Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

One night out

Go down

One night out

Indlæg by Gæst on Tirs 23 jul 2013 - 20:16

Tid :: 20:00
Sted :: Impure résiduelle
Omgivelser :: Fine folk der sidder og spiser, snakker og hygger
Vejr :: Solen er gået ned, det er småkøligt, men ellers vidunderligt smukt vejr, skyfrit og dejligt
Påklædning :: https://2img.net/h/i70.photobucket.com/albums/i85/Twinkling_photos/Jeremy_Dufour_11.jpg plus mørke bukser og jeans, samt en mørkeblå jakke
Tilegnet :: Santino og Damien

I aftens stilhed, lænene op af en mur, stod den britiske hybrid Damien, hans mørkeblå øjne skimtede ud over natten, han plejede normalt ikke gøre denne slags ting, at gå på dates med andre og hvorfor han lige netop gjorde det denne gang, var vel for ham et mysterie. Han var mere typen, der mødte folk, snakkede med dem og evt. kunne det udvikle sig til et one night stand, aldrig havde han taget det så langt som til at tag på en date med nogen.
Hans ansigt var fuldkommen uden følelser, som han tog et hiv af sin smøg, man kunne vel meget vel sige han ikke altid gjorde det bedste for sig selv, måske kunne han ikke dø af det, men han nød sig da af både smøger, sprut og andre gange noget mere stærkt. Han lagde hoved tilbage, sendte en sky af tobaksrøg op mod himlen, før han skoddede den under sin sko, lagde hænderne i lommerne og ventede. Som halv vampyr, var natten helt klart det øjeblik hvor han skinnede mest, hvor han havde det sjovest, kunne slappe mest af, dagen derimod irriterede ham og han var nød til at tage briller på, på grund af hans overfølsomme øjne.
Han sukkede, stirrede frem for sig, kort så han mod sit ur, før han lod blikket glide rundt, valgte i stedet at få tiden til at fordrive med at danne sig et indtryk af hver enkel der gik forbi, selvom det mest var finere folk, dem der helt klart tilhørte overklassen, hvilket han i sin forstand også selv gjorde, han var skam rig. Efter 1200 år, fik man da samlet en stor sum penge sammen, det kunne man umuligt undgå. Han kørte hånden igennem sit hår, lagde igen armene over kors.
//håber dette er godt nok

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One night out

Indlæg by Gæst on Tirs 23 jul 2013 - 20:58

Klokken var 19:00 og på et af de mange hotelværelse i byens hotel, kunne lyden af en bruser høres inde på værelse 108 hvor en ung fyr boede for en kort stund.
Vandet løb ned af den slanke dog veltrænede krop som nu let blev smurt ind i sæbe som så blev skyllede væk igen, efter kort tid trådte han ud af bruseren for så at tørrer sin krop i et grønt stort håndklæde, imens han gik hen til det store spejl.

Her betragtede han sig selv lidt, de pjuskede mørke bryn sad som de skulle, brune smukke øjne kiggede tilbage og så ret selvsikre ud det førte til et let smil der viste de hvide pæne tænder"du ser sgu godt ud"mumlede han let til sig selv med en klar italiensk accent, det brune let lange hår blev hurtigt tørret med en hårtørre før det så blev redt så det bølgede let hvorefter det blev redt bagud med lidt voks for en gang skyld.

Da han var færdig på badeværelset, gik han ind på det rimlige store værelse hvor der lå et pænt tøj sæt på sengen, han fik hurtigt iklædt sig sorte boxershorts sorte sokker et par lange lidt stramme sorte bukser, en hvid skjorte som stod let åben så man kunne skimte den muskuløse brystkasse, udover skjorten bar han en flot sort jakke og så et par sorte pæne sko og et helt enkelt armbåndsur. Så var han klar til at gå på date selvom han ikke rigtig havde prøvet det før.

Klokken 20:00 præcis stod han foran Impure résiduelle, klar til at møde hans date så de kunne få en hyggelig aften, de brune øjne så let søgende rundt efter ham.

   på nær blusen og hatten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One night out

Indlæg by Gæst on Tirs 23 jul 2013 - 21:16

Han sukkede stille, kiggede igen mod sit ur, tålmodighed var ikke dyd han ejede...uheldigvis, han ville helst gerne folk kom tidligt. Med hænderne omme bag hoved, stirrede han op mod den skyfrie smukke himmel, dog som han så væk igen, fik ham øje på ham og med et udtryksløst ansigt, fjernede han sig fra muren og gik mod ham. Han lagde hænderne i lommerne som han stille gik frem mod ham. Det var ikke fordi han ikke gad føle noget hans ansigt var lagt i den folder, men han magtede bare ikke lige nu at skulle smile alt for meget.
Han stoppede op foran ham, kiggede igen på sit ur "jamen, ser ud til du kom til tiden" sagde han stille, hans stemme var blød, ferm og fin, behagelig at høre på, men det var nok mest på grund af hans stærke britiske accent. Han var født og brugte meget af sit menneskeliv i Wales, i et en stor villa. Dog ændrede alting sig den dag hans forældre blev myrdet og han forvandlet, syg efter slog han en aftalte af med en dæmon, dæmonen påstod af hvis han gjorde dette ville han blive stærk nok til at hævne sin familie og dem der døde den nat. Det gjorde han så også, men som altid var der også en bagside af denne aftale og det blev først opdaget senere, f. eks kunne han i mange år ikke kigge op mod solen, på grund af hans nu overfølsomme øjne, det var først da solbrillerne blev opfundet, han tog et skridt udenfor

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One night out

Indlæg by Gæst on Tirs 23 jul 2013 - 21:35

Santino havde fået øje på ham, i det samme at fyren kom mod ham det skulle nok blive interessant at lære ham bedre ar kende, men den korte tid han havde kendt ham virkede det som om han måske var en type for Santino men det ville denne aften vel vise.

Hans ansigt lå i hel rolige folder, han kiggede kort ned på uret da fyren nævnte tiden før han så mødte hans blik stille og roligt"at komme for sent ville være upassende"svarede han roligt med sin let dybe stemme med den meget italienske accent som fik hans stemme til at blive lidt mere sexet ind så mange andres.

Santino kiggede så let mod døren" skal vi gå ind? jeg har reserveret et bord"sagde let hvorefter han sendte ham et skævt dog perfekt smil, imens han placerede sin ene hånd i bukselommen og den anden ned lang siden.
Han var heller ikke født i dette land, men i Italien i den charmerende by Pisa, men efter at han var sprunget ud havde hans far ikke længere været vild med ham og desuden efter hans tvillingebrors død var det rart at komme væk fra alle minderne, nu var det kun meget sjældent han så syner.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: One night out

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum