Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ryuu

Vores brugere har i alt skrevet 240063 indlæg in 12012 subjects

Just another day!

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Just another day!

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec 2014 - 21:12

Tid Klokken er lidt over 2 om eftermiddagen
Sted Rebekahs boghandel i Terre
Omgivelser En boghandel, udenfor er der ikke så mange...dette er nok mest fordi vejret er koldt og alle er indenfor
Vejr Det er en typisk december eftermidag, det er koldt og blæser
Påklædning En slidt jakke, en stram t-shirt, et par jeans, nogle slidte convers, et par slidte sorte handsker og det skulderlange brune hår sat op i en hestehale, derudover har han disse briller
Emnet er mellem Rebekah & Theodoros

Eftermiddagen var kold, eller rettere den havde været koldere end normalt. Ganske vidst var det december og derved skulle man også forvente det kolde vej, den hårde blæst og de jævne timer hvor sneen enten dalede så smukt eller slog imod ens ansigt. Dog fremgik det tilsyn ladet værre denne eftermiddag end de andre, for normalt ville man da kunne se få mennesker rende rundt med de store jakker og et par overnaturlige væsner gå omkring, men lige netop denne blæsende eftermiddag var der kun få at øje på gaderne. Den stærke blæst, var også ofte med til at afgøre hvorvidt det skulle være en trav dag, eller blot en af de dage hvor man tog alting med ro. I Theo’s tilfælde, var det mere eller mindre end afslappende dag, ganske vidst havde han noget at tage sig til, men for ham var det at komme i gang blot en dejlig ting! Han var måske ikke typen der løb sig en iron man eller udførte et maraton, men han var om ikke andet da typen der beskæftigede sig med noget.
Tidligere på ugen havde han været i kontakt med en ung kvinde, så vidt han vidste havde hun netop lige åbnet en boghandel, og siden han var uden arbejde og nærmest levede i et bibliotek, var det vel hans rette domæne. Hans eget hjem var jo nærmest fyldt op med gamle og nye bøger, endda få der havde holdt igennem flere hundrede år, bare af at stå på hans reol. Han var jo trods alt en engel af Gabriel, og derved også en der brugte dialog langt mere end den fysiske styrke, og med en evne der tillod ham at vide alt om en person blot ud fra en berøring…så kunne man vel også sige, at han nærmest skreg det at være en af Gabriels engle.
Som han slentrede hen af gaden, betragtede de brunerøde øjne sine omgivelser. Han var en nysgerrig person og det med at få nye indtryk ind var da helt klart noget han nød! Og hvem vidste måske kunne dette job gå hen at blive noget godt. De han gik ind på den pågældende gade, hvis navn hun havde givet ham over telefonen, rettede han sig op og gik op imod døren, hvorpå han ringede på en dørklokke. Nu var det alt eller intet!

//håber dette er godt nok!!! Havde en dårlig krea :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum