Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Love at first sight - [Khá]
Yesterday at 23:36 by Khaa

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:43 by DuChance

» I want to play! (Emnesøgning)
Lør 21 apr 2018 - 22:05 by Kaylan Du'Dannan

» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250516 indlæg in 12697 subjects

An overdose ~ Lawrence

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 19 maj 2014 - 20:45

Tid: Omkring 2
Sted: Gågaden
Omgivelser: Forskellige væsner, butikker og summende lyd af folk.
Vejr: Lettere køligt

Mørket var faldet på for adskillige timer siden og naturligvis havde hun været i byen. Klokken var hen imod 2 om natten, og man kunne roligt sige at der var liv i gågaden selvom en del butikker ikke længere var åbne.. eller var de? Hun anede det ikke, havde ikke styr på noget overhoved! Hvornår var hun begyndt at drikke? Vel ved syvtiden, og hun var ikke stoppede endnu. I hånden havde hun en stor vodkaflaske, og 'en ven' havde stoppede noget i den hvilket hun ikke havde opdagede og stadig ikke havde nogen anelse om.

Stoffer havde hun allerede taget på egen hånd, hun var endda blevet tilbudt noget og havde takkede ja, og nu stod hun med en halvtom flaske hvor der også havde været noget i. Alting dansede, hun var usikker på benene, svimmel og havde en voldsom kvalme. Åh.. hun havde vidst fået lidt for meget. Det var dog en underdrivelse. Hendes krop var fuld af stoffer og alkohol, hun havde ikke rigtigt spist noget hvilket kun gjorde det værre, og det helt slemme var at hun var så udsat der på gaden. På en eller anden måde fik hun fnisende listede sig ind i en gyde, eller nærmere en sidegade. Det kunne være så dejligt at sove, men for pokker hvor skulle hun brække sig! En skarp lugt af noget rådnet slog hende i møde i gyden, rynkede på næsen og det vendte sig i hende hvor hun skubbede sig ud på gaden igen, vaklede, og faldt. Flasken gled ud af hendes hænder og indholdet blev spredt ud på jorden. "Nej!" gispede hun og kravlede hen for at få den op, hun samlede sammen, og tog to store mundfulde inden flasken var tom. Irriteret, forvirret, og helt væk smed hun den til side. Hendes krop skælvede, hun frøs.. og så ikke alligevel, alting snurrede mere og mere og hun rynkede brynene for at fokuser. "Du ... hooolder daig ... bareeee .. væk fra.. miiig!" sagde hun mod en person foran sig, folk gloede underligt, for den person hun snakkede med, fandtes kun i hendes hoved.

Alting begyndte pludselig at kører hurtigere rundt, hun blinkede et par gange, rystede på hovedet og gled ned for at sove rusen væk.. eller hvad? Hun havde i alt fald svært ved at holde fokus, og lugten fra gyden gav hende stadig kvalme om end hun ignorerede hvilket ikke var så svært i hendes tilstand. Hendes tøj der sad i uorden gav et skønt syn til hendes lange slanke ben, det lange hår lå pjuskede over hendes ansigt, og armene var blottede. Påklædningen der udgjorde en fin lille kjole var ikke længere så fin.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Man 19 maj 2014 - 21:30

Det var ikke så ofte at Lawrence var vågen på denne tid, men han havde haft et nattemøde på Desiré Noir. Sådan var det jo nu engang når man havde valgt at ansætte vampyre, så måtte man jo af og til være vågen om natten for at tale til dem. De fleste vampyre på skolen arbejdede enten med at gøre rent eller også arbejdede de med photografering på den ene eller den anden måde, men de var uden tvivl mere besværlige end så mange andre.

Lawrence kørte hen af gaden i sin sorte audi R8. Han elskede den bil og selvom der var kommet nyere modeller på markedet siden han købte den, så var det bare en bil han var stærkt afhængig af, og dette var da også den fjerde udgave han havde af selv samme bil i den samme sorte farve. Han var træt, hans hår var en smule pjusket og han havde et gråt jakkesæt på, han var altid stilet når han tog rundt, og især når han mødte på kontoret.

Lawrence parkerede bilen inde ved vejkanten, han ville have noget mad af en art med sig hjem, måske noget china box, bare et eller andet som var en smule hurtigt og nemt, for han ville ikke få sin kok til at lave mad på denne tid af natten, godt nok var han et specielt menneske, men han var ikke uretfærdig overfor sine ansatte. Lawrence hørte en smule tumult omme i en gyde og han gik rolig top i mod som han så tre drenge stå om en ung kvinde der lå på jorden, hvad præcist de lavede gik der flere sekunder før han opfattede, men ved første øjekast var de ved at frarøve hendes egendele, pung, mobil og hvad ellers de kunne finde, men som de så Lawrence løb de alle afsted, de havde nok ikke være mere mere end unge teenagere og Lawrence tog et par hurtige og halv løbende skridt i mod kvinden: "Hey! Hey... Er du vågen?" spurgte han og ruskede i hende.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 19 maj 2014 - 21:40

At der så alligevel var nogen omkring hende anede hun ikke, hun opdagede det end ikke som hun var helt væk. Alle lyde virkede så fjerne, nærmest som om man hørte lyde når man var under vandet. Hun fattede det ikke, intet var sammenhængende overhoved. De tre teenager frarøvede hende nærmest alt, og havde hun været vågen ville hun formentlig kun have brokkede sig over de stoffer de tog fra hende i disse øjeblikke, ellers havde hun været skide ligeglad.

De tre tog dog hurtigt benene på nakken da en person dukkede op, hvem det var anede hun ikke men hans stemme som han henvendte sig til hende trak hende svagt ud af den tunge døs. Hun åbnede øjnene, de var så uklar som noget kunne være, en anelse røde og kunne på ingen måde fokuser. En snøvlen brød hendes læber mens hun igen lod øjnene glide. Stofferne i hendes krop var godt i gang med at forgifte hende, og små krampeagtige tegn viste sig ved hendes arme og ben. Det var ubehageligt, men samtidigt var hun slet ikke fokuseret til at mærke smerten så tydelig.

Det vendte sig i hende, hun flyttede sig doven og utrolig langsomt mens hun forsøgte at skubbe sig op at sidde. Pludselig blev det for varmt, og hun fik det skidt. Hendes fingre var helt stive, og hun skælvede og rystede endnu mere. Endnu en krampeagtig bevægelse sendte hende i jorden hvor hun lå og skælvede.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Man 19 maj 2014 - 21:52

Lawrence kiggede i mod hende og havde nu sat sig på hug foran hende imens han let ruskede hende: "Hey! Hallo! Kan du høre mig?" sagde han, ikke itvivl om at hun havde taget for meget, om det var af alkohol eller noget helt andet havde han ingen idé om, men udover at hun lugtede langt væk af alkohol så lignede hun også en som havde fået en smule for meget og ikke kunne tåle det. Lawrence var en meget hjertevarm person, selvom man ikke ville tro det. Men han gik op i hvordan folk havde det, især efter at han havde været gift med Madison, han savnede hende og tankerne gik stadig i mod hende engang imellem, det var snart 4 år siden at hun var gået bort og siden havde Lawrence ikke haft andet end business folk til folk.

"Jeg gør dig ingenting" forsikrede Lawrence og løftede hende så op i sine arme, ikke helt sikker på om hun ville gøre modstand, typer som hende var sikkert ikke vant til at mænd der tog fat i dem var en god ting, men Lawrence var lige nu ikke interesseret i andet end at få hende til hospitalet. Han gik ud i mod sin bil og smed hende in på bagsædet uden at sige noget til hende, dette her skulle nok gå en lille smule hurtigt, for når hun ikke engang ønskede at tale til ham så var der jo ikke meget at gøre, og brækkede hun sig på bagsædet, så måtte han jo købe en ny bil.

Lawrence kørte afsted ganske hurtigt og meget snart endte han foran Terre's store privat hospital, Lawrence ville aldrig tage til et almindelig hospital heller ikke når det ikke var ham selv som var syg. Da hans bil parkerede ind på pladsen kom en vagt gående og Lawrence gjorde tegn til han havde brug for hjælp, de kendte skam udemærket Lawrence dette sted for han betalte ganske gode penge til at dette hospital overhovedet kunne køre rundt.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 19 maj 2014 - 22:09


"Dig... kender jeeeeg gooooodt!.." hendes øjne var igen åbne men ufokuseret, hun så dog hans silhuette og dog uden at genkende ham om end hendes hjerne sagde en ting eller to. Hun kneb øjnene en smule samme i et latterligt forsøgt på at fokuser på ham, uden held. Det vendte sig igen i hende, og flere kramptrækninger skød gennem hendes krop. Hvor var det dog pokkers ubehageligt! Hun fik det stadig varmere og varmere, og sveden var begyndt at danne sig på hendes pande.

Pludselig blev hun løftede op. Bevægelsen gjorde det ikke just lettere at holde maveindeholdet nede. hun forsøgte at skubbe ham væk for at han skulle sætte hende ned, men hendes forsøg var så elendigt at hun knap fik lagt hånden mod hans bryst. Desuden, duftede han bedre end gyden gjorde og det hjalp lidt på kvalmen. "Du dufter ikke.... af... bæææ" røg det ud af hende, hun havde intet filter mellem hjerne og mund, og hun snakkede bare uden at det gav mening.

Pludselig var han væk, og hun lå blødt og behageligt. Øjnene gled i som hun troede hun var endt i sin seng.. nok den føltes langt mere behagelig end hendes seng men what ever! Hun lod søvnen trække hende, om end det nærmere var koma hun endte i og ikke almindelig søvn. Kramperne forsvandt ikke, tog derimod til i styrke og det trak hende alligevel tilbage til den vågne tilstand. Støn af smerte brød hendes læber, hun vred sig og klynkede. Pludselig blev hun trukket i og lagt på en båre, og kort efter var hun blevet kørt ind til undersøgelse og udpumpning. Det var bestemt en ubehagelig oplevelse. Hun havde det så skidt men man kunne roligt sige at det meste af hvad hun havde fået ind, blev tvunget ud. Resten var gået videre i systemet og hun fik nu antistoffer mens hun blev sat i drop. Helt smadret var hun efterfølgende da hun blev kørt ind på en stue.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Man 19 maj 2014 - 22:17

Lawrence smilede let for sig selv som hun talte, dog kommenterede han ikke på det, han vidste jo at hun ikke mente tingene, og at hun bare snakkede i tåger. Lawrence havde kun været så fuld en gang i hans liv og det var dengang Madison døde, der endte han med at være så fuld han kørte galt, han glemte det aldrig. Men det ... Det kom han sig aldrig helt over, han troede hun var hans store kærlighed, men kærlighed varede åbenbart ikke evigt. Lawrence var kommet videre så godt man nu kunne, men han havde stadig ikke interesse i at få kærlighed tæt på sig igen, det var ikke noget han ønskede at opleve igen.

Da hun var i gode hænder valget Lawrence at køre hjem til sit store hus, men bad sygeplejsken ringe til ham så snart hun vågnede, og naturligvis så ville han betale alt det nu engang kostede at få hende ovenpå igen, han ønskede ikke at gå på kompromi med disse ting, men han ønskede da bestemt at snakke med hende. Lawrence ønskede information og vidner om folk, nok fordi det gav ham en følelse af.. MAGT.

***

Næste morgen var Lawrence på vej i mod sygehuset endnu engang, han havde fået at vide at hun havde det bedre men var meget sløv, og han ønskede at tjekke op på hende inden hun måske ville stikke af eller udskrev sig selv, han kendte hende jo trods alt ikke og vidste jo heller ikke hvad hun kunne finde på. Han gik hen i mod hendes stue og åbnede roligt døren iklædt sorte bukser og en blå skjorte med et mørkeblåt slips.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 19 maj 2014 - 22:27

Hele natten blev hun holdt øje med, hun fik stadig hedeture og havde det virkelig elendigt, men det blev da bedre som alkoholen og stofferne kom ud af systemet. Hen imod morgenen var hun mere klar i hovedet og kunne da åbne øjnene og tjekke sine omgivelser. Et hospital? hvordan fuck var hun endt her?! Hvad værre var, at stedet så at for fint ud. Fuck! Hun får aldrig betalt den regning. Med denne tanke faldt hun hen igen, og vågnede op nogle timer efter hvor lyset strømmede ind af vinduet.

En sygeplejerske dukkede op, spurgte ind til hende og Cinderella betragtede hende årvågent dog uden at sige noget. At spille stum var bedst. Kvinden spurgte om hun ville have et bad, og hun nikkede. Hospitalstøjet var væmmeligt, men altså, der var ikke så meget at gøre ved det. Hun smuttede ind i badeværelset med rolige skridt, var stadig en smule svimmel og usikker på benene. Hun stod længe under bruseren, og endte med at sætte sig på en stol der var stillet til anledningen derinde.

Hvor længe hun var derinde anede hun ikke, men sygeplejersken dukkede op og meddelte at hun hade sat morgenmad frem, og nyt rent tøj. Ella nikkede blot til hende inden hun smuttede igen og efter yderligere ti minutter slukkede hun for vandet og greb et håndklæde. Hun gav sig til at tørre kroppen, og var for træt til at gøre det grundigt. Håndklædet blev svøbt rundt om hendes krop inden hun stavrede ud af badeværelset for at blive mødt af synet af en mand i jakkesæt. En fra myndighederne? Hvad fanden ville han.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Man 19 maj 2014 - 22:40

Lawrence betragtede hende roligt som han trådte ind i rummet, hun så allerede en del bedre ud end hun havde gjort dagen før, hun så dog også en smule smadret ud, men på den anden side - hvem ville ikke det efter sådan en tur? Hun var skam også ganske køn, generelt lignede hun jo bare en ganske almindelig pige. Hun havde ingen besøgende haft, savnede ingen hende? Måske havde de bare ikke hørt at hun var væk endnu. Var Lawrence røget på hospitalet havde det halve af hans familie nok stået der indenfor meget kort tid.

"Undskyld jeg bare sådan kommet brasende" sagde Lawrence i et afslappet smil, han havde jo absolut ingen idé om om hun kunne huske noget som helst, men han ville bestemt ikke være overrasket hvis hun ikke kunne: "Jeg hedder Lawrence... Det var mig der fandt dig i går" sagde han roligt, han vidste ikke om hun havde nogen idé om hvem han var, alle der vidste noget om mode eller politik kendte hans navn, men set i betragtning af at han havde fundet hende på gaden, var det ikke noget han som sådan forventede af hende, faktisk forventede han det ikke af nogen overhovedet og egentligt var han også ligeglad med om de gjorde eller ej, det var jo trods alt bare hans arbejde.

"Jeg ville bare tjekke at du var okay... Har du brug for noget?" spurgte han let, han var ikke sikker på om hun overhovedet gad snakke med ham, men ville hun ikke - ja så var der jo ikke så meget at gøre. Han havde jo gjort hvad han kunne for hende lige nu, og trods alt så vidste han jo intet om hende. Lawrence satte sig roligt ned på stolen ved siden af sengen i rummet, han kunne lige så godt antyde at han ikke havde tænkt sig at gå, bare for at se om han ikke kunne få et svar ud af hende på en eller anden måde.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 19 maj 2014 - 22:48

Hun så ufravent mod ham mens han så hende an, og hun gengældte hans blik. Well, han så nu heller ikke værst ud. Trods dette sagde hun intet, og han tøvede da heller ikke med at tage ordet og gav sig til at snakke og forklar. Hendes redningsmand? Hvor latterligt, hun havde ikke behov for en redningsmand! i værste fald var hun gået død om, og det var ind til videre ikke sket, næsteværst ville hun formentlig have brækket sig og fået alt lortet ud af sysemet.

Hun svarede ham ikke, hans reaktion var blot at tage plads på den eneste ledige stol. Aha, så han havde ikke tænkt sig at smutte? Hun rullede med øjnene og bevægede sig forsigtigt hen til sengen hvor det grimme hospitalstøj lå. Der blev rynkede på næsen "Når du har røven fuld af penge, så kunne du bede dem komme med lidt finere tøj" sagde hun. Han lignede i alt fald en der havde røven fuld af penge, og at gætte udefra hans valg af hospital så kunne han meget let eje det og ikke bare have råd til at lade en vildt fremmed indlægges i det.

Uden flere ord trak hun håndklædet af og blottede sin krop uden så meget som at tage hensyn til at en mand hun ikke kendte stod i rummet. Desuden havde hun intet at skamme sig over, hun var en smuk kvinde, med de rigtige former og en skøn krop. Demonstrativt spredte hun sine store hvide vinger, og rystede dem svagt så overskydende vand kom fri. Langsomt og i yndefulde dog trætte bevægelser fik hun taget det hvide kedelige tøj på.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Tirs 20 maj 2014 - 22:20

Lawrence kunne ikke lade være med at smile let over hendes kommentar, han tog sjældent ting så alvorligt og da slet ikke når det kom fra en person som hende, der var så langt ude som han nu kunne fornemme at hun var: "Hvem siger jeg har mange penge?" spurgte han interesseret og kiggede over i mod hende, godt nok var hans jakkesæt ganske dyrt - på den anden side så kunne det måske være fordi hun rent faktisk vidste hvem han var, ja han anede det ikke men lige nu ventede han da ganske spændt på svaret.

At hun stod nøgen i rummet tog han sig ikke sønderligt af, selvom Lawrenve var en mand så var han ikke en creepy en af slagsen, han elskede kvindekroppe men han kunne skam sagtens kontrollere sig selv og han kiggede derfor også blot i mod hendes ansigt ligesom inden hun havde smidt kåben, det var jo trods alt mest venligt at kigge på folk man talte med.

"Kan jeg køre dig noget sted hen?" spurgte han let og kiggede på sit ur, de ville nok ikke udskrive hende de næste par timer, men når engang de ville var det jo meget rart at vide om hun ville komme godt hjem - hvis hun da havde et hjem. For han havde efterhånden lagt to og to sammen, gjort en smule research omkring folk i det miljø og han kunne ikke særligt godt lide hvad han så eller hørte: "Og du hedder?" spurgte han blot afslappet og kiggede fortsat i mod hende.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Tirs 20 maj 2014 - 22:52

Hun rullede med øjnene ved hans svar, det kønne smil kunne ha sende til nogen der rent faktisk gad glo på det, hans kønne ansigt sagde hende ikke så meget, det var der ikke så meget der gjorde længere. "Nok lever jeg nærmest på gaden, men jeg er ikke blind. Dit jakkesæt er skræddersyet, du dufter af dyr parfume og du bragte mig hertil" nej hun havde ingen anelse om hvem han var, hun havde skam hørt om hans navn, men det var stort set også det. Hendes liv uden fjernsyn, og meget teknologi gjorde det svært at kende den slags personer.

At han ikke begloede hende, eller gav sig til at savle var da en positiv ting. Han fik da i det mindste point som andre havde mistede godt og grundigt ved at glo upassende. Men mon ikke han var ligeglad? Alle var ligeglade! Hun fattede i grunden ikke han havde spildt Gud ved hvor mange penge på en vildt fremmed han end ikke kendte navnet på. En engel? Næppe.

Snart spurgte han om han kunne køre hende et sted hen og hun fnøs "Altså... medmindre du gerne vil blive røvet eller overfaldet så tror jeg ikke det er en god ide... Logement er i alt fald ikke et spor hyggeligt sted hvor en pretty boy som dig" svarede hun med en skulen som hun fik det sidste tøj på plads og dumpede ned på sengen. Et suk slap hendes læber. Hun frøs faktisk en smule, og endte derfor med at trække dynen op over hende. Maden.. ja synet gav hende i øjeblikket kvalme men hun ville formentlig ende med at spise, det var bedre mad end hun ville få derhjemme. Igen spurgte han ind til hendes navn og efter at have rullet med øjnene igen svarede hun "Cinderella Marvic" svarede hun blot.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Man 26 maj 2014 - 13:13

Lawrence kunne ikke lade være med at undslippe et lille smil: "Menneskekender" konkluderede han blot da hun snakkede om hans jakkesæt, parfume og det faktum at han havde bragt hende til dette sted, okay måske havde hun ret men for ham var det ikke vigtigt om han havde mange penge eller ej, faktisk betød penge ingenting for ham nok netop fordi han aldrig havde manglet dem, selv ikke dengang han var ung fordi hans forældre også kom fra et fint miljø, de var ikke så millionære som ham, men fattige kunne man heller ikke ligefrem kalde dem.

"Well jeg er ikke bange af mig" sagde Lawrence med et lille smil, nok også fordi han havde sikkerheds folk som altid var i nærheden af ham, udelukkende på grund af hans status var der mange der var efter ham: "Du må forstå det var lidt et chok at finde en person liggende på gaden, jeg gætter på du arbejder som.... ?" spurgte han interesseret og rettede sig let på stolen, nysgerrig efter hvorfor hun var endt med at blive røvet på jorden var stor, men frem for alt ville han gerne bekræfte om hun lavede hvad han troede hun gjorde. Solgte stoffer, prostitueret, Drukdealer? Der var jo mange muligheder, men en eller flere af dem måtte jo passe.

"Lawrence Watson" præsenterede han sig selv venligt da hun havde sagt sit navn, specielt men meget pænt navn hun havde og det fik ham til at smile let: "Der er intet jeg kan gøre for at hjælpe Dem?" spurgte han roligt og kiggede i mod hende, imens hans grå blå øjne let betragtede hendes ansigt, når hun sådan var ren og pæn så var hun jo faktisk en utrolig køn pige.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 26 maj 2014 - 13:51

Åh ja, hun havde mødt alverdens væsner gennem sine 35 år på jorden, nok var det ikke mange år i forhold til hvad man kunne blive men man kunne roligt sige at et liv på gaden og i det miljø hun nu engang kom frem lærte én en del om folk. Så ja, hun var en god menneskekender og brugte øjnene mere eller mindre.

Som han gav udtryk for at han ikke var bange af sig rullede hun med øjnene, var han en engel eller sådan noget? Han kunne godt gå for at være det med det ansigt, men hun var langt fra sikker. Sådan som han dog havde hjulpet hende kunne det godt tyde på det, en fremmed der hjalp en fremmed, det skete ikke så ofte på disse kanter.
Som han fiskede efter hendes arbejde og tydeligvis troede hende som værende en luder af en art fnøs hun, dog ikke. "Jeg synger og stripper.. luder er det næste på programmet" hun kunne godt tyde hans tanker på det punkt. Hun troede skam på at hun vil ende i mere lort en dag, hvornår det ville ske måtte tiden jo vise hende.

Han præsenteret sig med sit fulde navn denne gang, og hun rynkede brynene som navnet lød bekendt, hun var dog ikke sikker på hvor hun havde hørt det før. Snart spurgte han om ikke han kunne gøre noget for hende, og hun rynkede brynene i overraskelse. Hvad skulle han dog kunne gøre? Hun skilte læberne men klappede i, og snart slog det hende hvem han var. "Watson? Vel ikke den Watson? Ejer af Desiré Noir?" hun skød overrasket det ene bryn i vejret, hvis det var tilfældet, var det da kun overraskende at hun fik hjælp. Manden var verdenskendt og den eneste grund til at hun kendte ham var fordi hun havde set ham i modeblade. Byens lækreste og rigeste ungkarl, kvinder ville slås om at ende i hendes plads, alene tanken fik hende til at rulle med øjnene igen.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Man 26 maj 2014 - 22:36

Lawrence rynkede let på panden men kommenterede ikke hendes job situationer, han dømte ikke folk, men han var da altid ked af at høre folk var kommet langt ud eller i problemer: "Drømmer du om at synge?" spurgte han interesseret og smilede roligt, det var det eneste i den sætning han lige havde lyst til at kommentere på, resten lød ikke rart og ikke særlig værdigt for en kvinde som hende der udover at være ganske smuk og sikkert også ganske intelligent.

Lawrence kunne ikke lade være med at smile skævt da hun snakkede om Desiré Noir og han nikkede så langsomt: "The man himself" sagde han blot i et afslappet smil, han kunne jo ikke løbe fra hvem han var: "interesseret du dig for mode?" spurgte han en smule forundret, at hun vidste hvem han var måtte vel betyde at hun havde set eller hørt noget om stedet derude. Han var meget glad for at hans firma var så udbredt, men det var nu ikke altid en fordel at blive kendt alle steder.

"Arbejder du for nogen?" spurgte han interesseret og løsnede sit slips en smule som han mærkede varmen bide ham i halsen, og mærkede sin telefon viberere og tjekkede den kort, han trykkede med det samme på den røde knap, folk vidste godt at de ikke skulle ringe igen med det samme hvis han havde lagt på, for det var en hentydning til at han ikke ønskede at snakke lige nu.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 26 maj 2014 - 22:51

Hans spørgsmål kom bag på hende, og hun hævede brynet men trak på skuldrene. "Jeg holdt op med at drømme for længe siden Mr. Watson" svarede hun blot uden at se mod ha og trak bakken med mad hen til sig og gav sig til at spise stille og roligt. Hun var virkelig sulten, men hun vidste at hvis hun spiste for hurtigt kom det bare op igen.

"Da jeg var yngre, nu har det ingen betydning.. " hun trak på skuldrene og tyggede af munden inden hun vendte blikket mod ham. "Jeg læste vidst om dig i et blad for noget tid siden" tilføjede hun og forklarede derfor hvorfra hun kendte ham. Eller nærmere genkendte ham. Hans tilstedeværelse irriteret hende, hun havde ikke behov for at blive mindet om at hun var under andre, ludfattig, en belastning for samfundet, sig selv og alt og alle omkring sig. Hun fattede end ikke hvorfor han sad der og var så høflig mod hende.

"Ikke nogen specifik, stripklubejeren er bare glad hvis jeg kigger forbi" svarede hun med et træk på skuldrene igen og spiste lidt mere. Det smagte meget bedre end noget hun selv ville købe eller have råd til! Hendes mave tog glædeligt imod det. Hvor han ville hen med alle disse spørgsmål anede hun ikke, han samlede en vildt fremmed op fra gaden og snakkede pænt til dem, ikke just mange gjorde. Hvad mon han forventede til gengæld.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Man 26 maj 2014 - 23:21

Lawrence kiggede i mod hende og lyttede som hun talte: "Man bliver aldrig for gammel til at drømme" forsikrede Lawrence med et roligt smil, han var virkeligt glad for at drømme stadig, han var selv typen der stadig havde en masse drømme, også selvom han i lang tid havde været slået ned af Madison's død og ikke havde haft lyst til noget mere, så var han alligevel endeligt kommet ud på den anden side og han følte at verden var begyndt at arbejde sammen med ham igen istedet for i mod ham, som den ellers havde gjort ret så længe.

"Du bürde overveje at skifte branche, jeg vil gerne hjælpe dig hvis du kunne være interesseret i et job ude på Desiré Noir" sagde Lawrence roligt, han vidste at han kunne skaffe hende noget, godt nok anede han intet om mode men han ejede jo trods alt bygningen og han vidste at han kunne bede hvem som helst om at tage hende ind også ville de gøre det.

"Du bürde ikke leve sådan" sagde Lawrence alvorligt, godt nok så kunne han selv godt lide at bruge kvinder og at eje dem. Men det skulle være fordi de ville og ikke fordi han betalte dem for det, han eslkede magt, kontrol og han elskede at have penge, men han havde aldrig nogensinde købt sig til sex og det kom han heller aldrig nogensinde til, bare tanken frastødte ham og han kunne ikke forstå at nogen mænd var så sølle at de valgte at gå af den sti, især fordi de fleste kvinder jo intet valgt havde.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Man 26 maj 2014 - 23:48


Hun rullede med øjnene ved hans svar "Nej, men man kan nå bunden så meget at det at drømme er tåbeligt" svarede hun bare. Hun havde ingen drømme, ingen ambitioner. Verden betød intet for hende, og hun kunne gå rundt og være helt nede, især uden sine stoffer! Stofferne gjorde hende glad, gav hende en falsk glæde som hun nød og ikke kunne leve foruden, eller gad leve foruden. Det var dog problematisk at skaffe stoffer, det var så pokkers dyrt! Især når man som hende var afhængig af de dyre vare!

Hun stoppede på at tygge i noget af den hun havde i munden ved hans tilbud om arbejde og sank i stedet for bare maden inden hun brød ud i latter. "Du er tosset! Mig, arbejde?! Drop det pis der gider du" hun himlede irriteret med øjnene af ham og skulede olmt. Hvad fanden jokede han for, desuden, hun dukkede aldrig op, var for høj og skæv til at komme på arbejde de rette tidspunkter. Ingen gad ansætte hende, og end ikke ham selvom han sad og sagde det nu. Hun havde vel svært ved at forstå at han tilbød hende et liv udenfor det lort hun stod i.

"Åh jo jeg gør, jeg har selv bedt om det" svarede hun og fik spist det sidste. En sygeplejerske kom ind, og forklarede at Cinderella kunne gå når hun ville, men at hun skulle tage det med ro. "Din lever har taget skade af al den alkohol og alle de stoffer, du må holde igen ellers ødelægger du din krop" forklarede kvinden. Cinderella så ligegyldigt på hende, og sygeplejersken smilede til Lawrence inden hun smuttede. Cinderella rejste sig op, og trak tøjet af igen og tog i stedet den kjole hun havde haft på natten forinden. Hun var træt og svimmel, men hun ville også bare gerne væk fra det her sted.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Tirs 27 maj 2014 - 21:55

Lawrence sagde ingenting, han ville ikke diskutere med hende, sådan en type var han jo trods alt ikke og det var jo hendes liv også selvom Lawrence ikke var enig i hvordan hun levede. Det hun lavede var ikke ulovligt og han kunne jo derfor ikke tillade sig at blande sig i hvordan hun ønskede at leve. Men Lawrence var da ked af at hun valgte den vej. Han følte hende interessant på en eller anden underlig måde og kunne ikke lide tanken om at hun bare ville gå tilbage på gaden.

Lawrence smilede, bare for at være venlig og ikke hidse sig op over hendes kommentar og som sygeplejesken kom ind rejste han sig ganske roligt op, hun var okay nu og det var han glad for: "Pas på dig selv, okay?" sagde han blot med en rolig stemme og kiggede i mod hende: "Jeg skal nok betale regningen herfra, så du kan bare tage afsted" sagde Lawrence roligt og kiggede i mod hende.

Han gik i mod døren og stoppede et øjeblik op og kiggede hen i mod hende: "Hav det godt" sagde han blot med et roligt smil, bevidst om at han ikke kunne gøre mere lige nu, men det betød nu ikke at han bare sådan ville stoppe her, for han kunne godt fornemme på det hele at han ikke bare kunne gå hjem og glemme alt om hende.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Tirs 27 maj 2014 - 22:11

Lawrence Watson fandt hende interessant, wow! Det var da underligt at en fremmed fandt hende interessant! Han ville nok også bare glo på hende i noget tid, blive træt af det og smide hende væk som alle andre havde gjort før ham. Hun slog tankerne ud af hovedet og som sygeplejersken dukkede op og sagde hun kunne gå, rejste han sig op. Hun så efter ham uden at sige noget, end ikke et tak. Længe stod hun og gloede på den lukkede dør da han var gået, og hun overvejede om det var noget han gjorde ofte, nærmest for sin samvittighedsskyld.

*time jump*

Knap to uger efter bevægede hun sig atter skæv gennem gaderne. Hun gik og fniste for sig selv, ikke en overdosis men hun følte sig bare.. høj! Alle hendes problemer virkede ligegyldige, hun følte sig fri og i stand til at klare hvad som helst! "I AM THE KING OF THE WORLD!!!!" råbte hun i gaden, folk gloede på hende, rystede på deres hoveder og fortsatte "Or the queen" fniste hun. Nogle ikke særlige søde teeangedrenge besluttede at spænde ben for hende, og fordi hun knap kunne fokuser faldt hun så lag hun var. Hun stønnede af smerte som hun kæmpede sig op på knæ. Hudafskrabninger var ikke spor kønne, men tøjet havde taget det værste af slaget trods alt. Hun skulle til at rejse sig op da hun blev sparket til og røg om på ryggen. Slag slog al luften ud af hende og det prikkede for hendes blik mens hun krøllede sig sammen i fosterstilling. Åh den smerte.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Tirs 27 maj 2014 - 22:18

Det var en smule skræmmende, men Lawrence havde faktisk tænkt på hende flere gange, ikke kun fordi at hun havde en skønhed som meget få kvinder havde, men også fordi hun havde brug for hjælp - brug for at blive rettet ind, og netop disse ting var jo netop Lawrence's speciale. Han kunne ikke lide tanken om at hun rendte sulten og fortabt rundt på gaden, heller ikke selvom hun måske havde det fint med det. Faktisk var det første gang siden Madison's død at Lawrence havde fundet det modsatte køn interessant - på en anden måde end normalt.

Lawrence havde kørt forbi den samme gade flere gange i træk, fordi det var denne vej han ahvde fået at vide han kunne finde hende på, eller der hun befandt sig mest. Han kørte ned af gaden i den sorte Audi og havde bag sig sine to sikkerheds folk i en sort bil, Lawrence havde Andrea som var hans faste assistent og det var det eneste, alle andre var sikkerhedsfolk som han havde flere forskellige af.

Han steg uden af bilen, hun var i ballade igen og han kunne se det ganske tydeligt. Han kiggede i mod de unge fyre som først begyndt at gå i mod Lawrence, men som de tog vagter steg ud af bilen valgte de alligevel at løbe afsted: "Er det nu dig igen?" spurgte Lawrence med et afslappet og skævt smil imens han roligt hjalp hende op, helt frisk så hun ikke ud, men heldigvis ikke så dårlig som sidst.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Tirs 27 maj 2014 - 22:27


Pludselig blev hun hjulpet på benene og genkendte en mandestemme. Hun vendte de store øje mod ham hvor de udvidet pupiller fortalte at hun var høj. Hun smilede et blændende smil til ham "Åh du er jo som en skytsengel" sagde hun totalt ude af kontrol mens hun lagde en hånd over hans bryst. "Forfølger De mig Mr. Watson... De er vel en slem mand!" skændte hun på ham mens hun fniste helt ustyrligt. Hun var ikke helt sikker på sine ben, men det var vel ikke underligt. I det mindste så hun bedre ud end sidst, lignede på ingen måde en luder selvom hun mere eller mindre var endt som sådan over de sidste to uger, endda personlig luder til gengæld for stoffer.

Folk var stoppede op og gloede på dem, nok mere interesseret i ham end hende, men hun nød opmærksomheden. "Åh se, publikum" hun vinkede til folk rundt omkring selvom hun ikke kendte en eneste af dem. Snart så hun dog mod ham igen, lod sine øjne finde hans og fniste igen inden hun trak sig fri og snoede rundt om sig selv inden hun dansede væk fra ham og ned ad gaden som om hun slet ikke havde stødt på ham til at starte med. Glemt igen var han.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Tirs 27 maj 2014 - 22:35

Lawrence rystede på hovedet af hende og kunne ikke lade være med at rulle med øjnene, hun var virkeligt ikke rigtig klog og Lawrence var slet ikke itvivl om at hun ville have godt at at være ædru nogen dage, han kendte slet ikke til denne verden, han havde aldrig mødt kvinder som tog stoffer eller noget i den stil, Lawrence rørte det ikke selv og det gjorde ingen han kendte heller ikke, folk blev fyret på stedet hvis han opdagede de tog stoffer, også selvom det ikke var på arbejdet de havde gjort det.

"Hey vent!" sagde han som hun gik og greb fat omkring hendes håndled: "Come on... Lad mig hjælpe dig" sagde han og kiggede i mod hende, han ville gerne at hun fik hjælp, det her var jo tydeligt ikke sundt for hende. Han anede ikke om nogen ejede hende, om hun var tvunget til noget eller om hun rent faktisk nød dette gade ræs, men... Han kunne ikke forstå hvordan nogen frivilligt kunne vælge at leve sådan her? Det måtte da være umuligt.

avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Tirs 27 maj 2014 - 22:51

Hvordan hans liv var anede hun ikke, det var ikke et liv hun selv nogensinde havde haft. Hendes liv havde altid været noget lort, med en far som engel og som aldrig havde taget sig af dem, en mor der mente hun kunne drikke sig helt henne i hegnet og lægge sig til at dø, en halvbror der troede han bare kunne udnytte hende. Ganske enkelt havde hun bare altid haft modgang og det var det eneste hun kendte! Stoffer hjalp på hendes destruktive tanker,m selvmordstanker, tanker om at hun intet var værd!

Han greb pludselig om hendes håndled og hun havde nær mistede balancen. Blikket vendte hun mod ham og ved hans ord brød hun ud i latter. "Åh du er så sød!" Hun vristede håndledet fri af hans greb, og slog armene rundt om hans hals. "Så, du vil hjælpe mig..?" hviskede hun dæmpede mod ham, tonen sensuel og blikket mere nærværende og intenst. "Skat, bare indrøm du vil have min krop" sagde hun med et muntert smil. Hun tænkte slet ikke i øjeblikket, og skulle hun gøre det ville hun ikke fatte hvad han lavede her.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Kendall on Tirs 27 maj 2014 - 23:14

Lawrence havde et godt liv, penge manglede han jo ikke ligefrem. Han havde alt hvad han ønskede og alligevel havde han ingenting i forhold til hvad han havde da han havde Madison. Han ville bytte alle sine penge ud for at få hende tilbage, men han havde lært at leve med sorgen og tanken om at hun ikke længere var ved ham og nok ikke nogensinde igen ville komme det. Han skulle aldrig forelske sig igen for det gjorde så ondt når man mistede dem han elskede, og det ønskede han ikke at opleve igen.

Som hun snakkede smilede han kort, hun prøvede at provokere ham, nok fordi det var det eneste våben hun kendte, at prøve at virke stærk overfor omverdenen. Lawrence var fornuftig og frem for alt så var han faktisk utrolig klog, både på at læse folk men også bare på mennesker generelt og han vidste derfor at der ofte lå mere bag flabede og provokerende ord end som så, hun viste sikkert aldrig svaghed, ligesom han heller ikke gjorde. Han vidste selv hvor dræbende det kunne være.

"Og hvad hvis jeg vil?" spurgte han blot og lagde hovedet på skrå, hvis det var spillet hun ville spille - jamen så hoppede han da gerne med på vognen: "Kan jeg købe dig for to dage?" spurgte han interesseret: "Bare sig din pris" sagde han som betød penge intet, hvilket det jo heller ikke gjorde.
avatar
Kendall
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 895


Tilbage til toppen Go down

Re: An overdose ~ Lawrence

Indlæg by Cinderella on Tirs 27 maj 2014 - 23:23

Det var nemlig det eneste middel hun kendte og nok det var irriterende for nogen men sådan håndterede hun tingene. Når hun så endda var skæv blev det ikke bedre, hun blev modigere, mere flabede, og var bare generelt åben og tog let på tingene. Hun skjulte sine svagheder, sine problemer og sine sårer bag en facade der sagde at alting var perfekt.

Hans svar kom bag på hende og hun fnisede svagt "Åh jeg vidste det!" svarede hun mens hun bed sig frækt i underlæben og sendte ham et hedt blik. "14.000 Euro" svarede hun uden at tænke nærmere over det. Beløbet var netop det hun skylte Zann, og det var derfor det lige var det hun sagde selvom den anden fyr slet ikke rigtigt blev tænkt på i øjeblikket, instinktivt var det bare det beløb hun havde behov for i øjeblikket. At det var overdrevet tænkte hun ikke på, folk betalte overhoved ikke den slags og kvinder var heldige hvis de fik noget over 100 euro, hendes beløb var derfor helt urimeligt.
avatar
Cinderella
Competent (Rank 11)

Bosted : Lejlighed i Terre, dog tilbringer det meste af sin tid i det frie og gerne i parker eller skove.

Antal indlæg : 456


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum