Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 15:18 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 14:46 by Angelique Dümont

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 14:36 by Charmeine Love

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240201 indlæg in 12012 subjects

A trip in town can have many outcomes //Ellie//

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

A trip in town can have many outcomes //Ellie//

Indlæg by Gæst on Tors 25 jul 2013 - 0:04

Tid :: 15.30
Sted :: Terre Gågade 
Omgivelser :: Mennesker og væsner af de fleste slags som alle der ude på de daglig indkøb, mens andre blot sidder på de små caféer hvor de nyder varmen og få noget koldt af drikke i mens at da små snakker og er ved og buk under for varmen..
Påklædning :: [url=http://images.starpulse.com/pictures/2012/03/15/previews/Taylor Momsen-20120315-5.jpg]http://images.starpulse.com/pictures/2012/03/15/previews/Taylor%20Momsen-20120315-5.jpg[/url]
Vejer :: solskind og høj varme
Emnet er privat


Varmen fra solen var næsten umulig og holde ud og overalt sad folk samtalet omkring de kolde drinks mens de gjorde et desperat forsøg på og kom af vejen i skyggen, det var svært og tror at der faktisk stadig var folk i byens varme gader for næsten alle mennesker havde trukket sig ud til kysten hvor der var mulighed for komme i vandet men der var os dem der ikke havde en mulighed for komme der ud og en af dem var Gillian. Hun var på vej til et møde og hun kun næsten ikke fat hvordan hun havde lokket sig selv ud i varmen, Gillian var halv is dæmon og derfor havde hun det nemtop dublet så varmet som andre racer ville have det på en sommerdag, men nu havde hun hellere ikke være ultra smart med valget af sin påklædning for hun havde iført sig en sort kjole som gik ned til hendes lår og under den sat der et par strømpebukser i sort også havde hun os taget sort sko på samt en læder jakke som os holdet en del på varmen.
Et suk gik atter fra Gillians læber og hun tog langsomt den stor læder jakke af for binde den rundt om livet mens hun forsat imod den cafe som Ellie havde sagt at de skulle mødes på *Det er sidste gang at jeg gå ud på en sommer dag og i sær hvis det med sort tøj* tænkte Gillian kort mens hun langsomt kom ind på en af de mere befolket gader hvor hun gik mere tæt med folk af alle mulig racer, Gillian kun god lide menneske livet der var i byen men hun brød sig dog ikke om at gå så tæt med så mange mennesker for hun havde oplevet tyveri før i tiden og derfor fortrak hun tit at hun helst kun gå så alene som muligt men nu var hun jo tvunget ind i mellem de mange og hun forsat blot med prøve på lad vær med gå ind i for mange mennesker og væsner, efter en større gåtid kom hun endelig til caféen hvor hun skulle være og hun gik langsomt indenfor i kulden. Den kolde luft var perfekt og lige det som Gillian havde bruge for og hun forstod kort kiggede om der mon var et ledig bord hvor hun kun slå sig ned i mens at hun ventet på Ellie men det så ikke ligefrem ud til at der var den store mulighed så hun gik bare op til baren hvor hun sad sig på en tom stol "Kan jeg få en cola?" sagde hun kort til en af de ansatte og hun gik hurtigt i sin lommen for finde et par små penge som hun gav personen da hun fik sin cola, hun kun blot sidde der og vente på at Ellie ville duk op..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip in town can have many outcomes //Ellie//

Indlæg by Gæst on Tors 25 jul 2013 - 12:43

Påklædning: http://3.bp.blogspot.com/_Ffj_OoR21LQ/SZLvTlRoK1I/AAAAAAAAANk/C2iIDzZh8CQ/s1600/shagayegh2.jpg

Hvis det ikke var fordi at Ellie havde en aftale denne dag, så havde hun bestemt blevet der hjemme i den kølige luft eller tager ned på stranden med kæresten eller et par venner. Hun kunne bare ikke få sig selv til at aflyse denne aftale, de havde jo planlagt det i mindst en uge at tage på en hyggelig tøssetur. Så måtte de jo bare overleve varmen så meget de nu kunne, det var jo bare godt at der lå caféer over det hele.. som man kunne købe noget koldt at drikke hos. De havde da også aftalt at mødes på en café, det var altid lidt lettere end skulle mødes et eller andet sted på en gade. Det var lidt lettere at finde hinanden sådan, også kunne man jo slappe af og snakke om de forskellige ting som havde sket. Hun havde da også glædet sig til at mødes med Gill, også var hun bestemt også ligeglad med varmen og hvor meget end hun skulle føle at hun skulle dø. Hun smuttede hurtigt ud af den kølige lejlighed ikke så langt fra gågaden, og lod gaden føre hende afsted. Hun kunne mærke hvordan kun næsten ligefrem kogede op, men lod sig stadig ikke stoppe. Mængden af mennesker blev bare større og større, jo tættere hun kom på gågaden og til sidst kunne hun ikke engang se ned af gaden. De fleste var jo højere end hende, høje mænd og kvinder med højhælede sko. Hendes egne sko havde ikke en særlig højhæl, og det havde hun det bestemt også fint med. Hun gik ind på den café hvor de skulle mødes, og den kølige luft mødte hende hurtigt og fik hende til at sukke kort. Hendes blik gled langsomt rundt, mens hun ledte efter sin veninde "Gill" sagde hun med en glad stemme, mens hun gik op til hende og gav hende et kort kram og satte sig ved siden af hende "en vand.. tak" sagde hun og viftede lidt med sin hånd, mens hun vende sit blik mod Gill "det er da en varm dag idag" sagde hun

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum