Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Athena Akademiet - Reklame
Yesterday at 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Yesterday at 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Yesterday at 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Yesterday at 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Yesterday at 9:31 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 17 apr 2018 - 18:21 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

» UW - Reklame!
Man 16 apr 2018 - 18:32 by Harry Jepsen

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 526 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elizaveta

Vores brugere har i alt skrevet 250507 indlæg in 12696 subjects

Moonlight and starshine ~ Alias.

Go down

Moonlight and starshine ~ Alias.

Indlæg by Alane on Tors 30 jan 2014 - 22:34

Tid: 20:31.
Sted: En kaffebar på gågaden i Terre.
Omgivelser: Der er få folk på kaffebaren da det snart er lukketid men der sidder alligevel nogen, atmosfæren er hyggeligt og indbydende.
Vejr: Vindstille og helt stjerneklart i aften. Vinden er stadig en smule kold men ikke det store i forhold til hvad det har været.


Endnu en samtale og atter engang havde hun ikke fået jobbet, det var efterhånden ved at være lidt frustrerende men det var der ikke meget at gøre ved. Hun var iført en tætsiddende elegant kjole, den sad dog godt nok kun til omkring brystet og viste en lille del kavalergang men ikke noget voldsomt. Da den nåede til hendes hofter flød den lidt ud så den sad lettere løst. Hun havde et par hofteholdere på indenunder der holdt nylonstrømperne oppe, de var bare ganske almindelig sorte nylon. På fødderne bar hun et par sorte stilletter der fremhævede hendes slanke ben. Det lange hvide hår var sat op i en høj hestehale men pandehåret hang stadig løst og indrammede hendes ansigt. På stolen hun sad på hang der en smuk sort frakke der tydeligvis var hendes. En kop med varm te stod foran hende, det var egentlig ikke det hun følte hun havde brug for men det var bedre end ingenting. Let kørte hun en hånd gennem håret og lod så hovedet hvile let mod hendes hånd, hun støttede albuen på bordet som hun drejede skeen rundt i teen. Et suk undslap hendes læber, hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre lige nu, hun manglede et job men der virkede ikke til at være nogen der ønskede hende. Ej nu var hun for negativ, det måtte jo komme på et eller andet tidspunkt. Let tog hun koppen i hånden og lod den hvile mod hendes røde læber og tog en tår af den varme te. Let lod hun øjnene vandre rundt over cafeen.

avatar
Alane
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en yderst lækker kælder lejlighed, sponsoreret af en ukendt arv.

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: Moonlight and starshine ~ Alias.

Indlæg by Gæst on Fre 31 jan 2014 - 10:14

Alias rejste sig fra bar stolen og nikkede til bartenderen "Ja men jeg har brug for lidt frisk luft" mumlede han og tændte en smøg imens han igen fangede bartenderens blik, "Her" mumlede han og smed nogen sedler på bordet så bartenderne ikke troede han stak af uden at betale. "Kommer igen om lidt" mumlede han og bevægede sig hen mod døren, han trak sin jakke på.. det ville blive anset som unormalt at stå uden for kun i ført en tynd skjorte.. selv om det ikke påvirkede ham yderliger. 
Han åbnede døren og lod den klappe i bag sig, tog et hiv mere og lænede sig langsomt op af muren ved siden af. lang dag.. han var træt, havde været på arbejde til klokken seks.. ikke fordi han rigtig var træt.. måske var han bare sulten? Eller liderlig.. what ever altså. Det var også det der med at vænne sig til at man ikke bare havde en fast partner man bare kunne.. havde sex med.. døgnet rundt.. nu skulle han finde en ny hver gang, for alt det der rod med kærlighed det gad han ikke igennem igen. 
Han lod sit blik glide rundt over omgivelserne.. det var egentlig lidt underligt at placere en cafe.. eller kaffebar var det vel.. ved siden af en rigtig bar? Hvor der sad gamle mænd og drak dagen lang fordi de ikke havde andet at fortage sig.. hmm.. underligt. Han lod sit blik glide over vinduet til kaffebaren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Moonlight and starshine ~ Alias.

Indlæg by Alane on Tirs 4 feb 2014 - 19:36

Der gik ikke længe før hun havde drukket færdig, desuden var det ikke et sted hun nød at komme. Måske hun skulle gå på bar og få sig et glas et eller andet? Det kunne sikkert hjælpe på humøret. Stille rejste hun sig op og tog sin jakke på og lukkede den før hun nu engang skulle ud i kulden. Med lette og elegante skridt bar hun sig selv gennem caféen og åbnede døren som hun hurtigt forsvandt ud af. Alane stoppede et kort øjeblik og tog en mundfuld af den friske kolde natteluft. Et smil bredte sig let over hendes læber før hun lod blikket glide omkring, først op på den stjernespækkede og måne klare natte himmel før de gled over byens tomme gader. Eller næsten tomme gader. En ung mand stod ikke ret langt fra hende men alligevel langt nok væk til hun ikke kunne bedømme hvem det var men duften virkede nu meget bekendt, tydeligt vampyr uanset hvad. Alane begyndte at gå ned af gaden, hendes stilletter gav et sagte klik fra sig når det var hun gik, hendes hænder var begravet i hendes lommer. Som hun kom tættere og tættere på kunne hun jo sagtens se hvem det var der stod der og røg. Det var Alias. Et let men dejligt smil gled over hendes læber og hun stoppede foran ham og betragtede ham kort, smilet lå stadig over hendes mørkerøde læber. "Godafter Alias", hendes stemme var lige så musikalsk som altid.
avatar
Alane
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en yderst lækker kælder lejlighed, sponsoreret af en ukendt arv.

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum