Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

Just another day!

Go down

Just another day!

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec 2014 - 21:12

Tid Klokken er lidt over 2 om eftermiddagen
Sted Rebekahs boghandel i Terre
Omgivelser En boghandel, udenfor er der ikke så mange...dette er nok mest fordi vejret er koldt og alle er indenfor
Vejr Det er en typisk december eftermidag, det er koldt og blæser
Påklædning En slidt jakke, en stram t-shirt, et par jeans, nogle slidte convers, et par slidte sorte handsker og det skulderlange brune hår sat op i en hestehale, derudover har han disse briller
Emnet er mellem Rebekah & Theodoros

Eftermiddagen var kold, eller rettere den havde været koldere end normalt. Ganske vidst var det december og derved skulle man også forvente det kolde vej, den hårde blæst og de jævne timer hvor sneen enten dalede så smukt eller slog imod ens ansigt. Dog fremgik det tilsyn ladet værre denne eftermiddag end de andre, for normalt ville man da kunne se få mennesker rende rundt med de store jakker og et par overnaturlige væsner gå omkring, men lige netop denne blæsende eftermiddag var der kun få at øje på gaderne. Den stærke blæst, var også ofte med til at afgøre hvorvidt det skulle være en trav dag, eller blot en af de dage hvor man tog alting med ro. I Theo’s tilfælde, var det mere eller mindre end afslappende dag, ganske vidst havde han noget at tage sig til, men for ham var det at komme i gang blot en dejlig ting! Han var måske ikke typen der løb sig en iron man eller udførte et maraton, men han var om ikke andet da typen der beskæftigede sig med noget.
Tidligere på ugen havde han været i kontakt med en ung kvinde, så vidt han vidste havde hun netop lige åbnet en boghandel, og siden han var uden arbejde og nærmest levede i et bibliotek, var det vel hans rette domæne. Hans eget hjem var jo nærmest fyldt op med gamle og nye bøger, endda få der havde holdt igennem flere hundrede år, bare af at stå på hans reol. Han var jo trods alt en engel af Gabriel, og derved også en der brugte dialog langt mere end den fysiske styrke, og med en evne der tillod ham at vide alt om en person blot ud fra en berøring…så kunne man vel også sige, at han nærmest skreg det at være en af Gabriels engle.
Som han slentrede hen af gaden, betragtede de brunerøde øjne sine omgivelser. Han var en nysgerrig person og det med at få nye indtryk ind var da helt klart noget han nød! Og hvem vidste måske kunne dette job gå hen at blive noget godt. De han gik ind på den pågældende gade, hvis navn hun havde givet ham over telefonen, rettede han sig op og gik op imod døren, hvorpå han ringede på en dørklokke. Nu var det alt eller intet!

//håber dette er godt nok!!! Havde en dårlig krea :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum