Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Nyt sted, nyt bekendtskab

Go down

Nyt sted, nyt bekendtskab

Indlæg by Gæst on Tors 25 jul 2013 - 14:15

Tid: Omkring 22 tiden
Vejr: Stjerneklart og lunt
Sted: Northman
Omgivelser: En masse mennesker og væsner

Ellie havde hørt om dette sted ved navn Northman igennem sine venner og veninder, fortalt om dette mystiske sted som de tog hen til og om den mand som ejede det og skulle være en ret så charmerende mand. Det var ikke ligefrem et sted hun havde lyst til at tage hen, ligemeget hvad hendes venner og veninder sagde. Så holde hun sig vel ofte til Diskoteket, hvor hun vel hørte sig hjemme et eller andet sted. Det var bare anderledes denne aften, hvor hun havde besluttet sig for at tage i byen. Hun havde været lidt op og skændes med Cameron, og det havde endt med at hun bare havde gået hjemmefra. Hun havde en flot guld cocktail kjole på som gik hende ned til knæene og med små tynde stropper på, og et par sorte højhælde sko på. Hendes lange hår hang som altid ned af hendes ryg, og svingede svagt fra side til side når hun gik. Hun mumlede lidt uklare ord for sig selv, mens hun bare gik afsted ned af gaden. Hun havde ikke nogen idé om hvor hun var på vej hen, hun havde vel bare gået ud for at få noget frisk luft og køle lidt af. Hun havde lidt af et temperament, og derfor viste hun også at det var bedst at bare gå sin vej et stykke tid og komme tilbage og snakke tingene ud. Før hun tænkte sig om stod hun udenfor Northman, og det tog da heller ikke længe for hende at tænke over om hun skulle gå der ind. Hun kunne ligefrem mærke hvor nysgerrig hun blev på det sted, og hendes fødder begynde ligefrem at føre hende der ind. Det så bestemt lidt skummelt ud, lige som hun havde set det når hendes venner havde snakket om det sted. Hun fik da også en masse blikke, mens hun gik op til baren "en gin and tonic" sagde hun til den første bartender der kom over til hende, og gav hende et ret så charmerende smil. Hun satte sig ned på en af barstolene, og lag sit ene ben hen over det andet mens hendes blik gled rundt på alle de forskællige væsner som var der. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum