Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Love at first sight - [Khá]
Yesterday at 23:36 by Khaa

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:43 by DuChance

» I want to play! (Emnesøgning)
Lør 21 apr 2018 - 22:05 by Kaylan Du'Dannan

» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250516 indlæg in 12697 subjects

One day´s work

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Duncan on Man 25 nov 2013 - 21:55

Den gamle store lagerhal lå langt fra de fleste andre huse, den var nærmest ved at falde samme, ruder var slået ind og hele stemningen var ganske ubehagelig omkring den, som havde den været hjemsøgt i flere hundrede år. Den var tilgengæl også kæmpe stor, omkring 3000 kvadrat meter og den havde engang været en utrolig smuk lagerbygning der nu bare havde stået de sidste 30. år. Luften var varm og natten var ikke så mørk som en kold vinternat i Terre.

Foran bygningen hang en seddel der fortalt at hun skulle gå ind, døren førte ind til en lang mørk gang, der var kun to halv slukkede lamper i loftet til at lyse det hele op, ellers kunne man intet se udover det grå beton gulv.

Et stykke henne var tre døre som stod åbne, man kunne intet se igennem dem, men imellem dem hang endnu et stykke papir: "Vælg med omhug" stod der blot, der var en dør i midten, en til højre og en til venstre.
avatar
Duncan
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En kælder lejlighed i Terre

Antal indlæg : 155


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Man 25 nov 2013 - 22:02

Hun så nervøst på den tårn høje lagerhal. Hun gik forsigtigt hen af mod den, i ren frygt for at den ville falde sammen foran hendes fødder. * Nej tag dig sammen Audrey. Hvad vis Dean er der inde!?... hvad vis han er i stor fare *. Hun tog sig mod og skyndte sig hen til døren, før hun fik øje på seddlen. Hun betragtede den en smule og læste den. Hun var ved at være godt træt af Dylan´s små jule lege, samt hun var også træt af at læse sedler hele tiden!. Hun trådte indenfor og så rundt... nervøs... panisk.. hun fik det værre, jo længere og længere hun kom indenfor. Hun havde det som om at væggene lukkede sig om hende for et kort sekund. Hun gik i panik og begyndte at løbe ned af gangen indtil. " H-h-hva?.. ". Hun stoppede op, så næsten forpustet ud.. et kort sekund. Hun betragtede de 3 døre og kiggede derefter lidt på papiret.

Vis Dean var bag ved en af dem.. og ville DØ.. vis hun valgte forkert.. hvordan kunne hun nogensinde vælge?!. Hun betragtede dørene og mærkede panikken sprede sig.. angst for at vælge forkert.. for at blive spæret inde under dette lagerhal´s tygge vægge.. vis den faldt sammen. Hvad var der bag ved dørene?.. ville det skade hende eller Dean. Hun lod sin evne blive aktiv. Hun lod sine klør glide frem, længere end normal. Blodet dryppede fra hendes fingerspidser, mens en intenst smerte gled igennem. Hårdt rev hun sine negle mod en af dørene, men hendes negle knækkede alle sammen på en gang. " Argh! ". Hun havde ikke regnet med at de ville være så holdbare.. Hun betragtede dem.. og sine knækkede negle. Det gjorde ondt... og frygten for at Dean var død bag en af dem... eller værre. Hun lukkede sine øjne og tog blidt fat i højre dør... før hun åbnede den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Duncan on Man 25 nov 2013 - 22:09

Dylan var ikke i nærheden af lagerhlden, han var tryg hjemme i Terre og kun få mennesker vari nærheden, han havde sørget for at Dean ville få den straf han fortjente, og når alt dette var overslået, død eller levende så ville Dylan aldrig genere dem igen, han var blot interesseret i hævn og selvom han lige nu sad hjemme i Terre og ikke anede hvad der foregik, så følte han at han havde fået sin hævn.

Da Audrey gik ind igennem døren tændte en lille pære i loftet og en stol stod midt i rummet, på den var endnu en pakke der lignede den hun havde fundet på sit hotel værelset utroligt meget, nede i den lå endnu engang fem fjer, men denne gang var de ikke hvide, de var røde fra den blod de var smut ind i og endnu engang lå der et brev: "Der blev sagt; Vælg med omhug" stod der på brevet.

og lyset i loftet sluttede igen, så der kun var en vej - hvilket var tilbage og igennem en ny dør.
avatar
Duncan
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En kælder lejlighed i Terre

Antal indlæg : 155


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Man 25 nov 2013 - 22:19

Audrey mærkede hendes indre krakkeler en smule, da hun så pakke under det flakkende lys. Hun havde lyst til at sænke i knæ og græde, men hun vidste endnu ikke hvad pakken indeholde. Hun vidste ikke om det var Dean´s hjerte... hoved.. eller endnu et åndsvagt lille brev, der ville rive i hele hendes krop samt væsen.. langsomt pille hende ned, til hun ikke mere havde nogen fornuft eller sans og samling. Hun trådte langsomt hen mod pakken og så forsigtigt ned i pakken. Hun så de blodige fjer, samt hun så ordene. Hun havde lyst til at flå det hele i stykker, hvilket var det hun gjorde. 1 time senere. Væggene var blodige, blodige fra Audrey´s smukke hænder. Hun havde slået og banket på væggene.. revet og kradset sig selv til blods på armene. Hun kunne ikke tag presset mere. Hun havde rullet sig til en lille kugle næsten, som lå hun i foster stilling.. på gulvet... ventende. Hun åbnede sine øjne langsomt og de blodrøde øjne var tydelige, som glinsede de af raseri samt umenneskelighed... som var hendes sjæl forsvundet.

Langsomt rejste hun sig op og trådte ud af rummet, med en fjer blidt rullende mellem pegefinger og tommeltot i højre hånd. Hun gik langsomt hen mod døren i midten og tog forsigtigt fat i den. Blidt tog hun fat i dørhåndtaget og rev så hårdt til, at selveste håndtaget blev revet af.. og døren gav en uklagelig hylen fra sig, i form af hængsler der blev vridet og vredet. Hun betragtede rummet foran hende... sort. Hun famlede sig i mørket, famlede med sine blodige hænder mod de klamme fugtige vægge. De var kolde og varslede intet godt med sig... det var det eneste faste.. det eneste der var sikker.. i ikke at vælde.. vis lagerhallen gjorde. Hun ville gå frem, men ramte noget... noget usynligt?. Hun så en smule undersøgende på dette... men alt var for mørkt. Hun kunne ikke fokuser.. ikke få noget til at blive rigtigt. " Grrrr! ". Forsigtigt lod hun sine negle glide ud og rev hen af det. Det efterlod næsten intet synligt. Hun grinte en smule og faldt på knæ, mens hun mærkede sine tåre glide frem.. de sidste hun kunne præster, efter de tusinder tårs nat. Hun slog hårdt mod den fandens glas væg og sagde med en kynisk undertone. " Well played Mr. West ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Duncan on Man 25 nov 2013 - 22:27

Da hun ramte glasvæggen gik der ikke mange sekunder før et rum bag den lyste op, adskillige nyere indstallerede lamper gjorde rummet lige så lyst som det sikkert havde været dengang hvor det havde været fulgt at arbejdsomme mennesker der havde arbejdet derinde. Hele rummet foran hende var nøgent, væggene, gulvet. Og dog, var det fuld af... liv.

I midten af rummet hang Dean, som jesus på et kors. Hans arme hang i to kæder ud til siden, kæderne sad fast i væggene i siderne, hans overarme havde kæder der førte op i loftet og hans ben til jorden, hans vinger var udbredte og havde fået en grålig farve der fortalte at han ikke havde det godt, de han og så næsten visne ud. Dean hang ligeledes med hovedet og så helt livløs ud, hans ansigt var beskidt hans tøj var revet, han lignede en der havde været i krig.

Ved siden af glasdøren var et rør der førte ind i rummet og dannede en lille balje, i baljen var et mål og fra målet gik en snor op i loftet og hen i mod Dean, endnu engang sad et lille fint brev nederst på glasdøren: "Tillykke, du valgte den rigtige dør. Et voksent menneske indeholder cirka 4,5 liter blod så hvor meget har du drukket for nyeligt? Snart vil tiden starte og hvis målet inden to minutter ikke har ramt 2 liter, så vil du snart se blod nok til at fylde hele baljen" andet stod der ikke, og i brevet lå så også et lille barber blad. Snart gik en hyletone igang som var kortvarig også stoppede igen, den fik væggene i hver side til at bevæge sig ind i mod Dean med langsomt hast.

Da Dean hørte lyden løftede han hovedet og kiggede ud i mod Audrey med et blik der fortalte at han næsten ikke kunne mere, for intet andet end hans blik bevægede sig.
avatar
Duncan
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En kælder lejlighed i Terre

Antal indlæg : 155


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Man 25 nov 2013 - 22:40

Hun så panisk ud, da lyset blev tændt. Det smukke platin hvide hår, var dryppet i blod, hendes eget. Hun fortrød nu, at ha gået amok, at ha glemt at drikke sig fuld. Hun betragtede brevet og tog det op og læste dets indhold. Hun rystede over det hele. Hun kunne ikke klare at se væk fra Dean. Hun var bange for at slippe ham.. at vis hun ikke holde øje med ham, ville han forsvinde for altid. Hun læste brevet og hørte lyden. 2 minutter.. Hun så panisk på barberbladet og derefter hen af mod Dean. Hendes blod var allerede halv dødt, så det ville ikke glide så hurtigt, som et normalt menneskes blod, netop fordi det var tykkere. Hun så på Dean og slog ind mod glasset. " Dean! ". Hun prøvede at få hans opmærksomhed.. og da hun fik øjenkontakt med ham, tabte hun barberbladet. Hun kunne ikke.. hvordan skulle hun kunne dette!?. Hun holde af ham ja.. men til at gå så meget igennem!?.. hun var ikke en fucking hero!. Hun holde sig kort for ørene, som var alt om hende for højt.. som kunne hun ikke koncentrer sig. * Hovedpuls åren.. *. Der gik igennem ens krop. Hun løftede sit ben og lod tiden blive langsom for hende, i det hun stak barberbladet hårdt ind i sit ben. Hun pressede det ned af og ned.. indtil hun mærkede noget.. en ubeskrivelig smerte... noget der fik alt til at snurre i hele hendes krop. Blodet nærmest fossede ud. Hun havde ramt hovedpulsåren i benet og nu kom blodet hurtigere end normalt. Hun fik hurtigt fyldt baljen op og trak så sine fingre ud af sit ben, før hun faldt til jorden med et ordentlig brag.

Hun lå på det kolde grå beton gulv.. næsten livløst. Hun mærkede sin healing sætte i gang. Hun var sulten, så forfærdelig sulten. Hendes hjørnetænder sprang frem, samt hun mærkede en lyst.. en lyst til at dræbe det foran hende. Dean. Hun betragtede Dean men kom dog til sig selv, da hun huskede hvad der var igang. Tiden gik nu normalt igen og hun følte at hun havde vundet, ved mindre Dylan totalt havde løget overfor hende. Hun havde lyst til at kaste op... lyst til at skrige og tude. Hun ville slå Dylan ihjel, om det så var det sidste hun skulle gør, inden hun selv ville gå ned. " Bare vent... Dylan. ". Hun mærkede blodtørsten, den morderiske lyst inde i hende. Hun holde sit blik fast mod Dean, ventende... mens verden langsomt syntes at blive mørkere og mørkere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Dean on Man 25 nov 2013 - 22:48

Da Dean fik øje på hende, og da han på samme tid fik øje på hvad hun gik igang med åbnede han munden for at ville sige noget, men han kunne ikke tale, som var hans hals ødelagt: "Nej Audrey! Stop!" sagde han blot med en stemme der var høj nok til at hun kunne høre det og alligevel lav nok til at det ikke blev til at råb, hans stemme var hæs, han kunne ikke holde ud af hun skadede sig selv for hans skyld, så ville han hellere bare totureres til evig tid i helved, som nok var hvad der ville ske hvis han døde nu.

Dean løftede hovedet få centimeter for at se væggende der nærmede sig og på samme tid kggede ha hen i mod hende og blodet der bevægede sig ud af hende og ned i den store balje, da målet nåede 2 liter, stoppede væggene, glas væggen blev hevet op i et hul i loftet og kæderne som Dean havde på faldt af ham så han landede hårdt i mod den kolde jord og en klagende lyd kom ud imellem hans læber som han landede.

"Audrey!" sagde Dean og forsøgte at komme på benene men faldt hver gang han rejste sig og kom alligevel halvt kravlende og halvt gående hen til hende og smed sig på jorden samme sted som hun lå: "Audrey! Hvad laver du her?" spurgte Dean, han kunne ikke heale sig selv lige nu, han havde mindst lige så lidt blod i kroppen som hun havde og han kunne næsten ikke engang overskue at sige hendes navn og alligevel tog han fat omkring hendes arm og trak hende i mod sig.
avatar
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Man 25 nov 2013 - 22:55

Hun kunne ikke holde sig vågen, det var som om alt energi blev presset langsomt ud af hende, indtil hun faldt ned i et dybt mørkt hul. Hun mærkede væggene om hende lukke, samt hendes hals nærmest blive mast sammen. Hun havde lyst til at skrige, men intet kom ud mellem hendes læber. Hun var fanget i hendes eget mareridt, indtil hun kunne dufte den søde duft af engle blod. Hun hørte Dean´s råb, som håbede han at hun ville vågne op som den hun var. Hun åbnede langsomt sine øjne, så på ham med de blodrøde øjne. Hans hals var nær hende. Hun slikkede sig om munden og en næsten dyb knurren kunne høres, før hun hårdt satte tænderne ned i halsen på ham. Hun lukkede sine øjne og sugede blodet til sig, men kun så meget.. at Dean højst ville besvime af det. Da hun endelig var kommet til sig selv og syntes at ha healet sine skader.. så hun først hvilke skader hun havde skabt. Hun betragtede Dean og et gisp gled ud mellem de fyldige læber, før hun tog om ham og ruskede ham blidt. " Dean!?... nej nej nej!. ". Hun vidste det var hendes skyld. Han havde allerede været afkræftet.. muligvis i tortur siden går nat.

Hun holde sine tåre inde, fordi hendes krop kunne ikke tåle den store mængde af blodmangle. Hun ruskede ham blidt igen og holde ham ind til sig og sagde" Please vågn op.. ". Hun havde ikke lyst til at dette skulle være sidste gang hun så ham. Hun kunne dufte og næsten høre alt om sig. Alt blandede sig med alt.. indtil der blev stille.. indtil hun sugede sig ind i sin egen verden. Hun strøg blidt hans smukke hår væk fra det kønne ansigt, før hun ømt placerede et kys på hans kind. " Dean.. vågn op ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Dean on Man 25 nov 2013 - 23:01

Dean kiggede på hende så godt som han nu kunne med sit slørede blik han kunne se at der varnoget anderledes ved hende, havd kunne han ikke sætte en finger på, men han var bange for det. Havde Dylan manipuleret hende, havde han gjort noget ved å hun havde det dårligt? han var en smule bange for at noget var galt: "Audrey..." sagde han igen med en lav stemme.

Da han mærkede hendes tænder i sin hals forsøgte han at skubbe hende væk, dog med et meget lille og fesent skub, han havde ikke kræfter til andet, Dean anede ikke hvor meget blod han havde tilbage i kroppen men det kunne ikke være ret meget, så da hun bed ham forsøgte han at vride sig fri fra hendes greb med de små bevægelser han nu engang kunne lave.

Dean kunne mærke hvordan verden forsvandt da hun havde taget de første tåre fra ham, han kunne ikke heale sig selv. Han havde brækket en vinge, et ben, hans vinger var ved at visne, han havde et hævet øje og et andet der var blodsprængt, han havde en flenge i panden og i læben og en næste der muligvis var brækket. Han kunne knapt bevæge sig og inden han nåede at tænke nærmere over noget, forsvandt verden og alt blev sort... Dean levede, men hans puls satte stille farten ned, der var ikke længere ret meget at pumpe rundt.
avatar
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Man 25 nov 2013 - 23:12

Audrey ruskede i den næsten livløse Dean. Hun kunne høre hans hjerteslag, det blev langsommere og langsommere.. Hun ruskede endnu mere i ham og fik sig rejst op, i det hun satte verden ned for ham, samt hans krop. Verden om dem var normal, men Dean var i slowmotion. Det tog hårdt på hende, i det hun tog ham op i sine arme og løb afsted med ham, så godt hun nu kunne. Hun kunne mærke sine arme syre til, samt hendes ben ville snart give efter. Da de kom ud på gaden, faldt hun og Dean rullede ud foran hende.. hendes evne stoppede og hun kunne høre hans hjerte stoppe. " Dean?... DEAN NEJ! ". Hun så hurtigt rundt, før hun hev fat i en og drænede ham for blod, på blot få sekunder. Hun løb derefter hen til Dean og samlede ham op.. løb mod hospitalet og kom ind med ham i sine arme." Hjælp! ". Hun så panisk rundt, før hun lagde Dean i en tom seng, der stod ude på gangen. Folk kom løbende mod ham, så undrende på hans vinger og derefter hans tilstand. " Han sprang ud fra et tag.. han... det cosplay! okay ". Hun så alvorligt på dem, før de tog ham væk, mens de udførte hjerte massage. Hun turde ikke give ham sit blod.. fordi vis han virkelig var... var død.. ville han komme tilbage som vampyr eller slet ingen ting!?. Hun satte sig i en stol ikke så langt fra det rum Dean havde fået.

Alt var stille og Dean´s hjerte slog atter igen. Hun trippede en smule med sit ben... op og ned.. klikkende mod det hårde gulv. Folk kiggede en smule chokeret på hende, eftersom hun var smurt ind i blod, dog kaldte hun det falsk blod. Politi vogne havde været på hospitalet tidligere.. spurgt om det ene og det andet. * Sikke en forfærdelig BY! *. Hun lukkede sine øjne en smule og rejste sig så op, før hun trådte ind i rummet hvor Dean lå. Hun betragtede skærmen med hans hjerte slag... det var hendes skyld alt sammen. Hun gik på knæ ved siden af ham, stadig holdende om hans hånd. Hun lukkede sine øjne og begyndte at tude. Hun græd og græd i noget der føltes som evigheder.. indtil hun simpelthen ikke mere kunne græde. Hun vidste ikke om Dylan var færdig med hvad end han ville.. men der var 2 på hendes liste nu. Nathan som der gav Dean ud.. og Dylan.. og alle hans små luder veninder!. Hun mærkede raseriet langsomt æde hende op indeni. Hun ville aldrig nogensinde blive den samme efter dette. Hun rejste sig langsomt op og strøg Dean over kinden, før hun gik hen til vinduet og satte sig i det. Hun stirrede ud på byen og dets liv... ventende... hver dag.. en uge gik.. som var han gået i koma fra smerten.. dog fik han også temmelig høj medicin. Hun turde ikke give ham sit blod.. bivirkningerne og såen. Hun sukkede en smule og tog sig lidt til hovedet og mumlede. Hun endte med af falde i søvn, på en stol ved siden af ham, med indtørret blodspor ned af hendes kinder, fra når hun græd i søvne. Hun var ødelagt godt og grundt... hun ville aldrig kunne glemme det helved som Dylan trak hende igennem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Dean on Tirs 26 nov 2013 - 8:59

Dean anede ikke hvor han var, men han var langt væk og han så små glimts af det hvide lys han kendte så godt fra de gange han havde besøgt himlen, dog havde han flere gange fået at vide at når han mission nu var slut så kunne Gud ikke længere beskytte ham nu hvor han selv havde valgt at være på jorden og Dean vidste at de underjordiske magter sikkert ville stå i kø for at få fat i hans sjæl skulle han dø igen, derfor ville Dean ikke dø, ikke nu hvor han havde Audrey, så for første gang i meget lang tid, der kæmpede Dean faktisk for at stå i mod det hvide lys.

Han tog en dyb vejrtrækning og åndede ind som var han kommet over vand efter at have været ved at drukne han satte sig op og sad og stirrede ud i luften med sine brune øjne der var helt spærret op, dog gik der ikke mange sekunder før han lænede sig tilbage og hans krop blev svag under ham.

Dean kiggede rundt i rummet, han kunne høre alle bib lydende, hans vinger var inde i kroppen atter engang så han lignede et helt menneske, han anede ikke hvordan han var landet der og som hans blik vandrede rundt i rummet fik han øje på en skikkelse ved vinduet: "Audrey.." sagde han med en langsom stemme som vidste han ikke helt hvad han skulle forvente af hende.
avatar
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Tirs 26 nov 2013 - 16:32

Audrey åbnede sine øjne og så tørrede hurtigt sine tåre væk, da hun hørte Dean´s stemme. Hun ville ikke lade ham se sine tåre. " Hm? ". Hun så kort over mod ham og opdagede at det faktisk var ham der havde sagt hendes navn?!. Hun rejste sig hurtigt op og lukkede vinduet, før hun nærmest tumlede sig hen til ham, i sådan en hast.. at hun næsten var faldet ind over sengen og ham. " Dean!? ". Hun så på ham og ruskede blidt i ham og sagde " Er du virkelig vågen? ". Hun mærkede tårerne presse på endnu engang, men kunne dog lige holde dem tilbage. " Din store idiot.. hvorfor dræbte dum ham ikke! ". Hun faldt på knæ ved siden af sengen og lod nu tårerne få frit løb, mens hun hulkede og stortudet ved hans side. Hendes spinkle krop rystede en smule, mens hun prøvede at få kontrol igen. Hun var så vred, så såret, så fuckt up.. at hun ikke anede mere hvad hun skulle gør af sig selv. Hun havde aldrig nogensinde ønsket sig sådan et liv. " Din bror har rokket sig sammen med Dylan.. ". Hun ville så inderligt gerne dræbe Dylan for hvad han havde gjort. Hun rejste sig forsigtigt op og satte sig i en stol overfor Dean og betragtede ham en smule nu, mens hun prøvede at gir lidt ned.

Efter få minutter´s stilhed fra hende... sukkede hun endelig og spurgte " Hvordan har du det.. egentlig ". Han havde været væk i lang tid, dog dokterne havde kommet og fået hans krop til nogenlunde at bevæg sig, så hans muskle masse ikke ville svinde ind for megen. Han ville sikkert være øm og ikke kunne gå i nogle dage, i hvert fald ikke uden træning.. eller healing af en magisk form. " Jeg ville ha dig væk den dag. Du altid så dum.. tror at folk er efter mig, når det omvendt.. ". Hun sukkede en smule og grinte lidt, før hun sagde " Dylan var efter dig... han havde gået med til at beskytte Nathan.. fordi Nathan ville give dig til ham ". Hun så på Dean med et alvorligt blik og sagde " Jeg kan ikke dette mere Dean ". De smukke mint grønne øjne, var ingen steder at se. De blodrøde øjne dominerede, som var hun en anden end sig selv nu. Hele oplevelsen havde traumatiseret hende så groft, at hun ikke mere vidste hvordan hun gik tilbage til.. at være normal.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Dean on Tirs 26 nov 2013 - 21:14

Da han kiggede hen i mod hende kunne han godt se at hun lignede sig selv igen, han forstod knapt hvad der var sket, alt var gået meget hurtigt og alligevel så slog tanken ham hurtigt, de var ikke sammen mere. Faktisk så havde Dean sagt at han aldrig ønskede at se hende igen: "Hvorfor ledte du efter mig?" spurgte han blot, han havde jo trods alt ikke ligefrem sagt farvel til hende med kys og kram og heller ej havde hun.

"Det har jeg forstået" sagde han blot da hun sagde Nathan var med i det, han havde trods alt ikke tabt alle hjerneceller han havde tilbage: "Men hvordan kom du hertil?" spurgte Dean med en stemme der endnu var svag, han følte sig træt og ødelagt, og et eller andet sted så ufattelig lykkelig for at han nu var i rum sammen med Audrey.

Dean kiggede i mod hende: "Ikke så godt faktisk, men bedre nu" sagde han blot, det var svært helt at holde styr på det hele: "Det sidste jeg husker var faktisk at jeg så Dylan, også vågnede jeg op inde i rummet hvor 3 mænd og en blond pige var... Knap så venlige" sagde han blot og huskede hvordan de havde prøvet at presse Dean for informationer omkring underverdenen. Dean kiggede i mod Audrey og afventede at hun talte videre, kunne ikke mere? Hvad skulle det betyde?
avatar
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Tirs 26 nov 2013 - 21:36

Audrey nikkede en lille smule. De glødende blodrøde øjne, så roligt på Dean, som var der ikke mere sult eller vrede at se i hendes øjne. Hun satte sig til rette i en stol ved siden af Dean´s seng og berørte blidt hans dyne, før hun puttede den mere ind under ham. " Det dumt at spørge, når man allerede kender svaret ". Hun vidste at han ikke var dum, så vis han satte to og to sammen, ville han sikkert hurtigt finde ud af hvorfor, hun netop var ved ham nu.. og hvordan hun vidste hvor han var. " Dylan kan godt lide at lege, så jeg legede med på hans lille... leg ". Hun rømmede kort hals og lukkede sine øjne en smule. Hun havde stadig mareridt. Hun kunne ikke sove ordentligt mere, samt hun var konstant bange for at han ville dukke op, eller at flere af disse breve ville.

De fine runde pupiller, var en smule større end normalt. Audrey havde prøvet at løfte sine nætter, med stoffer og alkohol.. det eneste der virkede, når nætterne blev for lange og dags timerne for hårde. Hun rejste sig op efter kort tid og sagde" Spurgte de dig om noget ". Hun forstod ikke hvorfor Dylan havde givet slip på Dean, men der måtte være en mening bag det.. hvorfor skulle han ellers ikke dræbe Dean med koldt blod foran hende og så derefter hende. Dylan var ikke dum, så han burde vide, at når Audrey havde fået noget.. ville hun komme efter ham.. en dag hvor hendes evner var fuldbyrdes. " Hvor mange evner kan en vampyr få.. ". Hun ville være stærkere, for sig selv men også for Dean´s skyld. Hun var træt af at være et offer, så derfor virkede hun heller ikke sådan overfor Dean, nej.. det var først når hun var alene, på selv samme hotel værelse, som Dylan havde betalt for. Hun satte sig ned igen, som kunne hun ikke holde sin energi i skak. " Jeg tager ikke hjem foreløbig.. ikke før jeg har fået opbygget nok kræfter til at dræbe det svin ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Dean on Tors 28 nov 2013 - 11:46

Dean kiggede over i mod hende, han var ikke så bekymret for sig selv som han var for hende. Dean ventede blot på at hans krop ville blive stærk nok så han kunne heale det sidste han manglede for at være ovenpå igen, hans krop var stadig meget øm og han var træt, ikke sikker på at han kunne gå hvis han rejste sig op.

Men han var bekymret for Audrey, hun lignede ikke sig selv. Hun lignede ikke den pige han havde forelsket sig i og det bekymrede ham. Hvad havde Dylan gjort ved hende, eller hvad havde andre gjort: "Audrey hvad er der galt?" spurgte han endeligt med en stille stemme, hun så bare anderledes ud, som lignede hun ham når han var udkørt og det bekymrede ham: "Han spurgte blot indtil Noah" sagde Dean, ike sikker på om Audrey kendte ham.

Da hun sagde at hun ønskede at dræbe Dylan rystede Dean blot på hovedet: "Han lovede mig at det var slut nu... Han ahr fået sin hævn og jeg orker ikke det her spil mere" sagde Dean blot og rystede på hovedet, han ville bare gerne leve i fred.
avatar
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Tors 28 nov 2013 - 18:37

Hun spærrede sine øjne en smule op, da Dean spurgte hvad der var galt. * Nej, jeg kan ikke sige det. Stop med at se på mig sådan Dean *. Hun havde lyst til at forsvinde, forsvinde fra denne verden det sekund han spurgte hende. Hans øjne så på hende, med denne drengede charme, de fortryllende øjne der så direkte igennem hende, som var hun pludselig en åben bog. Hun rettede en smule på sig selv i stolen, før hun smækkede sine ben op på kanten af hans hospitals seng. " Intet. Der er intet galt Sugar ". Hun blinkede kort til ham og sendte ham et falsk MEN overbevisende smil. Hun strøg blidt sin fletning hen over den ene skuldere, før hun pillede en smule ved sin neglerod på tommeltotten(højre hånd). Hun turde ikke se op, i frygt for at Dean ville se igennem hende og spørge igen.

Døren gik op ind til lokalet, med et lille klik. En iført hvidt tøj kom ind af døren og smilede varmt til dem begge. " Hej, mit navn er Ali ". Hun gik hen til Dean´s side og betragtede ham en smule, før hun rødmede lidt. Hun tog noget op fra sin lomme og sagde " Hvordan har de det?. Mr Sanders ". Hun lyste ham kort ind i øjnene og fandt derefter en ny pose frem, til det drop han havde i den ene arm. Han havde været afkræftet/dehydreret, så de havde givet ham væske fra da han kom, dog denne var den sidste. " Du kommer dig hurtigere end de fleste. Det næsten et mirakel ". Hun så kort over mod Audrey og rømmede kort hals, før hun fortsatte. " Besøg´s tiden er forbi, så vis de ville være så venlig at gå Moore ". Audrey og Ali kendte hinanden, fra engang Audrey havde været hjemme ved Ali´s forældre. Hun rejste sig langsomt op og så mod Dean, før hun gik hen til ham og skulle lige til at kysse ham, men i stedet, kyssede hun hans pande. Ali spærrede sine øjne en smule op, eftersom hun ikke kendte til den side af Audrey.

Moore var Audrey´s mellemnavn. Audrey Moore Lovetts. Hun blev altid kaldt Moore af sine forældre, sine søskende.. sine bekendte, sine veninder. Ali smilede til Dean og sagde" Nåh. Sig endelig til vis de vil ha hjælp med at komme i bad Mr Sanders ". Audrey stoppede kort op ved døren, mens hun mærkede vreden glide igennem hendes krop, dog vidste hun at det var en sygeplejerske´s job at gør sådan noget, men alligevel!?. Hun vendte sig kort om og så mod Dean og sagde tøvende " Jeg.. jeg kommer forbi imorgen og ser til dig. Take care while i´m gone ". Med de sidste ord der var kommet ud, åbnede hun døren og gik ud af hospitals værelset og lukkede døren med et blidt ' klik ' efter sig. Lyset ude på gangen, var faretruende skarpt.. især for en der havde drukket det meste af dagen væk. Hun gik ned af de hvide gange, med få plakater og sedler her og der. Hun havde det forfærdeligt ved at efterlade Dean alene, men han skulle hvile, samt.. han måtte aldrig vide hvad hun var endt som.

Senere..
Northwestern Memorial Hospital, det var der Dean var indlagt. Audrey´s hotel lå en gade eller to væk der fra. Hotellet var 4 stjernet. Hun gik ud fra hospitalet og blev mødt af mørke og regn. Hun lukkede sine øjne en smule, før hun begyndte at gå hjem af til det hotel som Dylan havde booket til hende. På vejen hjem, stjal hun lidt her og der fra. Hun betalte for yderligere 2 nætter og fik så nøglen op til sit yndige værelse. Hun tog elevatoren der op og da hun endelig kom frem, låste hun døren og gik udmattet hen til sengen, der var overfor den store smukke vindue væg, der viste hele byen i dens pragt. Hun satte sig oppe i sengen med en flaske og knuste nogle piller ned i flasken af vodka. Hun tog en ordentlig tår, indtil hun ikke kunne få mere ned. Verden begyndte så småt at forsvinde fra hende, som hun lå der og drak mere og mere. Hun kunne ikke klare at tænke på Dylan.. eller de ansigter af dem hun havde slået ihjel dengang med Dean. Natten forsvandt så småt og morgen solen kom frem. Audrey havde slået gardinerne for, så hun ikke blev brændt op, som en eller anden myre under en lup.

Lyden af regnen der klaskede mod de fine glas vinduer, var ikke hvad der vækkede Audrey, nej nærmere lyden af døds skrig, samt at være indsmurt i blod og vrænget i smerte, men da hun vågnede.. var der intet. Hun så rundt, panisk efter noget der kunne tag disse mareridt hun lige havde haft. Hun fandt en smøg frem og tog et stort hiv af den, da hun endelig havde fået gang i den. Hun sad i sin seng, stirrede på væggen overfor hende, med det dyre fladskærms tv. Dylan vidste hvordan man gnubbede det ind.. han havde sikkert bestilt en så dyr suite med vilje, fordi hun aldrig nogensinde ville få råd til noget lignende.. og vis det ikke havde været for hendes evne til at stoppe tiden, havde hun muligvis heller ikke haft råd til at bo her, ud over den tid som Dylan havde betalt. Hun tog endnu et desperat hiv, mens hun mærkede sin spændte krop, langsomt slappe af. Hendes hoved gjorde ondt, samt hendes hals var tør. Hun sad iført sin hvide tanktop og mørkeblå gstrengs trusser, samt sokker. Hun havde haft så travlt, at hun havde glemt at tag dem af. Hun rejste sig forsigtigt op og satte sit hår op i en rodet knold, før hun trådte hen til sit køleskab og fandt gårdagens rester af sprut, med kværnet pille rester i. Man kunne se det hvide i bunden af flasken, men hun var ligeglad.. fordi hun var den eneste til stede i værelset. Hun tog en stor tår af flasken, før hun smækkede køleskabs lågen i igen og gik ud på badeværelset og tænde for vandet, så badekaret kunne fyldes. Det var for to, så det var temmelig stort, samt man kunne få det til at lyse og boble.Da det endelig var klar.. smed hun sit tøj, men lod stadig sit hår være i en knold. Hun stillede flasken på kanten af badekaret og lagde sig tilbage, mens hun tog høretelefoner i ørene og lukkede sine øjne og endte med at falde i søvn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Dean on Man 2 dec 2013 - 21:48

Dean lyttede tl hvad lægen sagde, men han svarede ikke rigtigt. Han var træt, han havde ondt i hovedet og han følte at han bare havde lyst til at sove og først vågne op igen indenfor de næste 100 år. Han var forvirret over Audrey, han var forvirret over sig selv og alt hvad der var sket. Faktisk så var hans hoved bare et stort rod lige nu og han anede slet ikke hvordan han skulle finde op og ned på noget som helst.

Den næste morgen havde Dean det allerede bedre, det undrede ham at Audrey ikke var kommet tilbage, at hun ikke ønskede at tale med ham og han undrede sig over at hun ikke var som hun plejede. Generelt var hun bare blevet til at mysterium. En sygeplejeske på stuen lod Dean sidde op og han fik langsomt sit tøj på, ja de kunne ikke fordi hvordan han havde healet så hurtigt og de havde flere gange spurgt om de måtte tage nogen prøver på ham, men Dean havde naturligvis afslået.

Han gik ud af hospitalet og hjem i mod sin lejlighed, han havde troet Audrey var taget derhjem, så da han kom ind i lejligheden og roligt kiggede rundt, undrede han sig blot igen inden han smed sig tungt på sofaen, han var stadig en smule træt men han ahvde det ikke dårligt mere, lige nu var han mest af alt forvirret og Dean vidste hvordan han skulle få smerten væk og der kom hurtigt flasker på bordet til at drukne hans tanker.
avatar
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: One day´s work

Indlæg by Gæst on Tirs 3 dec 2013 - 9:41

//Out//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum