Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

I wont kill you... Only use you...

Go down

I wont kill you... Only use you...

Indlæg by Gæst on Søn 1 sep 2013 - 19:06

Sted~ Gågaden... Nærmere betegnet som " lost art tattooing" 
Tid~ Omkring kl 00:20
Omgivelser~ Det der som regel er i en tattoo salon, 2 kunder og Sidney selv
Påklædning~ http://tinypic.com/r/11waw3q/5

Emnet er til Grace


____________________________________


Lyden af folk ude på gaderne var lave takke været den summende lyd fra tattoo maskinen, som endnu engang var ved at sætte sine spor på endnu en person fra Terre. Manden i stolen havde en kvinde med, hans kone formentlig, eller en veninde, han var åbenbart så stor en svans at han ikke havde nosser nok til selv at komme der ind. Manden som sad med maskinen i hånden var koncentreret om at få dette færdigt... Så han kunne komme ud i nattelivet og finde en eller anden han kunne slæbe med hjem. Kvindens stemme fik ham til at brumme kort som et svar. Han var ved at have brug for blod, og at han sad og tattoverede denne mand gjorde det jo ikke ligefrem ret meget bedre. Han så kort op, bare for at være sikker på der ikke var andre i biksen. Egentlig kunne han gøre som det passede ham, eftersom han var ejeren, han kunne bare sige han havde lukket, men det ville jo så ikke være fair for sådan nogle som ham selv... Blodsugere, nattens børn, som ikke kunne befinde sig ude om dagen. Han vendte igen tilbage til at tattovere den mand som sad i stolen, mens hans blik af og til faldt på kvinden som han havde taget med. Ganske nydelig, men han kunne ikke når der var andre, trods han et eller andet sted var fuldkommen ligeglad. Han fik gjort tattoveringen færdig og satte sig så tilbage i den stol han sad i og så stadig stift på kvinden, mens manden så sig selv i spejlet, betragtede den tattoo han lige havde fået lavet på skulderen. Han sukkede inden han fik pengene og så hans chance for aftensmad smutte ud gennem døren med manden. 

Tænk at han havde været så naiv? Nu var det efterhånden også noget tid siden sidst han havde fået ordentligt blod... Noget der var frisk i stedet for det syntetiske lort man kunne købe ude i gaderne disse dage. Han gik i gang med at rense nåle, smide dem ud som var brugt og gøre klar, hvis der skulle træffe at komme en ny kunde, hvilket han dg ikke regnede med, men han havde vel lov til at håbe. Et skævt kom frem på læberne af ham bare ved tanken om at der måske ville dukke en anden op.. Et muligt offer for hans sult, måske yderligere... Men intet var jo sikkert endnu. Han satte sig op bag disken og så sig kort omkring. Der var stille nu hvor der ikke var andre end ham i biksen... Han hev en pakke smøger frem og skubbede en cigaret ud af pakken og satte den i mundvigen, men hvor var hans lighter? Han himlede kort med øjnene og gik over til stedet hvor han lige havde tattoveret manden, tog sin lighter og tændte den. Han tog et langt og dybt hiv af smøgen, lod det komme ned og vende i lungerne og pustede det ud gennem næsen som en drage. Hans nøddebrune øjne var ved at få det svage rødlige skær... Lysten efter blod var ved at være på det hyppigste, men han kunne ikke uden videre få fat på noget, med mindre der kom en eller anden uheldig forbi, hvilket han håbede inderligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I wont kill you... Only use you...

Indlæg by Gæst on Søn 1 sep 2013 - 20:27

Påklædning vil blive beskrevet i emnet

Mørket havde efterhånden smit sit tæppe over byen og alle verdens mørke væsner var nok engang begyndt og rør på sig men der var stadig de må naive væsner som stadig begav sig ud i mellem de mørke væsner, et af disse væsner var Grace. Hun var ganske ny i byen men hun havde dog hurtigt lært byen af kende selvom hun nu fortrak og holde sig i skoven for hun var trods alt halvt aspara og net derfor havde hun det bedst i skoven men ind i mellem måtte hun jo os ind og leve lidt for livet var ganske asocialt i skoven, eller der var da lidt dyreliv men Grace besad desværre ikke nogle magi som gav en mulighed for snakke med dem så nu var hun tvunget ind til byen. Grace havde iført sig en fin lang hvid kjole som gik ned og hendes utrolig tynde krop og som altid var det blonde hår sat fint op knold og det gjorde hende endnu engang til et større offer for de mange blodsuger, for hun havde nemlig os et andet gen og det var genet fra engle racen som hendes far havde været en del og netop derfor havde hun ofte været et større offer for dem da de åbenbart havde en større smag for engle og aspara blod.
Hvor hun endelig var på vej hen den aften var faktisk ikke helt til sige men et eller andet sted skulle hun vel nok formå ende op og som altid var hun en smule eventyr lyseten for hun kun god faktisk god lide og opleve nye ting, hun forsat ned af gaden og på hende ene hånd kom der så endelig noget som der fanget hendes opmærksomhed, det var en tatovør butik og Grace havde faktisk overvejet og få lave en op til flere gange men hun havde faktisk aldrig komme igang med det, men nu hvor hun stod der var muligheden der faktisk, langsomt gik hun hen til døren og hun åbent den langsomt og gik indenfor i butikken..//Oc : mere eller mindre færdig//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I wont kill you... Only use you...

Indlæg by Gæst on Lør 7 sep 2013 - 19:55

Hans blik rettede sit blik mod døren og til sin store overraskelse var der en kunde, ikke just hvad han havde regnet med... Det var en kvinde, ganske nydelig, en fin lille sag, ikke en man ville gætte på, som ville have en tattoo. Han lænede sig tilbage i sin stol ved biksen og tog et hiv af smøgen " God aften unge dame" sagde han med et smil på læben inden han pustede røgen ud gennem næsen. 

Han rejste sig fra skranken og gik over til sin stol, hvor han for lidt siden havde siddet og givet en tattoo " Hvad kan jeg gøre for dig?" spurgte han og så over mod hende igen. Denne nat virkede han ganske stille og rolig, trods det ikke ligefrem var hans sande natur, tvært imod. Han sendte hende et smil, dog uden at afsløre han var vampyr, for så ville hun sikkert fordufte med det samme. Han sukkede og opfangede så en duft... Sjælden men det fik hans krop sitre... Engel og aspara!? Ja så kunne det da ikke blive bedre! men han måtte holde masken... Der var jo ingen idé med at han allerede sprang på hende lige så snart hun var kommet inden for døren. Han måtte vente.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I wont kill you... Only use you...

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum