Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» A pure heart - [Carver]
Today at 11:55 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 2:12 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253289 indlæg in 12778 subjects

The Ugly Story of His Life - Karon Richi Biografi.

Go down

The Ugly Story of His Life - Karon Richi Biografi.

Indlæg by Grin on Fre 15 nov 2013 - 22:08

Karon Richi Biografi - Prolog

Han skubbede det tynde lag stof til siden, for at se ind til den kvinde, der havde prydet hans 120 år lange liv med kærlighed, skænderier, hjemmelavet strikkeri og nu, efter så lang tid med hellig troskab, et lille barn. Han trådte indenfor, mærkede straks den komfortable varme, der kendetegnede et trygt hjem. Vinden udenfor var modbydelig, fik ham til at skælve let, men han rystede bare på hovedet og slog tankerne væk fra temperaturen. Han havde oplevet værre end dette, så en let brise som den, der lige havde strejfet hans bare ryg, var ingenting.

"Velkommen hjem, kære.. Men pas på. M'snierhken sover trygt, og vi vil ikke vække ham fra hans søde lille søvn".

Det var hans elskværdige kone, der sad på gulvet med et enormt rødt tæppe svøbt omkring hendes egen og sit barns krop, for at beskytte begge imod den stadigt faldende varme indenfor hyttens runde væg. Han følte sit hjerte slå en ekstra takt hurtigere, da han betragtede hendes bløde, mørkegrå hud, der faldt i en smuk kontrast til det snehvide hår, der lagde sig ned over hendes skuldre i vildfarne krøller.
Han satte sig ned ved siden af hende, lagde armen om hendes skulder, og lod sine sorte øjne bestirre den lille skabning, han selv havde været med til at skabe en helt speciel hed aften, hvor frugtighedens gud havde smilet til deres held. Barnet sov trygt, havde en nærmest kulsort hud, og dets ører var ret så lange, selv for en sortelver at være. Men det var nok hårets farve, der imponerede dem mest. Begge forældre havde kridhvidt hår, der tydeligt lyste op takket være deres mørke hudfarve. Men denne dreng, som de havde kaldt for M'snierhken, havde hår lige så mørkt som skyggerne, der omringede den lyse halvmåne. Det var et særsyn, at en sortelver ikke havde nogen form for lys nuance, hverken af skind eller pels.

"Hvordan klarer han sig, elskede..?"

Mange sortelver-børn, især af rent blod, havde svært ved at overleve de første 2 år. Af en eller anden grund fandt mange uhyrer dem som en delikatesse, eller et redskab for morderisk sjov. Ikke noget faren selv forstod, men sådan var det sikkert kun, fordi han selv kom fra en lang linje af fuldblods sortelvere, der alle havde overlevet de mange monstrøse angreb som spædbørn.
Moren smilede til sin mand, der var kommet hjem fra endnu en hård dag med jagt af indtrængende.

"Rigtig godt.. Indtil videre".

Hendes smil falmede langsomt, da hendes blik atter gled ned til det barn, hun holdt mellem sine spinkle arme. Faren lagde hurtigt mærke til hvordan hendes optimisme havde forladt hendes ord, alt for hurtigt til at det kunne være normalt. Han klemte blidt hendes skulder, og lagde sin kind imod hendes, i et forsøg på at være der for hende.

"Bare rolig, skat.. Han skal nok vokse op til at blive en stærk og stolt beskytter, som mig selv, og alle vores forfædre".

Hun nikkede tavst, trykkede sit barn tættere imod sin brystkasse, og klukkede let da barnet puttede sin sorte negl ind imellem sine bittesmå læber.

// Dette er den meget korte introduktion til det, jeg håber bliver en lang fortælling om hvordan Grin egentlig voksede op, hvad han var, og de mange ting, der har gjort ham til den psykopat han er idag. Jeg vil blive SÅ glad hvis i vil kommentere/kritisere min historie, så jeg kan forbedre den hen af vejen. ^^
- Stay tuned for more chapters soon! ;D //
avatar
Grin
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : De Jeux - Legepladsen. Sover for det meste under gyngerne, uanset om der er andre eller ej.

Antal indlæg : 214


Tilbage til toppen Go down

Re: The Ugly Story of His Life - Karon Richi Biografi.

Indlæg by Grin on Ons 4 dec 2013 - 15:52

Kapitel 1 - Opvækst

10 år og en rigtig krøbling. M'snierhken var ikke bare anderledes på grund af hans mørke hår, der matchede den sorte hud, men også fordi han ikke var den stærkeste i gruppen. Faktisk var han så atletisk elendig, at de andre børn i klassen pegede fingre og kaldte ham for et 'menneske', da racen homosapien i deres øjne var af laveste status og styrke.
Hans lange hår var altid flettet, og blev som regel målskive for de andre, hvor de altid hev og flåede i det for at få M'snierhken til at falde på røven. De voksne sagde intet, ikke engang drengens forældre, der så ham som svag hvis han ikke engang kunne slå fra sig af egen kraft.

Den behandling havde han skulle holde ud i flere år, mobbet og plaget, overhældt med tusseslim og spændt ben for, tvunget til at æde kaninbæ og kysse den grimmeste pige i klassen.
Og det var ikke engang de værste drillerier, han skulle puttes igennem. Så for at sige det kort, kunne man ikke sige, at hans opforstring og barndom var noget nær optimal.

Desværre var han heller ikke særlig kvik, på trods af allerede at mangle de mere fysiske kendetegn. Altid skældt ud over at sove i timerne, især i historie og sprog, fik han også oplevet op til flere gange med tæv af de mere voksne sortelvere. Og ingen trøst var at finde, når han kom grædende hjem til hytten; kun skuffede blikke og en kold tsk'en.

Men der var én ting, de aldrig kunne tage glæden fra ham ved. For et par år siden havde M'snierhken sneget sig væk, ud i den skumle skov, for ved et tilfælde at finde en lille smuk sø, hvor dyr af mange racer nød det kolde drikke. Han havde hoppet ned i vandet, svømmet en smule, for at opdage et andet individ. Men denne person, voksen af udseende, var ikke noget nær sort. Hans hår var blond, øjnene lyseblå, og huden hvid som sne. Det havde forvirret drengen, der aldrig havde set andet end sortelvere i sit korte liv, og han havde svømmet nærmere for så at vinke til manden.

Det havde været starten på et langt venskab. Manden, der hed Carlosey, havde valgt at tage drengen til sig og oplære ham i simple forsvars- og angrebsteknikker, der kunne forbedre hans krop og sind på så mange punkter. Og det viste sig hurtigt, at alt det tog for drengen til at blive stærkere, var en kærlig hånd og venlige ord.
Men lykken ville ikke vare for evigt.

3 år senere, da M'snierhken var 13 år gammel, havde en af de voksne fulgt efter ham hen til søen, hvor den voksne sortelver havde opdaget det menneske, der havde trådt ind i deres territorium. Med håbet om forfremmelse i deres personlige milits, sprang den voksne elver frem i forsøget på at dræbe Carlosey. Men manden havde ikke været almindelig.

Den unge dreng så sin læremester mutere for øjnene af ham. Et højt, savlende bæst, der lignede en tobenet ulv, stod foran ham og flåede halsen op på sortelvermanden med kun brug af sine kløer. Blodet fra halsen ramte M'snierhken i medfarten, og en enkelt dråbe fandt vej ind til hans tunge, ved et uheld.
Istedet for at fjerne dråben, smagte drengen på det og fandt en ubehagelig lykke ved det.. Det smagte jo faktisk ret godt, tænkte han i et splitsekund, før læremesteren atter stod i menneskelig form og ruskede i ham. Han kiggede forbavset på Carlosey, og smilede da, for at komme med et ønske, der ville forandre hans liv for altid...

"I wanna be a two-legged wolfie too, teacher.. Can I become one too..?"

Læremesteren troede ikke sine egne øjne og ører, men drengen var seriøs. med alle de år, mobbet og skubbet rundt og hadet for sit specielle udseende, havde han fået så stor tiltro og håb i læremesteren, at det ikke var til at skubbe væk igen. Ikke engang efter han havde myrdet en af drengens voksenbekendte.

Det var nok det dummeste valg, han nogensinde havde foretaget, men nikkende lod han sine tænder forvandle sig til grusomme store bisser.. Og stak hul i drengens maveskind, for at indføre den virus, der ville gøre ham til et vanvittigt monster i fremtiden..
Det, der ville gøre ham til Karon Richi, Di Morgas massemorder.

// Sig endelig jeres mening, både ris og ros er velkommen! ^^ //

avatar
Grin
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : De Jeux - Legepladsen. Sover for det meste under gyngerne, uanset om der er andre eller ej.

Antal indlæg : 214


Tilbage til toppen Go down

Re: The Ugly Story of His Life - Karon Richi Biografi.

Indlæg by Gæst on Lør 3 jan 2015 - 22:22

Teddy syntes godt om, not much more to say :3

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The Ugly Story of His Life - Karon Richi Biografi.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum