Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Convo mangler DIG! (Klan/Emnesøgning)

Go down

Convo mangler DIG! (Klan/Emnesøgning)

Indlæg by Theodore on Ons 4 jun 2014 - 10:09

Kom med i Convo's klan!


Om Theodor:
Theodor er efterhånden godt oppe i årene, han har mange års livserfaring og har blandt andet indgået flere aftaler med dæmoner og djævle tidligere i livet. Han har mange liv på samvittigheden og er ikke bange for at gøre hvad han føler man er nødt til at gøre for at verden kan fungere. Theodor er en meget bestemt mand, der ejer en god potion sort humor. Når han bliver vred er han meget ubehagelig at være sammen med, heldigvis så bliver han det sjældent. Theodor har en svaghed for unge eller folk der ser unge ud (under 25) og det er disse unge han har i sin klan. Theodor er mester i manipulation og er især tiltrukket af små uskyldige forvirrede unge, samt. unge der mangler opdragelse. Theodor arbejder til dagligt på universitetet hvor han især møder mange han kan bruge i sin gruppe.

Om Klanen:
Theodor bruger de unge til at sælge stoffer for sig, slå folk ihjel, sælge sig selv eller andet. Han bruger dem til at tjene penge og til at hjælpe mafiaen i Terre. Theodor går under dæknavnet Convo som også er gruppens navn. Tilgengæl for alle disse ting så giver Theodor tryghed - af og til sørger han får at de unge bliver afhængige af stoffer så de ej forlader ham, han giver dem penge for deres arbejde, og af og til har han sex med dem bare fordi han kan. Theodor mener selv at han ikke tvinger nogen, og det gør han som sådan heller ikke - men han kan være meget overbevisende når han forsøger at tale folk fra at forlade ham.

Klanen søger:
1. Unge under 25 år som enten er en del af klanen eller som bliver det. Vi kan altid snakke om din karakters grænser og hvor meget Theodor du mener er ok og realistisk for din karakter i forhold til eventuelt stofmisbrug, sexuelt forhold, mord eller hvad du nu finder passende. Men generelt så har Theodor:
- Stik-I-Rend drenge/piger
- Folk der sælger stoffer
- Escort dreng/piger
- Folk der begår mord for ham

2. Jeg søger unge der har forladt klanen som Theodor enten opsøger eller som opsøger ham på ny (det kan sagtens ligge flere hundrede år tilbage).

3. Jeg søger en kvinde som er på Theodor's alder, hun skal nok være 25 eller over af udseende og et par hundrede år eller mere af eksistens, som kan være en gammel flamme Theodor har.

4. Samarbejds partnere, evt. andre der har en klan hvor de kan bytte opgaver eller tjenester.

5. Andre idéer? kom glad!
avatar
Theodore
Novice (Rank 3)

Bosted : Lille hytte ca. 15 km udenfor Terre

Antal indlæg : 31


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum