Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

We all just want to dance

Go down

We all just want to dance

Indlæg by Gæst on Søn 15 dec 2013 - 0:06

Tid Sent på natten, omkring de 24:22
Sted Et diskotek
Omgivelser En masse unge mennesker, der drikker, danser og nogle ligger endda bevidstløse
Vejr Solen er for længst gået ned og det er køligt på grund af vinteren, derudover ligger der et fint lag sne overalt og det sner også en smule
Påklædning tøj
Tilegnet Hako

Musikken spillede højt. Hofter blev vredet fra side til side. Kroppe presset mod hinanden. Alt sammen i en endeløs kreds af dansende folk. Tågen fra røgmaskinen, blandede sig mellem dem. Sved samlede sig på mange af deres kroppe. Alt dette var et tydelig bevis på en helt almindelig nat på et diskotek. Blandt dem alle menneskerne, dansede en ung kvinde, normalt var hun at kende under navnet Avery, men grundet hendes evne til at kunne kopiere sig selv og med den bi effekt, at hendes kopier ville få egen personlighed og lyst til at tage over hendes krop. Var det ikke sen normalt kolde og uberørte Avery der dansede på gulvet her til aften, men derimod Melissa, en danseglad kvinde, der bestemt ikke var bange for at flirte med dem omkring sig.
Hun vred sin krop, lod fingrene glide igennem sit lange brune krøller hår, alt i mens hun dansede. Som professionel danser, vidste hun derfor hvordan man skulle bevæge kroppen, uden at gøre skade på den.
Der havde allerede været et par stykker hende og danse md hende, nogle af dem gik det fint md også var der dem der tog på hende, hvor man til sidst kunne sige se ikke ville kunne gå særlig godt i lang tid eller også havde hun set dem an son bytte og ville højst tænkelig jage dem. Englelig havde hun intet imod at danse md andre, msn det var ikke pænt at tage på mere, uden at få deres godkendelse.

[Håber dette er godt nok, havde ikke den store krea]

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: We all just want to dance

Indlæg by Gæst on Søn 15 dec 2013 - 11:38

Sveden var til at lugte dog blande den sig med lugten fra røgmaskinen, folk med alt for meget parfume hang tungt i luften mellem de dansende folk som slog sig løs på dansegulvet.
En gruppe mænd omkring de 30 år sad oppe ved baren, her snakkede de lystigt imens de drak en øl og kiggede efter damer da flere af dem var singler. Imellem gruppen sad en høj bredskuldre mand, han drak let af en øl imens han betragtede de dansende med et tænksomt blik i de chokoladebrune charmerende øjne. Han var iført en hvid skjorte samt et blåt slips, bukserne var mørke grå og sad pænt på den veltrænede krop som fik ham til at se endnu mere tiltrækkende ud, på fødderne bar han et pæne mørkebrune spidse sko.
Hako som denne mand hed, sukke svagt imens han let kørte en hånd gennem det brune let strittende hår, han drak det sidste øl før han mumlede let til en af sine venner" jeg smutter" lød det let fra ham før han satte glasset fra sig og smuttede ned fra stolen. Hako begav sig ud mod dansegulvet, han smutte let forbi en smuk kvinde i rød kjole, dog forsatte han blot videre mod udgangen.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: We all just want to dance

Indlæg by Gæst on Søn 22 dec 2013 - 18:15

Hun dansede videre, vred sig godt rundt og ind i mellem folk, endda nogle gange op af nogle. En af de få der rent faktisk ikke overfaldte hende for at få lov til at danse med hende. Godt nok var hun ikke verdens højeste kvinde, men hun høre heller ikke til de højeste og heller ikke de tykkeste. Skulle det være rigtigt var hun ganske slank og iført denne kjole, så hun blot slankere ud.
Efter at havde danset i godt vel noget tid, valgte hun at begive sig udenfor, blot for at få noget luft. Eftersom hun nu var ganske overophedet. Hun sukkede og lænede sig op af en kold mur, da hun endelig var kommet ud. Dette var så sandelig behageligt, dejligt direkte. Den kolde luft der gled ned af hendes blege hud. Hendes øjne gled mod en mand, i måske slutningen af 20'erne. Han var ganske køn og hun fangede sig selv i at smile flirtende til ham "Går du allerede?" spurte hun og klukkede blidt, hun gik langsomt hen mod ham og lagde hoved spørgende til siden. Hun havde virkelig brug for morskab og mon ikke han kunne give hende det?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: We all just want to dance

Indlæg by Gæst on Søn 22 dec 2013 - 18:32

Hako smuttede ud af døren, han sukke let idet han trådte ud i den friske luft som han nu sugede ned i lungerne før han pustede ud og gik hen til muren som han så let lænede sig op ad.
han betragtede let omgivelserne men fik først øje på den smukke kvinde, da han hørte hendes stemme, han grinede let " hmm altså jeg er jo ikke gået helt"svarede han letter drilsk imens han lagede hovet på skår, de brune øjne kiggede let på hendes former før han mødte hendes blik og sendte hende et flirtende smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: We all just want to dance

Indlæg by Gæst on Søn 22 dec 2013 - 20:34

Hun smilede og gik hen til ham, hans ord om at han ikke var gået helt endnu fik hende blot til at smile bredere og hun greb fat om hans skjorte og rykkede ham hen mod sig "det er godt" hviskede hun og lagde hoved på skrå. Havde hun været sig selv her til aften, altså havde hun været i form af Avery, havde hun ikke engang gidet at tage et sted hen som dette og havde hun endelig gjort det, var det nok ikke ham hun havde gidet at snakke med. Ikke at der var noget galt med ham, men sådan var Avery bare.
Melissa derimod elskede at danse med andre og specielt det mandelige køn. Hun elskede at blive beundret og betragtet, specielt hvis hun var i gang med at danse, det gjorde blot det hele bedre også kunne hun da bestemt ikke afholde sig selv fra at give den hele armen "Dans med mig" hviskede hun og bed sig i læben

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: We all just want to dance

Indlæg by Gæst on Søn 22 dec 2013 - 20:46

Hako betragtede hende nysgerrigt med let smil på læberne som afslørede et hvidt tandsæt, ha trak hende tætter på sig imens han tog et fast greb i hende og gjord klar til engelsk vals.
Han smilede let til hende da han tog det første elegante dansetrin " burde en smuk kvinde som dig, ikke have en elsker?"spurgte han forførende i hendes øre før han kyssede hende forsigtigt på halsen lige under øret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: We all just want to dance

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum