Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

Iscariot (SØGER MEDLEMMER)

Go down

Iscariot (SØGER MEDLEMMER)

Indlæg by Gæst on Lør 7 jun 2014 - 14:16

Iscariot
Organisationens navn: Iscariot
Leder: General Kommandør Malzahar
Organisationens hovedsæde: Iscariot har deres hovedsæde i Di Morgan, i Malzahars’ Mansion
Organisationens øvrige områder: Stort set hele verden, hvorend der er brug for dem.
Organisationens formål/primære beskæftigelse: Fjerne enhver trussel mod menneskets eksistens, at være den eneste (eller stærkeste) organisation samt at beskytte verden imod trusler.

Medlemmer:
Malzahar Valentine Highlander

Race: Vampyr
Alder: 3881
Afdeling: General Kommandør
Beskæftigelse: Som General Kommandør er det Malzahar som står for hele organisationen
Andet: Har tidligere været lederen for efterretningstjenesten


Raquelle Emily Gilligan

Race: Vampyr
Alder: 633
Afdeling: Specialenhed / Efterretning
Beskæftigelse: Første Løjtnant, det er Raquelles job at holde øje med de resterende Løjtnanter om de overholder reglerne for organisationen, samt hun har det sidste ord over Løjtnanterne.
Andet Uddannet Advokat, står til forfremmelse som kaptajn for EfterretningstjenestenAzurel Markiros

Race: Djævel
Alder: 3021
Afdeling: Økonomisk Storstøtter
Beskæftigelse: Som Økonomisk Storstøtter, støtter Azurel, Iscariot væsentligt mere end blotte støttere, han har mere magt indenfor organisationen.
Andet: Azurel ejer Di Morgans største Casino.


Derek Konrad Holland

Race: Dæmon
Alder: 93
Afdeling: Snigmord
Beskæftigelse: Derek er Løjtnant i afdelingen for Snigmord, hvor han og sin kaptajn vil stå for bestemmelsen af Snigmord ordrene, samt udførelse af nogle selv.
Andet:


Evan Della Porta Ferraro

Race: Spøgelse
Alder: 126
Afdeling: Spionage
Beskæftigelse: Evan er Løjtnant i afdelingen for Spionange, hvor han og sin kaptajn vil stå for bestemmelsen af Spionage ordrene, samt udførelse af nogle selv.
Andet:


Rivaler: Alle som går imod Iscariot, eller udgør en trussel mod menneskets eksistens. Væsner som begår mord med bevidste onde handlinger eller af forkerte grunde.
Dog vil der ikke begås mord på væsner/mennesker, hvis deres handlinger ikke er onde eller forkerte, samt hvis de ikke er nogen trussel.

Adgangskrav:

General Kommandør
-General Kommandøren, er den højeste post i hierarkiet, det er hans eller hendes ord som er loven, den eneste måde at få denne post på, er at besejre den nuværende General Kommandør, OG at få de 12 Stor Økonomiske Støttere til at støtte udfordreren også.

Første Kaptajn & Løjtnant:
-Første Kaptajn er håndplukket af General Kommandøren, til at holde øje med de andre  Kaptajner og Løjtnanter, dette kræver at man har den fulde forståelse for organisationens formål, love og regler, ligesom Første Løjtnanten er håndplukket af Første Kaptajnen til at holde øje med organisationens soldater. Disse to roller, kræver mere af en normal kaptajn og en normal løjtnant, derfor er der kun en af disse to.

Kaptajn:
-Kaptajnerne har en af de væsentligste rang i organisationen, her har man været hos Iscariot i væsentligt længere tid end de andre rangs, samt at man er blevet erklæret egnet af General Kommandøren og Første Kaptajn til at opnå denne ansvarsfulde position. Derudover, kræves der et væsentligt højere niveau for prøverne både de praktiske og de teoretiske, man skal lige så vise en væsentligt større forståelse for organisationen, dets love og ens ansvar er ti gange større i forhold til løjtnanten.
Man skal være parat på at tage chancer, der kan balancere mellem liv og død, idet man nu får mere ansvar. Man skal kunne tænke kreativt, have en stor viljestyrke og besidde en stor selvkontrol. Som kaptajn skal man besidde en stor styrke, enten mentalt og/eller psykisk.

Løjtnant:
-For at blive løjtnant så har man været i lang tid i organisationen, og er blevet viderestillet direkte af ens overordnede, derudover, så skal man bestå en praktisk og en teoretisk prøve, man skal kunne udvise ansvar, handleevne, og man skal have sværget troskab til organisationen, siden man vil få følsomme oplysninger.
Man skal være psykologisk begavet, samt der kræves, at man tænker på et højere niveau, også kreativt. Som løjtnant skal man besidde en god selvkontrol og en styrke, enten mentalt og/eller psykisk.

Sergent:
-Som Sergent er der 2 mulige adgangskrav, den ene er at man har været i organisationen og bestået Sergentprøverne. Man skal besidde en analytisk sans og være handlingsorienteret. Man skal have styrke, enten mentalt og/eller fysisk.
Den anden mulighed er at man er kendt af organisationen, at man har ens omdømme i orden, samt at efterretningstjenesten ikke har fundet for meget snavs på en.

Paramilitær:
-Som Paramilitær får man en officiel titel i organisationen, her er man en del af noget, for at blive en del af de paramilitære tropper skal man udfylde en ansøgning og aflevere den, herfra vil man blive kontaktet og eventuelt få opsat en samtale om eventuelle arbejdsmuligheder.
Når man er ansat kan man så vælge at specialisere sig videre , dette kræver en praktisk og teoretisk prøve man kommer op til.

Lejesoldat:
-Som lejesoldat  bliver man hyret til et bestemt formål, dette er oftest folk som kommer og går, så der er ikke rigtigt et formelt adgangskrav.

Økonomisk Storstøtter:
-Som Økonomisk Stor Støtter er adgangskravet ganske simpelt, her skal man kunne have en så stor overflod af økonomi at man kan støtte og finansiere store operationer for organisationen. Hvis dette ikke er en mulighed vil man kunne gå ind som økonomisk støtter / finansiering, her vil ens stemme dog ikke blive hørt så væsentligt meget som stor støtternes.

Baggrundshistorie:
Iscariot opstod under romerrigets storhedstid. Iscariot var Judas’ efternavn, hvilket Malzahar kaldte sin tildelte romerske gruppe af mennesker, han fik af Crassus-familien (den rigeste familie i romerriget). Han regnede med, at den romerske gruppe ville stikke ham i ryggen, hvis de opdagede eksistensen af overnaturlige væsner. Den romerske gruppe endte med at sværge evig troskab, selv efter de havde opdaget eksistensen af de overnaturlige væsner.
Iscariot drog ud for at fjerne truslerne imod samfundet (romerriget - der senere udviklede sig til resten af verden). Som årene gik, kom der flere og flere ind i gruppen, der ville hjælpe til med at fjerne truslerne imod samfundet. Nogle døde, andre kom og gik ud af Iscariot.
General Commander L blev først leder op imod det 14. århundrede. Malzahar var forsvundet imellem årene 1300-1400, hvor hans tidligere kaptajn, Lasarus, blev til General Commander L under sin leders fravær. Lasarus’ efterkommere har siddet på posten siden, og de har alle gået under navnet Lasarus og/eller General Commander L.

Dog så skete der noget forfærdeligt, Iscariot kom under et angreb, hvor det var første Kaptajnen (Malzahar) som udfordrede og dræbte alle som stod i vejen for ham, og selv har taget magten, mange planer er stadig igang med at blive lagt for fremtidige planer for organisationen, af den nuværende General Kommandør, Malzahar.

Beskrivelse:
Iscariot er en organisation, der indgår i det paranormale samfund.
Som sådan er gruppen ligeglad med ens religiøse overbevisning eller om man er et overnaturligt væsen eller ej, men man skal være klar på at lade livet for et fælles mål, og det er at stoppe ondskab, monstre, og beskytte menneskeheden med alle metoder som man finder nødvendig.
Iscariot har dog nogle uortodokse metoder at vise dette på, idet de som sådan er ligeglade med om man slår ihjel. Selvmodsigelsen opstår, når man skal beskytte menneskeheden mod ondskab og man så selv begår onde handlinger. Iscariot mener dog at ens vej kan blive ransagligjort, hvis det er, man gør det for det fælles bedre. I dette tilfælde for at sørge for, at Iscariot er den ledende magt til at beskytte eksistensen af mennesket.
Derudover er det ganske nemt at se, hvornår personer optræder som en del af Iscariot, da uniformer er påkrævet. Dette afhænger alt efter aftale med ledelsen, men som grundregel er det de paramilitære styrker, der har en bestemt uniform på. Kaptajner, løjtnanter, og folk som kun støtter økonomisk må stort set have det på, de vil.
Den nuværende ledelse af Iscariot er de 12 økonomiske stor-støttere og General Commander, der bestemmer over organisationen, og som er en integreret del af den sande magt. Organisationens mål er at beskytte menneskets eksistens. Dog siges det ikke, at organisationen holder med menneskene, men mere at deres eksistens er nødvendig for alt essentielt liv på jorden, som det kendes i dag.

Det der søges
De forskellige afdelinger man kan blive en del af:


Specialenhed
Spionage
Snigmord
Undercover Operationer.
Efterretningstjeneste og Oplysninger
Lægehjælp / Logistik
Taktik/Kontrol (ses også som politi)
Interne anliggender
Diplomati
Reserver/Backup
Kontra Efterretning
Større Operationer
Offensiv Taktik
Forskning & Udvikling
Defensiv Taktik


-Hvis du vil vide mere om de forskellige send en pm til Malzahar og det vil blive fortalt

General Kommandør:
General Kommandøren er lederen over alle. Ingen ved, hvem han eller hun er, bortset fra Kaptajnerne og de 12 økonomiske stor støttere. Dette er for at holde hele organisationen mere hemmelighedsfuld, fordi hvis General Kommandøren skulle gå hen og forsvinde, ville hele organisationen dø  hen. Den eneste måde man kan opnå denne post er ved at besejre den værende General Kommandør.

Første Kaptajn & Løjtnant:
Der findes 1 Første kaptajn og Løjtnant. Deres job er at holde styr på de andre Kaptajner og Løjtnanter. Disse besidder næstmest magt, kun militært overgået af Generalen (og i Løjtnantens tilfælde Kaptajnernes). Man kan lidt se dem som værende de øverste uden at være Generalen. Første Kaptajn & Løjtnant har magt over alle  de andre (igen bortset fra General Kommandør).

Kaptajn:
Som Kaptajn vil du sidde som en af hovedposterne. Du vil få indflydelse i organisationen, og du vil få din egen deling at beordre rundt med. Derudover må du selv vælge din egen Løjtnant (af de ledige, hvis ikke en er valgt, bliver en tildelt). Dine pligter vil være, at når du får en ordre, skal den udføres, som DU ser nødvendig, alt efter hvilken situation du bliver sat ud i. Du besidder en af de væsentlige hovedroller, og derfor skal man lige så fremgå som et godt eksempel for de andre i organisationen. Man skal være kold og kynisk, hvis man mener, at en fjende skal tilintetgøres. Som Kaptajn ved man, hvem General Kommandøren er, dog så straffes det med døden, hvis man fortæller det. (Derudover er man underlagt kommandoen fra Første Kaptajn, men en Kaptajn har mere magt end Første Løjtnant, da Kaptajn er en rang højere end  Første Løjtnant)

Løjtnant:
Som Løjtnant besidder du pladsen som Kaptajnens højre hånd. Han eller hun er ens overordnede, som bestemmer over dig. Du har stadig en væsentlig position, og kan altid, hvis Kaptajnen ser det passende, gå op til kaptajnprøven og se, om du kan gå videre.
Derudover så er det dig, der har ansvaret for din deling, hvis Kaptajnen ikke er til stede eller død. Dette vil være en væsentlig rolle for at se om man også kan gå videre til at blive Kaptajn. Dog så har Kaptajnen sidste ord, så hvis han eller hun ser det passende kan alle dine kommandoer bliver undertrykt.

De 12 stor økonomiske støttere:
Ligesom Kaptajnerne, besidder de 12 stor økonomiske støttere en del magt. Disse indblander sig dog ikke i kampene, men lægger penge ud og er med til at tage beslutninger, hvor de skal bruges. Her vil det oftest blive diskuteret sammen med en kaptajn, som har specialiseret sig indenfor Undersøgelse & Udvikling. Her vil ens ord blive hørt, men med hensyn til hvor organisationen skal være og hjælpe, har de ikke ligefrem for meget at få sagt. Derudover så besidder de økonomiske støttere et ansvar overfor organisationen, idet de godt kan risikere at skulle aflevere flere penge, hvis der skulle ske en eller anden stor ting, som påvirker organisationen.

Sergent:
Sergents står under Løjtnanter og Kaptajner. Hvis der ikke er en Kaptajn eller en Løjtnant på missionen eller opgaven, så skal de paramilitære styrker adlyde Sergents. På en given mission kan der godt være flere Sergents, hvor de paramilitære styrker vil blive tildelt en Sergent at melde tilbage til. Hvis der er en Kaptajn / Løjtnant til stede på en given mission, så vil de paramilitære styrker skulle melde tilbage med beskeder til en Sergent, der så melder de vigtigste beskeder videre til Løjtnanten eller Kaptajnen

Paramilitær:
Som paramilitær er du i en deling, hvor der henholdsvis er en Kaptajn, en Løjtnant og nogle Sergeants. Begge disse overgår en væsentligt, og dit job er at gøre, hvad de siger.
Ens job som paramilitær er afhængigt af, hvad man specialiserer sig indenfor. Dette kan være alt fra læger til soldater. Dette afhænger af, hvad man vælger (se listen længere oppe).

Lejesoldater:
Du er ansat på tid, du gør som der bliver sagt, får dine penge, og gør dit arbejde færdigt. Dette kan være alt fra at være sikkerhed på mansionen eller at deltage i overvågning. Jobbet er, hvad end der er passende.

-Der findes flere end de nævnte rank, her vil der så være en aftale om en unik rank, dette vil så også indebære at hvis man ønsker en speciel rank, så sker det efter aftale med Malzahar, samt hvad ranken indebærer og hvad adgangskravet er til den givende persons opnåelse af den.
//Skriv et indlæg eller send en PM hvis du ønsker at deltage. I dit indlæg eller PM, fortæl lidt om dine planer med Iscariot, hvor længe du har været medlem og din deltagelse i organisationen.//[/i]

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum