Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Welcome to France Mr Kazul - Asana

Go down

Welcome to France Mr Kazul - Asana

Indlæg by Gæst on Tors 22 aug 2013 - 19:20

Den kølige natte vind pisket sig i sin sjælsomme rytme mod de solide mure til baren der bliv kaldt den røde skorpion af de tre fulde sømænd der havde peget den nysgerrige og nyankommet Kazul, men han havde ingen ide om navnet på baren var skabt af sømændene som en blanding af joke, sprut, og dårlig lugt spærret inde på et fragtskib i to uger, but none the less, om så guderne ville svinge deres enorme store kønsdele fra himlen og invitere ham på orgie, havde han fuldt ud i tankerne at ankomme til den fandes bar, ligegyldigt af dens navn, for efter dåsemad tre dage i træk, havde han endelig kommet til Frankrig, og selv ikke den russiske Shar, og de 300 spartanere skulle komme mellem ham og et godt og stort glass øl.
. . . . . Men som så spontant og uventet, som Mini mouse der giver Mikey mouse en olfert midt i en disney film, fandt den kære Kazul ud af til sin skræk da han havde fået et dryppende glass af guds eneste gave til menneskene . . . udover orgasme . . . at ølen han havde fået udleveret af den underskønne bartender, var i mest milde formulering, helt og særdels forfærdelig. Intet mod den hjemmebryg fra Irland.
Med et skuffet suk kigget han over kanten på den hvide skum på ølsens gyldne overflade, for at lade sine rovdyr øjne glide over på den guddomelige talje på bartenderen, og nu sad han mere imødekommende overfor sit nye og kortvarige fædreland, måske dårlige drinks, men gode piger. et fair byt.
Kazul fik en sms, men ignoreret den, for medmindre Bamse fra bamse og kylling kom ind af døren mens han sad på et hjulet cyklen og sang Voltair sange mens han slog sig selv i hoved med en rådden fisk fra netto... medmindre det skete... ville intet kunne fjerne hans øjne fra den som håndformet røv der sad lige under taljen han tidligerer havde beundret.
Han havde en gravid kæreste derhjemme i irland, men de havde haft et åbent forhold siden de havde forladt gymnasiet de begge for mange år havde gået på, for sexen holdt bare ikke mellem dem, de ville begge være den dominende og skabe følelsen og stemningen af underkastelse i den de leget med, og det fungeret jo ikke sammen, men siden de elsket hinnaden, var de bare noget til enighed om at have et åbent forhold.
.Kazul rejste sig op, fra sin bar stol, og da han vendte sig rundt kom der en næve flyvende mod hans ansigt som havde det været en mursten, og med gennemslags kræft som havde det været en lastbil der havde valgt at bruge hans næse som dørmåtte.  - Den knyttet næve fik Kazul til at falde bagover, og indover bordet til baren fordi han jo stod med ryggen til det fordi han var på vej væk. Men freden var ikke længe før den forvirret og pløvre stive fodbold fan tog fast i Kazuls krave, og råbte ham ind i hoved "Charlie! You fucking buttplog monkey, fuck the fucking off, your little mother fucking fucker who fuck the fuckers that dont give a fuck.. Fuck off" Kazul var ikke en slagsbror, og var stadig ved at komme sig ovenpå slaget, så han hørte ikke et ord af hvad manden sagde.
Men istedetfor en ridder på hvid hest, kom der en anden fodbold fan til redning, og med en betryggende hånd sagde han til sin karamat at det ikke var Charlie han slog på, hvorefter den fodbold fan som slog ham, gav slip, og begyndte at gå den anden vej igen.
Kazul havde aldrig været en badboy, hvilket desværre var det som bartenderen gik efter (tog den information udfra din profil ^^) Men hvad fanden, han vidste jo ikke hvilken type hun var til, og hvem ved, måske var han heldig.
Han fik med lidt brokken fra sin ryg kommet op på benene igen, og tørt sit blod fra næsen væk med en serviet, hvorefter han drejet sig mod bartenderen og sagde med en rolig tone, men dog anderkende tone der slet ikke prøvet at skjule han lige havde fået tæv "Er lige ankommet med et skib fra Irland. Og efter dårlig øl, samt en røvfuld af de lokale, kunne det vel ikke tænkes jeg havde mere held i at invitere fastlandets smukkeste pige til at vise mig rundt i byen?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Welcome to France Mr Kazul - Asana

Indlæg by Gæst on Tors 22 aug 2013 - 20:23

Et kækt smil kom frem på hendes læbers om var malet op med en rosa lipgloss, hun var gudeskøn.. Og hun havde fået det at vide af samtlige mænd her inde i aften næsten, men det var ikke noget hun ikke var vandt til. Hun sukkede inden hun gav den fremmede sin øl og derefter vendte sig mod en anden kunde. Der var noget over den mand hun netop havde givet en øl.. oget anderledes, men ikke noget hun ikke kunne lige... Tvært imod, men han lignede jo ikke just en badboy, men derfor kunne hun vel godt give ham en chance alligevel? Da hun hørte noget så hun væk. Som bartender måtte man intet gøre, for så kunne man selv blive taget af panserne.. I hendes øjne var det latterligt! under al kritik, for hun ville jo gerne stoppe slagsmål, men hun vidste også bare at hvis hun gjorde... Så ville hun på automatik klappe en af dem ned. Da tumulten igen stoppede så hun mod manden igen, blod i ansigtet.. Så lidt badboy var der alligevel i ham. Hun lænede sig ind over disken og smilte kækt " Er du okay?" sagde hun og så på ham med et spørgende blik. Hendes bryster var ved at falde ud af den sorte skjorte, som ikke var knappet helt sammen. Kort studerede hun ham inden hun igen rettede sig op " Du siger bare til hvis du skal have noget.. Jeg står lige her ovre" sagde hun og smilte, inden hun bevægede sin lille fine krop over til den anden side af baren, så han kun kunne se hendes ryg og de korte shorts, der dækkede hendes bagdel. Hendes lange sorte hår sad løst denne aften, mest af alt fordi hun var træt af at sætte det op hele tiden, plus.. Hun var den eneste der endnu var på arbejde, men der skulle gerne komme en anden senere på aften.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum