Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Come fly with me.

Go down

Come fly with me.

Indlæg by Eustace Flint on Tors 29 maj 2014 - 23:30

Tid: Omkring 16:30
Sted: Den lille gymnastiksal
Vejr: Det er jævnt varmt, man kan sagtens gå rundt i T-shirt udenfor!
Omgivelser: En masse dansepiger.
- Forbeholdt Avery -


Hun var langsom i dag, det lagde hun godt selv mærke til, thank you very much. Hun havde ikke brug for at få et chok, hver gang hendes navn blev nævn, efterfulgt af et ”koncentrer dig!” Hun prøvede jo, men det var svært når hun vidste at læreren var en... et... Hun havde ikke engang forstået det helt. Hun havde ingen anelse om hvad hun skulle tænke om hele situationen, hun vidste bare at så snart timen var færdig, ville hun skynde sig ned i pigernes omklædningsrum og klæde om for så at gå hjem. Måske ville hun ikke engang tage et bad, selvom det var nogen hun ikke var så forfærdeligt glad for, da hun var bange for at skulle sidde i bussen og lugte langt væk af sved. Men hun havde jo heller ikke bevæget sig så meget i dag, som hun plejede og hun kunne jo altid bare putte mere deodorant på, selvom de andre piger nok ville blive en smule sure på hende, da hun jo havde ”det der billige mærke fra købmanden.”

Siden hun jo var til dansetime, havde hun sin sorte gymnastikdragt på, med hvide gamacher inden under. Hendes leverpostejsfarvede hår var, i dagens anledning blevet sat op i en knold. En ufuldendt én af slagsen endda, da den hans og slaskede mod hendes nakke, og der stadig sad løse hår her og der. Hun havde også tåsko på. De lyserøde som hun fik af sine forældre, da hun flyttede hjemmefra. Det ville sige, hun flyttede en eller to gader væk, men det betød jo ikke så meget!

”Tak for i dag!”
De ord var som musik i hendes ører lige nu! Hun fik kigget rundt og fik heldigvis stillet sig et sted tæt på sin taske. Hun satte sig ned, for at snører sine sko op, så hun bedre kunne skynde sig, og imens hun gjorde det, lagde hun ikke mærke til at de andre piger snart ikke var der mere.
avatar
Eustace Flint
Novice (Rank 2)

Bosted : Han leder i øjeblikket efter et ledigt værelse.

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum