Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Amber Sky

Go down

Amber Sky

Indlæg by David O'Neal on Lør 13 sep 2014 - 22:36


Amber Sky

Flokkens navn: Amber Sky.
Stifter: Tytan Foul.
Stiftet: I år 1945 i det irske land.
Hovedsæde: Titan Fall. Et større palæ i udkanten af Di Morga nær Forêt.

Flokleder: David O’Neal.
Tidligere flokleder: Viktorius Grahns. Dræbt af David.

Medlemmer:

David Olive O'Neal
Alder -122 år.
Medlem siden Februar 2014.
Andet David er i princippet ikke en varulv. Men eftersom han var en varulv, før han døde, forblev generne i ham, hvilket stadig giver ham effekterne af lycantrophy-virussen. Han bliver derfor stadigvæk set som en varulv af sin flok.

Neil Ted Matthews
Alder 63 år.
Medlem siden Marts 2014.
Andet Neil har altid været lidt af et problem barn. Men siden at han fik lov til at blive del af klanen, er han begyndt at falde til ro, trods de andre medlemmers skeptisk øjne imod ham. Derudover er han en hybrid med sine varulve-gener som det dominerende, hvilket gav ham en plads i flokken.

Quin Phoenix Hacket
Alder 21 år.
Medlem siden August 2014.
Andet Quin er den nyeste ulv i gruppen. Som nybidt ulv, er hun en af dem som der har det sværest med den nye livstil og har derfor valgt at tage imod tilbuddet om at blive en del af Amber Sky, hun er gået i lære under David, i håb om at få sit nu utæmmelige temperament under kontrol, så hun ikke længere skal være bange for at gøre andre fortræd.

Jayden Matthews
Alder 38 år.
Medlem siden September 2014
Andet Da Jay's dæmon næsten er blevet ædt væk af virussen af varulv, har han brug for støtte omkring hvordan han skal klare sig som varulv, da hans familie ikke kan lære ham det. Derfor mente hans bror Neil at det ville være godt for ham at komme ind i Amber Sky, da hans familie både har det svært med ham da han næsten ikke er dæmon og pga. hans sygdom der gør han ikke kan høre. Så et fælleskab blandt varulve måske kan styrke hans selvtillid.

Carolina María ”Callie” Delgado
Alder 18 år.
Medlem siden Januar 2016
Andet Callie er en ung, spanskfødt fuldblodsvarulv, der flygtede til Di Morga som 11-årig, efter hele hendes familie og flok var blevet dræbt i en tragisk brandulykke. Selvom det lykkedes hende at få stablet et nyt liv på bene, så har hun stadig meget svært ved at lukke op og stole på andre end sig selv, og hun er ikke glad for forandringer. Hun er ligeledes fast beboer på Titan Fall.

Brianna “Brie” Thompson
Alder 17 år.
Medlem siden April 2015.
Andet Brie er den nyeste i flokken. Hun blev ved et uheld bidt af Markus og er stadig ved at vænne sig til denne nye og langt farligere verden, men medlemmerne i Amber Sky har været gode til at integrere hende. Selvom hun ikke er en af de faste beboere i Titan Fall, så er hun der ofte for at lære og for at lærer fra sig. Og for første gang i sit liv begynder hun at føle sig en del af noget større end hende selv.

Malikha Hajar Jedari
Alder 20 år.
Medlem siden Oktober 2013.
Andet Malikha er en ung pige med en traumatisk fortid. Hun er opvokset som iransk flygtning og blev både fysisk og psykisk misbrugt af sin egen far gennem det meste af hendes barndom. Hun har siden dengang haft svært ved at stole på andre end sig selv, men det er langsomt begyndt at ændre sig, siden hun blev medlem af Amber Sky, og hun har lært hvordan man arbejder sammen i en flok.

Claus Egerod (NPC)
Alder 46 år.
Medlem siden September 1986.
Andet Claus er en del af de ’ældre’. Han er samtidig en af dem, der har været en del af flokken længest tid, og han var den der lod flokkens tidligere leder - Viktorius - blive en del af Amber Sky. Han er en meget rolig mand, og han har lært at kontrollere sin egen forvandling.

Klaire Dýs Fronté (NPC)
Alder 25 år.
Medlem siden Juli 1999
Andet Klaire blev en del af flokken i en tidlig alder, da hun løb hjemmefra efter bidet. Hun er ikke glad for at erkende, hvad hun er, men hun søger alligevel altid mod trygheden i flokken. Hun er en af de faste beboere på Tital Fall.

Don Raviera (NPC)
Alder 23 år.
Medlem siden Marts 2011.
Andet Don er en meget troende mand som mener, at Gud har en plan for alle, hvilket han har troet, siden han blev bidt som 13-årig. Han er meget paranoid og asocial af person og siger helst ikke meget. Til trods for at den tid, han har været en del af Amber Sky, føler han sig stadig som ’den nye’ og har derfor svært ved at åbne sig op.

Markus NeeClover(NPC)
Alder 28 år.
Medlem siden December 2009.
Andet Markus blev en del af flokken efter at blive bidt af sin kone Katarin, så de kunne blive sammen. Han er en meget nervøs og lettere overbeskyttende mand med et varmt hjerte, der stadig har problemer med at vænne sig til sin nye tilstand. Han er uddannet skolelærer og har taget på sig at undervise de andre medlemmer, der finder det nødvendigt.

Katarin NeeClover(NPC)
Alder 27 år.
Medlem siden Februar 1993.
Andet Katarin blev født ind i flokken. Hendes mor var tidligere medlem og rådgiver for den daværende flokleder, mens hendes far var fra en anden flok. Hun er en meget stædig kvinde, og hun har til tider er værre temperament, men hun finder ro i blandt diverse dyr. Hun er gift med Markus NeeClover, og de har en søn sammen.

William NeeClover(NPC)
Alder 2 år.
Medlem siden September 2011.
Andet William er Markus og Katarins søn og er derfor blevet født ind i flokken. Han er det yngste medlem indtil videre, og han får derfor en masse opmærksomhed. Han er endnu ikke nået til, hvor han forvandler sig ved fuldmånen. Han er en energibombe af en lille dreng, og han deler kærligheden til andre dyr som sin mor.

James Jackson(NPC)
Alder 23 år.
Medlem siden Obktover 2002.
Andet James blev en del af flokken samtidig med Victorius. De to var uadskillelige, som var de brødre. Af samme grund er han ikke yderligere glad for David, men han gør sit for at respektere ham som deres leder. Derudover er han en meget charmerende person der nyder sig godt af øl og fest. Han er også den som bed Quin.

Sofia Fléur Lanster(NPC)
Alder 14 år.
Medlem siden Maj 2007.
Andet Sofia blev taget ind af Diana efter at have dræbt sine forældre. Hun er noget af en møgunge, der gør, hvad hun vil. Hun er god til at snige sig ind på folk, og hun har en fantastisk hørelse. Lige siden David blev en del af flokken, har hun dog knyttet sig til ham en hel del.

Diana Holister Ralph(NPC)
Alder 81 år.
Medlem siden August 1945.
Andet Diana er en af dem der er tilbage som var med lige fra starten. Hun er en utrolig venlig britisk kvinde, der holder jeg yderst godt. Hun er bedstemoren for alle de andre medlemmer, og hun er den, som står hovedsageligt for maden på Titan Fall. Hun står også for at hjælpe til med opdragelsen af de unge medlemmer, og hun udlevere tit råd og hjælp til David.

Adgangskrav: Der er ikke særlig store krav, man skal overholde for at være en del af Amber Sky, men der bliver prist meget højt på loyalitet. Man kan ikke bare søge efter, at blive medlem og så forvente, at man kommer med. Et medlem skal have sagt god for en, før man bliver tilladt ind i klokken. Det ses efterfølgende at man overholder klokkens regler, og det kan ende med forvisning, hvis reglerne ikke bliver overholdt.

Regler:

  • Ingen drab af andet medlem. Dette gælder dog ikke floklederen.
  • Føde deles med alle, hvis nødvendigt.
  • Vis respekt overfor overstående.
  • Konflikt med andre flokke eller klaner er på eget ansvar.
  • Et hvert medlem kan søge ly og tryghed i Titan Fall.


Baggrundshistorie: Opdateres snarest…

___________________

//OOG: Hvis du ønsker at have sin karakter med i Amber Sky, er du velkommen! Du skal blot skrive til mig - David O'Neal - via en PM eller et indlæg her under med et udfyldt skema:

Fulde navn:
Alder:
Medlem siden (måned og år):
Andet (Kort information max. 70 ord):


Sidst rettet af David O'Neal Tirs 17 mar 2015 - 21:51, rettet 1 gang
avatar
David O'Neal
Amber Sky - Leder

Bosted : Han har bosat i et fint lille rækkehus i Terre’s bolig område. En etage. Omkring 69 m². Et småt separeret køkken, en rummelig stue, et badeværelse og soveværelse. Plus entré. Her bor han med sin midget-kat.

Antal indlæg : 91


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum