Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 671 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Brian

Vores brugere har i alt skrevet 238829 indlæg in 11998 subjects

Hvordan holdes Di Morga hemmeligt?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Hvordan holdes Di Morga hemmeligt?

Indlæg by Abraham Borzakov on Man 16 sep 2013 - 0:17

Hvordan holdes Di Morga hemmeligt?

Di Morga er et af verdens mest befolkede undergrundssamfund, men bestemt ikke det eneste (se "Andre undergrundssamfund" kommer senere). Verden kender ikke officielt til undergrundssamfundene, men det gør de fleste statslige overhoveder og hemmelige efterretningstjenester, da det er i alles interesse, at adskillelsen mellem magiske væsener og mennesker bliver vedligeholdt.
Undergrundssamfund holdes hemmeligt med hjælp af asparamagi, da deres magier udspringer fra Moder Jord. Uden asparaerne ville undergrundssamfund over hele verden blive afsløret for menneskene, hvilket ville sætte begge sider i stor fare. Nok er væsener stærkere, men som nævnt har de mennesker, der styrer menneskenes samfund, i al hemmelighed fra civile udviklet våben, mange væsener slet ikke tør drømme om.
Asparens magi er ikke konstant og man vil derfor opleve mindre svingninger i beskyttelsen. Det er grunden til, at mennesker ude fra af og til kommer til Di Morga, da de får små glimt af stedet - enten ved at se det ansigt til ansigt eller gennem slørede visioner, når de befinder sig tæt på naturen. Dog påvirker magien stadig deres hjerner på en måde, som gør, de ikke har behov eller lyst til at fortælle andre om undergrundssamfundet og tit og ofte er magien så stærk, at de meget hurtigt glemmer, hvad de overhovedet af set. At mennesker, der ingen viden har om Di Morga, kommer til er derfor rimelig tilfældigt.
Besidder man en form for magisk ladning vil man kunne se gennem aspara-magien, dette vil dog være svære for væsener, der er blandet med menneskeracen.

//Send en PM med spørgsmål eller ønsker til ændringer//
avatar
Abraham Borzakov
Highly competent (Rank 13)

Bosted : Huset Aba på landet i Terre tilhører nu hans afkom, Adrian. Nu bor han i Omari Ménage palæet ved vampyrbanken i Schweiz.

Antal indlæg : 704


http://thatdanishgirl.blogspot.co.uk/

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum