Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240094 indlæg in 12012 subjects

Hvor er der undergrundssamfund?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Hvor er der undergrundssamfund?

Indlæg by Abraham Borzakov on Tirs 17 sep 2013 - 13:09

Hvor er der undergrundssamfund?

Som nævnt er Di Morga det undergrundssamfund med flest antal indbyggere - dog kan man sagtens finde steder rundt omkring i verden, hvor områderne er større, men hvor bestanden er mindre. Der er også nogle steder i verden, hvor nogle racer dominerer mere end andre.

I de fleste storbyer vil det være umuligt at undgå magisk aktivitet. Dog er det brud på FUN (Forenede Undergrundsnationer) at skabe sig offentligt uden for de magisk beskyttede undergrundssamfund, så disse grupper holder sig som regel skjult eller har asparaer til at hjælpe sig med at fungere uden at blive opdaget.
Dette gælder eksempelvis banker og international forretning for væsener, regimer (fx Det franske vampyr imperium), klaner, flokke og grupper (fx Den franske mafia) og mindre skoler eller undervisningssteder.

Andre større undergrundssamfund:

Ægypten nær Alexandria

  • For mange tusind år siden blev animaguser tilbedt i det gamle Ægypten. Bestanden af animaguser er stadig meget høj i store dele af Ægypten og dyremagi er meget udbredt i Nord- og Vestafrika. FUN har hovedkvarter i undergrundssamfundet ved Alexandria og samfundet består derfor af mange forskellige racer, som dog ikke er fast bosat i landet.

Skandinavien ved de tre grænser

  • Ved det område, hvor grænserne mellem Norge, Sverige og Finland mødes, er der en stor strækning af magisk beskyttet område. Bestanden er dog ikke særlig stor i dette område og de væsener, der lever her er ofte kun dem, der er særligt tilegnet koldt vejr. Generelt er bestanden af varulve rigtig høj i skandinavien, men også Belials djævle er meget på spil her såvel som i Sibirien og Alaska.

Japan, nær Mito

  • Det mest befolkede undergrundssamfund i Asian findes her. Jo mere sydpå man kommer, jo flere små øer vil man opdage, hvor der også foregår magisk aktivitet. Disse mindre samfund er dog ofte meget primitive og svagt beskyttet af ukendte stammemagier frem for asparamagi.

Rusland nær Argun-floden

  • Som i de fleste andre storbyer, er der magisk aktivitet i Moskva, som er beskyttet af asparamagi.
  • Dog er Rusland så stort og tomt for mennesker i mange områder, at væsener her kan leve i fred uden at dækker sig med asparamagi. Disse væsener er som regel særlig stammer af elvere, dværge og dæmoner, som har tradition at leve primitivt. Områderne ligger nær floden Argun, der ligger tæt på den kinesiske og mongolske grænse.

USA

  • Hver stat har omtrent fem mindre undergrundssamfund, der er tilknyttet statens største byer. Det er mod FUN's regler for et væsen at opholde sig i USA uden for asparamagiens beskyttelse.(Ønsker til flere undergrundssamfund, send PM)
avatar
Abraham Borzakov
Highly competent (Rank 13)

Bosted : Huset Aba på landet i Terre tilhører nu hans afkom, Adrian. Nu bor han i Omari Ménage palæet ved vampyrbanken i Schweiz.

Antal indlæg : 704


http://thatdanishgirl.blogspot.co.uk/

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum