Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

Dont play me like a game

Go down

Dont play me like a game

Indlæg by Gæst on Søn 25 aug 2013 - 18:28

Sted~ En natklub i Terre
Tid~ 00:20
Vejr~ Køligt trods det er sommer plus det blæser
Omgivelser~ Massere af væsner der hygger sig
Påklædning~ Kommer i indlægget

Emnet er til Caiden 


__________________________________

Det var underligt for ham at være taget et sted hen, helt af sig selv, uden at skulle hives der over af en eller anden kammerat... Men ak ja, nu var han på vej. Hans lange mørke hår var ikke rigtig sat, han havde bare pjusket det lidt.. og så var det det. Hans påklædning bestod af et par sorte jeans, som sad godt på den spinkle krop han havde. og skjorten, som ikke var knappet hele vejen, men stoppede midt på brystet af ham, hvilket afslørede han endnu var en ung mand der var ude efter kærlighed, hvilket endnu ikke havde lykkedes ham endnu, men det kom det vel til før eller siden. Med et skævt smil på læberne gik han gennem gaderne, hvor der absolut ikke skete det mindste, der var tomt, eller næsten.. Men det var jo også sent, så han forstod det godt. Han sukkede kort inden han kom til en natklub hvor han tænkte der var perfekt til at møde menesker... Som han sikkert kunne holde ud længere end 5 minutter. Et smil kom frem på hans læber da han kom frem til natklubben og han stod foran døren og kort efter blev lukket ind. Der var flere folk end han lige havde regnet med, men det var dog ikke noget der gjorde ham noget, han kunne sikkert godt finde nogen efter hans smag, hvis ikke... var han også ligeglad, han havde før gået hjem alene, så det skulle ikke være noget nyt. 

Lyden af musikken slog ham i hovedet som han gik ind... Det var hæsligt, men sådan var det jo sådanne steder. Han gik op i baren og bad om noget at drikke og fik det kort tid efter. Der var en del der gloede efterham, men han var efterhånden så vandt til det, at han ikke tog sig af det. Han sukkede og så udover pøblen og ledte efter en plads, hvor han kunne være alene, bare indtil han havde fået tilstrækkeligt alkohol til at kunne snakke med alle andre. Han skulle bare tage sig sammen inden. Han sukkede inden han satte sig ned ved et bord der ikke var andre ved. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum