Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

De stjålne værdier? - Pensée

Go down

De stjålne værdier? - Pensée

Indlæg by Gæst on Lør 17 aug 2013 - 17:34

Tid: 14:30
Sted: Gågaden, ikke mere specifikt end ude i gågaden
Vejr: Det er solskin
Omgivelser: Der er mange mennesker i gågaden i dag


Dette emne er forbeholdt Pensée

Chris gik langsomt ned ad gågaden, som var belagt med fliser. Helt almindelige fliser. Dog var Chris så betaget af dem, at han gik og kiggede ned på dem hele tiden. Ligeglad med, hvem han nu end måtte støde ind i. Og hvis han gjorde, ville det nok føre til at han ville hugge et eller andet fra personen, han så ville støde ind i. Ja, Chris var en lommetyv. Uskyldig, og dog, han stjal ikke mange ting fra samme person, da hans instinkt sagde, at han så ville blive opdaget, og hans intuitioner havde ikke slået fejl endnu. Hvis han stjal for meget, var han blevet jagtet gennem byen. Af flere forskellige slags mennesker. Med alle mulige evner, og midler der gjorde det nemmere for dem at stoppe ham - men han slap som regel væk, og hvis ikke, var han parat til kamp.

Chris fortsatte ned ad gågaden, stadig med blikket nede i jorden. Ikke for at virke kold og ligeglad, eller arrogant, men mere fordi de var så fascinerende, syntes han i hvert fald selv. Han betragtede kort en flise der var blevet lidt våd. En våd plet. Mon nogen havde tabt noget vand? For der så da ikke ud til at have regnet i dag, og heller ikke gårsdagens vejr havde sat sine præg med regn.
Han rettede blikket op, og ville lokalisere et mål, han kunne stjæle fra. Og ganske rigtigt, fandt han en mand, der stod med et flot lommeur støbt i guld. Eftersom han var tyv, ville han kunne lokalisere sine bytter på lang afstand, og vide hvad de var værd. Han havde efterhånden solgt en del videre, og beholdt en del værdifulde sager selv.

Chris gik hen imod ham, og holdt blikket nede mod fødderne, indtil han stødte ind i ham, og fik fat i hans ur. Han lagde en hånd på hans skulder, hvorefter manden kiggede på Chris' hånd, der var placeret på mandens skulder. Og mens Chris havde mandens fulde opmærksomhed på Chris' hånd, snuppede han uret, og undskyldte sin uhensigtsmæssige gangart, der havde forvoldt ham denne pinlige situation.
Sådan var en af Chris' metoder til at stjæle opfundet. En simpel afledningsmetode.

Chris kunne sagtens se, hvem der var et let bytte, og hvilke metoder man skulle bruge for at skaffe byttet i hans besiddelse. Chris stak uret i lommen, og kiggede rundt efter flere personer, han kunne tjene lidt penge på. Måske en kvinde den her gang? Måske noget mere personligt denne gang? Men han skulle jo vide, hvad der var personligt, så han kiggede meget grundigt efter, hvem der mærkede på sig selv, flest gange; hvilket ville betyde, de gik rundt med noget de ikke ønskede at miste.

Jovist var Chris ret ondsindet nogengange, men andre gange ville han ikke gøre en eneste ked af det. Dog var der noget der sagde, han burde tage hjem. At noget ville gå helt galt i dag, hvis han blev. Men han var stædig og trodsig sine egne intuitioner, og nægtede at gå nogen steder. I stedet begyndte han at kigge efter flere mennesker, han kunne stjæle fra. En lidt mere speciel type, anderledes type. En der skilte sig ud? Men hvem?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: De stjålne værdier? - Pensée

Indlæg by Gæst on Lør 17 aug 2013 - 18:01

Menneskemyldret var næsten var at gøre hendes skør. Det var hun helt sikker i sin sag om. Folk stødte nogen gange ind i hende, hvilket bare resulterede til, at hun sendte dem et vred blik. I forvejen gjorde hun næsten alt lige der, for at få folk til at gå i en stor bue udenom hende. Dagen havde ikke ligefrem været fantastisk. Hun havde mistet sit bytte tidligere i nat - var kommet for sent i seng og havde glemt at vågne op til den rigtige tid, hvilket resulterede i, hun lige der havde virkelig travlt. Allerede var hun for sent til en aftale, som hun havde med en tatovør, og den aftale var i forvejen blevet rykket så mange gange, at hun bare ikke orkede, hvis hun skulle til at vente endnu længere tid på et få den skide tatovering.

En skulder bumpede ind i hende. En mand, knap i fyrrerne. Han blik hvilede kort på hende, før hun sendte ham et af sine dræberblikke, hvilket fik ham til at tage nogle hastige skridt og gå ind i personen foran ham. Det første lettere fornøjet blik satte sig fast på hendes læber, og hun følte, at hendes mørke mascara og eyeliner, hendes store sorte støvler, de sorte bukser med et synligt nittebælte til, den hvide tanktop, hvor hun havde en læderjakke udenpå. Rundt omkring halsen bar hun en medaljon med en sort sten inderst.

Langsomt lagde hun hoved bagover, kiggede op på den skyfri himmel. Prøvede at nyde vejret, men begyndte bare at føle sig endnu mere stresset. Hånden, der oprindeligt var på vej op til læderjakkens lomme, berørte kort medaljonen. Det var nok ikke så godt at have den rundt om halsen, hvis hun skulle ind og have en tatovering. Der skulle hun vel alligevel have den af. Langsomt tog hun den over hovedet. Så på den i noget tid, men nåede at fjerne blikket fra den, før den fangede hende for meget. Øjnene blev lukket et kort øjeblik, før hun skiftede pakken med cigaretter og lighteren ud med medaljonen. Et trygt i lommen på læderjakken lige over brystet. Cigaretten blev lagt mellem tænderne, mens hun prøvede at tænde cigaretten, mens hun gik, lidt besværgeligt, men muligt. Efter lagde puttede hun cigaretpakken og lighteren tilbage i samme lomme, hvor hun lod hånden hvile en smule oven på medaljonen. Et stille suk røg over hendes læber, da hun fjernede hånden derfra og førte den over til cigaretten i hendes mund, hvor det første sug allerede gav hende den afstressende fornemmelse, som hun havde hungret efter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum