Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239769 indlæg in 12011 subjects

New Flatmate

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

New Flatmate

Indlæg by Gæst on Man 26 maj 2014 - 22:01

Sted: Lejlighederne i Terre
Tid: Lidt over middag
Vejr: Let overskyet
Omgivelser: En tom lejlighed fyldt med kasser
_______________________

Ejendele havde hun ikke mange af, så efter tre flyttekasser havde hun fået alle sine ting op i den nye lejlighed og ind på hendes værelse. Der stod allerede en seng og et bord med to stole, plus to lamper. En gulvlampe henne ved sengen og en lampe i loftet over sengebordet. Der var penge til at købe mere, men hun følte endnu ikke behov for det. Tøjet kunne sagtens ligge i kasser, til hun var flyttet ordenligt ind og for hende var det vigtigere at lærer hendes nye flat-mate bedre at kende. Lauren. Det lød meget fransk, men endnu havde hun ikke lært nok omkring den verden hun var landet i, til at vide noget om sådan nogle ting, selvom det bestemt gik den rette vej.
Efter at have sat den sidste flyttekasse inde på sit værelse, gik hun ud i køkkenet hvor der stod en papkasse med service hun havde været ude at købe for et par dage siden. Lauran skulle ikke komme med det hele. Det skulle jo være en fælles lejlighed, hvilke var over hele linjen. Efter at have sat tingende på plads, fire styks af hver ting, satte hun sig på køkkenbordet og hældte et glas vand op til sig selv, som hun sad og nippede af imens hun kiggede ud over vinduet, der havde et godt view ud over byen.
I dagens anledning, at de officielt flyttede ind, havde hun taget en løs lang nederdel på, samt en stram overdel. På fødderne havde hun et par græsk-inspireret sandaler med en meget flad sål, så hun ikke skule blive endnu højre end hun i forvejen var. Derfor havde hun også taget den lange nederdel på. Så hun blev trukket lidt ned i højden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum