Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

in the darkness of the night

Go down

in the darkness of the night

Indlæg by Gæst on Lør 27 dec 2014 - 11:53

Tid over 23:45
Sted Northman
Omgivelser Der er en masse fulde mennesker, nogle vampyrer der jager også en masse andre!
Vejr Siden solen er gået ned, samt det ikke just er sommer mere...så er vejret nok ikke just det bedste i verden. Derimod er det koldt, det blæser og regner en smule
Påklædning tøj
Emne mellem Cervena & Abraham

Som mørket indtog byen, kom der ligeså stille mere liv i den. På gaderne gik unge mennesker, mange af dem grinte og de fleste var klædt på til en nat ude. I skyggerne bevægede forskellige væsner, nogle af dem var endda gået så langt som, at trække ofre ind til dem og andre bevægede sig rundt blandt de uvidne mennesker. Som man sagde, så var natten ikke just menneskernes tid, men snarer de mange monstre der havde beboet sig rundt omkring dem. Selv på trods af det dårlige vejr, der normalt holde folk tilbage fra virkelig at slå sig løs, så var gaderne alligevel fulde og meget tydede på at de lokale barer, samt diskoteker nok også snart ville få en masse besøgende. På en ensom gade, gik en ung mand rundt...selvom folk ikke just ville placere ham som specielt ung, da han ikke just gik rundt i det mest moderne tøj i verden. Man kunne vel sige, at han var fanget i fortiden, med over 600 og snart 700 år på bagen, så var det stadigvæk underligt for ham, at leve blandt alle de moderne ting. Ganske vidst havde han på egen vis integreret sig, men når det kom til beklædning...så var han stadigvæk fanget i et andet århundrede.
Det var ikke just en normalitet, at se lige netop denne vampyr blandt denne form for unge. Han var ikke just den første til at bevæge sig ud på de lokale diskoteker, for ham var det blot en masse larmende musik også en utrolig stærk lugt af sved...med andre ord ikke hans kop the. Dog skulle noget nyt prøves, og det var vel også det perfekte område, når det kom til at jage efter blod. På trods af hans alder, eller rettere den alder han var fastfrosset ved...så havde han aldrig haft et problem med at kunne finde kvinder. Han havde en helt unik lugt, en lugt som hans krop per automatik skabte for at kunne tiltrække sig et offer, og når han først blev sulten eller lod sit vampyriske udseende træde frem...så blev lugten kun fremhævet og nogle sagde endda det var helt berusende at lugte til. Det var nu ganske brugbart, ikke fordi han ikke havde udseendet til at kunne tillokke sig et offer på de primisser, men det var da også bare et lille plus.
Som han bevægede sig ind på Northman, et sted han kun havde hørt godt om, rejste hans nysgerrighed sig en smule. Det var jo ikke hverdag man oplevede disse ting og selvom han ikke just havde store tanker for disse steder, så kunne han vel da også prøve. Med en holdning, der hurtigt fortalte noget om at han havde erfaring inde for krig, bevægede han sig elegant imellem de dansende kroppe og op imod baren. De brune øjne gled med jævne mellemrum over nogle mennesker, dog havde intet ind til nu fanget hans opmærksomhed, så lige nu var det kun baren og alkoholen der trak i ham. Så siddende oppe ved baren, drak han fra sit glas med vodka, alt i mens han betragtede befolkning.

//håber dette er tilfredsstillende nok

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum