er politiet ikke dukket op.

tøj: tunge kamp støvler med sorte militær bukser til i russisk stil, en sort commando sweater og sin læder vest med ordet Lone Wolf hen over toppen af ryggen og et ulve mærke i midten og navnet Russia neden under, med navnet Teddy på brystet.

crew: Heavy, Shadow, Doc, Psycho og Happy.

crew's tøj: samme som Teddy, bare hver deres egne militær navne på brystet.

våben: en Strike One 9mm pistol, det har de alle sammen, forude en blanding af Ak 47 riffler og Bizon sub machine guns.

dagen var gået fint, de havde rekrutteret en ung mand til Libra, havde fået god mad, og alt i alt, en stille og rolig, fredelig fucking dag, men Mafia'en skulle abselut fucke det op, ifølge Teddy, hvis rigtige navn var Kuuma, dog havde han stået op, var taget afsted efter at have barberet sig og havde taget tøj på, for at tage afsted, kun ham og Heavy, og dagen var gået fint, men så var mafia'en troppet op med en gruppe fucking dæmoner og djævle, som pissedet Teddy nåedet så grusomt af, og det var endt i en regulær gade krig, da Teddy og Heavy trak deres pistoler og skød en serie skud imod dæmonerne, for at ringe til Happy og bede ham tage gutterne med, og våben, og masser af magasiner, så imens de holdt fjenden i skak, ved og skyde enkelte skud, ventede de på hjælp fra Teddy's gutter, og det så ikke godt ud for dem.

dog kom de hurtigt, men det var stadig en meget ensidet kamp for dæmonerne's side af, da de selv havde bragt det tunge skyts med, og lod kugler hagle ned over dem, imens Teddy og Heavy sad i dækning, men de andre parkerede bag ved en bygning, og tog taskerne med udstyr med om til dem, for at fordele 2 Ak'er og 4 Bizon's ud, en Ak til Teddy og Heavy, resten fik Bizon's, og så blev kampen mere lige, udover fjenden havde flere våben, flere mænd og kvinder, og de havde et bedre sted til beskyttelse, dog spredte de sig ved hjælp af russiske kommandoer til hinanden, imens de skød salver efter salver imod fjenden's rækker og dækning, ventede på politiet skulle komme, selv om de nok ville få problemer, men sirene hørte's aldrig, hvilket foruroligede Teddy, som råbte dette til sine mænd, som skifte vis skød, genladte, skød, genladte, om og om igen, i par skift, som de professionelle soldater de var, dog blev da diskuteret om de ikke kunne have taget større våben med, som fik de andre til og bande, og sige det var hvad de kunne have fået fat i, og sådan fortsatte det, imens de i ny og næ skød en dæmon ned, nogen gange rejste de sig, og andre gange ikke, men sådan kunne de ikke fortsætte, og de havde seriøs brug for noget hjælp, om den kom, vidste de ikke, de håbede, og da de ikke var kristne, pagan's, eller andet, så havde de ingen og bede til, udover troen i deres evner og patroner, så sådan fortsatte det, skud efter skud, imens Teddy sad bag en kontainer, Happy og Shadow gemt bag en dør kam, imens de lod kuglerne hagle løst fra deres bizon's, Heavy lå bag en anden kontainer og skød med sin Ak, og Doc lå bag en skralde spand, hvor han skød enkelte salver.

kampen fortsatte i nogle nervepirrende minutter, dog så Kuuma/Teddy noget, et lys, usikker på om han enten var fuld af adrealin fra kampen, eller bare hans post tramatisk stres, men enkelt vis, begyndte fjenden at holde op med og dukke op, som de fandt underlige, og da der til sidst ikke var nogen da skød på dem, rejste de sig usikre op efter nogle minutter, for at holde våbene rettet imod fjenden's stilling, dog skød ingen på dem, stilheden var næsten dræbene for deres morale, selv om kun Teddy havde rejst sig og stilt sig i midten af gyden, for at råbe højt ''HVEM DER? træd frem eller vi skyder! vi mener det fanme!'' han vidste ikke hva for en mulig fjende, eller ven, da havde reddet dem, dog var han usikker, han havde meget og lave endnu, og så kunne han ikke tillade sig og dø, så han stod klar med sin Kalash AKA Ak-47, klar til skud, dog kneb han øjnene sammen, da han så noget.. nogen.

// håber dette er godt nok :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum