Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Death is only another step (Nessa)
Today at 0:43 by DuChance

» I want to play! (Emnesøgning)
Yesterday at 22:05 by Kaylan Du'Dannan

» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Ons 18 apr 2018 - 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250514 indlæg in 12697 subjects

What's the name of the game?

Go down

What's the name of the game?

Indlæg by Towa on Søn 3 nov 2013 - 21:41

Tid: Tidlig aften
Sted: Gågaden
Vejr: Blæsende, grå skyer.
Omgivelser: Folk og fæ, butikker, bygninger.

Privat - Leith


Stille, roligt. En frisk brise ramte hans blege ansigt, idet han lod sig hoppe ned fra containerens side og ned på jorden. Han landede på sin højre fod, men vred om på den og landede klodset på maven og slog samtidig hagen ned i brostenene. ”For satan, da!” lød det irriteret fra ham. Helt elegant kunne ingen jo være, men det her var fandeme for latterligt. Heldigvis for ham, var det ved at være rutine at slå sig. Han rejste sig irriteret, uden at børste alt det støv og jord af sine bukser, som der nu havde hængt sig fast på ham efter faldet. Det kunne være lige meget, man kunne alligevel ikke skimte det nye fra det gamle.
Uden en lyd lod han sit hoved titte frem, så han kunne se ud på gaden. Drengen lod sine små fingre massere sin ømme hage, idet han stirrede ud på alle folkene. Der var mange i dag... eller i hvert fald flere mennesker og væsner end der plejede at være. Man skulle fandeme tro at det snart var jul. Men det gjorde ikke så meget, at der var så mange. Det betød bare at folk ville have alt for travlt med at holde øje med hinanden, så de ville jo ikke lægge mærke til én lille dreng som kom til at tage noget fra en baglomme. Han smilte lidt. Så dette ville jo faktisk blive let. Hurtigt. Og han behøvede muligvis ikke at løbe, hvis han bare var forsigtig.
En mand fangede hans øje. Han så ikke så gammel ud, når man sådan tænkte over det. Det kunne jo være at hun havde noget han kunne bruge. Måske endda noget godt! Han bed sig kort i læben og så forsigtigt op og ned af gaden, for at sikre sig at der ikke nok nogen skumle typer, som kunne ødelægge det for ham. Han trådte på listetå ud af gyden og efter manden, godt nok et stykke fra ham, bare så han havde en mindre chance for at blive opdaget. Forsigtig kunne han da godt være. Da de var kommet et stykke op ad gaden, og der ikke var så mange mennesker, lod Towa sine store, grønne øjne glide hen over jorden, for at få øje på en lille pind som han samlede op. Han stirrede på mandens ryg i noget tid, måske for at trække tiden ud... Pis, lort, bæ! Han lod alle bandeord han kendte løbe igennem sine tanker, før han tog en dyb indånding og, lydløst sneg sig om bag ved manden og pressede ”kniven” op imod hans ryg.
”Smid alt hvad du har!” Han havde gjort sin stemme lidt dybere, bare så manden skulle tro at han var en stor rocker-type... Eller en ork! Med lidt held ville han rent faktisk tro på at det var en kniv, hvilket var det han helst ville have. Man kunne jo ikke rigtig rende rundt og lege tyv med en dum pind!
avatar
Towa
Competent (Rank 10)

Bosted : Han bor hos sin løbetræner.

Antal indlæg : 361


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum