Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Why did I even say yes?

Go down

Why did I even say yes?

Indlæg by Gæst on Tors 13 feb 2014 - 12:57

Alt information kommer i indlægget

Forbeholdt til Landon
_____________________________________

Det var endnu ikke blevet midnat, trods man godt kunne tro det med det uigennemtrængelige mørke, der allerede havde taget over. Skyerne var ikke gået væk, men var blot blevet tunge af regn, som nu sølede ned over de tomme gader. Der var meget få væsner som havde taget springet og tog ud i dette vejr, mens andre gladelig gik ud i det og ligefrem nød regnen mod deres hud. Et hvin i det fjerne fra en bil der bremsede hård op kunne høres inde i gågaden, trods musikken fra diverse bare og diskoteker bulrede af sted. Hvorfor var der overhovedet folk der begav sig ud i dette vejr? Det var et spørgsmål man kunne spørge sig selv mange gange, men for nogle væsner var det nemmere at jage, for stanken af blod ville falde til jorden i taks med regnen faldt fra himlen. Vampyrer… de var over alt, men det var ikke altid til at se eller gætte sig til hvem der var en af dem.

Et sæt søde øjne så op mod himlen og mærkede hvordan regnen faldt mod hendes ansigt og ned af hendes hals. Langsomt gik hun gennem gaderne inden hun nåede til Sushi Baren, hvad hun lavede der var en længere historie. Hun havde på den ene eller anden måde sagt ja til at tage ud og spise sammen med en fyr? Hun fandt det yderst underligt hvordan hun overhovedet kunne gøre det. Hun sukkede inden hun gik inden for og åbnede den sorte frakke, som gik hende omtrent til knæet. Hendes blik gled rundt i lokalet, fandt en ledig plads og indtog den. Hendes øjne var allerede blevet deres normale grønne farve, men hun kunne mærke hvordan monstret inden i hende kæmpede for at tage over igen. Hendes sorte kjole gik hende til anklerne, havde en slise i den ene side, som gik op til hoften. De sorte nylonstrømpebukser kunne skimtes og de femten centimeter høje stiletter gav hende ekstra højde så hun i stedet for hendes normale 170, nu var 185. Hendes øjne var omringet af en simpel sort streg og mascara og læberne var farvet blodrøde. Hun smilede tilfreds for sig selv inden hun så mod manden i baren, som hurtigt kom ned til hende for at tage imod drikkevare bestilling og ganske kort tid efter var hendes drikkevare på bordet. Nu var der ikke andet at gøre end at vente på at denne mand hun nu havde en aftalt ”date” med dukkede op.

Hun var usikker på om denne nat kom til at forløbe normalt, eller om det ville gå fuldkommen galt og hun endte i struben på en eller anden, hvilket sikkert ville ske hvis de da i så fald kom ud i byen efter de havde siddet på denne restaurant i flere timer og fordrevet tiden med ligegyldig snak og spisen. Tanken irriterede hende på en måde, at hun ikke vidste om hun havde muligheden for at få blod i nat, i stedet for denne sushi… Men hun måtte give det tid, måtte se om det måske alligevel var noget for hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Why did I even say yes?

Indlæg by Gæst on Tors 13 feb 2014 - 13:34

En sort elegant bil, kørte roligt ned ad gaderne, den passede ikke rigtig ind til omgivelserne. Denne bil var mere fornem, passede meget beder til at stå foran en garage ved en villa og ikke køre rundt i indre by.
Den parkerede foran sushi baren, døren ved førersædet blev åbnet og en mand hoppe ud hvorefter han smuttede hen til den anden dør og åbnede den let imens han bukkede let.
En høj bredskuldret skikkelse trådte elegant ud på det fugtige fortov, han nikkede kort til manden før han begav sig hen mod restanten. Han varen meget høj mand med en veltrænet krop som kunne skimtes bag den hvide smoking  og skjorte, som dækkede hans krop og fik ham blot til at se endnu mere forførende ud.
Det mørke hår var for en gang skyld redt tilbage med lidt voks dog krøllede det i nakken, de mørke dybe blå øjne bar et roligt men forførende blik.

Landon som denne mand hed, var et kendt ansigt da de fleste kendte ham fra diverse medier som altid havde ham i deres søgelys, han var dog van til det og tog det ikke længere så alvorligt. Han skubbede døren op og trådte elegant ind, før han så rundt men fik dog hurtigt øje på en smuk kvinde som sad alene og med det samme viste han at det måtte være hende.

Landon vandre roligt hen til bordet, her stillede han sig overfor hende ved den tomme stol, imens de mørke øjne betragtede hende roligt " Godaften frøken, jeg er Landon " startede han roligt ud med en dyb mørk forførende stemme.

http://www.kave.dk/images/smoking/thumbnails/Classics_Dinner_Jacket_weiss_2007.jpg tøjet

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Why did I even say yes?

Indlæg by Gæst on Tors 13 feb 2014 - 14:17

Hun så over sin skulder mod døren og smilte skævt. Denne mand der netop var kommet indenfor måtte være ham. Hun rettede sig, satte sig ordentligt på stolen, satte kjolen fint og børstede det lange pandehår væk fra ansigtet så hun ikke skjulte sig, trods hun havde mest lyst til at løbe fra dette sted og komme hen og blive et med mørket og kunne slippe sin rigtige natur løs. Hun faldt til ro, prøvede at holde monstret lukket inde uden at blotte det for folk på baren. Da hun så op på ham fra hendes stol, smilede hun blot ”Godaften Landon… Jeg går ud fra det er dig som har fået mg til det her…” sagde hun med en et smil på læberne. Det var så akavet at sidde der overfor ham, hun passede slet ikke ind på så fint et sted som dette. Hun bed sig kort i underlæben og så undskyldende på ham ” Undskyld… Jeg hedder Tamara” sagde hun med et lettere uskyldigt smil.

Et eller andet sted gjorde det hende nu intet at være her, nu hvor hun havde set hvordan hendes ”date” så ud. Hun fniste inden i inden hun så op mod baren og igen kom der en tjener ned til dem, klar til at tage imod deres bestilling. Først så tjeneren på hende, derefter ham.. Personligt havde hun ikke selv nogen ide om hvad hun skulle have, for det var ikke just fisk hun fik mest af, men en gang skulle vel være den første? Hun sendte tjeneren et smil ” Misosuppe tak” sagde hun og smilte kort inden hun lod sit blik falde på manden overfor hende.

Hvordan skulle denne nat komme til at gå overhovedet? Hun kunne jo ikke bare sige hun ikke gad sidde her, men også ville ud og jage… Ordentlig mad, blod! Hun rystede kort på hovedet for at slå tanken ud af hovedet og så derefter igen på manden foran hende i det hvide jakkesæt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Why did I even say yes?

Indlæg by Gæst on Tors 13 feb 2014 - 14:36

Landon nikkede høfligt, hvorefter han trak stolen ud og tog elegant plads overfor hende, de mørkne øjne så nysgerrigt mod hendes imens han let lagde hovet på skrå" Godaften Tarmara" lød det roligt fra ham" er stedet upassende? "spurgt han med et løftet øjenbryn dog havde hans lugtesans opfanget at hun var af samme art som ham" efter dette er du velkommen til at komme med mig hjem, jeg har masser af blod fra donere der hjemme " lød det lavmælt fra ham.

Da tjeneren kom rette han roligt blikket imod ham, jeg vil gerne bestille husets bedste rødvin, hele flasken og to glas, med maden kan de give mig det kokken bedst kan lide"svarede han høfligt med en rolige stemme. Da han var gået vendte han blikket mod hende igen.
De mørke dybe øjne betragtede hende let " hvilket job har du så?"spurgte han let, blot for at bryde stilheden.
Landon var en mand med egen charme, han var en mand som de fleste ønskede at komme i bukserne på eller blot at kende, da han var en gentleman og en mand så forførende men på samme tid mystisk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Why did I even say yes?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum