Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Så f****** varmt!

Go down

Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Søn 13 apr 2014 - 10:37

Tid: Omkring 14 tiden
Vejr: Solskin og varmt
Sted: Gågaden


Det var en ret så stille og rolig eftermiddag i Terre, solen stod højt på himlen og skinnede ned mellem tagene som dækkede de små gader som førte en rundt i Terre. De små græssteder som folk ejede, var fyldt op med nye købte blomster som blot skulle give dem lidt af den natur, som de kunne få ved at rejse ud af byen. Det var dog ikke noget som disse mennesker tænkte på, for åh de havde jo så travlt med det ene og det andet. Så travlt i at shoppe i de smarte butikker som man kunne finde rundt i gaderne, gå på cafeerne, restauranterne, bar og alle mulige andre steder, så havde de jo ikke tid til at nyde den natur som de kunne finde udenfor byen.
Ikke engang denne varme eftermiddag, virkede det som om der blev mindre mennesker på gaderne. Det var næsten som om der ligefrem blev mere, som om hele Frankrig havde taget til Terre. Det gjorde det ligefrem svært at komme frem og tilbage i gågaden, hvor den svenske Phillip boet.
Ligefrem fra morgenstuen blev han vækket af de mange mennesker, på en af de få dage hvor han faktisk havde fri. Det irriterede ham grusomt at blive vækket, men sådan var det vel når man boet i centrum af det hele.
Selv om klokken var begyndt at blive mange på dagen, og de fleste nok ville mene at halvdelen af dagen var slut. Så havde Phillip ikke skyndet sig for at komme ud i den friske luft, og hvorfor skulle han også det? Når han kunne sidde trygt på sin balkon hen over de mange mennesker, som skubbede sig frem i mængden. Han havde siddet de fleste timer med en kop kaffe mellem sine hænder, og ikke mindst en cigarret mellem sine læber. Et par jogging bukser, og blot lod solen skinne på hans uglede hår og hans bar overkrop.
Det gik blot et par timer, før han mærkede hvordan sulten begynde at komme frem i hans mave. Det var der han besluttede sig for at komme helt ud, tage kampen op mellem de mange mennesker.
Han fik hurtigt skiftet til et par mørke bukser, en hvid t-shirt som afslørede nogle af de muskler som hans overkrop bestod af. Han fik sat sit mørke hår op i en knude, så man kunne se de barberede sider og ikke mindst nakke. Fik taget et par militær støvler på og sin trofaste læderjakke, som han næsten aldrig gik uden.
Han forlod bare sin mørke lejlighed med en cigarret i munden, uden nogen idé om hvor han havde lyst til at spise. De fleste ville nok se logik i det, at han boet over en café. Han skulle bare ikke spise på sit arbejde, så ville han heller dø.
Han gik rolig ud af opgangen, og blev næsten ligefrem trykket op af muren af de mange mennesker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 14 apr 2014 - 1:06

Pruedence havde som sædvanligt forladt sin lille lejlighed i Terre tidligt, hun havde fået lidt søvn og et bad, gjort sig klar, og så var hun ellers smuttet. Hun havde brug for penge, så hun havde tænkt sig at småstjæle idag, og måske finde et engangs job af en eller anden form. Hun trak sig lidt væk fra de mange mennesker på gaden, og ind på en lille sidegade, der så ud til at være helt mennesketom. Hun hev fire punge op ad lommen, en ret okay fangst på den halve time hun havde gået på dén gade. Hun åbnede den første pung, ingen penge. Hun sukkede, og kastede pungen ud på gaden blandt de mange menneskes fødder. Hun åbnede den anden pung, jackpot! Hum hev en hel stak sedler ud ad pungen, og lagde dem i sin inderlomme. Hun smilede tilfredst, og besluttede sig for at tjekke de andre punge igennem senere. Hun kastede pungen fra sig og så rundt. Hvad lavede alle de mennesker egentlig i Terre idag? Lige meget hvad, gjorde det det nemmere for hende at stjæle, så det kunne være hun kunne skaffe sig nogle ekstra penge, og lade vær med at snyde i skat for en gangs skyld.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 14 apr 2014 - 15:17

Phillip fortrød næsten at han havde begivet sig ud på gaden, blandt så mange mennesker. Det var ikke fordi han var en af de person som ikke var social, og ikke kunne klare at være i store mængder af mennesker. Han var vel også bare en af dem som nød at være i fred, at ikke skulle kæmpe igennem en mængde af mennesker for at nå de ting han havde lyst til. Sulten var dog alt for stor inde i hans mave, til at han kunne få sig selv til at vende om og smutte op i lejligheden igen. Selv om en dag i en lejlighed, kunne gå ret så hurtigt og ofte for hurtigt til at man kunne nå at rydde op og ordne sit hjem.
Han stak sin ene hånd ned i lommen på sine bukser, hvor han fandt en ryg lighter frem med håndlavet dødningehoveder på begge sider.
Med en let bevægelse fik han hurtigt tændt cigarret mellem sine læber, og tog med det samme med en dyb indånding så røgen stod ud af hans næse, som var han en eller anden drage. Han lag med det samme lighter til rette nede i lommen på sine bukser igen, hvor den ligefrem hørte hjemme. Det var en af de der små ting som han aldrig gik uden, og som han alligevel aldrig kunne finde når han var der hjemme. Selv om han altid kunne finde den ligge i et par bukser, et eller andet sted i sin lejlighed.
Han kiggede ned af begge veje af gågaden, før han besluttede sig for at gå den ene vej. Det var ikke fordi han kendte Terre særligt godt, ikke haft tid til at undersøge hver eneste lille del af denne fantastiske by. Det eneste sted som han sådan rigtigt kende, var et spise sted ikke så langt der fra. Det var jo næsten ligefrem blevet hans anden hjem, siden han var flyttet til Frankrig.
Han lag sine hænder ned i lommerne på sine bukser, mens han skubbede let til folk for at komme forbi. Der var nogle som tog det pænere end andre, sure blikke og nogle valgte ligefrem at råbe efter ham på nogle ord som han slet ikke kendte på Fransk. Det var nok også derfor at han ikke tog det så tungt, når han endelig ikke viste hvad de sagde til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 14 apr 2014 - 16:07

Hun gik ud på den storbefolkede gade igen, og så sig kort om. Hun skulle udse sig sit næste offer, og prøve at få fat i mere end bare pungen. Måske også noget hun kunne sælge for en okay sum penge? Hun masede sig lidt frem, og fik øje på en mand der så ud til at have travlt, han masede i hvert fald til folk som om han skulle nå noget. Hun havde lært af erfaring at travle mennesker var nemme at stjæle fra, så han var hendes næste store "mål". Hun masede til folk for at komme hen til ham, og i sin forbi fart fik hun også stjålet et par ure og ringe. Hun satte farten ned til han tempo da hun nåede om bag ham. Langsomt fik hun hånden i hans jakke, et par småpenge var der at finde. Han måtte da have noget andet. Hun listede forsigtigt tre fingre ned i hans forlomme, og fik fat om en lille lighter. Lige som hun skulle til at hive lighteren op ad hans lomme, stødte en mand ind i hende. Hun hev hånden til sig, hun havde fået fat i lighteren, men manden havde garanteret mærket rykket i sin lomme, så hun vendte om, og satte i løb. Hun skubbede og masede til folk for at komme hurtigere forbi. Folk skubbede bare igen, hvilket sakkede hendes fart en del. "Fuck...." Ordet listede ud af hendes mund et par gange mens hun løb. Hun måtte ikke blive fanget, det ville nok koste hende dagens fangst, + hun nok ville blive hevet med til politiet. Hun håbede han var kriminel selv, eller bedst kunne lide at ordne tingene selv, så ville hun ikke blive slæbt med til de klamme politifolk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 14 apr 2014 - 17:34

Phillip havde bestemt ikke så travlt som så mange andre mennesker havde, de som skulle nå fra den ene butik til den anden. Han skulle jo bare tilfredsstille sin sult, men det kunne da heller ikke gå hurtigt nok? Han havde ventet i alt for langtid på at få sin morgenmad, til at hans mave ligefrem larmede inde i ham efter at få noget at spise.
Det gjorde det derfor bare mere irriterende at der var så mange mennesker, at må så ikke kunne skynde sig hen for at få bestilt noget på den gode menu. Som lå inde i hans tanker, som om han havde det foran sig og skulle til at bestille. Når man kom et sted næsten hver dag, så begynde man vel også at kende menuen udenad ellers var det blot Phillip der var sådan.
Det skulle dog vise sig at hans tur til spise stedet ville blive forsinket, at han ikke ligefrem havde et andet valg end at glemme menuen et kort øjeblik. Da han mærkede en der rykkede i hans lomme, og fik hans blik til at vende sig mod en ung kvinde som ligefrem prøvede på at løbe igennem mængden.
Han tog sig hurtigt til lommen, hvor hans lighter havde ligget i. Vreden poppede ligefrem op i ham, som havde den bare ligget på skjul inde i ham. Det tog ikke engang et sekund, før han havde sat i løb efter hende. Hvis blot det havde været et par småpenge, så havde han glemt det og ladet hende løbe med det. Dette var bare en af hans mere dyrebar ting, og det skulle hun ikke slippe afsted med.
Han skubbede ligefrem menneskerne væk fra sig, ikke lod et eneste af dem sænke ham bagud. Kvinden havde åbenbart større problemer med at komme forbi de mange mennesker, som blot fik et smil til at komme frem på hans læber ”vent” råbte han jo tættere han kom på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tirs 15 apr 2014 - 0:37

Destinys hjerte hamrede, ikke fordi hun var forpustet, men fordi hun var lidt panisk. Hun så kort bagud, han havde nemmere ved at komme frem end hende, han var nok også stærkere end hende. Hun stoppede kort op og så rundt efter en sidegade. Der! Hun spurtede så hurtigt hun kunne med alle de mennesker ind på sidegaden. Nu råbte han efter hende, og af en eller anden grund stoppede hun op. Hun lagde lighteren i baglommen inden han nåede hen til hende, så kunne hun vel kræve penge for at give ham den tilbage eller noget i den stil.
Mens hun ventede på han dukkede op, overvejede hun op til flere gange bare og løbe. Altså, hvorfor ikke? På den anden side, hun ville nok kunne få flere penge ud ad ham, end andre. Den lighter måtte betyde noget for ham, siden han rendte sådan efter hende. Der var på den anden side også meget risiko ved det, han kunne jo tage hende med til politiet, eller tage lighteren uden hun fik noget for det. Men han vidste jo ikke hvor den var, så det var fint.
Hun tyggede lidt på sit tyggegummi, hun var faktisk blevet ret afhængig af det stads. Minttyggegummi for at være præcis.

//undskyld længden.:)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tirs 15 apr 2014 - 14:56

Hvor var nogle mennesker bare irriterende, troet at de bare kunne komme og stjæle fra hvem som helst og slippe godt fra det. Han hadet virkelig sådan nogle mennesker, og mest når det gik ud over ham. For det meste kunne han bare stå og grine, når andre folk vil stjålet deres ting, men når det gik udover ham så gik grænsen også bare.
Han fulgte bare hurtigt efter hende hen over gaderne, så hurtigt menneskerne nu fik ham lov til. Men nu var han jo også ligeglad med at de stod der, så kunne de bare lære at flygte hen mod muren når der kom en mand løbende hen over dem.
Han stoppede op med at løbe nogle meter fra hende, da hun selv havde stoppet helt op. Han gik bare roligt hen mod hende, før han stoppede helt op og rakte sin ene hånd hen mod hende ”aflevere” sagde han med en bestemt stemme og havde bestemt ikke tænkt sig at give hende nogle penge, for at få sin lighter tilbage.
Han havde altid været imod folk som slog på kvinder, men havde altid haft meningen at der var nogle kvinder som blot fortjente at få et slag, som der var mænd som fortjente det.
Og hende her kunne let blive en af dem som fortjente det, men nu kendte han hende heller ikke ordenligt, men blot fordi hun havde stjålet fra ham så var det nok.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tirs 15 apr 2014 - 15:30

Pruedence smilede kækt, da manden med en bestemt stemme sagde aflever. "Hvorfor skulle jeg gøre det, uden at få noget for det?" Sagde hun provokerende, og lagde armene over kors. Hun så op på ham med de safirblå øjne, og havde et flabet smil solidt plantet i det feminine ansigt. Hun havde forført sig ud af mange kriser, hvorfor ikke også denne?
Hun lagde hovedet lidt på skrå. "Hvis du gør mig noget, skal du være sikker på ikke at få din lille dyrebare lighter tilbage." Hun klappede ham blidt et par gange på kinden, for ar være ekstra flabet. "Ikke, lille mand?" Et svagt, hånligt grin forlod hendes læber. Hun havde ikke tænkt sig at give ham lighteren, uden at få noget til gengæld. Hvad ville hun få ud af det? Ingenting. Så måtte det tage den tid det skulle tage, og hvis ikke han havde tænkt sig at give hende penge, ville hun bare sælge den, så nemt var det. Han kunne jo ikke ligefrem tage den fra hende, han vidste jo ikke hvor hun havde den. Så hvis han skulle finde den, blev han nødt til at gennemsøge hende, og det havde hun ikke tænkt sig at lade ske.
Hvis hun fik penge fra ham, havde det været en god dag allerede. Så havde hun tjent nogle gode penge denne solrige dag. Måske enda nok, så hun kunne lægge noget til side til at flytte et andet sted hen? Hun havde boet i den lejlighed i et par måneder nu, og var allerede godt trætte af menneskerne der brokkede sig over hende. Hvad var det for nogle tider at komme hjem på, osv. Måske kunne hun finde en lejlighed med nogle flere unge på hendes egen alder. Bare der ikke var børn!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tirs 15 apr 2014 - 22:01

Hans tanker om hvordan hun var, slog bestemt ikke fejl når han hørte hendes svar. En af de der kvinder som troet at de kunne styre hvilken som helst mand, få hvad de end ønskede og blot troet at folk ville gå ned på knæ foran dem. Det var præcis sådan hans forlovede havde været, bare tog hvad end hun ønskede uden at give noget igen. Troet at planet drejede rundt om deres hoved, og alle bare skulle lytte på dem.
Han havde fundet sig i det pjat i alt for mange år, og havde bestemt ikke tænkt sig at finde sig i det længere. Han havde forladt hende for en grund, og ikke tænkt sig at lade nogen anden behandle ham sådan.
Der kom et charmerende smil frem på hans læber, i det hendes ord ikke gjorde ham spor. Selv om det blot gav ham grund til at slå hende, give hende en på hovedet og bare gå der fra uden at se sig tilbage. Så var han mand nok til at holde sine kræfter tilbage fra at gøre det, hun fortjente vel heller ikke at få hans opmærksomhed på det punkt.
Han svang sin ene arm om hende, og træk hende så tæt ind til sig som han overhovedet kunne uden at hive luften ud af hende ”jeg skal nok få den på den ene eller anden måde” sagde han og havde ikke noget imod selv at tage den, han havde jo været høflig nok til at lade hende selv aflevere den.
Han stak sin frie hånd ned i en af hendes lommer, i håb om at hans lighter lå der i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tirs 15 apr 2014 - 22:52

Det var ikke lige den reaktion hun havde regnet med. Hun havde regnet med at få nogle penge ud ad det, istedet havde han åbenbart tænkt sig at tage den selv. Hun vred sig lidt, men han holdte hende helt tæt til sig. "Gider du slippe mig?" Hun prøvede at hamre sin skulder ind i hans bryst, men det blev kun til et sølle lille puf. Hun sukkede svagt, og opgav at vride sig fri.
Hun lod ham bare gennemsøge sine lommer, men hun havde skam ikke givet op. Hvis han fandt den, kunne hun bare stjæle den igen, og løbe denne gad. Dog håbede hun han ikke var så ubehøvlet at tage hånden ned i hendes baglommer.
Hun hadede virkelig at føle sig fanget, uden at kunne gøre noget ved det. Så forbandet stærk han åbenbart var... I forhold til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Lør 19 apr 2014 - 20:20

Hvis der først var nogen der tog hans ting, så mistede han respekten for personen. Så var han ligeglad med om det var en dreng eller pige, så tog han bare sine ting tilbage. Han strammede bare grebet om hende, når han mærkede hvordan hun vred sig og prøvede på at komme fri.
Han rystede let på hovedet af hende, som han forsatte med at undersøge hende ”ikke før jeg får min lighter tilbage” sagde han så godt han nu kunne med en blanding af fransk og engelsk, det var ikke fordi han var den bedste til fransk. Selv om han var halv franskmand, så havde han jo aldrig boet i det land før.
Det var dog ikke fordi han opgav og bare snakkede engelsk, men han måtte blot kæmpe lidt mere.
Han lod sin hånd føre sig om på hendes bagdel, og lod et par fingre finde hendes lomme. Et svagt charmerende smil kom frem på hans læber, i det han fandt sin lighter. Han hev den hurtigt til sig, og skubbede hende væk med sin anden hånd ”kælling” sagde han for sig selv på svensk, mens han vende blikket mod hende igen ”måske skulle du stjæle fra en anden” sagde han på fransk, så godt han nu kunne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Søn 20 apr 2014 - 0:10

Hans hånd gled ned på hendes bagdel, selvfølgelig fandt han den. Hun vaklede et par skridt bagud, indtil muren bag hende stoppede hende, da han skubbede til hende."Eller måske skulle du passe bedre på dine ting, for næste gang jeg får fat i den lighter, får du den ikke igen." Sagde hun, på flydende fransk. Hun var ikke fra Frankrig, men hun havde været her tilpas lang tid, til at lære sproget ordenligt. Det let charmerende smil på hans læber irriterede hende af en eller anden grund. Hun skubbede svagt til hans skulder idet hun gik forbi ham. "Du kan vente dig..." Hun havde tænkt sig at få den lighter stjålet fra ham igen, og få noget for det denne gang. Han skulle da ikke bare slippe afsted med ikke at betale hende, når hun lige havde besværet sig med at stjæle den. Hun havde boet i Frankrig i ca. 12 år af sit 19'årige liv, de andre 7 år havde hun boet i England, med et par sortelvere. Men de anbefalede hende at flytte ned til nogle andre sortelvere, der var lidt mere som hende selv, så det gjorde hende. Og i en alder af 15 klarede hun sig selv, da de andre tog tilbage til underverdenens dyb.

//jeg undskylder længden :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Søn 20 apr 2014 - 18:11

Phillip kunne ikke lade være med at smile charmerende, når han først havde fået sin lighter tilbage så gik han over til at være mere venlig i det. Gentlemanden var jo næsten tvunget sig tilbage, også selv om han ikke brød sig om det. Hun fortjente ikke at få den side af ham, så heller det svin som gemte sin inde i ham.
Han kunne være et kæmpe fjols, som de fleste kvinder ville hade. Dog var det ikke noget han bare sådan blev, så skulle man først komme på den forkerte side af ham. Gentlemanden siden ville altid prøve på at kæmpe sig igennem, og det forkert han nok i sidste ende.
Han tog en cigarret frem, som han hurtigt fik tændt med sin lighter igen. Han holde blot sit blik på hende imens, før han gav et lille grin fra sig ”er du så sikker på det?” sagde han også selv om han ikke ønskede hendes svar, han var jo endelig ligeglad med hvad hun sagde. Hun fortjente jo ikke hans opmærksomhed, ligemeget hvor meget hun end prøvede på at redde det ”måske skulle du lade de store drenge lege med det at stjæle” sagde han og kiggede bare efter hende, som hun gik forbi ham og gav ham et svagt skub.
Hun pirrede ham virkelig til at være lidt ond mod hende, men ikke engang det fortjente hun at få fra ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 21 apr 2014 - 0:04

Hun stoppede op, da han sagde at hun måske burde lade de store drenge stjæle. -"Du er den første der har snuppet mig, i de 6 år jeg har stjålet, hvorfor skulle store drenge være så meget bedre end mig?" Hun gik et par skridt tættere på ham, og så op på ham. -"Fordi de er mere truende end mig?" Foreslog hun med en irriteret stemme. Hun så ned på hans lighter, hun kunne nemt snuppe den fra ham, og så bare løbe. Hvorfor skulle hun ikke gøre det? Han havde været rimelig provokerende, og de charmerende smil syntes plantet i hans ansigt.
Et pludseligt, provokerende smil prydede hendes læber. Hun gik helt hen til ham, og tog hurtigt lighteren ud ad hans hånd. Hun tog sin hånd om bag i ryggen, og gik lidt væk fra ham, i den modsatte retning af de mange mennesker. -"Ups hva? Vil du gerne have din lille dyrebare lighter tilbage? " hun gik endnu et par skridt væk, så hun nu ikke var specielt langt væk fra muren bag hende. -"Jeg skal have noget for det denne gang". Hun smilede flabet til ham, og kiggede på ham med et frækt glimt i øjet. Hvordan han mon ville reagere? Forhåbentlig give op, og give hende noget denne gang. Dog skulle det ikke undre hende, hvis han bare tog den tilbage igen. Hun tog den denne gang ikke for pengene, men det var en principsag for hende. Hun stjal ikke bare for at offeret kunne stjæle det tilbage igen. Og det skulle ikke være anderledes med ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 21 apr 2014 - 15:13

Hvorfor blev hun bare ved med at prøve på at stjæle hans lighter? Det var ikke fordi han havde tænkt sig at give op, han ville jagte hende til verdens ende, blot for at få sin lighter tilbage. Det var jo den eneste ting som han havde fra sin far, ikke engang et billede havde han. Kun den lighter som han havde efterladt, glemt hos hans mor før han forlod hende gravid og ulykkelig.
Det var derfor den lighter betød så meget for ham, det lille minde at hans far er der ude noget sted. Det var dog ikke fordi han havde lyst til at møde ham, mere slå ham ihjel for at forlade hans mor. Han var jo heller ikke flyttet til Frankrig for at finde ham, men for at se hvor hans forfædre kom fra.
Han hævede bare sit ene øjebryn af hende, når hun havde stjålet hans lighter tilbage. Det var jo næsten ligefrem som i børnehaven, hvor pigerne kom hen og stjæl ting for drengene, blot for at få deres opmærksomhed.
Det var heller ikke fordi hun prøvede at flygte, men gik jo i stedet tættere på muren som var bag hende. Han holde bare smilet på sine læber, også selv om han ønskede sin lighter tilbage. Han fulgte bare roligt efter hende, og lag en hånd mod hendes mave og skubbede hende det sidste stykke op af muren.
Han var hurtigt henne foran hende, med sin ene hånd mod muren og med blikket ned mod hende ”i er alle sammen ens” sagde han og bøjede sig ned, og trykkede sine læber blidt mod hendes, mens han førte sin frie hånd om bag hendes ryg og greb fat i hendes håndled, som holde lighteren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 21 apr 2014 - 17:15

Pruedence mærkede hans hånd trykke hende det sidste stykke op mod en mur, der åbenbart var bag hende. Hun havde ikke opdaget den før nu. "I er alle sammen ens" lød hans stemme, hun skulle lige til at spørge ham hvad han mente, da hans læber blidt blev trykket mod hendes. Med hendes frie hånd, den han ikke havde fat i, drejede hun hans hoved til siden. -"Hvad har du gang i?" Sagde hun koldt, nu mindede han hende bare om den djævel der havde prøvet at lave noget med hende uden for et diskotek engang. Hvad fik ham til at tro, at han bare kunne kysse hende på den måde? Hun tog sin hånd om bag hendes ryg, og prøvede at fjerne hans fingre fra hendes håndled. Dog uden held. -"Slip mig, så skal du nok få din lighter tilbage." Sagde hun, ligeså koldt som før, og strammede grebet om lighteren. -"Jeg kan også sige det på en anden måde... Hvis ikke du slipper mig, får du først din lighter at se igen, når den ligger i små stykker på jorden". Hun vidste ikke hvordan han ville tage hendes trussel, om han overhoved ville tage hende seriøst.
Gad vide hvad han havde ment... I er alle sammen ens. Hun kunne ikke få det til at give mening, havde han prøvet sådan noget her før? Var han mon overhoved menneske, eller var han et af de mystiske væsner der bevægede sig omkring de intetanende mennesker. Så mange spørgsmål, så lidt svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Man 21 apr 2014 - 18:17

Phillip holde bare smilet på sine læber, endda når hun valgte at vende hans ansigt væk. Hendes ord overraskede ham overhovedet ikke, kvinder! De var virkelig alle sammen ens.
Han fortrød bestemt ikke at han havde forladt det kommende bryllup, sin kommende kone. Kvinder ville jo bare hele tiden have det ene og det andet, det var det eneste som fylde deres hoved.
Han holde bare sit blik mod hende, også selv om hun havde vendt hans hoved ”giver dig noget” sagde han og havde jo givet hende en ting, så kunne han jo bare få sin lighter tilbage. Hun havde jo aldrig sagt hvad hun ville have fra ham, så heller give noget som ikke betød noget end noget han selv havde brug for.
Han greb bare fat i hendes anden hånd, og træk den væk fra sin hånd ”hvorfor skulle jeg dog tro på dig?” sagde han og havde udvalgt hende som en løgner, andet kunne hun jo ikke være når hun valgte at stjæle fra ham.
Han trykkede hende bare hårdere op mod muren, og greb fat omkring hendes fingre ”hvad med at vi siger at du aflevere den? Også lader jeg dig gå?” sagde han og hævede det ene øjebryn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tirs 22 apr 2014 - 4:45

Hun rystede på hovedet af ham. -"jeg er ikke interesseret i dine kys." Sagde hun irriteret, og mærkede hendes krop blev presset hårdere op mod muren. Et lille smil fandt vej til hendes læber. -"Du bliver træt af mig på et tidspunkt, så skal du nok lade mig gå." Hun havde planer om at irritere ham så meget, så han til sidst bare gav op. Så kunne det være hun ikke behøvede at stjæle aftensmad denne dag. Eller undvære det. Han havde fat i begge hendes hænder nu, så det var umuligt for hende at skubbe ham væk, med hænderne i hvert fald. Hun ville dog ikke synke så dybt at give ham et knæ i skridtet, og på den måde slippe væk. Det var alligevel for lavt, lige nu. Hun undrede sig lidt over, om han mon var typen der tog hævn, hun håbede det ikke. At skulle tænke på at hun hvert øjeblik kunne blive udsat for hævnens søde latter. Hun ville jo slet ikke kunne koncentrere sig om dagens, og ikke mindst nattens gerninger. Dog syntes hun ikke at han lige ved første indtryk, virkede som en der ville nyde hævn.
Det var heller ikke altid Pruedence nød hævn, men det var heller ikke ofte hun tog hævn. Det var for det meste andre der tog hævn over hende, pga. hendes flabede væremåde, og det med hun narrede penge for folk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tirs 29 apr 2014 - 0:19

Det var jo ikke fordi han havde lyst til at kysse hende, men det var jo bare en af de ting som han kunne give, som ikke ende med at betyde noget for ham ”du sagde blot at du ville have et eller andet for den.. og det fik du” sagde han med en flabet tone i sin stemme, som afslørede at han ikke havde det mindste respekt for hende.
Han trykkede hende bare hårdere op mod muren, også selv om det knuste hans hænder tættere omkring hendes ”lader dig ikke gå.. før du aflevere det, som er mit” sagde han og var ikke ligefrem en af de mænd som let gav op, sådan havde han aldrig været.
Han elskede jo udfordringer, så var det ligemeget om det var med kvinder, sport eller nogle andre ting i livet.
Han rykkede sine læber hen til hendes øre og sukkede svagt ”hvad med at du aflevere den.. så skal jeg nok være sød ved dig” hviskede han ind i hendes øre, med et svagt smil på læberne. Han viste jo udmærket godt at hun ikke kunne se ham smile, men det var heller ikke fordi at han ønskede det. Det var bare lettere at bruge en flabet stemme, når man havde et smil på læberne.

//sorry længden//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Gæst on Tors 1 maj 2014 - 15:43

Pruedence himlede med øjnene. -"Men hvad kan jeg bruge et af dine kys til?" spurgte hun irriteret, og så på ham. Hun vidste godt, at hun nok var totalt irriterende, men det var ligesom også hendes plan. -"Så kommer vi til at stå her længe", konstaterede hun blot. Hendes hænder blev mast tættere sammen med hans, da han trykkede hende længere op ad den kolde mur.
Hans læber blev trykket mod hendes ene øre, da han hviskede flabet til hende. -"Hvad kan du gøre mig? tsh, ikke en skid." sagde hun provokerende, og lænede sit hoved en smule væk fra hans. Belastende mand... Hun havde aldrig haft så stor udfordring med et offer, som hun havde med ham. Men det var måske meget godt, at ikke alt var lige let. Det gav hende god træning, i hvordan man skal reagere i lettere pressede situationer. Hun så kort rundt. Ingen så ud til at have bemærket de to i den lille sidevej. Det passede Pruedence meget fint, hun fandt det lidt pinligt, både at blive busted, men også at hun ikke kunne komme væk.

//Ilm

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så f****** varmt!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum