Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 568 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Charmelia

Vores brugere har i alt skrevet 246709 indlæg in 12257 subjects

Et nyt venskab. - Amara

Go down

Et nyt venskab. - Amara

Indlæg by Emma on Man 24 feb 2014 - 10:19

Sted: Gågaden.
Tid: lørdag kl. 13
Vejr: Solskind og skyfrit, lunt.
Omgivelser: Folk, butikker, caféer og mange mange folk.

___________________________________________________________________________________________

Emma gik rundt inde i en tøj butik og kiggede på nogle forskellige kjoler, hun mumlede noget forskelligt omkring hvordan kjoler er lige for tiden. Hun sukkede og tog nogle forskellige kjoler med ind i et prøve rum og prøvede det. Hun knurrede og ingen af dem passede til hendes behov omkring kjoler hun kunne få med ned i byen. Hun gik ud af butikken, med havde nogle poser med. Hun havde købt noget andet tøj tidligere.

Emma fandt en lille café hvor hun købte en kop kaffe og en muffin. Hun fandt derefter et bord lidt længere væk, lidt privat hvor hun fandt en bog og satte sig til at læse. Hun havde været til nogle forskellige photoshoots tidligere i ugen og billederne hang nu rundt omkring i byen.
avatar
Emma
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 239


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum