Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Om natten

Go down

Om natten

Indlæg by Frost on Søn 4 maj 2014 - 21:57

Tid:Næsten 3 om morgenen
Sted: En af de små sidegader til gågaden
Omgivelser: Der er stort set øde. Mørkt og køligt i vejret.


Der hang en næsten melankolsk stemning i de tomme mørke gader. Gadelygterne gjorde ikke meget gavn. For hver lysplet på gaden skabte de dobbelt så mange skygger. Det var ikke et sted Frost plejede at komme. Normalt kørte han rundt. Desværre var bilen brudt sammen to gader længere tilbage og han havde ikke kunne ringe efter hjælp, da han ikke kunne finde ud af sin nye smartphone. Han havde aldrig haft sådan en før og det eneste han kunne var at tilslutte den opladeren inden den løb tør for strøm og slukkede.
Selvom det ikke var Frosts sædvanlige miljø lod han sig ikke kue. Han var trods alt et rovdyr selvom han aldrig opførte sig som et og sjældent fulgte sine vampyriske instinkter. Med hænderen i lommen på sin dyre jakke vandrede han gennem de lukkede gader og ledte efter hovedgaden, så han kunne få prajet en taxa og komme væk herfra.
avatar
Frost
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: Om natten

Indlæg by Gæst on Søn 4 maj 2014 - 22:13

Natten var efterhånden ved at gå på held og inden længe ville dagens lys overtage. Hun havde endnu ikke haft nogen kunder… Ikke engang den mindste seksuelle ydelse havde hun blevet hyret til. Mon dette var enden på ’arbejdet’? Lavt sukkede hun og så sig omkring, der var ikke en eneste sjæl at se nogen steder i de tomme gader. De var sikkert hjemme i deres sikre huse og sov… Nattens væsener var sikkert på jagt efter nattens sidste bytte inden de tog hjem. Lyden af nogle skridt fik hende til at se rundt, en kvinde… Det kunne hun jo ikke bruge til noget. Hun havde aldrig været sammen med en kvinde, ikke på den måde i så fald. Hun begyndte roligt at gå ned gennem den smalle gade hun som regel befandt sig i, der måtte være nogen et eller andet sted… En ting var sikkert, hun skulle have bare en kunde denne nat!

Hun stoppede op og lyttede til sine omgivelser. Skridt, en ny duft fangede hendes opmærksomhed og fik et smil frem på de optegnede læber. Hun havde altid heldet med sig og denne nat var vidst ikke nogen undtagelse. Hun så i retningen af duften og ænsede svagt skikkelsen af en person. Hendes vejrtrækning var dyb da hun prøvede at finde ud af hvilket væsen det var. Vampyr! Hun smilede kort for sig selv og begyndte med rolige skridt at gå personen i møde, som om hun kendte ham. Håbet om hun måske havde en potentiel kunde i denne mand, fik hende til at lyse op og hun glemte de negative tanker hun netop havde haft og fandt det gode frem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Om natten

Indlæg by Frost on Søn 4 maj 2014 - 22:41

Frost interesserede sig ikke for hvor han var. Hvorfor skulle han interessere sig for tomme gader? Hans største bekymring lige nu var at undgå at træde i eventuel tyggegummi eller hvis en eller anden havde fået den ide at urinere på gaden. Bare tanken var afskyende og han var ikke i tvivl om at det godt kunne være forekommet tidligere på natten.

Han blev opmærksom på en anden der kom mod ham. Et menneske ville han ikke tage sig af, men det her var en vampyr. Formentlig en der var ude på jagt. Faktisk burde der vel være flere et sted som det her. På den anden side var her så få mennesker at det ikke kunne betale sig at jage her. Men hvad vidste han om det. Han jagede ikke selv i mørke indelukkede gader så sent.
avatar
Frost
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum