Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» År 3038 - reklame
Today at 8:51 by Adriana

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 4:10 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 4:06 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 4:02 by Zakaroff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Yesterday at 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240098 indlæg in 12012 subjects

Proteus Paradox - Thieves guild

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Proteus Paradox - Thieves guild

Indlæg by Evelyn Swift on Tors 19 dec 2013 - 20:08

Informationsark

Klanens navn: Proteus Paradox

Klanleder(e):  Evelyn Swift

Klanens hovedsæde: De holder til i en undergrunds område, hvor man kommer ind til, via Gyderne. For at komme ind, skal man have et kodeord, dette kodeord skifter vær måned.

Klanens øvrige områder: Oprindelig startede denne gruppe op i England, og havde også skjulesteder i Tyskland, Italien og i Rusland. Men hver Organisation har deres egen leder. Gregory plejede at være lederen i London, men flyttede senere til Di Morga.

Klanens formål/primære beskæftigelse: De er tyve, de stjæler til kunder, men også for overlevelse af klanen. De kan også udføre forfremmelser, ved at skaffe sig mere ligalt af med personer, samt få personer bag tremmer. Det eneste de ikke gør, er at dræbe, det er deres kodeks, ikke særlig moral, men ingen bliver dræbt i deres forsøg til at komme til rigdom.

Medlemmer:

Evelyn Swift
Navn Evelyn Swift
Race Skygge Dæmon
Rang Klan overhoved
Speciale Mester tyv, en af de bedste i Di Morga klanen, og har været med siden London. Hun står meget tæt på Gregory. Hun bruger skyggerne til sine fordele, men ellers ligger hun mest vægt på hendes styrker.
Tanja Malcovich
Navn Tanja Malcovich
Race Vampyr
Rang Næst kommandere
Speciale Våben og teknik ekspert. Med sin utrolige IQ står Tanja for frembringelsen af våben og udstyr til missioner, hun er der ud over også den største delen af den Di Morga's del økonomiske støtte da hun med sine mange milioner hun har tjent igennem hendes firma inden for våben fremstilling ikke har så meget andet at bruge dem til, mens hun der ud over har midlertidigt overtaget Alexander  Lazarow's Ravenwoods Weapons & Armor.
Gregory Hodgson
Navn Gregory Hodgson (NPC) Afgået med døden
Race Djævel
Rang Ikke længere eksisterende
Speciale Han er ekstremt god til strategier, samt en super økonom. Det er ham som har styr på alle udgifterne, samt ham der styre og uddelegere jobs. Der ud over er det ham man skal kontakte hvis man vil ind i gruppen, eller Evelyn Swift.
Tricia Hodgson
Navn Tricia Hodgson også kaldet Neon
Race Menneske
Rang IT Ekspert
Speciale Hackning og computer. Selvom hun er meget ung, er hun utrolig intelligent og er værdsat højt blandt tyvene når det kommer til at få de bedste informationer på plads inden de tager på job. Hun er typisk også med over større jobs, som at vejlede bedst mulig igennem diverse alarmsystemer.
Jun Goto
Navn Jun Goto (NPC)
Race Luft dæmon
Rang Dobbelt agent (Kriminalpolitiet)
Speciale Står for alt indsider viden fra politiet og er med til at holde bande medlemmerne ude af fængslet, fuld og korrupt betjent som lever for den næste lønseddel, dog har en gave i at kunne tale, og har derfor også vundet advokater og andre politi medarbejder over på organisationen side.
Rivaler: Ingen ind til videre, ud over selvfølgelig politiet.

Adgangskrav: Alle racer er velkommen, så længe de har et speciale som klanen kan udnytte. En af medlemmerne skal dog sige god for personen, samt skal man gennemgå en lille test før man kan blive optaget som fuld medlem.

Baggrundshistorie: Proteus Paradox har en længere historie, helt tilbage til den gang tyve fik huggede fingrene af for at stjæle, den gang var de dog mere blandet ind i politiske erfare, og hjalp til at med at få uskyldige mennesker dømt ved at plante falske beviser imod dem. De startede i England, og der gik nogle hundrede år før at de fik bredt sig videre til Tyskland, Italien, og Rusland ind til at de kom til Frankrig. Historien er ikke særlig bred, da der ikke er skrevet særlig meget ned omkring deres historier og hvad de har foretaget sig, grundet sikkerhed.
avatar
Evelyn Swift
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Når hun ikke sover på kontoret, har hun nu købt et hus som er bygget ind et sted i bjergkæden.

Antal indlæg : 116


Tilbage til toppen Go down

Re: Proteus Paradox - Thieves guild

Indlæg by Evelyn Swift on Søn 14 jun 2015 - 22:46


Proteus Paradox, needs new members. Are you a theif, or otherwise into getting your share of riches and tons of money. Then this is the place for you!

Pst, Evelyn, I don't really think this is the way to get new members, we are suposed to be stealth and live in the shadows-

Oh Sush! We need to attract new bodies and minds!
All that aside! Hvis du er draget af at arbejde i skyggerne, fingrene dybt nede i flere forskellige lommer. Og bare ikke kan lade være med at kigge en ekstra gang når du går forbi et smukt stykke kunst. Paradox lever for fantastiske kunst objekter, ånder for de flotteste juveler, og jagten på at komme ind i top sikrede steder. Kom ind i en verden hvor vi sammen kan skabe fantastiske plots, det eneste du skal? Send en mail afsted til Evie Day Hooper.


avatar
Evelyn Swift
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Når hun ikke sover på kontoret, har hun nu købt et hus som er bygget ind et sted i bjergkæden.

Antal indlæg : 116


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum