Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

an early sunday morning[Åbent]

Go down

an early sunday morning[Åbent]

Indlæg by Gæst on Tirs 10 dec 2013 - 11:25

an early sunday morning

Info før plottet
Jeg vil foretrække der ikke komme mere end fem person i alt ind i dette emne(dette beregnes hvor jeg er en af dem)
Jeg har ingen krav til hvor meget folk skriver, men jeg vil blive mere fanget af emnet hvis det minder om en ordentlig historie, med tale, kropssprog og handlinger og ikke kun en af dem, dog er mine sidste ord her. Dets mere dets bedre. Elsker at læse, samt historier der er sammenhængende.

Start the story!
“Klang, Klang, Klang, Klang.” De metalliske klang lyd kom hvert skridt den unge pige tog, de tunge sko hun havde taget på lavede højre klang end normalt når hun ramte det hårde gulv inde i byens metro. Antallet af folk i de klemte gange var lavt her hvor uret snart slog ind til solens opgang. Hænderne hang livløse ned af kvinden, blikket sad ligefrem uden følelse at se deri.Wussshh! lød det fra toget der kørte forbi hende og satte det lange sølvfarvet hår i bevægelse, hoved svingede sig til siden og øjne gik i som bevægelsen var i gang, men fandt hurtigt sin plads med blikket frem som det faldt ned. Det metalliske pandebåndet holdt håret fra at falde ned foran hendes blik, men dette var ikke det sidste af metal på kvindens krop, handskerne der gik til hendes albuer var også, samt en plade der dækkede hendes bram, de metalliske dele sad så perfekt på hendes krop af det kun kunne være smedet til hende. Hvis ikke det var for hendes lyserøde kjole ville man tro hun var en person uden af sin tids periode, den faldt ned langs hende til hendes knæ begyndte. Tasken faldt fra hendes ryg og ned på bænken der var placeret foran togskinnerne og kvinden selv faldt ned ved siden af den og blikket sad og stirrede frem mod den tomme tog plads.

Der gik et minut eller to, før hendes hænder blev hævet op og mødtes med den anden hånd, fingrene mødte hinanden foran hendes blik og øjne faldt i. Her dannede hun billeder af hvordan natten havde været, et billede efter det andet gik forbi hendes indre blik og hendes følelser, hvis nogen dukkede op i hendes underbevidsthed ved hvert af dem. ansigtet udadtill forbliv koldt og livløst under disse billeder.

Mens hun sad der gik der fire fulde mænd ned af trappen hvor hun så vildt havde larmet da hun passerede ved sine sko, de svingere frem og tilbage langs perronen, grinede og morede sig ved nattens ligegyldigheder, en kommentar blev kastede omkring en stor barmet kvinde de havde set og deres tanker om hvad de kunne finde på at gøre ved den stakkels kvinde blev svunget ud til højre og venstre. De andre på perronen fandt dem ubehagelige og tog deres afstand, nogle få upåvirket i deres ydre form, men deres indre sagde måske noget andet. Selv den iøjnefaldende kvinde der sad og gik sin nat igennem blev påvirket, dog ikke på grund af deres tale, men deres stank af røg og alkohol som de endte med at stå ved pælen tæt ved bænken hun sad ved. Dog faldt hun ikke ud af sine tanker, de foresatte. Et billede af byens park hvor hun gik for ej en time siden, ud af det blå dukkede der røg op i billedet, dette havde hun ikke minder om. Næste, hendes spejlbillede i åen der gik i parken, hvorfor havde hun en flaske i hånden. Jamen! Dette minde havde hun ikke, hvorfor så hun det? Det var ikke hendes? Irritationen over dette voksede i hende som hun gik fra mindre til mindre, hvert af dem påvirket over disse mænds stank!

Hænderne fladt ned på bænken. “KLANG! KLANG! lød det som handskerne ramte ned på den. Mændenes blik faldt hen i hendes retning som dette skete, ehh? Udbrød den ene af ’’Dyren’’ Uh! Se den fejlfri hud, hende der kunne jeg godt lige tage med ind på toilettet fem minutter! Udbrød den anden. De andre udkom med latter eller enighed, som dette skete bevægede de sig et skridt eller to i hendes retning.
Hendes øjne gik op kort før de gik igen, et irriteret suk forlod hende som deres stank kom nærmere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum