Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 568 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Charmelia

Vores brugere har i alt skrevet 246689 indlæg in 12255 subjects

Brothers in Crime

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Brothers in Crime

Indlæg by Gæst on Tirs 3 sep 2013 - 15:59

Zoran gloede næsten dumt efter vinden der var Millicent. Det krævede ikke meget magi at forstå at noget var gået galt. Gruelig galt, men da hun ikke virkede til at ville skjule det for nogle at hun var ked af det, kunne han ikke finde ud af hvad det var. Det ville han ellers gerne. 
Selvfølgelig kunne han tvinge det ud af hende, men det ville sikkert ikke gøre det meget bedre, så forsvandt Millicent ud af huset, ville han lade hende fordufte. Han skulle vente på sin bror, men det blev forgæves. 

Andrija var ganske kort taget hjem, sikret at lejligheden ikke stod i brand, før han hurtigt igen forlod den. Opsat på at han ville ud og se til verden endnu en gang. Blandt andet New York, Tokyo, Loas angeles og andre sjove byer. Han var overbevist om at de manglede han forfærdelig meget.

OOC: Out

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Brothers in Crime

Indlæg by Gæst on Tirs 3 sep 2013 - 17:16

To dage.
Det havde taget Millicent to hele dage at komme hjem.
En overnatning , for at søge i ly af dagslyset skulle også indlæges - og så kunne rejsen forsætte. Da hun endelig var hjemvendt til sin egen lille lejlighed , følte hun sig udtømt af tåre.
Selv den lille Senka var mærket af stemningen. Han lå i sin kurv og kiggede det meste af tiden. Han var ikke fuld af firspring som han ellers plejede at klovne rundt og optræde med.
Millicent gik i bad , vaskede krop og hår mekanisk og svøbte sig i de store bløde håndklædet af frotte , efterfølgende. Hun satte sig foran sit lille make up bord og betragtede sit nøgne ansigt.
Hun havde brug for at få tankerne væk ... Brug for at beskytte sig selv.
Hun ville tage på Desiré Noir og få noget fra hånden.
Millicent klædte sig i sort... En kjole og nogle høje støvler. Make up var langt mere dyb end hvad der var normalt og fortrukkent for hende.
Millicents øjne var meget mere mørkt trukket op, læberne en mørkere rød .
Hun lagde en perfekt maske at skjule sig bag. Kun hendes egen ring lod hun sidde. Masken ville krakelerer hvis hun skulle til at besvare spørgsmål omkring hendes afsluttet forlovelse.

- Ingen på Millicents arbejde anede uråd den aften.

- Ingen ville mistænke hende for at stå sidde midt i et forlist præ ægteskab, og ikke være på den søde lyserøde sky af sød forventning.
Så flot var masken blevet lagt.

// OOC: out.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Brothers in Crime

Indlæg by Gæst on Søn 2 mar 2014 - 10:26

..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Brothers in Crime

Indlæg by Millicent on Tors 28 aug 2014 - 16:06

// collecting history //
avatar
Millicent
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Crasher hos Gordon .

Antal indlæg : 236


Tilbage til toppen Go down

Re: Brothers in Crime

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum